FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1121314151631»
Lari25.06.2009 08:41

Alibec a ajuns la Internazionale Milano pentru 800.000 de euro.

Becali: "Varul meu mi-a spus ca este talentat Alibec. Mi-a zis sa cad la pace cu Bosanceanu si sa promovez jucatorul. As putea sa o fac, dar nu stiu".

Steaua oferise pentru Alibec suma de 200.000 de euro.

MoWeed25.06.2009 08:42

Acelasi Alibec dat afara de la juniorii Stelei pe motiv ca nu era destul de talentat?

pytycrys25.06.2009 08:43
Acelasi Alibec dat afara de la juniorii Stelei pe motiv ca nu era destul de talentat?

Exact.

diflorino25.06.2009 09:05

si oare pe cine o sa cumpere Steaua?5 jucatori a zis Becali!!sper sa fie buni...

sensodyne25.06.2009 09:20

io propun ca ciobanul sa-si calce pe inima si sa se duca sa ingenunchieze in fata lui Sanmartean, sa-l implore sa accepte sa joace la noi, sa=i dea oricat cere marele fotbalist! Daca nu il luam pe talentul/ fenomenul asta, nu vad bine echipa, cred cha ne vom bate la retrogradare. Doar lucica ne mai poate salva! :))

De ce sa vina Alibec la noi? Sa i se lipeasca banca de rezerve de fund, asta in cazul in care prinde lotul de 18? Sa il stricam si pe asta, ca pe atatia altii? Sa-si bata joc ciobanu' si de asta mic?

diflorino25.06.2009 09:29

sanmartean e un jucator bun!dar are si el o varsta!si cere un salariu mare...mai bine altii mai tineri.Eu as vrea ca si Ochirosii sa fie folosit mai mult!sa capete incredere!si e stangaci?nu?ce avem noi nevoie...si domnul Ienei a zis sa il foloseasca mai des!

Ronnie25.06.2009 09:37

Alibec: "Mai bine joc în Divizia B decât la juniorii lui Inter!"

Andrei-Cristian25.06.2009 09:50
Becali in direct la gsp .. mai bea cate o gura de sampanie.. " la multi ani voiculescu ! " , mai bea cate o gura de sampanie ... " la multi ani Dan diaconescu " .. si la un mom dat " la multi ani Bozovic si cesinha " .. ce intelegem ? :whistle: .. cred ca avem primii doi jucatori..
Ronnie25.06.2009 09:52

Daaaa. Cum de nu mi-am dat eu primul seama?!

MoWeed25.06.2009 09:56

Cand o sa va invatati sa nu-i mai ascultati tampeniile lu Jiji?

maye25.06.2009 11:12
Tatarusanu e jucatorul Stelei

N-ai priceput sensul discutiei.

Tatarusanu e jucatorul Stelei de 1 an.

se7en25.06.2009 16:43

Dimitrov: ?Da! Vreau sã joc la Steaua!?

n-ar fi rau. iar lui Litu i s-a spus sa-si caute alta echipa.

diflorino25.06.2009 18:59

ar fi bun dimitrov asta pe banda stanga!da pe Litu il da de tot sau numai imprumut?ca are 22 de ani..nu?

Ronnie25.06.2009 19:11

Normal ca ar Dimitrov ar fi bun. Nimeni de pe forum nu stie cum joaca si toti credem ca e Messi.

1on25.06.2009 22:29

Bine cã vrea sã-l ia pe Dimitrov dar Bicfalvi și Ochiroșii o sã fie iar trimiși sã-și rupã genunchii pe toți coclaurii. Acuma la Curtea de Argeș.

MoWeed26.06.2009 06:13

Daca nu ma insel si Dimitrov e la a 2-a vara in care presa il transfera la Steaua.

Eu inca astept cu interes vestea despre transferul lui Camus

Virgil26.06.2009 06:27

Cornel Cernea va juca in urmatoarele doua sezoane la Unirea Alba Iulia.

