@Adrian, Mo, bodanelu
Daca unora le place sa linga fundu' lu' Becali degeaba incercati voi sa ii aduceti argumente ca nu e frumos.
O oaie nu isi paraseste ciobanul niciodata.
Doamne ce penibili sunteti! Cand nu mai aveti argumente recurgeti la o polemica ieftina. Ce ar avea de castigat Ronrichie daca il apara pe Becali? Chiar credeti ca Ronrichie se gandeste ca are Becali un om care urmareste forumurile si ii premiaza pe cei care il apara
?
Mai terminati odata cu afirmatiile gen "ii linge fundu lu Becali". Multi din cei care va huiduie pe stadioane nu sunt fani Gigi. Sigur, Gigi este o rusine nationala , mai ales ca acum este si un reprezentant al Romaniei la Parlamentul European. Sunt sigur ca daca ar fi fost vreun contemporan de-al lui Caragiale, am fi citit cate ceva despre el.
Dar Gigi nu are numai parti negative. Amintiti-va cum era cand ajungeam in semifinalele cupei UEFA si voi il aplaudati la scena deschisa. Problema este ca dupa acea reusita echipa a jucat slab. Am cumparat jucatori slabi, am avut antrenori slabi. Este exclusiv vina lui Becali? Nu cred. Sigur, el are partea lui de vina pentru ca nu a stiut sa se inconjoare de oameni mai competenti in ale fotbalului decat el care sa il sfatuiasca. Insa nu uitati ca in viata unei echipe sunt perioade bune si perioade slabe care nu pot fi evitate (schimb de generatii, etc). Exemplul perfect e Real Madrid. Dupa Zidane,Figo, etc au avut ani in care au fost slabi, cu toate ca au investit o gramada de bani.
Voi il injurati pe Becali pentru ca nu investeste mai multi bani. Nu aveti dreptul sa cereti asta. Nu asa functioneaza economia de piata. E ca si cum eu v-as spune voua sa donati bani sa cumparam un jucator. Si btw, uitati-va la Sahtior. Au investit o gramada de bani ca sa fie eliminati de Timisoara. Ce trebuie invatat din acest lucru e ca o echipa de la est de viena nu se poate bate cu vestul Europei cu jucatori straini. Nu avem banii necesari pentru asta. Pentru ca o echipa ca Sahtior sa cumpere un brazilian de valoare, ei trebuie sa plateasca cu 50% mai mult decat una din vest. Ganditi-va doar ce echipa avea Dinamo Kiev cand a ajuns in sferturi/semifinale. Inca ceva: ce jucator de la Sahtior are cea mai buna cota momentan? Nu cumva fundasul central ucrainean?
Il injurati pe Becali pentru ca vinde jucatori. Cititi ce a zis Cruyff despre ciclul unei echipe, si anume ca nu poti sa te bazezi an de an pe aceeasi jucatori. Pentru ca nu intelegeti asta voi l-ati fi injurat pe Ferguson pentru ca l-a vandut pe C.Ronaldo, l-ati fi injurat pe Guardiola pentru ca l-a vandut pe Ronaldinho. Ce daca a plecat Goian? Avem 2 fosti capitani ai nationalelor de tineret, jucatori cu un potential imens. Sigur, era de preferat sa plece Ghionea si ca unul din cei doi sa joace alaturi de Goian, dar acest lucru nu s-a putut. Aveti incredere in juniorii echipei.
Ceea ce vreau sa spun e ca nu poti sa fi sigur de castigarea unui campionat doar daca achizitionezi jucatori straini. Bine, daca te cheama Real Madrid si cumperi cei mai buni jucatori din lumea, atunci povestea se schimba. Insa Steaua nu e Real Madrid si de aceea trebuie sa urmareasca alta strategie. Si credeti-ma, suntem pe calea cea buna. Avem o academie excelenta de fotbal, lucru demonstrat de rezultatele echipelor de juniori. Nu mai aruncam cu bani pe jucatori de o valoare indoielnica, pentru ca am invatat ca nu putem sa concuram cu alte echipe la acest capitol. Avem un antrenor competent caruia nu ii este frica sa promoveze jucatori tineri. Daca eram in locul lui, nu il mai cumparam pe Bibiskov si ii dadeam o sansa lui Rusu.
Aveti o imagina proasta pe care v-o faceti singuri (vezi idiotul care a intrat pe teren). Toate argumentele voastre se reduc la "oile lui Becali". Cine nu gandeste ca voi e oaia lui Becali. De unde stiti voi ca cei care va huiduiau aseara erau niste amarati plecati la capsuni, in constructii, etc? Nu puteau sa fie niste oameni cu slujbe normale care s-au saturat de voi?