...
...
Cred ca nu o sa facem niciun transfer vara asta.Vom vinde pe Goian si vom rula pustii(cea ce e bine totusi) si vom incerca sa ne clasam pe un loc 4-6 ca sa prindem UEFA.In cel mai bun caz jegosu il va cumpara pe Dimitrov asta despre care nu stiu nimic.Totusi daca Dimitrov asta era asa bun de ce nu e in nationala Bulgariei ?
Tot zice Goian ca vrea sa plece , in locul lui ar fi o varianta , macar pentru sezonul acesta , fundasul sud-african Booth. Un fundas sigur , iese bine din defensiva , merge in careu la fazele fixe , ceea ce facea si Goian in zilele lui bune.
Nu inteleg de ce se tot insista pe "atacantul" Pepene Moreno ... E varza ca jucator! Mai bine jucam cu surdu, decat cu pepene moreno...
Sper sa cada acest transfer, si pepene moreno sa nu mai ajunga la Steaua !
Apropo, care sunt jucatorii noi? In afara de cei imprumutati si reveniti!? Doar Daniel Balan ? Cecinia nu mai vine, Bozovici nu vine, Sarmatean nu vine....
PS: stiu ca le-am scris numele incorect!
Dupa cum se vede treaba,cel mai important transfer al verii va fii transferul lui jjjj la Bruxelles! Macar 3 zile pe saptamana cat va sta acolo media coeficientului de inteligenta al romanilor va creste.
Dupa cum se vede treaba,cel mai important transfer al verii va fii transferul lui jjjj la Bruxelles! Macar 3 zile pe saptamana cat va sta acolo media coeficientului de inteligenta al romanilor va creste.
numa sa il lasee aia de la dna sau cum se numeste!am auzit ca nu are voie sa iasa din tara!!dak se duce la brussel ar fi tare!nu s-ar mai baga ciobanu peste echipa ,mai multa libertate pt antrenor si jucatorii nu ar mai fi criticati asa de mult(unii ar merita!!)locuiesc aproape de brussel!ma duc pan la el si il bag in piizda massi!sa vanda clubul sa sa bage bani!!
nu vedeti oameni buni ce management defectuos exista la Steaua? sa va dau un exemplu foarte recent: v.Badea caruia i s-a reziliat contractul de comun acord care imediat a semnat cu Craiova, pai domnilor conducatori de la Steaua de ce nu a fost tinut Badea? eu cred ca era cel putin la fel de bun ca si kapetanos...bun sa zicem ca nu se putea sa tina jucatorul si trebuia sa se desparta de el atunci de ce nu l-au vandut cu vreo 200-300.000 de euro(cred ca merita cel putin atat Badea), bani pe care apoi sa ii dea pe un eventual imprumut al lui pepe, pt ca vedeti ca tampitul de Gigi Becali nu e in stare sa dea nici macar atata pe un rahat de imprumut, ca acuma so umflat ciobanu in pene. acum nu va da nici macar atata pe un simplu imprumut. pai ce s-a intamplat cu marele club Steaua acum nu poate sa faca nici un amarat de imprumut cu 200-300.000 euro..? dar Becali cu echipa asta vrea sa domine europa in urmatorii ani, asa niciodata. tot se spunea ca Steaua are nevoie de jucatori pe anumite posturi dar in loc sa vanda jucatorii care nu ii trebuie ei le reziliaza contractele si asa pierd bani in loc sa ii vanda si pe putini bani care apoi sa ii foloseasca pt ca uite acum nu poate sa faca un amarat de imprumut cu 200.000. la fel au facut si cu arthuro si multi altii. vai de capu nostru ce a ajuns Steaua, imi pare rau cand vad asa ceva pt ca sunt stelist
daca am sau nu dreptate va rog sa imi raspundeti la acest post si sa ma corectati daca nu am zis ceva corect
Da,cam asa este,numai management bun nu se poate numi ce este la Steaua.O organizare in club doar cu neamuri care habar n-au de fotbal,de Steaua in general si cu altii care-l aproba in tot pe Becali,ce sa mai asteptam?...Si eu cred ca Badea nu trebuia cedat,cel putin pana nu aduci pe altcineva in loc.La noi vad ca asta e strategia de intarire a lotului,dam jucatorii afara,iar de adus nimic,tot promisiuni.Da,rau am ajuns...
ce jucatori mai vin la Steaua ? ![]()
Nimeni, Nici unu si Nici ala ![]()
ce am inteles eu pana acum:
o mare parte din jucatorii cu salarii peste 120.000 pleaca. Cum a fost Semedo, cum a fost Lovin. Restul, la o oferta buna primita pleaca si ei.
