FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1252627282931»
bodanelu06.08.2009 15:29
Pentru ce, sa sariti toti contestatarii pe mine la bataie in timp ce eu va explic cu argumente?

Nu am pretentii de la voi, nu cred ca puteti face fata la o discutie. Cred ca sariti imediat cu pumnul.

Lao bere la Intermacedonia la Iancului ar fi mai indicat.

nu, nu-mi impun punctul de vedere cu pumnul. Sunt destui care ma cunosc si stiu ca sunt unul dintre cei mai pasnici oameni. Vreau doar sa-ti aduc argumente face to face, pe stadion. Doar e casa tuturor nu?

Adrian06.08.2009 15:30
Pentru ce, sa sariti toti contestatarii pe mine la bataie in timp ce eu va explic cu argumente?

Nu am pretentii de la voi, nu cred ca puteti face fata la o discutie. Cred ca sariti imediat cu pumnul.

Lao bere la Intermacedonia la Iancului ar fi mai indicat.

Tu cu argumente?

Te rog!!!

Ti-am scris mai sus care e parerea mea despre transferul lui tanase. Ti-am demolat toate afirmatiile tale pline de optimism dus la extreme si copiate din ziare. Si ce faci? Tu alegi sa ignori si sa continui cu lucruri marunte.

Tu nu poti purta o discutie. Tu nu aduci argumente. Tu, la fel ca majoritatea becalistilor, postezi ceva si apoi nu te intereseaza ce se intampla. Nu te intereseaza daca cineva demonstreaza ca nu e adevarat. Continui sa postezi aceleasi prostii.

Nu ai adus pana acum nici un argument bun care sa sustina ceea ce ai afirmat. De cand citesc ce ai scris tu pe siteul asta, nici macar unul nu ai adus!!!

In schimb iti place sa te dai victima.

ronrichie06.08.2009 15:40
Tu cu argumente?

Te rog!!!

Ti-am scris mai sus care e parerea mea despre transferul lui tanase. Ti-am demolat toate afirmatiile tale pline de optimism dus la extreme si copiate din ziare. Si ce faci? Tu alegi sa ignori si sa continui cu lucruri marunte.

Tu nu poti purta o discutie. Tu nu aduci argumente. Tu, la fel ca majoritatea becalistilor, postezi ceva si apoi nu te intereseaza ce se intampla. Nu te intereseaza daca cineva demonstreaza ca nu e adevarat. Continui sa postezi aceleasi prostii.

Nu ai adus pana acum nici un argument bun care sa sustina ceea ce ai afirmat. De cand citesc ce ai scris tu pe siteul asta, nici macar unul nu ai adus!!!

In schimb iti place sa te dai victima.

Uite ti-am raspuns pe prima pagina la intrebarea cu Tanase.

Imi cer scuze daca nu raspund la toti contestatarii, insa cand raspund unuia dintre voi ma gandesc ca va raspund tuturor avand in vedere ca toti aveti aceeasi singura idee: Gigi e dracul in persoana, toti care suntinem Steaua si suntem anti protest suntem oi, suntem suporteri de rezultate. Toate astea le-am demontat rand pe rand si v-am explicat de ce majoritatea sunt impotriva voastra. Rezultatele le-am vazut la fata locului, pe stadion cand majoritatea suporterilor v-au huiduit. Nu au nimic cu voi, sunteti stelisti, de-ai nostri, dar nu sunt de acord cu ce faceti.

Adica, concret...cand va fluierat stadionul la meciul cu Motherwell nu v-a zis Sunteti prosti.

V-a zis: FACETI O PROSTIE.

Sper ca s-a inteles.

Adrian06.08.2009 15:44
Toate astea le-am demontat rand pe rand si v-am explicat de ce majoritatea sunt impotriva voastra. Rezultatele le-am vazut la fata locului, pe stadion cand majoritatea suporterilor v-au huiduit. Nu au nimic cu voi, sunteti stelisti, de-ai nostri, dar nu sunt de acord cu ce faceti.

Adica, concret...cand va fluierat stadionul la meciul cu Motherwell nu v-a zis Sunteti prosti.

Sper ca s-a inteles.

