FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1192021222331»
Daniel-Ionut11.07.2009 13:22

Dan Petrescu: "I-as vrea imprumut pe Nicolita si Tanase!"

Cum sa ne lasam noi perla la tara? :notangel:

razvan2811.07.2009 13:48

Jardel de Baragan :))

Bogdan4Steaua12.07.2009 02:45
Si de ce ii vreti atat de mult pe niste jucatori despre care nu stiti nimic? Eu zic ca printre cele mai bune transferuri, e transferul lui Ochirosii, de pe banca, pe teren. Ma uitam acum la sport ro, la meciurile Stelei, iar la meciul cu roma, 2 dintre cele 3 goluri au venit dintr-un corner a lui Ochirosii si dintr-o centrare foarte buna de pe partea stanga. La fel si alte faze periculoase.

Daca tot se cauta un fundas stanga, de ce nu-l iau pe brandan de la Urziceni? (parca fundas stanga e, nu stiu sigur)

O fi prost un fotbalist precum Brandan sa dea Liga Campionilor, probabil unica lui sansa de a face pasul inainte, pe o venire la Steaua, o echipa cu un patron nebun, management de doi lei, salarii mediocre si sanse mari de a se alatura la finalul sezonului grupului de jucatori imprastiati la echipa a doua sau la retrogradatele Ligii 1.

Daniel-Ionut12.07.2009 08:38

Se pare ca Balan a plecat in Cipru.

"Balan a primit o oferta importanta din Cipru si i-am dat drumul. Nu cautam un fundas dreapta, pentru ca in afara lui Golanski mai sunt si alti jucatori care pot evolua pe acest post", a spus Cristiano Bergodi.

_yang12.07.2009 08:46
Nu cautam un fundas dreapta, pentru ca in afara lui Golanski mai sunt si alti jucatori care pot evolua pe acest post", a spus Cristiano Bergodi.

S-a vazut aseara ce "bine" a evoluat Tudose fundas dreapta... Tare mi-e frica sa nu devina si Bergodi paranoic si sa nu vada ca face ciobanul misto de el. Deja aseara isi dadea cu parerea cine ar trebui sa joace cu Ujpest....

zloty12.07.2009 09:48
S-a vazut aseara ce "bine" a evoluat Tudose fundas dreapta... Tare mi-e frica sa nu devina si Bergodi paranoic si sa nu vada ca face ciobanul misto de el. Deja aseara isi dadea cu parerea cine ar trebui sa joace cu Ujpest....

Adica? Tudose a evoluat destul de bine? avand in vedere ca nu e postul lui.

_yang12.07.2009 09:54

Adica Tudose a fost depasit intotdeauna de catre mijlocasul de banda turc, nu a furnizat nici o centrare in cele 15-20 de minute cat a jucat si nici nu s-a "inteles" bine cu Nicolita, adica nu si-au pasat nici de 2 ori. Asta daca ne gandim ca ar exista cineva care ar pasa mingea la Nicolita dupa ce l-a vazut la cateva antrenamente...

oricum mie nu mi se pare ca Tudose ar fi o solutie pentru postul de fundaas dreapta... e echivalent cu Baciu din punctul asta de vedere...

zloty12.07.2009 10:07

_yang sincer nush unde ai vazut tu ca a fost depasit la fiecare faaza, turci au jucat mai mult pe zona centrala, el e un fundas central mai greoi ,da dupa cateva meciuri poate o sa joace mai bine ,dar pe postul asta era un pusti de la Steaua 2, Mustata parca ,mai ttoti il laudau ,oare ce s-a intamplat cu el?

razvan2812.07.2009 22:41

Mustata e in continuare la Steaua II

Mai voi ce ziceti de cheliosu ala de pe stanga de la turci , numaru 17.Eu zic ca a jucat destul de bine in meciu de prezentare.Poate il luam :))

Daniel-Ionut13.07.2009 07:11

Banel, principele de Monaco!

_yang13.07.2009 13:01
_yang sincer nush unde ai vazut tu ca a fost depasit la fiecare faaza, turci au jucat mai mult pe zona centrala, el e un fundas central mai greoi ,da dupa cateva meciuri poate o sa joace mai bine ,dar pe postul asta era un pusti de la Steaua 2, Mustata parca ,mai ttoti il laudau ,oare ce s-a intamplat cu el?

A fost depasit in cateva randuri, chiar a fost nevoit sa faulteze de cartonas intr-o faza...

