FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1151617181931»
red&blue_boy30.06.2009 10:29

Pana nu-l vad in tricoul Stelei nu-mi vine sa cred,la cate promisiuni am avut cu alti jucatori,gen Dimitov,Cesinha,Bozovic.Sper sa fie adevarat,sa fie un jucator bun.Si eu sper sa ajunga candva Ochirosii om de baza,dar nu stiu daca se va intampla asta.

Ronnie30.06.2009 10:32

Sper sa fie un jucator muncitor si cu calitati. Mai bun un polonez decat un latino-columbiano cu 'arfe.

1on30.06.2009 10:37

@MoWeed

Momentan, Ochiroșii e singur pe postul lui, în ipoteza în care nu va fi infiltrat Semedo sau exilat Szekely (ca sã i se facã loc Bãnelului).

MoWeed30.06.2009 10:40

@1on

Mai e si Toja

1on30.06.2009 10:42

Despre care "presa" zice cã va fi folosit mai mult în centru.

Surdu pe ce post juca la Brașov?

red&blue_boy30.06.2009 10:48

Surdu juca la Brasov atacant.

@MoWeed:e imprumutat polonezul?Noi nu mai cumparam nimic?Dar ce sa ne mai miram,e ceva tipic pt Becali.Atunci mai bine Ochirosii.

bodanelu30.06.2009 11:04

Argãsealã: "Salariul lui Rafal Grzelak nu depãșește 120.000 de euro"

se pare ca am dreptate. Cine vrea mai multi bani nu vine la Steaua.

freegigistilor asta inseamna investitii la Steaua? asta inseamna bani bagati in Steaua?

zloty30.06.2009 11:16

Kapetanos din cate zicea oaia trebuie sa accepte micsorarea salariului altfel zboara si el.

red&blue_boy30.06.2009 11:18

@ bodanelu :Asa-i,se pare ca la Steaua vine cine nu vrea bani prea multi si daca este si gratis sau cel mult imprumutat pe ceva maruntis.Rau am ajuns.

vlad30.06.2009 11:33
Argãsealã: "Salariul lui Rafal Grzelak nu depãșește 120.000 de euro"

se pare ca am dreptate. Cine vrea mai multi bani nu vine la Steaua.

freegigistilor asta inseamna investitii la Steaua? asta inseamna bani bagati in Steaua?

Mi-ai luat-o inainte. Cei care nu au auzit ce-a spus binefacatorul lor le spun eu: "Eu nici nu stiu cine este.Pe mine m-a multumit salariul lui"

Si acum sa trecem la calcule .

Becali :" Bugetul Stelei o sa fie de 6 milioane de euro.Hai 7 milioane!

3 milioane de la UEFA

2 din vanzarile de bilete

drepturile TV

Si hai mai bag si eu 1-2 milioane de euro.

Faceti calculul . Cred ca se refera la bagatul in buzunarul lui din ce a insirat mai sus.

Sa nu uitam.Steaua mai are si niste sponsori,mai are si vanzari de suveniruri. Asa ca Ciobanul este Becali Mincinosul. El a cerut sa i se spuna asa. Mai vinde si 1-2 jucatori si uite ca nu este el salvatorul Stelei. Kapetanos este pe faras. A venit gratis,i s-a dat un salariu mai mare pentru ca nu s-au dat bani pe el si acum se scapa de el. Sa ma p... pe toti sustinatorii Ciobanului,ca din cauza asta asta respira el la clubul Steaua.Aplaudacii lui sunt la fel de vinovati ca Ciobanul.

Fan FC Steaua30.06.2009 11:34

Interesant transferul lui Rafal! Din imaginile vazute la GSP cu venirea lui, nu pare deloc fitos, si pare foarte modest. Se imbraca foarte frumos, fara sa iasa in evidenta. Deci nu e un nou Dayro sau alt jucator care se vede vedeta..

De laudat acest transfer, au tacut si au facut. De laudat e faptul si ca nu au mai adus columbieni, brazilieni sau portughezi...deja mi se scarbise de ei.