De demonstrat nu ai demonstrat nimic prietene. Acelasi stadion care acum 2 luni striga sa plece becalii din Ghencea s-a sucit acum. Adica?

Doar o simpla confirmare a faptului ca majoritatea celor care vin acolo sunt suporteri de rezultat.

Cum a inceput Steaua sa joace au si uitat tot ce s-a intamplat pana atunci.

Tu o sa fii primul care va da cu capul de pragul de sus in momentul in cand echipa va da de greu(si va da,s-a vazut cu Ciaklau') pentru ca acei suporteri vor schimba partea si actiunea lor iti va da o palma foarte dureroasa.

Daca iti bazezi argumentele pe faptul ca suporterilor le plac rezultatele, nu faci altceva decat sa iti sapi singur groapa in ceea ce priveste dezbaterile la care iei parte.

ronrichie06.08.2009 15:48
De demonstrat nu ai demonstrat nimic prietene. Acelasi stadion care acum 2 luni striga sa plece becalii din Ghencea s-a sucit acum. Adica?

Doar o simpla confirmare a faptului ca majoritatea celor care vin acolo sunt suporteri de rezultat.

Cum a inceput Steaua sa joace au si uitat tot ce s-a intamplat pana atunci.

Tu o sa fii primul care va da cu capul de pragul de sus in momentul in cand echipa va da de greu(si va da,s-a vazut cu Ciaklau') pentru ca acei suporteri vor schimba partea si actiunea lor iti va da o palma foarte dureroasa.

Daca iti bazezi argumentele pe faptul ca suporterilor le plac rezultatele, nu faci altceva decat sa iti sapi singur groapa in ceea ce priveste dezbaterile la care iei parte.

Pai bun, la greu se vad adevaratii suporteri, nu ? Eu o sa raman langa echipa, ca orice suporter adevarat. Nu o sa incep sa injur in stanga si in dreapta.

Cu finalul campionatului incerci iar o diversiune, dar nu merge. Poate nu tii minte cand s-a depasit masura si s-a strigat "Becali la puscarie" iar tot stadionul a inceput sa fluiere.

Adrian06.08.2009 16:00
Pai bun, la greu se vad adevaratii suporteri, nu ? Eu o sa raman langa echipa, ca orice suporter adevarat. Nu o sa incep sa injur in stanga si in dreapta.

Cu finalul campionatului incerci iar o diversiune, dar nu merge. Poate nu tii minte cand s-a depasit masura si s-a strigat "Becali la puscarie" iar tot stadionul a inceput sa fluiere.

Diversiune?! Doamne fereste! Cum sa zici asa ceva?

Vrei sa spui cumva ca ceea ce s-a intamplat in sezonul trecut, de fapt nu s-a intamplat?!

Ce diversiune visezi prietene?

Faza cu "becalii la puscarie" e absolut hilara. Cine a huiduit atunci?

Si-a adus oierul sustinatori. Stii tu. Baietii aia cu tricouri cu "free Gigi" si care spargeau seminte.

free-Gigi.jpg

free-Gigi-2-345x460.jpg

60268603.jpg

Astia sunt stelistii tai? Cu astia te dai mare?

La greu se vad suporterii adevarati, da. Dar problema e ca tu nu vezi ca acum e la greu. Nu e la bine. Steaua e condusa de o mana de mafioti si risca sa piarda enorm.

O sa fie distrusa si tu o sa ai o contributie.

p.s. Daca tu crezi ca 3-4 meciuri bune in compania unor echipe slabe e destul, te inseli amarnic.

ronrichie06.08.2009 16:05

Legat de colorati d-aia de-alu Vanghelie, sunt destui prin peluza genul asta din Ferentari si Rahova. La ultimul meci in care am stat in peluza (cel cu Timisoara) eram inconjurat de haladiti care il injurau incontinuu pe Gigi ...poate si unul dintre motive pentru care am plecat.

Mai omule ...stii ce cred eu ca e destul si ca nu a fost deloc in ultimii 2 ani jumate.

Un antrenor, atat. De-asta situatia tinde spre roze...ca in sfarsit avem antrenor.

Degeaba il contesta Becali pe Lacatus ...toata lumea gandea ca el. Toata lumea vroiam sa plece odata si sa vina un antrenor.