Nu ma intelege gresit, eu sunt "fan" Tudose de cand era junior :blush: , de asta imi si doresc sa scapam de Rada si Goian... Cu toate astea nu cred ca Tudose poate fi o solutie buna pe postul de fundas dreapta, dar e posibil sa ma insel si Bergodi sa stie ceva ce noi nu stim...

se7en13.07.2009 22:30

se pare ca l-am transferat pe Miguel Tininho (Miguel Angelo Karim Sim?es Fazenda), fundas stanga portughez de 28 de ani, care a mai trecut pe la Beira-Mar, West Bromwich si Belenenses. a semnat un contract pe un an cu optiune de prelungire. sper sa fie cat de cat bun, macar ca rezerva.

iaspxineww2fmigueltinin.jpg

KERATOCONUS13.07.2009 22:48

FC Steaua Bucuresti anunta transferul lui Miguel Tininho, fundas stanga in varsta de 28 de ani, care a evoluat, in sezonul trecut, pentru clubul portughez de prima Liga Os Belenenses Lisabona.

Jucatorul portughez de origine monzambicana, care a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru Torreense(Portugalia) Caldas Sport Clube(Portugalia), CD Uniao Micaelense(Portugalia), SC Beira Mar(Portugalia), West Bromwich Albion(Anglia), Barnsley(Anglia), a semnat un contract valabil pe un an cu echipa noastra, cu optiune de prelungire pentru inca doi ani.

Miguel Angel Karim Simoes Fazenda, nascut pe 13 octombrie 1980, a sosit in Ghencea liber de contract si va purta la Steaua tricoul cu numarul 20.

"Sunt foarte bucuros ca am semnat cu un club puternic, cu renume pe plan european. Sper sa nu dezamagesc conducerea Stelei, care mi-a acordat incredere transferandu-ma. Imi doresc sa reusesc performante notabile in tricoul acestei echipe.

Miguel Tininho, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

rareeslh13.07.2009 22:52

"Miguel Angelo Karim Simsiotilde;es Fazenda a semnat cu Steaua! "Sînt foarte bucuros cã am semnat cu un club puternic!" "

Informatia e atat pe gsp, cat si pe prosport.

Pana si pe wikipedia scrie ca baiatu joaca pentru noi :P

Multe nu is de spus despre el, joaca fundas stanga, a trebut prin Anglia si Portugalia si vine liber.

Se pare ca Pandurii l-au vrut dar a picat faza :D

Oricum, ca o rezerva pentru postul de fundas stanga e ok, plus ca poate revine eme prn decembrie, il avem si pe Marin si Filip, asa ca nu e chiar asa de rau transferul pe cat pare.

Sa-l vedem la lucru :D

Ronnie14.07.2009 05:47

Dupa CV e o prostie de jucator. A jucat la WBA 2 meciuri si la Burnsley 4.

bijoux_bz14.07.2009 06:01

Oare ce cred cei trei muschetari tranferati pana acum ?? Le-a pus Dumnezeu mana in cap. din ratati pe la echipe ratate ce erau au ajuns la cel mai puternic club din Romania .

Sincer cred ca or sa plece toti asa cum au venit: repede cu avionu .

Daniel-Ionut14.07.2009 06:59
Dupa CV e o prostie de jucator. A jucat la WBA 2 meciuri si la Burnsley 4.

Important este ca a jucat in championship :D

Oare de ce nu a luat un jucator de nationala... din burkina faso macar... da era de nationala... nu a-n-o-n-i-m ca asta...

gio_stgloria14.07.2009 08:26

ce plmeu transferuri is astea ??? :cursing: e asa greu sa angajezi scouteri pentru o echipa ca Steaua ?

SzabiStelistu14.07.2009 09:00

ce sa facem cand patronul e un cioban!

mq_messi14.07.2009 09:01

e clar , inca un transfer ratat , inca un sezon ratat , cum sa iei un asemenea jucator nu pot sa inteleg , saracu nu a confirmat la nici o echipa , cum pot sa creada ca va confirma la Steaua?Argaseala scouteru vietii , dak si retardatu asta impreuna cu tiganu ala mic ianuli sau cum il cheama fac transferuri la Steaua e grav !

Daniel-Ionut14.07.2009 09:12

Si daca totusi va confirma? :whistle:

Maye14.07.2009 10:17

Il va vinde ciobanul la vara(cel tarziu).

valio14.07.2009 10:42

Care sunt sansele sa confirme si sa fie un jucator bun ... macar?

red&blue_boy14.07.2009 10:43

Bine ar fi sa confirme,dar nu prea cred.Ce transferuri facem!Atunci ne asteptam sa luam campionatul.Doar o minune!

mircea_1014.07.2009 10:45
ce plmeu transferuri is astea ??? :cursing: e asa greu sa angajezi scouteri pentru o echipa ca Steaua ?

esti nebun? si ce-o sa faca mache dupaia?ramane somer?

«1192021222331»