Rusu deocamdata e in recuperare fizica,l-am vazut ieri la Ghencea ca am avut meci si eu,l-am salutat.I-a prins si pe ei ploaia si s-au dus in vestiar.
Dar,Rusu este peste Bibiskov.
Rusu deocamdata e in recuperare fizica,l-am vazut ieri la Ghencea ca am avut meci si eu,l-am salutat.I-a prins si pe ei ploaia si s-au dus in vestiar.
Dar,Rusu este peste Bibiskov.
@c0nVicT
Noi ar trebui sa fim cu o clasa peste rivalii nostri interni. In ultimii ani au intrat in club zeci de milioane de euro care au fost investite prost(o parte din ei, restul au....disparut) pentru ca Jiji a luat jucatori dupa DVD-uri, pentru ca e inconjurat de lingai. Este normal sa existe si perioade mai slabe in viata unei echipe, dar nu este normal ca aceasta perioada sa vina tocmai cand eram(sau cel putin trebuia sa fim) cea mai bogata echipa din Romania.
Atata timp cat Becali este creditorul echipei si eu sunt stelist, am dreptul sa cer asta. Nu am cum sa-l oblig, asta e alta treaba. Vreau ca macar banii care intra in echipa sa fie folositi pentru echipa, nu la cazino-uri sau achizitii de oi(atat mioare, cat si cocalari cu tricouri free Gigi).
Da, aici iti dau dreptate.
Avem insa noroc prin faptul ca Gigi, cu toate defectele lui, e un tip orgolios care se ghideaza dupa sistemul "cu o oaie mai mult decat adversarul" asa cum a spus el. A investit mai mult in primii ani, a avut si rezultate, dar cred ca primii bani pe care i-a primit din participarile in Champions League i-a folosit ca sa isi acopere acele prime investitii. Cine din noi nu ar fi facut la fel?
A vazut ca banii continua sa vina, si aici a continuat sa investeasca. Amintiti-va cati jucatori am cumparat la venirea lui Hagi. S-au investit o gramada de bani pe jucatori ca Emeghara, Plesan, Ov. Petre, etc. Aici cred ca Gigi a vazut ca majoritatea jucatorilor din campionatul intern nu isi merita banii, ca nu poti fi sigur ca investesti intr-un jucator bun, si de aceea a incercat sa cumpere jucatori mai ieftini. Sincer, asta a fost o alegere buna, pentru ca am evitat sa dam 2 milioane pe jucatori ca Torje, sau alte sume mult prea mari pentru jucatori care facusera juma de sezon bun.
Nu poti avea insa rezultate cu jucatori ieftini. Normal, mai ai si noroc de 2-3 ori si cumperi un jucator ieftin si bun, dar asta e exceptia si nu regula. Asta a vazut si Gigi cand s-a decis sa investeasca in tineri, si acest lucru se va vedea in 2-3 ani. Aici chiar suntem cu ani lumina in fata adversarilor interni.
Sa ne intoarcem insa la transferuri.
Dinamo si-a luat insa tepe mai mari decat ne-am luat noi, Rapid la fel.
CFR insa a luat si tepe, dar a prins si destui jucatori buni. Tare m-ar interesa cine e responsabil acolo cu transferurile, pentru ca nu cred ca Muresan e in stare de asa ceva. As vrea sa stiu cine i-a transferat pe Kone cu 600.000, pe Dubarbier cu 800.000, etc. Poate ca ar trebui ca acea persoana sa lucreze pt Steaua.
Oricum, chiar daca am avea pe cineva care sa mai faca unu sau doua transferuri bune, tot pe jucatori romani ar trebui sa ne bazam. Trebuie luati jucatori straini doar pentru posturile unde jucatorii romani sunt deficitari, vezi posturile de atacant de careu si mijlocas central complet (defensiv si ofensiv)
Ca sa revenim on topic, nu cred ca ar trebui sa il criticam prea tare pe Bibiskov. A debutat intr-un meci in care echipa a jucat slab, iar el nu este genul de jucator care sa isi ia mingi de la mijlocul terenului. Sa il vedem in cateva meciuri ca titular in prima Liga si de abia atunci sa ne facem o parere.
Grzelak insa nu pare sa fie cine stie ce mare jucator. Un mijlocas de banda trebuie sa fie in primul rand constant, ori lui Grzelak se pare ca ii lipseste aceasta calitate. Asta ziceau si ziaristii greci care au avut ocazia sa ii urmareasca evolutiile pentru o perioada mai lunga de timp.
