nu judec un jucator dupa football manager, numai ca vroiam sa subliniez ca e de ceva ani la Craiova si numai anul asta a jucat mai binisor, Mo. Bourceanu e inchizator spre diferenta de Nicolita care e aripa. Nu are mult control dar inchide jocul foarte bine, si decat Lovin il prefer pe asta de 1000 d ori!
@zloty
pei echipele lui tanase si bourceanu nu au retrogadat, 1 la mana, si 2 au ajuns si la nationala. Nu intelege gresit, nu am zis ca Alibec si Bud nu sunt buni, fereasca Dumnezeu, sunt, DAR nu vor face fata la Steaua! Nu spun ca Tanase si Bourceanu vor exploda, exemplu Szekely, ce juca ziceai ca e nu-stiu-ce jucator la Otelu, si la Steaua i-au trebuit 6 luni sa se acomodeze. E greu cand 27000 de oameni iti sufla in ceafa;).
am citit ca s-au inteles pt bozovic, imi place de el, e sigur, e ca Golanski ar fi bine sa vina pe stanga, cat despre cesinha am o parere proasta, daca va uitati la procentaje ajunge la fel ca Semedo. Deci o sa avem 2 de Semedo:))
De ce il criticati pe Semedo?
El a venit la Steaua, la fel ca Szekely, din postura de jucator de banda dreapta. Cate meciuri a jucat portughezul pe postul lui? De fiecare data a fost preferat Nicolita pe banda dreapta iar Semedo trimis pe stanga. Daca omul nu e stangaci cum sa joace bine?
Steaua a jucat cat de cat ceva cu Dorinel Munteanu pe banca. A pasat, a driblat, a dominat(vezi meciurile cu Dinamo si Rapid). In rest centrari pe Kapetanos. Sistemul de joc e cel care trebuie schimbat si cred ca acest lucru tine de eliminarea din lot a inchizatorilor gen Lovin si Ovidiu Petre si pastrarea lui Tiago.