FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1232425262731»
bodanelu06.08.2009 14:04

care tanase? Ala care a dat 2 goluri si cateva pase la o echipa mediocra din Romania? Sau l-a convocat la nationata de 2 ori si e mare scula de jucator?

Imi mai aduc aminte de jucatori dastia si sunt multi ai draq. Pariu ca in 2 ani Tanase are contractul reziliat?

Dj06.08.2009 14:04
atunci fa ceva pentru asta. daca nu poti face nimic, las-o mai moale. v-ati transformat din suporterii Stelei in dusmanii lui Becali. vad ca pana si acum cand a facut un transfer bun, voi tot partea negativa o vedeti. ca sa vezi, ca nu-i bun , ca nu l-a luat la pretu cutare, ca nu stiu ce ...

prietene..sunt contestatarul lui si suporterul Stelei. de cand situatia asta e incompatibila?

dar tu nu poti intelege asta pt ca pt tine Steaua=Becali=zeul suprem.

gio_stgloria06.08.2009 14:06
prietene..sunt contestatarul lui si suporterul Stelei. de cand situatia asta e incompatibila?

dar tu nu poti intelege asta pt ca pt tine Steaua=Becali=zeul suprem.

n-ai nimerit-o , incearca sa desifrezi semnatura mea ;)

care tanase? Ala care a dat 2 goluri si cateva pase la o echima mediocra din Romania? Sau l-a convocat la nationata de 2 ori si e mare scula de jucator?

Imi mai aduc aminte de jucatori dastia si sutn multi ai draq. Pariu ca in 2 ani tanase are contractul reziliat?

io zic sa nu mai cumparam jucatori, ca niciunul nu-i bun.

Dj06.08.2009 14:07

no need..atitudinea ta e suficienta pt a ma lamuri.

Fan FC Steaua06.08.2009 14:07

Astia de-l tot pupati in cur pe Becali, si il aplaudati la orice zambet, cat credeti voi ca va mai sta potolit ciobanul asta? Nu va rezista fara sa se bage la echipa, fara sa dea o valiza, fara sa aduca alt antrenor, fara sa demoralizeze jucatorii, fara sa isi puna oamenii pe suporteri?

Voi sunteti cei ce-l sustineti pe Becali in planul lui inconstient de a duce Steaua in C..... el crede ca divizia C e Champions League....

Va fi si vina voastra daca Steaua nu va mai fi Steaua, si sa va asumati responsabilitatea in caz de ceva, ca impreuna cu voi ciobanul a distrus echipa romanilor!

Si ce tot il laudati pentru tanase? Dupa cum am zis, partea stanga era deja asigurata de Ochirosii si Grzelak

gio_stgloria06.08.2009 14:10

@Fan fcsteaua

tu esti cel menit sa salvezi Steaua. cu siguranta Becali o sa-ti vada postul si o sa plece de la echipa.uite , tocmai acum vorbeste de tine la sport.ro

Sunteti incredibili, de la un transfer reusit, tot la Becali ajungeti.

Stryker06.08.2009 14:10

In mod normal , bisnitarul este cel care cumpara ieftin si vinde scump ... cum a reusit oare Becali sa faca avere ?

scz daca e putin off-topic ...

MoWeed06.08.2009 14:11
Ba da ce plm vreti voi ma , l-a luat pe asta tot nu va convine ?mai taceti in plm odata.Daca nu va convine de Becali duce-ti-va la el si dati-i una in cap, daca nu , nu mai aberati atat pe aici.

Gata, acum a adus un jucator, sa uitam toate umilintele la care a supus Steaua. Sa uitam ca, conducerea clubului este de o lipsa crasa de profesionalism(Tanase nu a venit la Steaua din profesionalismul celor care au negociat, a venit la Steaua pentru ca vroiau verii lui Jiji sa joace la o echipa care sa joace in Europa, doar-doar l-o vinde cu mai multi bani).

De fapt sa uitam totul, sa uitam jigniri, umilinte, declaratii, valize, brichete si multe alte mizerii care le-a facut de-a lungul vremii pentru ca l-a adus pe tanase. Da-o in plm de imagine, da-o in plm de onoare, da-l in plm de respect. Sunt sanse sa luam campionatul, poate vine la anul real iarasi. Hai sa-l pupam cu totii in cur pe Jiji.