Gata, s-a terminat cu experimentele la Steaua.

Avem antrenor si o strategie clara pentru viitor.

Adrian06.08.2009 16:11
Avem antrenor si o strategie clara pentru viitor.

Ai grija cu afirmatiile astea, prietene. S-ar putea sa te frigi.

Steaua nu are strategie clara pe viitor. Stii de ce? Pentru ca strategia Stelei consta in reducerea salariilor la 120.000 de euro pe sezon. Asta nu e strategie de viitor.

Noi riscam sa ne pierdem golgeterul. Pe Kapetanos, din cate am inteles, il mai putem tine pana in iarna. Dupa care va pleca daca nu semneaza un nou contract. Asta nu e strategie de viitor. Iar despre treaba cu Academia am discutat mai sus. Degeaba aduci cei mai buni tineri din tara daca nu ii joci, daca ii strici dandu-i pe mana unor antrenori incompetenti si daca ii pierzi inainte sa ii poti folosi.

Si ramane de vazut daca Bergodi e antrenor. Inca nu a dat de o echipa puternica.

Te indemn prietene sa fii mai rezervat, mai calm. Lasa acasa optimismul asta extrem.

Daca Tanase se dovedeste a fi un nou Semedo, sunt curios ce o sa mai zici.

Si sanse sunt sa fie asa. Stii asta.

Am vazut la viata mea multi jucatori tineri adusi cu surle si trambite(Chiar si la Steaua. Exemple stiti si voi: Cristea, Dayro,Pedriel,Banel,etc) si care, incetul cu incetul, au devenit trompete.

Fiti mai cu picioarele pe pamant.

ronrichie06.08.2009 16:17

Sunt optimist pentru ca vin dupa 2 ani jumate de pesimism.

Acuma vad luminita de la capatul tunelului.

Vreau sa ma bucur din nou de Steaua si cred ca vorbesc in numele tuturor!

mircea_1006.08.2009 16:18

bun...l-a luat pe tanase, dar l-a dat repede pe Goe ca sa-si scoata banii...daca e un patron asa bun, sa dea aia 2 milioane pe un alt fundas central tanar si bun...

Dj06.08.2009 16:23
bun...l-a luat pe tanase, dar l-a dat repede pe Goe ca sa-si scoata banii...daca e un patron asa bun, sa dea aia 2 milioane pe un alt fundas central tanar si bun...

da pe dracu sa`l ia

Adrian06.08.2009 16:28
Sunt optimist pentru ca vin dupa 2 ani jumate de pesimism.

Acuma vad luminita de la capatul tunelului.

De asta te acuza lumea ca esti suporter de rezultat.

Te intereseaza doar chestiile mici.

Dupa 2 ani de pesimism tu alegi medicamentele care sa faca durerea mai suportabila in loc sa alegi vindecarea bolii.

Noi asta am ales.

Daca Steaua face iar bani pentru ciobanas, e clar ca circul va continua.

Ce? Tu il crezi ca nu se mai ia de fosti stelisti? Chiar crezi asta? Pentru ca si-a dat cuvantul?

Pfff... si-a mai dat cuvantul de 100 de ori pana acum.

Pana nu deschideti ochii sa vedeti adevarata problema o sa traiti tot cu suparari.

Eu sunt de parere ca toti oamenii merita o a doua sansa. becalii si-a avut-o pe-a lui.

Si-a avut-o cand a plecat Oli.

"Ok, am incercat cu prieteni si nepoti la echipa... nu a mers bine... ce sa facem acum?

a. Aduc un antrenor profesionist care sa faca treaba.

b. Aduc un antrenor de-al meu, pe care sa il pot lucra, care sa ma si ajute cu suporterii."

Si stim cu totii ce a ales el.

El i-a adus pe Hagi si Lacatus. De ce? Pentru ca erau alegeri si voia sa fraiereasca oameni.

Inca nu te-ai prins ca nu il intereseaza Steaua?

Nu te-ai prins inca ca se foloseste de ea si ca o sa se lepede de ea foarte usor cand nu ii va mai fi de folos?