Are varsta perfecta pentru un jucator, e matur, experimentat. Daca va juca cu aceeasi determinare ca golanski, cu siguranta va fi un jucator foarte bun. Polonezii nu se feresc sa se bage sau sa dribleze. E laudat ca centreaza bine, combina, dribleaza, rezistenta mare la efort... Sper sa fie asa! Si totodata golanski se va bucura ca va mai fi un polonez la Steaua :)

Multa bafta la Steaua, Rafal!

razvan2830.06.2009 11:46

Si mie mi s-a parut a fi un om bun din pozele alea.Se imbraca normal , pt fete arata bine ca are un corp mai atletic , sa vedem acum ce stie sa faca cu mingea.Sper sa fie bun sa isi dovedeasca valoarea nu sa fie vreun bananier ca Dayro si Semedo.

Eu l-as fi preferat pe Ochirosii , e crescut aici si e foarte talentat , nu stiu de ce nu i se da sanse.Dar sa vedem ce stie...e bine ca in sfarsit a venit un jucator :D

bijoux_bz30.06.2009 11:47

am auzit eu ca un jucator din din Liga a parta din pakistan cere sub 100 mii euro. sa se duca acolo sa caute.. poate ne facem o super echipa cu jucatori care vor salarii mici.. poate luam Cupa UEFA la anul.. si campionatul.. si vara viitoare ii vindem cu 10 mil bucata si ne-am scos .. construim un stadion jmecher si apoi bagam titulari fotbalisti de la " Academia de tineret " si luat Liga Campionilor si camionatul si ii vindem cu 20 mil bucata si apoi bagam toti banii in buzunar, falimentam clubul sau il vindem la un fraier si ne-am scos. aceasta ar putea fi gandirea unui creier bolnav in imaginatia mea... problema cea mai mare este ca in ultimul timp incepe sa devina realitate .

vlad30.06.2009 11:51
Interesant transferul lui Rafal! Din imaginile vazute la GSP cu venirea lui, nu pare deloc fitos, si pare foarte modest. Se imbraca foarte frumos, fara sa iasa in evidenta. Deci nu e un nou Dayro sau alt jucator care se vede vedeta..

De laudat acest transfer, au tacut si au facut. De laudat e faptul si ca nu au mai adus columbieni, brazilieni sau portughezi...deja mi se scarbise de ei.

Are varsta perfecta pentru un jucator, e matur, experimentat. Daca va juca cu aceeasi determinare ca golanski, cu siguranta va fi un jucator foarte bun. Polonezii nu se feresc sa se bage sau sa dribleze. E laudat ca centreaza bine, combina, dribleaza, rezistenta mare la efort... Sper sa fie asa! Si totodata golanski se va bucura ca va mai fi un polonez la Steaua :)

Multa bafta la Steaua, Rafal!

Asta am remarcat si eu. Si ai vazut ca nu poarta pantofi cu cioc lacuiti ci d'aia cu siret? Si nu se da cu Apa lui Gio sau Issey Miyake ca toti taranii ci foloseste Old Spice ca toti barbatii americani. Si nu are Audi ci conduce o amarata de Fabia. Asta da modestie!

PS si am remarcat ca nu are nici telefon mobil ci o cartela de telefon public.

Si inca un amanunt nesemnificativ: nici nu are salariu peste 120000 de euro si a venit si gratis,exact cum ii place lu Shefu'.

Fan FC Steaua30.06.2009 11:56

Hai ca exagerezi! Am vrut doar sa evidentiez faptul ca pare un om serios care nu va face probleme la Steaua! Sau nu te-ai prins?

PS: Se pare ca cei de la amadora au acceptat oferta Stelei de 250.000 de euro pentru Tiago, si ramane de vazut daca tiago va acceptat salarul de 120.000 de euro. Deci 50% din transfer e gata, asteptam decizia lui Tiago.

Se pare ca vom avea un mijloc destul de bun. Tiago - Rafal - Ionescu - Szekely

Ova_Decarul30.06.2009 11:58

Sper sa vina Bozovic , Cesinia , Dimitrov si un atacant de clasa :P

Fan FC Steaua30.06.2009 12:08
Sper sa vina Bozovic , Cesinia , Dimitrov si un atacant de clasa :P

Transferurile lui bozovic, cesinia si pepe au cazut definitiv!