Despre Tanase ce pot sa zic...mie unul imi pare bine ca l-am luat. Mi se pare a fi un jucator complet, face ambele faze, este tanar deci mai poate creste in joc prin experienta europeana si mai important decat atat pare sa fie un tip muncitor. Cu toate ca 1.8 milioane mi se par cam mult pentru un jucator care nu are foarte multe meciuri in campionat sau la echipa nationala, sunt indicatori care ne arata ca acest jucator va deveni mai bun ca Dica si de ce nu noul Mutu. Multi se gandesc ca aveam postul de mijlocas stanga acoperit, dar ganditi-va ca Grzelak e doar imprumutat.
In plus, Tanase poate juca si mijlocas dreapta. Eu unul nu vreau sa il mai vad pe Banel in echipa. Ani la rand a pacalit fotbalul cand echipa juca bine si defectele nu i se vedeau, dar acuma e prea mult. In NBA, toata lumea zicea ca Pippen si Rodman sunt superjucatori. Nu erau, jucau doar bine pentru ca jucau langa Jordan. Cam asa era si la Banel, care juca bine pentru ca toata lumea juca bine, si in plus il avea pe Ogararu in spate. In ultimele 2 sezoane, Banel insa si-a aratat adevarata valoare. Cred ca Gigi a vazut asta. Nu va luati dupa ce declara in presa, pentru ca interesul lui este acum sa il vanda pe Banel. De asta ii tot face publicitate, el spera sa pacaleasca vreo echipa gen Grozni Terek sa il cumpere pe Banel.
Doamne ce penibili sunteti! Cand nu mai aveti argumente recurgeti la o polemica ieftina. Ce ar avea de castigat Ronrichie daca il apara pe Becali? Chiar credeti ca Ronrichie se gandeste ca are Becali un om care urmareste forumurile si ii premiaza pe cei care il apara?
Mai terminati odata cu afirmatiile gen "ii linge fundu lu Becali". Multi din cei care va huiduie pe stadioane nu sunt fani Gigi. Sigur, Gigi este o rusine nationala , mai ales ca acum este si un reprezentant al Romaniei la Parlamentul European. Sunt sigur ca daca ar fi fost vreun contemporan de-al lui Caragiale, am fi citit cate ceva despre el.
Dar Gigi nu are numai parti negative. Amintiti-va cum era cand ajungeam in semifinalele cupei UEFA si voi il aplaudati la scena deschisa. Problema este ca dupa acea reusita echipa a jucat slab. Am cumparat jucatori slabi, am avut antrenori slabi. Este exclusiv vina lui Becali? Nu cred. Sigur, el are partea lui de vina pentru ca nu a stiut sa se inconjoare de oameni mai competenti in ale fotbalului decat el care sa il sfatuiasca. Insa nu uitati ca in viata unei echipe sunt perioade bune si perioade slabe care nu pot fi evitate (schimb de generatii, etc). Exemplul perfect e Real Madrid. Dupa Zidane,Figo, etc au avut ani in care au fost slabi, cu toate ca au investit o gramada de bani.
Voi il injurati pe Becali pentru ca nu investeste mai multi bani. Nu aveti dreptul sa cereti asta. Nu asa functioneaza economia de piata. E ca si cum eu v-as spune voua sa donati bani sa cumparam un jucator. Si btw, uitati-va la Sahtior. Au investit o gramada de bani ca sa fie eliminati de Timisoara. Ce trebuie invatat din acest lucru e ca o echipa de la est de viena nu se poate bate cu vestul Europei cu jucatori straini. Nu avem banii necesari pentru asta. Pentru ca o echipa ca Sahtior sa cumpere un brazilian de valoare, ei trebuie sa plateasca cu 50% mai mult decat una din vest. Ganditi-va doar ce echipa avea Dinamo Kiev cand a ajuns in sferturi/semifinale. Inca ceva: ce jucator de la Sahtior are cea mai buna cota momentan? Nu cumva fundasul central ucrainean?
Il injurati pe Becali pentru ca vinde jucatori. Cititi ce a zis Cruyff despre ciclul unei echipe, si anume ca nu poti sa te bazezi an de an pe aceeasi jucatori. Pentru ca nu intelegeti asta voi l-ati fi injurat pe Ferguson pentru ca l-a vandut pe C.Ronaldo, l-ati fi injurat pe Guardiola pentru ca l-a vandut pe Ronaldinho. Ce daca a plecat Goian? Avem 2 fosti capitani ai nationalelor de tineret, jucatori cu un potential imens. Sigur, era de preferat sa plece Ghionea si ca unul din cei doi sa joace alaturi de Goian, dar acest lucru nu s-a putut. Aveti incredere in juniorii echipei.
