tanase la Steaua...Goian la palermo...merita si Goian sa plece...bafta dorine
tanase la Steaua...Goian la palermo...merita si Goian sa plece...bafta dorine
Dacã e adevãrat, am pierdut baza apãrãrii, cît de cãscat nu ar fi fost și chiar daq nu exceleazã la capitol vitezã, este cel mai bun fundaș central din România !
Baftã Goe.
P.S. cu aceastã ocazie Rada are șansa sã fie trecut mãcar pe foaia de meci
Oricum se va insista cu prãpãditul de Baciu.
Da' ce ne facem cu gaura din aparare?O fi bine pentru Goian,dar nu stiu daca pentru noi suporterii,si pentru echipa,e bine in vreun fel.Personal in Baciu nu am incredere,nu a aratat cine stie cat a lipsit Ghionea,in Rada nici atat(aduceti-va aminte cate injuraturi isi lua inainte sa fie trimis la echipa a 2-a),iar Tudose nu stiu cat poate misca.
Clanul infectilor ne distruge echipa,inca un motiv sa le luam famiilile-n ****..
Daca e adevarat, ma bucur pentru Goian. Sa fim realisti, din 2007 incoace numai la asta se gandea. A ajuns in Italia, la o echipa unde concurenta nu e foarte mare. Probabil, era un fel de "ultimul tren".
Pacat totusi ca nu a plecat la Portsmouth. Anglia i s-ar fi potrivit mai bine.
E bine ca Goian pleaca. Are si el o varsta si merita sa joace si la o echipa care il plateste bine.
Tanase este un jucator bun care sper sa ne ajute.
Mult succes tuturor!
Iata ce ziceam: "Tãnase poate sã joace peste tot. Eu aș vrea sã îl vãd pe banda stîngã. Vreau sã joc și cu Tãnase și cu Ionescu" (by Gigi).
Anglia i s-ar fi potrivit mai bine.
susțin
E bine ca a fost adus Tanase.E un jucator bun care sper ca va face cuplu in centru cu Onicas.Nu vreau sa-l mai vad pe Toja in echipa.Cred ca vom avea un mijloc cu Szekely - Tanase - Onicas (defensiv) - Grzelak.
Cat despre Goian imi pare rau ca pleaca dar merita sa plece.Merita sa mearga si el intr-un campionat puternic.Palermo nu e o super echipa , anul trecut abia s-au salvat de la retrogradare dar sper ca alaturi de Zenga sa reuseasca sa fie surpriza campionatului si sa aiba o clasare de 6-12.
Multumim Goe...Respect !
sa ma pis in toata conducerea echipei.
Chiar ma gandeam de unde o sa vina banii de tanase ... uite ca am aflat, desi nu cred ca e vreo surpriza ...
Goian merita sa plece , dar 2 mil este cam jumate din valoare lui de piata , s-a pacalit bisnitarul , inca o data ... si a mai si cheltuit banii pe un jucator umflat , care mai are inca multe de demonstrat ...
Tanase a semnat cu Steaua!
Bravo Gigi Becali!
Acuma sa vad daca contestatarii stiu sa apecieze o fapta buna.
ti a spalat si tie creierul ma cu transferul asta?
Nici eu nu vreau sa-l mai vad pe toja, dar nici pe onicas .. mi se pare un jucator mediocru, bun pentru buzau ... e d-ala de-i sufla presa-n cur sa-l umfle, la fel cum au facut cu Radoi...
mi-ar placea o echipa asa:
------------------- Tatarusanu --------------------
-
-- Tudose -- Ghionea -- Rada -- Ninu --
-
-- Szekely - Ionescu - Tanase - Ochirosii --
-
----------- Stancu -------- Surdu ------------
Numai Români ![]()
Desi mi-ar placea daca Bergodi ar insista mai mult cu antrenamentul la suturi pentru Surdu, pentru ca am vazut ca nu prea nimereste mingea....
Multumim Gigi Becali!
Unde e gaurica nea Gigi, unde este, unde este? Te lingem in fundulet pana vom muri!
Tanase a semnat cu Steaua!Bravo Gigi Becali!
Acuma sa vad daca contestatarii stiu sa apecieze o fapta buna.
Da, uite cand ma duc la meciul cu CFR am sa-l injur pe JJ doar 89 de minute in loc de 90.
Unde e gaurica nea Gigi, unde este, unde este? Te lingem in fundulet pana vom muri!
n`ai cu cine ma...n`ai cu cine...
Pt contestatari, nu pt toata lumea:
Sa inteleg ca va dati arama pe fata si il urati in nume personal pe Gigi si nu pt activitatea lui de la Steaua ?
Practic asta se intelege daca nici acuma nu e de apreciat, dupa perfectarea transferului celui mai vanat fotbalist din Romania.
Sper ca acum sa il vad pe Rada in echipa
daca era cel mai vanat din Romania era plecat de mult. Surprinzator.. oare de ce n-am luat si alt jucator din Romania?
si astept si eu suma adevarata de transfer. asta e prea umflata.
Pt contestatari, nu pt toata lumea:
Sa inteleg ca va dati arama pe fata si il urati in nume personal pe Gigi si nu pt activitatea lui de la Steaua ?
Practic asta se intelege daca nici acuma nu e de apreciat, dupa perfectarea transferului celui mai vanat fotbalist din Romania.
Nu, nu! Nu discriminam oamenii prosti, ca nu-i frumos. Vrem sa dam jos nuca stricata din pom, si poate vor cadea si celelalte nuci stricate odata cu ea.
PS: Oare Becali are creierul mai mare decat o nuca?
daca era cel mai vanat din Romania era plecat de mult. Surprinzator.. oare de ce n-am luat si alt jucator din Romania?
si astept si eu suma adevarata de transfer. asta e prea umflata.
Pai in afara de el si Costea, alt material pentru proiectul Stelei bazat pe tineri romani nu prea era...
Costea era intangibil, la fel parea si Tanase(Penescu zicea peste 5 mil).
Si totusi, cum necum, l-am luat pe Tanase....e cam exact ce ne lipsea.
Ba da ce plm vreti voi ma , l-a luat pe asta tot nu va convine ?mai taceti in plm odata.Daca nu va convine de Becali duce-ti-va la el si dati-i una in cap, daca nu , nu mai aberati atat pe aici.
plm ma ..il vrem plecat din Ghencea...ce e asa greu de inteles
E, normal ca suporterii stelisti apreciaza venirea lui Tanase...care contureaza noul proiect Steaua (cei mai buni tineri romani la echipa + academie).
Contestatarii mai sunt putini dar si acestia daca continua vor fi marginalizati de societate(grosul suporterilor) acum cand se vede ca la Steaua chiar se face treaba si e un proiect viabil.
plm ma ..il vrem plecat din Ghencea...ce e asa greu de inteles
atunci fa ceva pentru asta. daca nu poti face nimic, las-o mai moale. v-ati transformat din suporterii Stelei in dusmanii lui Becali. vad ca pana si acum cand a facut un transfer bun, voi tot partea negativa o vedeti. ca sa vezi, ca nu-i bun , ca nu l-a luat la pretu cutare, ca nu stiu ce ...