Ma scarbesc suporterii de rezultat. Prin atitudinea voastra faceti mai mult rau Stelei decat o sa reuseasca vreodata toti frustratii care tin cu dinam0, Rapid, Craiova, fulgerul Timisoara, Vaslui, chefere Cluj, u Cluj la un loc

ronrichie06.08.2009 14:13
Astia de-l tot pupati in cur pe Becali, si il aplaudati la orice zambet, cat credeti voi ca va mai sta potolit ciobanul asta? Nu va rezista fara sa se bage la echipa, fara sa dea o valiza, fara sa aduca alt antrenor, fara sa demoralizeze jucatorii, fara sa isi puna oamenii pe suporteri?

Voi sunteti cei ce-l sustineti pe Becali in planul lui inconstient de a duce Steaua in C..... el crede ca divizia C e Champions League....

Va fi si vina voastra daca Steaua nu va mai fi Steaua, si sa va asumati responsabilitatea in caz de ceva, ca impreuna cu voi ciobanul a distrus echipa romanilor!

Si ce tot il laudati pentru tanase? Dupa cum am zis, partea stanga era deja asigurata de Ochirosii si grzelak

"Noi astia" cum ne numesti santem majoritari.

Asa de tare o distruge el pe Steaua incat a luat tot ce e mai bun din tara, asa de tare ca are singurul proiect viabil, palpabil din Romania (in timp ce celelalte construiesc haotic), asa de tare o distruge incat e singurul care s-a ocupat de juniori si pepiniera incat a asigurat viitorul Stelei prin infiintarea Academiei (cei mai buni tineri din tara).

Sah-mat.

gio_stgloria06.08.2009 14:13

@moweed

stii, cand n-ai de ales, trebuie sa convietuiesti.si nu pup pe nimeni in cur, ca nu-mi da Becali sa mananc.

Dj06.08.2009 14:14

fac pariu cu oricine de aici ca daca tanase prinde 2-3 meciuri bune si echipa la fel...ciobanul isi va asuma tot meritul.

imaginati`va cum se va simti baiatul asta atunci sau restul jucatorilor - inclusiv bergodi

asta e el , un avid de imagine, de laude si pupincurism...

MoWeed06.08.2009 14:16
@moweed

stii, cand n-ai de ales, trebuie sa convietuiesti.si nu pup pe nimeni in cur, ca nu-mi da Becali sa mananc.

Adica da-o in plm de lupta pentru idealurile tale. De ce sa incerci sa faci ceva cand e mai usor sa te resemnezi, sa te multumesti cu o mare "performanta"(locul 2).

Normal ca protestul nu are momentan mari sorti de izbanda, pentru ca majoritatea gandeste ca tine. E mai usor sa te resemnezi...

ronrichie06.08.2009 14:18
fac pariu cu oricine de aici ca daca tanase prinde 2-3 meciuri bune si echipa la fel...ciobanul isi va asuma tot meritul.

Si pe tine asta te intereseaza...sa nu reuseseasca Becali in viata, este ?

Poate ar trebui sa iti amintesti singur ca tu esti fan Steaua, nu fan anti-Becali.

gio_stgloria06.08.2009 14:19

Da prefer sa ma resemnez , decat sa ma bat cu morile de vant pe forum, asa cum fac unii.

KERATOCONUS06.08.2009 14:19
atunci fa ceva pentru asta. daca nu poti face nimic, las-o mai moale. v-ati transformat din suporterii Stelei in dusmanii lui Becali. vad ca pana si acum cand a facut un transfer bun, voi tot partea negativa o vedeti. ca sa vezi, ca nu-i bun , ca nu l-a luat la pretu cutare, ca nu stiu ce ...

Tin sa-ti aduc aminte ca a plecat stalpul apararii Stelei, Dorin Goian. Becali a iesit in castig dupa aceasta combinatie cu 200 de mii de euro, iar noi am ramas in fundul gol in aparare. Cristi Tanase nu-ti poate castiga un meci de unul singur, insa Goian iti asigura spatele. Sa vedem acum cu cine o sa-l inlocuiasca pe Goian. Baciu gafeaza meci de meci, Rada nu a mai jucat de mult timp, Tudose se plimba de la o echipa la alta, iar pe Ninu inca nu l-am vazut cum evolueaza pe postul de fundas central. Singurul care mai da singuranta in momentul de fata este Sorin Ghionea, care din pacate, in ultimul timp, a stat mai mult accidentat.

Dj06.08.2009 14:22
Si pe tine asta te intereseaza...sa nu reuseseasca Becali in viata, este ?