Portarul Cornel Cernea, declarat de Steaua liber de contract, va evolua in urmatoarele doua sezoane la formatia Unirea Alba Iulia, care a revenit in aceasta vara in primul esalon valoric, informeaza site-ul oficial al ardelenilor.

bijoux_bz26.06.2009 06:36

nu cred ca mai vine dimitrov... am avea deja 4 mijlocasi stanga... poate vine bulgarul daca pana la urma nu vrea sa vina cesinha. eu cred ca e suficient unul, ii avem deja pe Ochirosii ( caruia sunt sigur ca bergodi ii va acorda o sansa ) si toja. concurenta prea mare pe posturi dauneaza echipei .

red&blue_boy26.06.2009 06:44

Dimitrov nu stiu daca vine la Steaua.Cum zice si "MoWeed",e al doilea an in care tot ca vine si nu mai apare.Ar mai trebui un mijlocas stanga,Ochirosii sau Toja nu mi se pare ca dau asa bun randament.Alibec nu stiu ce sa zic,nu cred ca e asa talentat.

jhnb26.06.2009 07:01
nu cred ca mai vine dimitrov... am avea deja 4 mijlocasi stanga... poate vine bulgarul daca pana la urma nu vrea sa vina cesinha. eu cred ca e suficient unul, ii avem deja pe Ochirosii ( caruia sunt sigur ca bergodi ii va acorda o sansa ) si toja. concurenta prea mare pe posturi dauneaza echipei .

toja nu e facut pentru partea stanga. Ochirosii saracu e bun dar ii trebuie ridicat moralul, i-a fost greu dupa ce in era Oli juca iar dupa ce acesta a plecat nimeni nu l-a mai bagat in seama, nici talentatul Lacatus care a decimat echipa. Ne trebuie cesinha care am inteles ca va veni, la fel si bozovic. Spun ca s-au inteles pt 1.5 mil de euro cred ca majoritatea au fst ceruti pentru cesinha ca bozovic deja era dat afara pe jumatate. De mai vine si inca un atacant meserie ne-am scos. Mai trebuie doar sa plece Becali si totul e O.K. :steag_cruce_invers:

MoWeed26.06.2009 07:15

Mentalitate de transferari a la Jiji. Nu sunt de ajuns 3 mijlocasi dreapta in lot, mai ia inca unul. Asta in timp ce pe partea stanga e jale...

Oricum nu cred ca vor veni cei 2

@bijoux_bz

nu cred ca mai vine dimitrov... am avea deja 4 mijlocasi stanga..

Tare sunt curios care sunt aia 4...

bijoux_bz26.06.2009 07:27
Mentalitate de transferari a la Jiji. Nu sunt de ajuns 3 mijlocasi dreapta in lot, mai ia inca unul. Asta in timp ce pe partea stanga e jale...

Oricum nu cred ca vor veni cei 2

@bijoux_bz

Tare sunt curios care sunt aia 4...

pai i-am si enumerat in mesaj... daca vin cei doi ( dimitrov si cesinha ) plus doi care ii avem ( Ochirosii si toja ) ...

MoWeed26.06.2009 07:29

Eu stiam ca Cesinha joaca pe dreapta la Rapid. S-ar putea sa ma insel...

Ochirosii s-ar putea sa fie imprumutat la alta echipa ca, deh, nu are experienta.

Virgil26.06.2009 07:36

International Curtea de Arges este de acord sa foloseasca 7 jucãtori tineri de la Steaua in urmatoarea editie de campionat: Ochiroșii, Bicfalvi, Tudose, Lițu, Ninu, Cezar Lungu și Filip.

Conducerea Stelei e multumita ca ii poate roda intr-o echipa de Liga 1.

DelPiero1026.06.2009 07:39

Becali: "Varul meu mi-a spus ca este talentat Alibec. Mi-a zis sa cad la pace cu Bosanceanu si sa promovez jucatorul. As putea sa o fac, dar nu stiu".

Steaua oferise pentru Alibec suma de 200.000 de euro.

Cica Alibec e deturnat vezi Doamne spre Ghencea de marele mafiot Giovani.Cat despre Cesinha si Bozovici,cica vor semnancu Steaua.Oare? :mellow:

«1121314151631»