Ceea ce vreau sa spun e ca nu poti sa fi sigur de castigarea unui campionat doar daca achizitionezi jucatori straini. Bine, daca te cheama Real Madrid si cumperi cei mai buni jucatori din lumea, atunci povestea se schimba. Insa Steaua nu e Real Madrid si de aceea trebuie sa urmareasca alta strategie. Si credeti-ma, suntem pe calea cea buna. Avem o academie excelenta de fotbal, lucru demonstrat de rezultatele echipelor de juniori. Nu mai aruncam cu bani pe jucatori de o valoare indoielnica, pentru ca am invatat ca nu putem sa concuram cu alte echipe la acest capitol. Avem un antrenor competent caruia nu ii este frica sa promoveze jucatori tineri. Daca eram in locul lui, nu il mai cumparam pe Bibiskov si ii dadeam o sansa lui Rusu.
Aveti o imagina proasta pe care v-o faceti singuri (vezi idiotul care a intrat pe teren). Toate argumentele voastre se reduc la "oile lui Becali". Cine nu gandeste ca voi e oaia lui Becali. De unde stiti voi ca cei care va huiduiau aseara erau niste amarati plecati la capsuni, in constructii, etc? Nu puteau sa fie niste oameni cu slujbe normale care s-au saturat de voi?
daca atat ai inteles..imi pare rau. Incearca sa citesti articolele lu` Lari, se prezinta mai bine motivele pentru care e contestat ciobanu.
hai sa facem performante cu orice sacrificiu. Sa stam capra, sa ne vindem pentru bani.
Prefer o echipa curata in B decat una murdara in CL.
Rafal Grzelak (30 iunie 2009) - imprumutat pentru un sezon
Krum Bibișkov (6 iulie 2009) - liber de contract
Miguel Tininho (14 iulie 2009) - liber de contract
Cristian Tanase (6 august 2009) - 1.800.000 de euro pentru 50%
In afara de bani arucnati in vant pentru Tanase(cel mai scump transfer al Stelei ,cu Jiji finantator),mai nici o investitie.
Rafal Grzelak (30 iunie 2009) - imprumutat pentru un sezon
Krum Bibișkov (6 iulie 2009) - liber de contract
Miguel Tininho (14 iulie 2009) - liber de contract
Cristian Tanase (6 august 2009) - 1.800.000 de euro pentru 50%
In afara de bani arucnati in vant pentru Tanase(cel mai scump transfer al Stelei ,cu Jiji finantator),mai nici o investitie.
De unde stii tu ca sunt aruncati in vant?
+ Surdu revenit de la Brasov
Nu conteaza cantitatea de transferuri ci calitatea lotului.
Pun pariu ca erai unul din aceia care se agitau aiurea cand rapidul dadea o gramada de bani p australieni de la national sau cand Dinamo il cumpara pe Torje si cereai ca si noi sa investim bani aiurea in jucatori de o calitate indoielnica.
daca atat ai inteles..imi pare rau. Incearca sa citesti articolele lu` Lari, se prezinta mai bine motivele pentru care e contestat ciobanu.hai sa facem performante cu orice sacrificiu. Sa stam capra, sa ne vindem pentru bani.
Prefer o echipa curata in B decat una murdara in CL.
Am citit articolele de care vorbesti si da, nu e nici o indoiala ca Gigi a gresit de multe ori fata de suporteri si fata de jucatori (fosti si actuali). Apropo, si multi membrii ai galeriei l-au injurat pe Dumitriu pentru ca ii lua apararea lui Becali. De asta ce zici?
Gigi este o creatie a societatii romane. In mare, este imaginea ei perfecta. Probabil ca daca traia intr-o tara civilizata, nu reusea sa faca nimic in viata.
Este needucat, incult, impulsiv, crede ca totul i se cuvine si ca isi poate permite orice. Chiar credeti ca suporterii de la tribuna nu isi doresc un patron ca Bucsaru sau Nicolae care sa nu iasa in public si care lasa clubul in mana unor profesionisti?