Vezi, de aia iti zice lumea becalist. Cand refuzi sa vezi adevarul desi e in fata ta...

ronrichie06.08.2009 16:36
De asta te acuza lumea ca esti suporter de rezultat.

Te intereseaza doar chestiile mici.

Dupa 2 ani de pesimism tu alegi medicamentele care sa faca durerea mai suportabila in loc sa alegi vindecarea bolii.

Noi asta am ales.

Daca Steaua face iar bani pentru ciobanas, e clar ca circul va continua.

Ce? Tu il crezi ca nu se mai ia de fosti stelisti? Chiar crezi asta? Pentru ca si-a dat cuvantul?

Pfff... si-a mai dat cuvantul de 100 de ori pana acum.

Pana nu deschideti ochii sa vedeti adevarata problema o sa traiti tot cu suparari.

Eu sunt de parere ca toti oamenii merita o a doua sansa. becalii si-a avut-o pe-a lui.

Si-a avut-o cand a plecat Oli.

"Ok, am incercat cu prieteni si nepoti la echipa... nu a mers bine... ce sa facem acum?

a. Aduc un antrenor profesionist care sa faca treaba.

b. Aduc un antrenor de-al meu, pe care sa il pot lucra, care sa ma si ajute cu suporterii."

Si stim cu totii ce a ales el.

El i-a adus pe Hagi si Lacatus. De ce? Pentru ca erau alegeri si voia sa fraiereasca oameni.

Inca nu te-ai prins ca nu il intereseaza Steaua?

Nu te-ai prins inca ca se foloseste de ea si ca o sa se lepede de ea foarte usor cand nu ii va mai fi de folos?

Vezi, de aia iti zice lumea becalist. Cand refuzi sa vezi adevarul desi e in fata ta...

Dar tu scapi fondul, eu am taria sa afirm ca Becali a facut mult mai mult bine decat rau.

Cu jignirile fostelor glorii am explicat: manipulari, interpretari si provocari(Boloni-ultima). Poate 1, maximum 2 sa fi fost reale.

Din contra, a adus si demnitate: nu ne prostituam pentru straini...nu mai vindem tot ce avem pe banda rulanta...a oprit exodul.

Corectitudine: am mai zis...mai corect de atat nu se poate: Gloria Buzau 1 - 1 Steaua. Apogeul corectitudinii.

Deci eu (si banuiesc ca si ceilalti majoritari) suntin demnitatea, corectitudinea ....si apoi performantele care Slava Doamne sunt multe la era Gigi Becali.

Hai ca am plecat cu prietenii la o terasa sa vedem meciul!

Sunt curios sa-l vad pe bulgar. Forza Steaua !

SuperstaR1806.08.2009 16:40

Sunteti foarte naivi pentru ca nu observati (sau va 'faceti ca nu observati) ca ronrichie e pur si simplu impotriva curentului. Argumentele lui sunt doar de dragul de a contrazice. Nu m`ar mira sa fie aceeasi persoane care inainte se loga cu "SteauaB"

Dar nu`i problema ! Duceti`va razboiul impotriva lu Jiji pe forumuri, ca pe stadion mai striga doar 200 de persoane "mars ciobane"

LE: Imi cer scuze pentru off-topic.

ON: Exact ca in ultimii ani, strategia de transferuri e absolut bulversa(n)ta: Am vandut un fundas central de baza in conditiile in care nu prea mai avem cu ce sa il inlocuim (Baciu is out of the question, Tudose cine stie pe la ce echipa mai e imprumutat, rada e inamicul personal al lui Becali) si am cumparat un mijlocas stanga . Asta in conditiile in care aveam 2 noi mijlocasi stanga: Rafal si Ochi, plus un jucator (Toja) care poate juca si pe stanga.

In fine... noi sa fim sanatosi. fularsteaua2

MoWeed06.08.2009 16:41
Dar tu scapi fondul, eu am taria sa afirm ca Becali a facut mult mai mult bine decat rau.

Cu jignirile fostelor glorii am explicat: manipulari, interpretari si provocari(Boloni-ultima). Poate 1, maximum 2 sa fi fost reale.

Din contra, a adus si demnitate: nu ne prostituam pentru straini...nu mai vindem tot ce avem pe banda rulanta...a oprit exodul.

