FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1101112131431»
baron22.06.2009 12:40
nu judec un jucator dupa football manager, numai ca vroiam sa subliniez ca e de ceva ani la Craiova si numai anul asta a jucat mai binisor, Mo. Bourceanu e inchizator spre diferenta de Nicolita care e aripa. Nu are mult control dar inchide jocul foarte bine, si decat Lovin il prefer pe asta de 1000 d ori!

@zloty

pei echipele lui tanase si bourceanu nu au retrogadat, 1 la mana, si 2 au ajuns si la nationala. Nu intelege gresit, nu am zis ca Alibec si Bud nu sunt buni, fereasca Dumnezeu, sunt, DAR nu vor face fata la Steaua! Nu spun ca Tanase si Bourceanu vor exploda, exemplu Szekely, ce juca ziceai ca e nu-stiu-ce jucator la Otelu, si la Steaua i-au trebuit 6 luni sa se acomodeze. E greu cand 27000 de oameni iti sufla in ceafa;). :steag_cruce_invers: am citit ca s-au inteles pt bozovic, imi place de el, e sigur, e ca Golanski ar fi bine sa vina pe stanga, cat despre cesinha am o parere proasta, daca va uitati la procentaje ajunge la fel ca Semedo. Deci o sa avem 2 de Semedo:))

De ce il criticati pe Semedo?

El a venit la Steaua, la fel ca Szekely, din postura de jucator de banda dreapta. Cate meciuri a jucat portughezul pe postul lui? De fiecare data a fost preferat Nicolita pe banda dreapta iar Semedo trimis pe stanga. Daca omul nu e stangaci cum sa joace bine?

Steaua a jucat cat de cat ceva cu Dorinel Munteanu pe banca. A pasat, a driblat, a dominat(vezi meciurile cu Dinamo si Rapid). In rest centrari pe Kapetanos. Sistemul de joc e cel care trebuie schimbat si cred ca acest lucru tine de eliminarea din lot a inchizatorilor gen Lovin si Ovidiu Petre si pastrarea lui Tiago.

andra170622.06.2009 12:51

Szekely si Semedo zic eu ca sunt superjucatori

dar nejucand ies din forma plus declaratiile lui Gigi prin presa

darama pe oricine parerea mea

Virgil22.06.2009 13:21

Steaua a ajuns la un acord pentru transferul jucatorului Lucian Sanmartean de la Gloria Bistrita. Gigi Becali a batut luni palma cu Jean Padureanu si va discuta in urmatoarea perioada si cu Sanmartean.

Steaua va plati in schimbul lui Lucian Sanmartean 50 de mii de euro, clauza de reziliere a mijlocasului in varsta de 29 de ani.

Urmeaza ca Gigi Becali sa se intalneasca cu Sanmartean si impresarul sau. Becali este hotarat sa ii ofere un salariu de 120 de mii de euro pe sezon, plus inca 50 de mii de euro in momentul semnarii contractului.

Mijlocasul recunoscut pentru capacitatea de a dribla adversarii a fost la un pas sa ajunga la CFR Cluj in aceasta vara, dar conducatorii din Gruia s-au razgandit.

sursa: onlinesport

dangeor22.06.2009 13:22

Sanmartean mai juca la Gloria?

mircea_1022.06.2009 13:24

in sfarsit un transfer foarte bun...sper sa fie adevarat

strezahuzum22.06.2009 13:24

Dupa vreo 2 ani de stat pe tusa. Prostie curata, Sanmartean e din soiul Mitea, adica jucator de portelan. La prima intrare mai de "vita scapata din grajd" se rupe pentru luni de zile.

Daniel-Ionut22.06.2009 13:28

Si pe ce post sa joace Sanmartean la Steaua? :look:

zloty22.06.2009 13:29

Bah cum ma sa dai bani pa cesinha sau Herea si sa nu il pastrezi pe Tiago??

mircea_1022.06.2009 13:33

mijlocas de constructie

bijoux_bz22.06.2009 13:55

extrema ascunsa

pytycrys22.06.2009 13:56

Daca luam pe toti care au zis boii astia avem 50 in lot.

E ok,facem 4 echipe.

Sa moara masa luam toti refuzatii,Sanmartean asta ce Dumnezeu mai cauta pe aici?Nu are picioarele rupte?

Omg,il luam pe Surdu si il dam pe Badea .

@_@

ebonyc22.06.2009 17:15

Foarte bine daca il ia pe Sanmartean la Steaua. Are 29 de ani ,a avut probleme cu accidentarilede a ajuns aici si inca mai are ceva de spus in fotbal. Daca are noroc si nu se mai accidenteaza o sa devian idol in Ghencea. E playmakerul ala dupa care tot tipati de vreo 5 ani incoace. Sa fie ferit de accidentari si il veti adora.

"Omg,il luam pe Surdu si il dam pe Badea." - asta e cam aiurea. L-a calcat el pe coada pe cioban. De fapt stim declaratia cand spunea Bekli ca nu-l va da afara pe Badea niciodata. Asta e scopul in viata al ciobanului: sa nu se tina de promisiuni.

maye22.06.2009 17:51

Cu un mijloc cu Tiago si Sanmartean eu as fi multumit!

