Ogararu?
Ogararu?
Sa te auda Dumnezeu Ronnie...Dar nu cred ca il mai vrea jegul.
Camus!!!
a zis ciobanu ca nu mai vine nimeni....sunt inventii
Am citit undeva (nu dau numele ca fac reclama si nu merita) ca exista interes pentru mijlocasul tunisian Namouchi, fost la rangers si lorient , omul e liber de contract se pare, insa nu cred ca se va concretiza ceva ... desi sincer la ce mijloc avem acum n-ar prinde deloc rau ...
Si vine pentru 120.000?
Normal ca nu, nu transfera nimic ciobanul. :-j
din cate am auzit , se pare ca ar fi vorba de Costea , 2 milioane de euro pentru 50%.
Costea este un jucator extraordinar, imi este greu sa cred ca va ajunge la Steaua.
Costea este un jucator extraordinar, imi este greu sa cred ca va ajunge la Steaua.
Yep, un atac Stancu - Costea - Surdu ar fi letal ![]()

![]()
Dupa Tanase, de ar veni si costea , daca nu anul asta, la anul luam sigur campionatul.
poate anu asta ca la anu sunt vanduti toti
poate anu asta ca la anu sunt vanduti toti
ah , da, am uitat acest detaliu.
Costea? Voi chiar inghititi toate porcarile lui mititelu si toate laudele pt prostul ala de costea.... e varza ca jucator, si tentativa de a-l face bun prin presa a reusit..acum toti il vreti la Steaua...
Sper sa nu ajunga aici costea ala.....n-avem nevoie de el....e varza..
N-avem deja verze ca Onicas, Nicolita, Baciu, P.Marin si Bicfalvi? Ce ne mai trebuie o varza pe nume Costea?
Am citit undeva (nu dau numele ca fac reclama si nu merita) ca exista interes pentru mijlocasul tunisian Namouchi, fost la rangers si lorient , omul e liber de contract se pare, insa nu cred ca se va concretiza ceva ... desi sincer la ce mijloc avem acum n-ar prinde deloc rau ...
E la Sivasspor deja, cam greu se informeaza gsp-ul, prosport, etc.
Daca Becali il aduce pe Costea la Steaua e parfum. Cu o asemenea echipa trebuie sa luam campionatul.
Costea? Voi chiar inghititi toate porcarile lui mititelu si toate laudele pt prostul ala de costea.... e varza ca jucator, si tentativa de a-l face bun prin presa a reusit..acum toti il vreti la Steaua...
Sper sa nu ajunga aici costea ala.....n-avem nevoie de el....e varza..
N-avem deja verze ca Onicas, Nicolita, Baciu, P.Marin si Bicfalvi? Ce ne mai trebuie o varza pe nume Costea?
Ce plm ai cu P.Marin? Omu' ala joaca pentru Steaua de vreo 3 ani fara adversar pe banda stanga.
Ce plm ai cu P.Marin? Omu' ala joaca pentru Steaua de vreo 3 ani fara adversar pe banda stanga.
E omul lui Becali, a doua jumatate a blaturilor ... cealalta jumatate a plecat la al hilal. SI in plus de asta, nu face meciuri foarte bune. E fara adversar pentru ca Becali insista sa joace pietre Marin, si d-aia nu avem niciun jucator acolo. Sa vedem cat rezista cu bergodi, ca Lacatus si olarcoi faceau numai ce zicea ciobanu, d-aia e de 3 ani el. Si d-aia a plecat Lovin, ca a venit bergodi .. daca era olarcoiu sau Lacatus inca il mai aveam pe Lovin.
Si daca nu crezi asta, aminteste-ti ce a zis Becali despre Marin: am sa-l angajez la club ca a jucat mult pentru Steaua. Oare chiar pentru asta? Sau pentru ca stie cum sta treaba cu blaturile? D-aia il si pupa in cur atat Becali, si pe el si pe Radoi ... sunt oamenii lui de blaturi..
Mie sincer mi-a placut cum a jucat P.Marin in ultimele meciuri ale Stelei...
Ce zici tu acolo sunt doar banuieli, nu certitudini. Certitudinile se arata pe teren.
Intr-adevar poate nu e chiar strain de blaturile lui Jiji dar e totusi un jucator foarte bun.
Nu stiu daca Petre Marin e implicat in blaturile lui Becali,nu poti sa zici ca este un jucator sclipitor,ce iese in evidenta,dar mi se pare ca este printre cei mai constanti jucatori de cand a venit la Steaua.Un jucator bun,care si-a facut mereu treaba.Totusi,sper sa revina Emeghara,sa fie el titular pe stanga.
Si eu sper la fel.Emeghara sa nu uitam ca este un fost titular in nationala Nigeriei care este una din cele mai bune echipe nationale ale Africii.Daca nu se accidenta atat de grav ar fi putut deveni un jucator de baza in echipa.El nu a mai jucat de aproape 2 ani , este un fotbalist tanar ar fi fost ceva sa creasca la noi iar la 25 de ani asa sa plece la o echipa gen Stuttgart , Genoa sau alte echipe medii ca valoare.
Sa-mi explice si mie cineva ce intelegeti prin "blaturile lui Becali".
Sa-mi explice si mie cineva ce intelegeti prin "blaturile lui Becali".
probabil se referea la faza aia cu valiza...atunci din cate stiu in stenograme a aparut si numele lui Petre Marin...
Oricum...Fan FC Steaua..daca ar fi dupa tine ar trebui sa fie dati afara toti jucatorii...dupa parerea ta toti sunt varza...de ce nu mergi sa joci tu daca astia sunt chiar asa de varza???
sunteti penibili p Marin de multe ori si-a dat viata pe teren si a facut multe chestii pentru clubu asta cred ca este printre ultimii stelisti adevarati de la echipa si voi numai sa vb de rau stiti...un lucru bun nu ziceti de nimeni si daca ar venii eto`o la Steaua voi tot l-ati critica ! aducetiva aminte cand p Marin ala de care ziceti voi ca e varza sa aruncat cu capu in fatza la un sut si si-a pierdut constiinta si multe altele dar voi nu vedeti astea vedeti doar lucrurile rele... prieteni sa va amintesc: NIMENI NU E PERFECT
nu e Petre Marin cel mai bun jucator roman, dar la efortul care-l depune la fiecare meci si la daruirea cu care joaca la 36 de ani nu poate fi decat respectat...
probabil se referea la faza aia cu valiza...atunci din cate stiu in stenograme a aparut si numele lui Petre Marin...
Oricum...Fan FC Steaua..daca ar fi dupa tine ar trebui sa fie dati afara toti jucatorii...dupa parerea ta toti sunt varza...de ce nu mergi sa joci tu daca astia sunt chiar asa de varza???
Nicolita, Onicas si Toja nu sunt "toti jucatorii".
Petre Marin nu trebuie dat afara. Trebuie sa se retraga el.