Corectitudine: am mai zis...mai corect de atat nu se poate: Gloria Buzau 1 - 1 Steaua. Apogeul corectitudinii.

Deci eu (si banuiesc ca si ceilalti majoritari) suntin demnitatea, corectitudinea ....si apoi performantele care Slava Doamne sunt multe la era Gigi Becali.

1, maxim 2? Tu esti indoctrinat rau de tot. Ti-am explicat, interpretarile sunt valabile cand vine vorba de stirile scrise. Pe Boloni, Iordanescu si Hagi i-a jignit in interviuri televizate. Sper ca nu vii acum sa zici ca au fost editate....

Nu ne prostituam pentru straini, ne prostituam pentru spurcati. Cum naiba poate sa aiba deminitate cand a purtat carpa spurcata la gat in calitate de reprezentant al clubului Steaua?

Cat despre meciul Gloria Buzau-Steaua, ia vezi ce s-a intamplat dupa meciul ala cu marcatorul Bunica....

Ce performante am avut in ultimii 2 ani? Locul 2 si 6 in campionat, eliminari rusinoase in cupa, infrangeri pe banda rulanta in Europa. Asta e performanta?

Guardian06.08.2009 16:46

numai de transferuri nu se vorbeste aici

bodanelu06.08.2009 16:51
Uite ti-am raspuns pe prima pagina la intrebarea cu Tanase.

Imi cer scuze daca nu raspund la toti contestatarii, insa cand raspund unuia dintre voi ma gandesc ca va raspund tuturor avand in vedere ca toti aveti aceeasi singura idee: Gigi e dracul in persoana, toti care suntinem Steaua si suntem anti protest suntem oi, suntem suporteri de rezultate. Toate astea le-am demontat rand pe rand si v-am explicat de ce majoritatea sunt impotriva voastra. Rezultatele le-am vazut la fata locului, pe stadion cand majoritatea suporterilor v-au huiduit. Nu au nimic cu voi, sunteti stelisti, de-ai nostri, dar nu sunt de acord cu ce faceti.

Sper ca s-a inteles.

De cand reprezinti majoritatea suporterilor? Atat timp cat 5000 de oameni il injura pe stadion pe Becali (5000 are doar o peluza) nu prerezinti nicio majoritate. Reprezinti coloratii din tribune (si vorbesc serios, la meciul cu moterwell erau destui colorati la tribuna)

Iar o afirmatie gresita. Tu nu vorbesti in numele meu.

Hai ca am plecat cu prietenii la o terasa sa vedem meciul!

Sunt curios sa-l vad pe bulgar. Forza Steaua !

Demnitate??? Puratatul fularului lu` Dinamo se face cu demnitate si cu pieptul in fata.

Corectitudine? Chiar el a recunoscut ca a mituit arbitrii si a dat bani la alte echipe.

Steaua cu Becali: 2 titluri, nicio cupa, o supercupa. O semifinala de UEFA si 3 participari in CL. (8 ani)

Steaua fara Becali dupa 89: 7 titluri, 4 cupe, 3 supercupe, 3 participari in cl, sferturi de finala in cupa cupelor(92-93) (11ani in total)

Nici cu cele mai mari sanse Steaua cu Becali nu are cum sa atinga performantele alea.

So, alte argumente?

razvan2806.08.2009 17:14

Bine ar fi sa fie promovat Alexandru Iacob de la echipa aIIa decat sa fie cumparat inca un fundas.

Kellerman06.08.2009 17:23

De ce nu a luat rinichiul ala sau ronrichie cum il cheama BAN PENTRU INCOMPETENTA si pentru ca e liderul tribunei FREE Gigi ?

Pana odata si odata deschid injuraturi.txt ...

Ronnie06.08.2009 17:25

@Adrian, Mo, bodanelu

Daca unora le place sa linga fundu' lu' Becali degeaba incercati voi sa ii aduceti argumente ca nu e frumos.