De ce-l vrei pe dimitrov? de unde stii tu ca e jucator bun? Eu n-as vrea sa vina niciun dimitrov....n-avem nevoie de el..

vlad30.06.2009 12:10
Hai ca exagerezi! Am vrut doar sa evidentiez faptul ca pare un om serios care nu va face probleme la Steaua! Sau nu te-ai prins?

PS: Se pare ca cei de la amadora au acceptat oferta Stelei de 250.000 de euro pentru Tiago, si ramane de vazut daca tiago va acceptat salarul de 120.000 de euro. Deci 50% din transfer e gata, asteptam decizia lui Tiago.

Se pare ca vom avea un mijloc destul de bun. Tiago - Rafal - Ionescu - Szekely

Sper sa ma insel. Golanski s-a dovedit un jucator serios.In general lesii sunt oameni cumpatati.

Eu nu am nimic cu fotbalistul ci cu rahatul nostru de conducere.

Daca vei citi in topicul dedicat lui Kapetanos,vei descoperi ca am avut toata stima pentru baiatul ala.Din prima.Faptul ca nu avea sansa sa joace in primul 11 din cauza Ciobanului,dar nu dezarma,m-a facut un sustinator al lui.

Sper s-o faca si Rafael.

Bafta.

Ova_Decarul30.06.2009 12:25
Transferurile lui bozovic, cesinia si pepe au cazut definitiv!

De ce-l vrei pe dimitrov? de unde stii tu ca e jucator bun? Eu n-as vrea sa vina niciun dimitrov....n-avem nevoie de el..

il stiu pe dimitrov e jucator bun :|

mircea_1030.06.2009 12:29
am auzit eu ca un jucator din din Liga a parta din pakistan cere sub 100 mii euro. sa se duca acolo sa caute.. poate ne facem o super echipa cu jucatori care vor salarii mici.. poate luam Cupa UEFA la anul.. si campionatul.. si vara viitoare ii vindem cu 10 mil bucata si ne-am scos .. construim un stadion jmecher si apoi bagam titulari fotbalisti de la " Academia de tineret " si luat Liga Campionilor si camionatul si ii vindem cu 20 mil bucata si apoi bagam toti banii in buzunar, falimentam clubul sau il vindem la un fraier si ne-am scos. aceasta ar putea fi gandirea unui creier bolnav in imaginatia mea... problema cea mai mare este ca in ultimul timp incepe sa devina realitate .

FANTASTIC :clap:

dar dim pacate, cam ai dreptate :unsure:

vlad30.06.2009 12:40

Daca e sa ne luam dupa presari, Tiago a fost transferat la Steaua pentru 250.000 euro.

Robinson Rufay Zapata30.06.2009 12:50

Tiago poate veni pe o suma mica , doar ca trebuie sa accepte un salariu mic , a zis acum ceva minute Adi Ilie la gspTV. Deci , mici sanse sa vina.

Fan FC Steaua30.06.2009 12:52
il stiu pe dimitrov e jucator bun :|

Si de unde il stii tu pe Dimitrov? Ai fost la meciurile jucate de el? Sau ai vazut faze pe youtube?

Daca l-ai vazut pe youtube, atunci nu mai zice ca e bun. Ca daca vreau iti fac un super montaj cu Lovin si Nicolita, si toata lumea va zice ca-s cei mai tari jucatori, maradone...

Ova_Decarul30.06.2009 13:24
Si de unde il stii tu pe Dimitrov? Ai fost la meciurile jucate de el? Sau ai vazut faze pe youtube?

Daca l-ai vazut pe youtube, atunci nu mai zice ca e bun. Ca daca vreau iti fac un super montaj cu Lovin si Nicolita, si toata lumea va zice ca-s cei mai tari jucatori, maradone...

bai da nu trebuie sa`ti dau tie nicio explicatie da?

nu te intereseaza pe tine ce si cum stiu io da?

si aici am incheiat discutia.

SI DACA TE DOARE CAPU` L-AM VAZUT IN MECIURI

bodanelu30.06.2009 13:50

@Ova_Decarul nu sti sa raspunzi frumos la intrebari?

«1151617181931»