1on22.06.2009 17:57

Playmaker-ul ãla poate deveni fie Ionescu, fie Bicfalvi ori, poate, ambii, dacã li s-ar da mai multã încredere.

weeezer22.06.2009 19:35

Gigi Becali: "Pepe Moreno, Cesinha, Bozovici și Tiago vor fi jucãtorii Stelei"

Daca se realizeaza transferurile lui Bozovici si Tiago, pot spune ca este ea mai buna campanie de transferari pe care am avut-o de la plecarea lui MM.

Acuma, doua chestii:

1. Sa vedem daca intr-adevar se materializeaza transferurile.

2. Sa-l vedem pe Bozovici cat de profesionist va fi, sper ca nu cum a fost la Rapid (ma refer la escapade, cluburi, alcool).

maye22.06.2009 19:51

Nu se materializeaza nimic.Maine o sa zica ciobanul ca a glumit si ca nu are bani sa mai cumpere jucatori.

Credeam ca v-ati obisnuit!

1on22.06.2009 19:56

Cu escapade sau fãrã, Bozovici a fost între cei mai buni la fiecare meci la rrrapidului. Cesinha mie-mi pare un Semedo II. Îi prefer pe Szekely și Ochiroșii ca extreme, decât pe Cesinha.

Dar, peste toate, eu vãd cã se repeta campaniile de achiziții din ultimii 2 ani (asta în cazul în care se vor realiza). Jucãtori aduși de jj, indiferent dacã antrenorul îi vrea sau nu, iar dupã aia sã-i fie bãgați pe gât.

weeezer22.06.2009 20:19

Hai ca Bozovici si Cesinha ar fi adusi la cererea lui Bergodi. Despre Tiago toata lumea (inclusiv antrenorul) a spus ca ar fi bine sa ramana, singurul adus de Gigi pe barba lui din cei de mai sus ar fi Pepe. Si in nici un caz nu sunt un sustinator al lui Becali, ca sa-i iau apararea.

Ochirosii este bun de mijlocas stanga, dar, dupa cum a zis si Bergodi, mai trebuie cineva pe postul ala pentru a face concurenta. Din ce imi dau seama, parca italianul nu agreeaza foarte tare desele reprofilari, el declarand ca pe partea stanga exista doar Ochirosii. Deci sa speram ca nu ne vom mai smulge parul din cap vazandu-i pe Nicolita, Szekely sau Semedo, jucatori de flanc drept, cum inoata bezmetici pe stanga...

1on22.06.2009 20:26

Pe Bãnel nu m-ar supãra mai tare sã-l vãd pe stânga decât pe dreapta. E consecvent în joc indiferent de partea pe care fuge.

maye22.06.2009 20:43

SI totusi parca mai bine e cand fuge pe marginea terenului la incalzire!

1on22.06.2009 21:04

Mai bine e când stã pe bancã sau în tribunã. Dacã fuge la încãlzire înseamnã cã va intra în teren.

maye22.06.2009 22:04

E ok daca intra in minutul 93.

jhnb23.06.2009 03:28
Nu se materializeaza nimic.Maine o sa zica ciobanul ca a glumit si ca nu are bani sa mai cumpere jucatori.

Credeam ca v-ati obisnuit!

@maye

bine zici, eu ma uit la TV din ora in ora si astept sa iasa oierul cu rasul lui behait sa zica ca a glumit sa am motiv sa il injur iar mai tare ca data trecuta.

Cat despre Sinmartean e cam expirat, a incercat la Panatinaikos, va mai aduceti amite telenovela?cand Steaua il vroia si Rapid si de fapt a fugit in Grecia cu varul Ioan "necivilizat" Becali? Ca erau vreo 2 jurnalisti pe aeroport nici nu se asteptau sa ii vada plecant. A avut atat succes acolo incat in al doilea sezon deja era transferabil si in al 3-lea s-a intors la Bistrita :wanker: .

red&blue_boy23.06.2009 05:32

Nu stiu ce sa zic de Sanmartean,daca poate ajuta Steaua.Era bun la un moment dat,inainte de a pleca la Panathinaikos.Acum nu mi se pare de asa mare valoare.Dar cine stie...Eu sper sa ramana pana la urma Tiago.Si cred ca si Bozovici ar fi un transfer bun,a jucat constant bine la Rapid.Dar sa asteptam,sa vedem pana la urma ce jucatori vin,sa nu fie iar promisiuni,vorbe,cum ne-a cam obisnuit Becali de ceva timp.

weeezer23.06.2009 08:02

Cel mai probabil, Dayro nu va mai juca la Steaua. Jucatorul a zis ca nu mai doreste sa se intoarca, fiind in discutii avansate cu Independiente Santa Fe, din tara sa natala. Daca totusi nu se va intelege cu columbienii, este foarte posibil ca jucatorul sa fie sanctionat prin suspendare de catre Steaua, sau trimis la echipa a doua. Nu cred ca Bergodi ii va mai acorda vreo sansa.

«1101112131431»