O oaie nu isi paraseste ciobanul niciodata.

bodanelu07.08.2009 06:32

@ron_pupator_de_machedon_jegos hai raspunde-mi la argumente. Mai ai doar azi...

kerko07.08.2009 07:15
:steagcruce: PLEACA Goian, CU CE RAMANEM?MAI BINE ZIS:CU CINE RAMANEM? TOT AM AUZIT DE UN JUCATOR < SERGIU MUTH > ,19 ANI, FUNDAS CENTRAL "PUR-SANGE" ,1.90 INALTIME, DE LA GAZ METAN MEDIAS. SIBIENII SE PARE CA AU DIRECTIVE CLARE SI SUNT PE MUCHIE DE CUTIT PRIVIND RAMANEREA IN Liga I, NEPUNAND PRET PE TINERET. LA FRF SE SPUNE DESPRE S.MUTH CA AR FI (CEL PUTIN) CA Gica Popescu IN VREMURILE LUI BUNE; JUCATORUL A MAI FOST "RECOMANDAT" LA O EMISIUNE TV DE ANUL TRECUT LUI V. Argaseala,CHIAR CU VARIANTA DE AL INLOCUI PE Ghionea, DAR PROPUNEREA A FOST LASATA BALTA(!!!!!!!). UNII SPUN CA LA 15-16 ANI, MUTH A JUCAT IN Liga A III-A, A FOST LA 2 SAU 3 TURNEE FINALE CU JUNIORII REPUBLICANI, A FOST INPRUMUTAT(PENTRU A MAI "INBATRANI") PE LA PREFAB MODELU, UTA Arad, A FOST IN PROBE NU DEMULT LA RED BULL SZALSBURG, STURM GRAZ SI LAZIO ROMA, DAR .....PROBLEME CU JUNIORATUL, DIN CEAM INTELES. CRED CA NU AR FI LIPSIT DE INTERES SA SE INITIEZE O DISCUTIE DESPRE UN TRANSFER AL TANARULUI SIBIAN IN CURTEA NOASTRA, FIINDCA NUMAI DE CASTIGAT AM AVEA. IN PLUS, A FOST COMPONENT AL LOTULUI DE JUNIORI AL Romaniei TIMP DE 3 ANI, ULTIMUL TURNEU FIIND " TURNEUL DE ELITA" DIN FRANTA. CE SPUNETI? HAI SA MAI CAUTAM TINERE SPERANTE AICI LA NOI, CACI AVEM, NUMAI SA LE DESCOPERIM............... fular-campionii .
c0nVicT07.08.2009 08:30
@Adrian, Mo, bodanelu

Daca unora le place sa linga fundu' lu' Becali degeaba incercati voi sa ii aduceti argumente ca nu e frumos.

O oaie nu isi paraseste ciobanul niciodata.

Doamne ce penibili sunteti! Cand nu mai aveti argumente recurgeti la o polemica ieftina. Ce ar avea de castigat Ronrichie daca il apara pe Becali? Chiar credeti ca Ronrichie se gandeste ca are Becali un om care urmareste forumurile si ii premiaza pe cei care il apara :)) ?

Mai terminati odata cu afirmatiile gen "ii linge fundu lu Becali". Multi din cei care va huiduie pe stadioane nu sunt fani Gigi. Sigur, Gigi este o rusine nationala , mai ales ca acum este si un reprezentant al Romaniei la Parlamentul European. Sunt sigur ca daca ar fi fost vreun contemporan de-al lui Caragiale, am fi citit cate ceva despre el.

Dar Gigi nu are numai parti negative. Amintiti-va cum era cand ajungeam in semifinalele cupei UEFA si voi il aplaudati la scena deschisa. Problema este ca dupa acea reusita echipa a jucat slab. Am cumparat jucatori slabi, am avut antrenori slabi. Este exclusiv vina lui Becali? Nu cred. Sigur, el are partea lui de vina pentru ca nu a stiut sa se inconjoare de oameni mai competenti in ale fotbalului decat el care sa il sfatuiasca. Insa nu uitati ca in viata unei echipe sunt perioade bune si perioade slabe care nu pot fi evitate (schimb de generatii, etc). Exemplul perfect e Real Madrid. Dupa Zidane,Figo, etc au avut ani in care au fost slabi, cu toate ca au investit o gramada de bani.

