FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1171819202131»
fredysteaua06.07.2009 08:00

parca cesinha numai venea ca avea pretentii .. si bozovici ala parca la fel ... si tiago zicea ca numai vine ca sa dus in alta parte...dimitrov ala care e ? :o grzelak ?

Fan FC Steaua06.07.2009 09:38

Macar e alb bulgarul. Dar la fel cum credeti voi, ca la 1.96 nu prea are ce sa faca, asa cred si eu. Era mai bun unul mic, cu viteza mare si tehnica buna. Si cu simtul portii. Cu prajina la atac!

rareeslh06.07.2009 09:49

Mie nici nu mi se incarca site-ul oficial :(

Oricum, treaba pare destul de sigura, in sensul ca jucatorul CHIAR a vorbit cu reprezentantii clubului fata in fata, nu prin sms-uri, e-mailuri sau faxuri.

In fine, daca se confitma, cred ca este tipul de atacant de care avem nevoie. Trebuia transferat un atacant pe profilul lui kapetanos, un varf impins cu un joc aerian bun, care sa ii creeze culoare celui de-al doilea varf(Surdu/Stancu)

Ce sa facem noi cu inca unu mic si rapid???

In plus, intaltimea nu reflecta nici tehnica, nici rapiditatea. Sunt multe varfuri in lume foarte rapide dar care gasesc realizari tehnice uimitoare.

cRiss4Steaua06.07.2009 10:03

atacand de 1.94 ? Doamne, unul mai mic si rapid nu puteau aduce?

gio_stgloria06.07.2009 10:04

un alt prafan ..26 ani-o singura selectie la nationala.

red&blue_boy06.07.2009 10:51

Da,cum zice si <Ronnie>,la cati jucatori au fost transferati la Steaua...Nu mai e nimic sigur.Oricum,nu stiu cat e de valoros bulgarul.Sper sa fie ceva de el,dar sunt cam reticent.

weeezer06.07.2009 11:17
Sunt multe varfuri in lume foarte rapide dar care gasesc realizari tehnice uimitoare.

Afara de Ibrahimovic, nu stiu sa mai fie vreun atacant de peste 1.90 care sa joace constant la o echipa mare.

KERATOCONUS06.07.2009 11:29

Daca se adevereste stirea cu venirea atacantului bulgar Bibiscov in Ghencea, inseamna ca grecul Pantelis Kapetanos e pe faras, deoarece refuza sa i se micsoreze contractul.

strezahuzum06.07.2009 11:37
Afara de Ibrahimovic, nu stiu sa mai fie vreun atacant de peste 1.90 care sa joace constant la o echipa mare.

:hypocrite: Koller, cehul ala de 2 metri ? Luca Toni ? Peter Crouch, de la Liverpool ? Numele astea iti spun ceva ?

rareeslh06.07.2009 11:39

Da, ce sa zic, daca n-are 26 de ani si 40 de selectii in nationala cu 30 de goluri, afara cu el de la Steaua. Mie mi se pare chiar un jucator bun, iar faptul ca are o singura selectie e practic irelevant, Apostol a debutat la nationala la 28 de ani.

Pe langa Ibra, ar mai fi Adebayor(1,91), Ruud are 1,88 , Adriano are 1,90 , Cruz are tot 1,90 , mai sunt exemple. Plus ca noi nu trebuie sane concentram pe jucatori care ne pot fi NOUA utili, si nu lui Inter sau nu stiu cui.

Apropo, Luca Toni are tot 1,96, ca si Krum. Deci sa-l vedem la treba inainte sa-l criticam ca e prea inalt.

Numai bine ;)

zyder06.07.2009 11:40

Daca a jucat 3 sezoane la litex si din cate am inteles titular inseamna ca nu ii chiar panarama, iar litex nu ii echipa rea ii acolo in primele 2-3 de la bulgari(nu is expert in campionatul bulgar)

NonMollareMai8806.07.2009 11:46

bulgarii zic ca e muci jucatorul, si-a terminat contractul cu litex si s-a oferit sa semneze cu Levski si Cherno More dar aia l-au refuzat...

luam numai chifle libere de contract cu salarii maxim de 120 mii, am ajuns sa fim codasa ligii 1 la bani.

******* ciobane daca nu mai ai bani de ce *** **** nu pleci ?

weeezer06.07.2009 11:52
:hypocrite: Koller, cehul ala de 2 metri ? Luca Toni ? Peter Crouch, de la Liverpool ? Numele astea iti spun ceva ?

Sigur ca da.

Koller, jucator ceh de nationala, la nivel de club a activat la mai multe echipe, cele mai importante fiind Anderlecht, Borussia Dortmund si Monaco. In perioade in care nici una dintre aceste echipe nu insemna mai nimic la nivel european.

Luca Toni, jucator italian de nationala, ajuns in prim-planul fotbalului european si mondial la ~28 de ani. Cele mai cunoscute formatii la care a jucat, Fiorentina si Bayern Munchen, fara rezultate notabile in Europa (in perioadele respective).

Peter Crouch, jucator englez de nationala, dupa 2 ani la Liverpool, a ajuns la Porthsmouth, echipa ce a terminat sezonul 2008-2009 pe locul 14 in Premier League.