Nu o sa vina niciun jucator care cere salariu peste 120.000.
Deci nu o sa mai vina nimeni...
GSP-ul scrie ca Tiago e aproape Steaua + un atacant portughez Edinho de la AEK... si ca Dimitrov nu ar mai fi o tinta pentru noi, iar ProSport scrie ca Dimitrov este 99% al Stelei...
Ce sa mai intelegi? ![]()
Cat o sa mai asteptam sa apara din nou stirea cu Armenteros si Camus oare? :laugh:
Cel mai bine renunta sa mai vizitezi site-urile alea.Vei dormi mai bine si lumea ti se va parea mai buna!
EXCLUSIV / Steaua a transfer un jucãtor de echipa naționalã: Rafael Grzelak
RAFAEL GRZELAK are 27 de ani, a jucat ultima datã la Skoda Xanthi. A mai jucat la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin și Boavista Porto.
"Da, este adevãrat! Am cumpãrat un jucãtor de echipa naționalã, e polonez. Am discutat cu Cristiano Bergodi și cu Renzo Rossi și am decis sã-l cumpãrãm. E mijlocaș și sper sã facã treabã bunã. Eu nu știu mai multe despre el, antrenorii știu, eu doar îl plãtesc", a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.
Ce post joaca? Cate goluri/pase de gol a dat in ultimul timp? Ceva informatii daca are cineva.
Am stat un pic pe google pînã am aflat cã joacã: Position: Midfielder [L]
Din 32 partide la Boavista a marcat 8 Goluri
În rest.. 3 convocãri la naționalã, sper sã fie la fel de bun ca polonezul nostru (Golansky) ![]()
Baftã pt el
Sper sã dea randament bun ![]()
Mda... deci joaca mijlocas stanga ![]()
E anuntat si pe site-ul oficial.Da parca nici de acolo nu imi vine sa cred dupa teapa cu Pepe.
FC Steaua Bucuresti anunta transferului jucatorului polonez Rafal Grzelak, in varsta de 27 de ani. Mijlocasul stanga provine de la Skoda Xanthi si a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin si Boavista Porto. De asemenea, Grzelak a adunat si doua partide in tricoul reprezentativei Poloniei.
Clubul nostru ii ureaza bun venit si mult succes in tricoul Stelei!
In sfarsit!
Rugamintea mi-a fost ascultata!!!
Este jucatorul meu preferat!!!
Ne-am lamurit deci pentru a 10.000-a oara despre "declaratiile in exclusivitate", facute de oficiali fara nume "din conducerea Stelei" pentru alde ghesepe si prostsport. Dupa ce de 2 saptamani bulgarul ala si cu Cesinha erau ba 99% la Steaua ba se renuntase "definitiv" la ei, ne trezim ca a venit un polonez. Scurt si la obiect, stire preluata de pe situl oficial.
Jesus, e imprumutat. URAAA!:x
GSP-ul scrie ca Tiago e aproape Steaua + un atacant portughez Edinho de la AEK... si ca Dimitrov nu ar mai fi o tinta pentru noi, iar ProSport scrie ca Dimitrov este 99% al Stelei...Ce sa mai intelegi?
Cat o sa mai asteptam sa apara din nou stirea cu Armenteros si Camus oare? :laugh:
Sã înțelegã cã un trasfer este sigur atunci când e anunțat pe saitul oficial (mai puțin când e vorba de Pepe).
Cred cã va fi util, mai ales cã peste tot pe unde-a fost chiar a jucat.
Da' eu aștept ziua în care va fi Ochiroșii om de bazã. ªi Bicfalvi. Probabil când le-or crește barbã albã o sã se ajungã sã nu mai fie scoși din echipã de niște nulitãți ca Bãnel sau Lovin.
Eu nu inteleg la ce ne trebuie jucatorul asta imprumutat cand il avem pe Ochirosii.
Avem sub contract un jucator care la un moment dat era cel mai promitator tanar roman si noi tot imprumutam jucatori necunoscuti pe pozitia lui sau reprofilam mijlocasi dreapta ca sa aiba Banel loc.
Oricum va sta un an la Steaua dupa care va pleca indiferent ce va face. Ca doar, deh, costa bani...