Voi il injurati pe Becali pentru ca nu investeste mai multi bani. Nu aveti dreptul sa cereti asta. Nu asa functioneaza economia de piata. E ca si cum eu v-as spune voua sa donati bani sa cumparam un jucator. Si btw, uitati-va la Sahtior. Au investit o gramada de bani ca sa fie eliminati de Timisoara. Ce trebuie invatat din acest lucru e ca o echipa de la est de viena nu se poate bate cu vestul Europei cu jucatori straini. Nu avem banii necesari pentru asta. Pentru ca o echipa ca Sahtior sa cumpere un brazilian de valoare, ei trebuie sa plateasca cu 50% mai mult decat una din vest. Ganditi-va doar ce echipa avea Dinamo Kiev cand a ajuns in sferturi/semifinale. Inca ceva: ce jucator de la Sahtior are cea mai buna cota momentan? Nu cumva fundasul central ucrainean?

Il injurati pe Becali pentru ca vinde jucatori. Cititi ce a zis Cruyff despre ciclul unei echipe, si anume ca nu poti sa te bazezi an de an pe aceeasi jucatori. Pentru ca nu intelegeti asta voi l-ati fi injurat pe Ferguson pentru ca l-a vandut pe C.Ronaldo, l-ati fi injurat pe Guardiola pentru ca l-a vandut pe Ronaldinho. Ce daca a plecat Goian? Avem 2 fosti capitani ai nationalelor de tineret, jucatori cu un potential imens. Sigur, era de preferat sa plece Ghionea si ca unul din cei doi sa joace alaturi de Goian, dar acest lucru nu s-a putut. Aveti incredere in juniorii echipei.

Ceea ce vreau sa spun e ca nu poti sa fi sigur de castigarea unui campionat doar daca achizitionezi jucatori straini. Bine, daca te cheama Real Madrid si cumperi cei mai buni jucatori din lumea, atunci povestea se schimba. Insa Steaua nu e Real Madrid si de aceea trebuie sa urmareasca alta strategie. Si credeti-ma, suntem pe calea cea buna. Avem o academie excelenta de fotbal, lucru demonstrat de rezultatele echipelor de juniori. Nu mai aruncam cu bani pe jucatori de o valoare indoielnica, pentru ca am invatat ca nu putem sa concuram cu alte echipe la acest capitol. Avem un antrenor competent caruia nu ii este frica sa promoveze jucatori tineri. Daca eram in locul lui, nu il mai cumparam pe Bibiskov si ii dadeam o sansa lui Rusu.

Aveti o imagina proasta pe care v-o faceti singuri (vezi idiotul care a intrat pe teren). Toate argumentele voastre se reduc la "oile lui Becali". Cine nu gandeste ca voi e oaia lui Becali. De unde stiti voi ca cei care va huiduiau aseara erau niste amarati plecati la capsuni, in constructii, etc? Nu puteau sa fie niste oameni cu slujbe normale care s-au saturat de voi?

SuperstaR1807.08.2009 08:31
Doamne ce penibili sunteti! Cand nu mai aveti argumente recurgeti la o polemica ieftina. Ce ar avea de castigat Ronrichie daca il apara pe Becali? Chiar credeti ca Ronrichie se gandeste ca are Becali un om care urmareste forumurile si ii premiaza pe cei care il apara :)) ?

Mai terminati odata cu afirmatiile gen "ii linge fundu lu Becali". Multi din cei care va huiduie pe stadioane nu sunt fani Gigi. Sigur, Gigi este o rusine nationala , mai ales ca acum este si un reprezentant al Romaniei la Parlamentul European. Sunt sigur ca daca ar fi fost vreun contemporan de-al lui Caragiale, am fi citit cate ceva despre el.

Dar Gigi nu are numai parti negative. Amintiti-va cum era cand ajungeam in semifinalele cupei UEFA si voi il aplaudati la scena deschisa. Problema este ca dupa acea reusita echipa a jucat slab. Am cumparat jucatori slabi, am avut antrenori slabi. Este exclusiv vina lui Becali? Nu cred. Sigur, el are partea lui de vina pentru ca nu a stiut sa se inconjoare de oameni mai competenti in ale fotbalului decat el care sa il sfatuiasca. Insa nu uitati ca in viata unei echipe sunt perioade bune si perioade slabe care nu pot fi evitate (schimb de generatii, etc). Exemplul perfect e Real Madrid. Dupa Zidane,Figo, etc au avut ani in care au fost slabi, cu toate ca au investit o gramada de bani.