Poate ar trebui sa iti amintesti singur ca tu esti fan Steaua, nu fan anti-Becali.

in cazul de fata ma intereseaza ca el sa respecte jucatorii si stafful echipei atunci cand totul merge bine. el are 1% merit in succesul echipei (atunci cand e)

el se vrea "miezul" la Steaua si in Romania...si toti cei care`l sustin (inclusiv cei ca tine) sunt doar niste supusi umili...

gio_stgloria06.08.2009 14:24

@KERATOCONUS

De faptul ca cele 2 transferuri nu puteau sa se realizeze unul fara altul sunt de acord si nimeni nu poate spune ca nu este asa. insa eu nu bateam aici, voiam doar sa spun ca nu inteleg de ce-l aduceti din nou in discutie pe Becali. Hai sa vorbim despre transfer , cam asta ar fi scopul topicului .

strezahuzum06.08.2009 14:24

Mai, ce de oameni rai pe aci. Pai in loc sa va ploconiti si sa-l aplaudati pe nea JJ ca nu si-a oprit decat 200.000 de euro din transferul lui Goian, voi tot comentati.

Zi-le tu ronrichie, ca tu esti de-a lui Gigi, din aia cu tricou "free Gigi". Da' fi si tu mai prudent la proba de pupat-viteza, sa nu mori sufocat la cat de adand vari nasul si limba.

ronrichie06.08.2009 14:24
Tin sa-ti aduc aminte ca a plecat stalpul apararii Stelei, Dorin Goian. Becali a iesit in castig dupa aceasta combinatie cu 200 de mii de euro, iar noi am ramas in fundul gol in aparare. Cristi Tanase nu-ti poate castiga un meci de unul singur, insa Goian iti asigura spatele. Sa vedem acum cu cine o sa-l inlocuiasca pe Goian. Baciu gafeaza meci de meci, Rada nu a mai jucat de mult timp, Tudose se plimba de la o echipa la alta, iar pe Ninu inca nu l-am vazut cum evolueaza pe postul de fundas central. Singurul care mai da singuranta in momentul de fata este Sorin Ghionea, care din pacate, in ultimul timp, a stat mai mult accidentat.

Goian vroia sa plece, a si recunoscuto in repetate randuri.

Pai cand ai tricoul ala pe tine, trebuie sa simti o mare onoare nu sa o iei ca pe o normalitate ca si cum n-ar fi.

La Steaua sa joace cei ce simt ros-albastru.

Pe de alta parte e de inteles si Goian care a ajuns la o varsta si se gandeste la partea financiara.

De apreciat din nou aici Gigi Becali pentru ca l-a inteles si a lasat din pretul fixat de 3 milioane si nu i-a pus bete-n roate.

Acuma e sansa lui Rada, sa-l vedem.

MoWeed06.08.2009 14:25
Da prefer sa ma resemnez , decat sa ma bat cu morile de vant pe forum, asa cum fac unii.

Mentalitatea romaneasca....

Morile de vant sunteti voi. Si am participat si activ la protestul impotriva lui Becali. Tu?

Ronnie06.08.2009 14:26
Sah-mat.

"Au au, nea Gigi. Au au. Unde-i poponetu'? Da sa pup"

gio_stgloria06.08.2009 14:27
Mentalitatea romaneasca....

Morile de vant sunteti voi. Si am participat si activ la protestul impotriva lui Becali. Tu?

N-am participat. Bravo tie, eu nu am putut sa ajung.

MoWeed06.08.2009 14:28

Atunci care este cel care se lamenteaza numai pe forum?

Stryker06.08.2009 14:28

Sincer , la un moment dat credeam ca becalistii sunt o specie pe cale de disparitie , se pare ca m-am inselat !

Dj06.08.2009 14:28
De apreciat din nou aici Gigi Becali pentru ca l-a inteles si a lasat din pretul fixat de 3 milioane si nu i-a pus bete-n roate.

mi se pare penibil modul cum vezi transferul asta.

omule trezeste`te ..aia i`au oferit cascavalul (destul pe criza asta) si el l`a luat pofticios si satisfacut.simplu

nu a facut nici o mare favoare nimanui..si`a facut`o singur.

tu crezi ca pe tanase l`a luat ca vai domle rupem tot cu el ?

nu tati..banuieste si crede ca peste 2-3 ani o sa`l vanda cu 10 milioane, sa faca el matzu gros..sa le asigure viitorul fetelor lui..

«1232425262731»