Bergodi a zis insa ca se descurca cu ce are. Asa e si in politica sau in economie. Daca vrei sa faci afaceri numai cu oameni corecti atunci poti sa iti inchizi compania. La fel e si cu Gigi. Are parti bune si parti proaste. Partile proaste le stim toti, si a fost contestat de un intreg stadion pentru asta (inclusiv tribuna). Voi insa nu remarcati ca omul incearca sa se schimbe? Nu mai injura fostii jucatori, nu ii mai desfiinteaza public pe cei actuali, nu mai iese asa de des in presa. Nu stiu daca motivul schimbarii lui e faptul ca a stat cateva zile in arest sau ca e nevoit sa se invarte in alte cercuri de cand e la Bruxelles si nu ma intereseaza. Mie mi se pare ca toate protestele au avut efect. Protestele si-au atins scopul. Asa ca eu nu vad nici un motiv pentru a continua. Normal, daca incepe din nou si o ia pe aratura, bun, atunci incepeti sa il contestati din nou. Dar ceea ce faceti acum nu are nici un scop, ci doar face rau echipei.
In plus, nu a facut numai lucruri negative.
Nu e la Steaua cum e Copos la Rapid doar ca sa scoata bani. Omul e nationalist si vrea ca Steaua sa fie din nou un nume de temut in Europa. Vrea sa promoveze jucatori romani; asta o sa ajute Nationala. Nu suporta sa piarda, asa ca va face tot ce ii sta lui in putinta sa fim mai sus decat Dinamo, rapid, CFR.
Tu prin a accepta toate chestiile astea intelegi ca te vinzi pentru bani?
tu prin a purta fularul lu` Dinamo pt a lua bani din cl si apoi a reduce salarile la 120.000 ce intelegi? mare mandrie?
Ai auzit tu, pe stadion, **** Dumitriu?
nu mai desfinteaza jucatorii? O rotita chiala de nu merge? e cea mai proaspata...
nu mai iese des in presa? e zilnic prezent de 2-3 ori la telefon cu presa.
Protestul nu si-au atins scopul. Protestul se va termina cand Becali o sa plece.
La Steaua doar se scot bani. In rest se pierde. Doar la Steaua vin banii de la sponsori, cl, bilete, marketing si nu se investeste nimic.
Este needucat, incult, impulsiv, crede ca totul i se cuvine si ca isi poate permite orice. Chiar credeti ca suporterii de la tribuna nu isi doresc un patron ca Bucsaru sau Nicolae care sa nu iasa in public si care lasa clubul in mana unor profesionisti?
Nicolae de la Brasov? Ca daca te referi la el, iti pot spune cu mana pe inima ca nu te poti insela mai mult...
tu prin a purta fularul lu` Dinamo pt a lua bani din cl si apoi a reduce salarile la 120.000 ce intelegi? mare mandrie?
Ai auzit tu, pe stadion, **** Dumitriu?
nu mai desfinteaza jucatorii? O rotita chiala de nu merge? e cea mai proaspata...
nu mai iese des in presa? e zilnic prezent de 2-3 ori la telefon cu presa.
Protestul nu si-au atins scopul. Protestul se va termina cand Becali o sa plece.
La Steaua doar se scot bani. In rest se pierde. Doar la Steaua vin banii de la sponsori, cl, bilete, marketing si nu se investeste nimic.
Nu vreau sa fiu avocatul diavolului dar cineva trebuie sa va prezinte si celelalte parti.
A purtat fularul lui Dinamo la caterinca. Omul este nou in fotbal daca il comparam cu orice suporter al Stelei. Nu a inteles ce a insemnat acel gest pentru noi decat prea tarziu. L-ai injurat si cand cu banii din CL au fost cumparati o gramada de jucatori in perioadele Hagi/Lacatus?
Salariile s-au redus dupa ce criza financiara ce a lovit toate domeniile a lovit si piata imobiliara. Cu ce e vina lui Becali ca valoarea terenurilor a scazut semnificativ si ca se cumpara, vinde si construieste mult mai putin ca inainte.
Nu am auzit pe stadion dar am vazut pe forum de la asa zisii ultrasi.
Fata de ceea ce zicea inainte asta e o nimica toata.
Inca se investeste dar se investeste mai putin, cum e si normal intr-o perioada proasta. Si sper ca am depasit perioada in care cumparam jucatori doar ca sa avem noi aici ce comenta.
Nu vreau sa fiu avocatul diavolului dar cineva trebuie sa va prezinte si celelalte parti.
A purtat fularul lui Dinamo la caterinca. Omul este nou in fotbal daca il comparam cu orice suporter al Stelei. Nu a inteles ce a insemnat acel gest pentru noi decat prea tarziu. L-ai injurat si cand cu banii din CL au fost cumparati o gramada de jucatori in perioadele Hagi/Lacatus?
