da ce? acum are de lucru?
da ce? acum are de lucru?
Exact!Mai stricam bani si cu scouteri!Cand avem atatea "neamuri Becali".Si toti au dvd player! ![]()
cu sunet 5.1, precis ![]()
Si LCD-uri cat casa ca sa poata vedea exact si masa musculara a jucatorului si de cate ori clipeste intr-un minut pe teren ...aaa ...pardon pe banca de rezerve am vrut sa spun.
Da,se pare ca mai nou ne uitam la jucatori ce-s mai mult rezerve.Poate le trebuie LCD-uri cu full HD. ![]()
Ce sa mai zici,dureros ca un club ca Steaua n-are barem cativa oameni de baza in ceea ce priveste transferurile.Caci avandu-i,ai putea sa aduci ceva jucatori buni si care sa nu fie neaparat scumpi.
un jucator din papua noua guinee sau de prin brunei mai lipseste!
stai ca cica mai luam un mijlocas central...ce te face sa crezi ca nu e tot din vreo tara din asta bananiera?
Daca l-am avea pe Wenger as fi convins ca ala ar fi in stare sa faca o echipa de Liga Campionilor numai din jucatori de tari bananiere si pe bani putini, insa cum nu-l avem ...
da, dar ala ia jucatori de 17-19 ani nu de 28-30
redenumiti topicul. ar trebui sa aiba titlul: Transferuri de rahat - Vara Anului 2009
Nu-i o idee rea
Ce aveti ma cu Tuninho asta sau cum masa il cheama...omu a jucat in Anglia e mare mescher.1 meci la WBA si 3 la Barnley da a jucat nu.E jucator de Premier League.
Acum lasand caterinca m-am uitat la ce echipe a jucat si mai ales cate meciuri a jucat si imi dau seama ca avem o conducere varza.De ce nu il rodati pe Filip si luati tot felul de cocosati ?
Nu-i o idee reaCe aveti ma cu Tuninho asta sau cum masa il cheama...omu a jucat in Anglia e mare mescher.1 meci la WBA si 3 la Barnley da a jucat nu.E jucator de Premier League.
Acum lasand caterinca m-am uitat la ce echipe a jucat si mai ales cate meciuri a jucat si imi dau seama ca avem o conducere varza.De ce nu il rodati pe Filip si luati tot felul de cocosati ?
pentru ca daca il promoveaza pe filip nu au de unde sa isi traga bani de la impresari.
Matic a ajuns la Chelsea
Încã odatã echipele românești demonstreazã cã știu de minune sã rateze adevãratele transferuri de valoare. Steaua l-a urmãrit în aceastã varã pe mijlocașul sârb al echipei slovace FC Kosice Nemanja Matic, un tânãr în vârstã de 20 de ani, component al naționalei under 21 a plavilor. Matic a și jucat la ultimul turneu final de CE de tineret, terminând însã competiția mai repede, ca urmare a faptului cã a fost accidentat de Giovinco în meciul cu Italia.
Steaua a refuzat sã plãteascã pentru Matic în jur de 300.000 de euro, iar acum fotbalistul a anunțat în cotidianul Denik Sport din Bratislava faptul cã s-a înțeles cu Chelsea pentru un contract pe patru ani. Mai rãmâne sã se punã de acord și cluburile, dar pentru englezi acest lucru nu mai constituie vreo problemã. Pe urmele lui Matic s-au mai aflat în ultima sãptãmânã Tottenham, Sunderland, Middlesbrough și Udinese, dar, evident, oferta lui Chelsea a fost cea mai tentantã.
prosport
Taci mah Lari ca e bine ca nu l-am luat. Ca sigur o sa isi rupa picioarele la Chelsea si nu o sa mai joace deloc...
Proasta a fost vulpea aia de nu putea ajunge la struguri... ![]()
Sa fim seriosi. La ce oferte avea, chiar daca plateam cei 300.000 de euro, Matic nu semna cu noi.
Cand transferi un jucator tanar si de perspectiva, important este sa te misti extrem de rapid, nu sa stai pe ganduri.
Cine stie in ce stadiu erau discutiile cu aia din Anglia...
Oricum, la cati jucatori excelenti s-au ratat care apoi au ajuns in fotbalul mare, unu'-n plus nu se simte. Dau, asa, doua exemple rapide: Alibec si Hilario. Bine, chiar daca ajungeau la noi, ar fi avut toate sansele sa se rateze.
Relax Lari! Eu nu cred ca am negociat vreodata cu el. Doar transferurile se fac mai nou de mache...
Si eu cred ca nu s-a negociat venirea lui Matic,doar vorbe.Iar daca a avut atatea oferte,din campionate mai tari,nu cred ca ar fi venit la noi.Poate doar cum zice Lari,daca ne-am fi miscat foarte repede.Dar avand in vedere ca vorbim de Mache....
Dupa cum zice si bodanelu, nu stiu daca noi chiar am negociat cu acest jucator. Oricum sunt slabe sperante ca ar fi venit la noi pe un salariu mic cand avea atatea oferte
A plecat Lovin !!! ![]()
!! PAAARTYYY !!!
Asa e...un asa eveniment merita petrecut din plin si stropit cu sampanie , mai ales ca i-am batut si pe unguri ![]()
![]()
Dupa meciul de aseara,avand in vedere si subtirimea lotului actual,iar sezonul este incarcat,eu cred ca mai avem nevoie de barem vreo doi jucatori.In special la mijloc si un fundas lateral.Ganditi-va ce facem cand intervin suspendari si accidentari,cu cine o sa jucam?
Baga repede un search pe goagal : "jucatori eftini care nu cere salariu mare mancati-as". Astia sunt tintele glorioasei noastre conduceri.
@ strezahuzum : Nostim,ar trebui sa-l intrebe pe Vanghelie cum se cauta pe goagal,dar conceptia conducerii n-o putem schimba.Eu totusi sper sa mai aduca barem un jucator.
Un mijlocas central defensiv si unu coordonator pe putin....a da si un mijlocas de banda ca Tininho ala nu e jucator de fotbal.Poate sa-l foloseasca pe Filip mai mult decat pe cocosatu ala.