Care din astia au rupt gura targului la Real, Barcelona, Milan, Inter, Manchester? Ups, raspuns: N/A

Daca ai fi vazut si quote-ul pe care l-am pus in postul anterior, ai fi inteles exact la ce ma refeream, in discutie fiind vorba de atacanti inalti, tehnici si cu viteza. Koller? Toni? Crouch? Pasari-Lati-Lungila? Sigur. Hai sa nu comentam doar de dragul de a comenta sau de a da peste nas.

In plus, nu compari jucatori de 20-30 de milioane cu jucatori veniti gratis. Logica asta iti spune ceva? (ca sa pastrez tonul tau ironic)

zyder06.07.2009 11:52

plus ca le-a dat 4 boabe la potai =))

ps:ce jucatori a avut Unirea toti erau de nationala si de milioane de E ce oameni...

Adrian06.07.2009 11:54

Incercati sa nu judecati un om dupa vorbe. Mai ales dupa vorbele altora.

Ce conteaza ce zic aia despre el? Foarte bine. Sa il vedem la lucru. Anul trecut Arthuro era pupat in fund in ultimul hal de presa(gol cu Barca :wanker: ) si a fost o petarda. Kapetanos a fost prezentat in schimb ca un jucator slab si ati vazut ce a facut. Poate ca baiatul asta o sa se simta bine in echipa Stelei, o sa joace ce vrea Bergodi si o sa progreseze.

Eu zic sa fim echilibrati. Nu are rost sa ne dam cu parerea daca e bun sau rau un om pe care nu l-am vazut pana acum la treaba.

bodanelu06.07.2009 11:58

Mai rau ca Banel nu are cum sa fie. Sa-l vedem la joaca si ne lamurim dupa.

NonMollareMai8806.07.2009 12:00

nu trebuie sa fie mai rau, daca e la fel ca el e de ajuns...

ce-a ajuns Steaua...pension pt anti-talente ...

rareeslh06.07.2009 15:48

Pe prosport.ro sunt deja poze cu el in tricoul Stelei.

Se pare ca s-a concrezitat transferul :D

Mult succes si la cat mai multe goluri!

zloty06.07.2009 16:09

Bibișkov, pe placul lui Gigi Becali: "E înalt și vine gratis!" Ce altceva mai vreti? Astea sunt criteriile, daca Mache Ianuli a ajuns sa faca transferuri la Steaua. Sper totusi sa fi fost norocosi cu asta si sa faca baiatu treaba .

razvan2806.07.2009 17:30

E bine ca s-a oficializat transferul.Mi se pare un jucator bun.Eu zic sa ii acordam incredere si sa asteptam sa vedem ce va face.

Referitor la omul cu transferurile la Steaua...cine e Mache Ianui asta ? Asta nu era team manager ? Adica gen "hai faceti un amical cu noi?".A ajuns asta sa faca transferuri la echipa e grav.Cand era MM nu il vedeai jucatori luati de pe casete video gen Arthuro sau Dayro ci fotbalisti adevarati precum Dica si Thereau.

rareeslh06.07.2009 17:50

Team manager e acum, din cate stiu Renzo Rossi.

Cred ca Ianuli a fost promovat sau asa ceva...oricum, de la MM incoace, nu am avut un om CAPABIL care sa se ocupe de transferuri...doar jucatori castigati la table si eperimente esuate.

In ciuda tuturor acestor aspecte, am senzatia ca acest atacant ii peste multi atacanti care au trecut mai mult sau ma putin pe la club...

Sa fim seriosi, daca jucatori ca si Crouch, Toni sau Koller(in perioada lui de varf, bineinteles) nu ne multumesc, atunci ar treubi stransi bani pentru clauza de reziliere a lui cristiano.

Pe langa astia, Ibra, Adebayor, Adriano, Cruz, etc au ofst atacanti tehnici si consacrati, in ciuda inaltimii lor.

acum sa fim seriosi, transferul mi se pare chiar ft profi realizat....nu a rasuflat nimic in presa pana nu a semnat.

Si daca stam sa ne gandim, si Karamyan a plecat de la Rapid liber, si Ballack de la Bayern, deci faptul ca vine liber nu inseamna practic nimic.

La mai multe transferuri dinastea.

Fan FC Steaua06.07.2009 19:31

Eu cred ca va face treaba buna..insa ramane de vazut. E bine ca luam d-astia maturi, nu prea cunoscuti. Macar sa confirme la Steaua toti.

razvan2806.07.2009 21:02

Sa confirme la Steaua si sa si ramana nu cum s-a facut cu Cyril.A fost lasat sa plece desi a aratat ca e un atacant de certa valoare.Sper ca Bibiskov sa nu fie ultimul transfer si sa mai fie adusi cativa.Avem oportunitatea aceasta cu Gangioveanu asa ca ar trebui zic eu sa il ofertam(trimis la echipa a doua pentru ca a refuzat sa dea BAC-ul in toamna).

ice_ball06.07.2009 22:05

Propuneri transferuri

Fundasi stanga:

Fábio Santos - 1.5 mil euro

Kléber - 2.5 mil euro

Fernandinho - Fernando Alves Santa Clara 800.000 euro

Alexander06.07.2009 22:10
Propuneri transferuri

Fundasi stanga:

Fábio Santos - 1.5 mil euro

Kléber - 2.5 mil euro

Fernandinho - Fernando Alves Santa Clara 800.000 euro