O caterinca proasta care nu isi are locul la un reprezentant oficial al clubului Steaua
Salariile s-au redus dupa ce criza financiara ce a lovit toate domeniile a lovit si piata imobiliara. Cu ce e vina lui Becali ca valoarea terenurilor a scazut semnificativ si ca se cumpara, vinde si construieste mult mai putin ca inainte.
Daca nu mai are bani, sa-l lase pe altul. Da sa incerce sa vanda serios, nu doar sa zica asta de ochii presei
Nicolae de la Brasov? Ca daca te referi la el, iti pot spune cu mana pe inima ca nu te poti insela mai mult...
Probabil ca locuind in Brasov sti mai multe lucruri despre acest club decat mine. Ce stii tu ce noi nu stim
?
Din afara insa pare un patron care pana nu demult isi asigurase serviciile unei echipe Lucescu-Vama competente si care nu se baga in alcatuirea echipei. Pentru lotul pe care il avea, a reusit o clasare buna sezonul trecut.
O caterinca proasta care nu isi are locul la un reprezentant oficial al clubului Steaua
Daca nu mai are bani, sa-l lase pe altul. Da sa incerce sa vanda serios, nu doar sa zica asta de ochii presei
1. Asa e, nu cred ca gasesti pe nimeni care sa te contrazica! Sper sa nu se mai repete.
2. Nu e chiar asa. Si eu daca as fi investit bani si timp in ceva, nu as renunta la primele greutati. Plus ca toata lumea vrea sa vada cum se va dezvolta Academia Stelei. Si eu, daca acest proiect merge bine, nu as vrea ca altcineva sa culeaga laudele.
De unde stii tu ca sunt aruncati in vant?
+ Surdu revenit de la Brasov
Nu conteaza cantitatea de transferuri ci calitatea lotului.
Pun pariu ca erai unul din aceia care se agitau aiurea cand rapidul dadea o gramada de bani p australieni de la national sau cand Dinamo il cumpara pe Torje si cereai ca si noi sa investim bani aiurea in jucatori de o calitate indoielnica.
Simplu.Eu l-am vazut pe Tanase jucand de 1.800.000 doar la Romania-Austria.In rest nu as zice ca e peste Stancu.
Simplu.Eu l-am vazut pe Tanase jucand de 1.800.000 doar la Romania-Austria.In rest nu as zice ca e peste Stancu.
Mutu cand a fost transferat de Dinamo nu daduse mai mult de 5 goluri Arges si nu stiu daca jucase un minut la Nationala.
Si mie mi se pare cam mare suma pentru 50% din jucator, dar hai sa vedem cum joaca si sa ne pronuntam dupa aceea.
Oricat de mult si civilizat am schimbat pareri cu anumiti contestatari se trezeste unul si anume BOGDANELU sa ma ameninte ca daca nu ii raspund lui personal imi da ban.
Daca asta este comportament adecvat de moderator...
Eu nu am incalcat nici un regulament si mi-am expus ca oricare altii parerile.
Bogdanelu sa faca ce crede de cuuvinta dar lumea vede si procentul anti-contestatari va creste si mai mult.
Probabil acest post va fi sters de el sau de el prin altcineva.
Si daca-ti avea dreptate, cu artizani gen Bogdanelu nu vezi convinge pe nimeni de nimic.
Da' ronrichie, de curiozitate, de ce nu ii raspunzi?
Si daca te hotarasti sa ii raspunzi lui, poate imi raspunzi si mie. Care e parerea ta despre transferul lui Goe la Palermo pe 2 mil? Parca ziceai ca gigii a oprit exodul. Eu vad ca nu e asa. Eu vad ca au plecat destui fotbalisti de la Steaua in sezonul asta.
De fapt, de cand gigii si giovanii nu mai sunt dusmani, transferurile de la Steaua la alte echipe sunt tot mai dese. Hmmm...
Da' ronrichie, de curiozitate, de ce nu ii raspunzi?
Si daca te hotarasti sa ii raspunzi lui, poate imi raspunzi si mie. Care e parerea ta despre transferul lui Goe la Palermo pe 2 mil? Parca ziceai ca gigii a oprit exodul. Eu vad ca nu e asa. Eu vad ca au plecat destui fotbalisti de la Steaua in sezonul asta.
De fapt, de cand gigii si giovanii nu mai sunt dusmani, transferurile de la Steaua la alte echipe sunt tot mai dese. Hmmm...