Voi il injurati pe Becali pentru ca nu investeste mai multi bani. Nu aveti dreptul sa cereti asta. Nu asa functioneaza economia de piata. E ca si cum eu v-as spune voua sa donati bani sa cumparam un jucator. Si btw, uitati-va la Sahtior. Au investit o gramada de bani ca sa fie eliminati de Timisoara. Ce trebuie invatat din acest lucru e ca o echipa de la est de viena nu se poate bate cu vestul Europei cu jucatori straini. Nu avem banii necesari pentru asta. Pentru ca o echipa ca Sahtior sa cumpere un brazilian de valoare, ei trebuie sa plateasca cu 50% mai mult decat una din vest. Ganditi-va doar ce echipa avea Dinamo Kiev cand a ajuns in sferturi/semifinale. Inca ceva: ce jucator de la Sahtior are cea mai buna cota momentan? Nu cumva fundasul central ucrainean?

Il injurati pe Becali pentru ca vinde jucatori. Cititi ce a zis Cruyff despre ciclul unei echipe, si anume ca nu poti sa te bazezi an de an pe aceeasi jucatori. Pentru ca nu intelegeti asta voi l-ati fi injurat pe Ferguson pentru ca l-a vandut pe C.Ronaldo, l-ati fi injurat pe Guardiola pentru ca l-a vandut pe Ronaldinho. Ce daca a plecat Goian? Avem 2 fosti capitani ai nationalelor de tineret, jucatori cu un potential imens. Sigur, era de preferat sa plece Ghionea si ca unul din cei doi sa joace alaturi de Goian, dar acest lucru nu s-a putut. Aveti incredere in juniorii echipei.

Ceea ce vreau sa spun e ca nu poti sa fi sigur de castigarea unui campionat doar daca achizitionezi jucatori straini. Bine, daca te cheama Real Madrid si cumperi cei mai buni jucatori din lumea, atunci povestea se schimba. Insa Steaua nu e Real Madrid si de aceea trebuie sa urmareasca alta strategie. Si credeti-ma, suntem pe calea cea buna. Avem o academie excelenta de fotbal, lucru demonstrat de rezultatele echipelor de juniori. Nu mai aruncam cu bani pe jucatori de o valoare indoielnica, pentru ca am invatat ca nu putem sa concuram cu alte echipe la acest capitol. Avem un antrenor competent caruia nu ii este frica sa promoveze jucatori tineri. Daca eram in locul lui, nu il mai cumparam pe Bibiskov si ii dadeam o sansa lui Rusu.

Aveti o imagina proasta pe care v-o faceti singuri (vezi idiotul care a intrat pe teren). Toate argumentele voastre se reduc la "oile lui Becali". Cine nu gandeste ca voi e oaia lui Becali. De unde stiti voi ca cei care va huiduiau aseara erau niste amarati plecati la capsuni, in constructii, etc? Nu puteau sa fie niste oameni cu slujbe normale care s-au saturat de voi?

de acord cu tine.

MoWeed07.08.2009 08:39

@c0nVicT

Noi ar trebui sa fim cu o clasa peste rivalii nostri interni. In ultimii ani au intrat in club zeci de milioane de euro care au fost investite prost(o parte din ei, restul au....disparut) pentru ca Jiji a luat jucatori dupa DVD-uri, pentru ca e inconjurat de lingai. Este normal sa existe si perioade mai slabe in viata unei echipe, dar nu este normal ca aceasta perioada sa vina tocmai cand eram(sau cel putin trebuia sa fim) cea mai bogata echipa din Romania.

Atata timp cat Becali este creditorul echipei si eu sunt stelist, am dreptul sa cer asta. Nu am cum sa-l oblig, asta e alta treaba. Vreau ca macar banii care intra in echipa sa fie folositi pentru echipa, nu la cazino-uri sau achizitii de oi(atat mioare, cat si cocalari cu tricouri free Gigi).

«1252627282931»