I-am raspuns de cateva ori, altele poate nu, dar fiecare posteaza cand vrea, nu?
Ce parere sa am de Goian ?
Era al 12 lea ceas sa plece si a plecat. Suma e slabuta da e criza financiara. Omul si-a facut datoria, ii multumim.
Ce e cel mai important e ca el a declarat de mai multe ori ca vrea sa plece, e...eu nu vreau la Steaua jucatori la echipa care sa ia Steaua per granted, sa joci la Steaua e o mare onoare.
Rada are sansa sa-si dovedeasca valoarea si eu cred in el.
@ronrichie
E criza financiara la Goian si la Tanase ploua cu bani?
Bun, si ce vroiai ?
Sa-l tinem cu forta daca el vrea sa plece? Din contra tu imi dai mie o calitate a conducerii: sensibilitate umana si recunostiinta pt ce a facut la Steaua. Astfel, Steaua a mai lasat din pret.
Chiar te prefaci ca esti?
Vrei sa dau copy/paste la ce spunea Goian dupa ce a plecat? Ceva de genul ca "nu tineam neaparat sa plec" sau "ma intelegem excelent cu colegii".
Chiar te prefaci ca esti?
Vrei sa dau copy/paste la ce spunea Goian dupa ce a plecat? Ceva de genul ca "nu tineam neaparat sa plec" sau "ma intelegem excelent cu colegii".
Alea sunt declaratii care se fac de orice om cu bun simt. Sunt de notorietate declaratiile lui cum ca ar vrea sa plece din mercato-urile anilor trecuti.
Ce tun a dat Palermo cu Goian, Barcelona vrea sa dea mult mai multi bani pe un jucator de aceeasi valoare sau chiar mai slab. O suma mult prea mare data pe Tanase , se vede clar ca a fost prostit de veri lui bisnitari.
Oricat de mult si civilizat am schimbat pareri cu anumiti contestatari se trezeste unul si anume BOGDANELU sa ma ameninte ca daca nu ii raspund lui personal imi da ban.Daca asta este comportament adecvat de moderator...
Eu nu am incalcat nici un regulament si mi-am expus ca oricare altii parerile.
Bogdanelu sa faca ce crede de cuuvinta dar lumea vede si procentul anti-contestatari va creste si mai mult.
Probabil acest post va fi sters de el sau de el prin altcineva.
Si daca-ti avea dreptate, cu artizani gen Bogdanelu nu vezi convinge pe nimeni de nimic.
Ma doare fix in varful putzei mele de cine si ce creste. Eu imi vad in continuare de treaba mea. Doar te-am rugat, vino la gard la meciul cu CFR-ul sa stam de vorba.
doar e casa noastra nu?
Ti-am adus argumente cu performantele, cu demnitatea, cu onoarea, cu cinstea... tu nu mi-ai raspuns. Pai atunci nu esti agitator? nu meriti ban? Demonteaza-mi ce ti-am zis eu! Sau acum nu ai timp sa raspunzi.. o faci peste 2-3 zile?
Ce tun a dat Palermo cu Goian, Barcelona vrea sa dea mult mai multi bani pe un jucator de aceeasi valoare sau chiar mai slab. O suma mult prea mare data pe Tanase , se vede clar ca a fost prostit de veri lui bisnitari.
Stai tu calm ca Barcelona nu e Inter / Real Madrid sa dea o gramada de bani aiurea pe jucatori ca apoi sa ii imprumute sau sa ii vanda la jumatate de pret. Barcelona prin asta exceleaza, prin faptul ca investeste cu cap.
Nu am vazut multe meciuri ale lu Chigrinskiy, dar din ce am vazut pot sa iti spun ca e cu mult peste Goian. E mult mai rapid, mai sigur pe el, nu greseste la fel de mult, stie sa si paseze si in plus are 22 de ani.
Da, si mie mi se pare suma data pe Tanase prea mare avand in vedere riscurile, dar asculta-te. Acum te plangi ca s-au investit prea multi bani. Maine o sa te plangi ca s-au investit prea putini. Am mai spus-o, doar timpul va arata daca a fost un transfer inspirat sau nu.
E bine ca a fost luat nu ca s-au dat atatia bani pe el.Cred ca va fi foarte util echipei mi se pare numarul 10 pe care il cautam.Toja nu poate fi un numar 10 eu mai repede il vad 8 pe Toja , un mijlocas central defensivo-ofensiv.