FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1212223242531»
Maye18.07.2009 22:04
Un mijlocas central defensiv si unu coordonator pe putin....a da si un mijlocas de banda ca Tininho ala nu e jucator de fotbal.Poate sa-l foloseasca pe Filip mai mult decat pe cocosatu ala.

Nu il stiu pe "cocosatul" asta de Tininho , dar hai sa il vedem prima data si dupa il injuram.Pana la urma Adi Ilie vorbeste frumos de el si asta imi da o mica speranta.

Daniel-Ionut19.07.2009 06:49
Un mijlocas central defensiv si unu coordonator pe putin....a da si un mijlocas de banda ca Tininho ala nu e jucator de fotbal.Poate sa-l foloseasca pe Filip mai mult decat pe cocosatu ala.

Cel mai bun transfer pe postul de mijlocas defensiv ar fi Ovidiu Petre.

Si ca fundas de banda Emeghara...

Portari: Lungu, Tatarusanu, Zapata

Fundasi stanga: P.Marin, Tininho, Emeghara

Fundasi dreapta: Golanski, Ninu

Dundasi centrali: Goian, Ghionea, Baciu, Rada, Tudose

Mijlocasi stanga: Grzelak, Ochirosii

Mijlocasi dreapta: Nicolita, Szekely

Mijlocasi centrali defensivi: Onicas, Bicfalvi, Ov.Petre

Mijlocasi (coordonatori): Toja, Ionescu

Al2-lea atacant: Stancu, Surdu

Varf impins: Kapetanos, Bibiskov (Rusu)

Deci neaparat ar trebui un fundas dreapta... :hmmm:

mircea_1019.07.2009 06:56

Tudose a plecat la International Curtea de Arges, imprumut

Daniel-Ionut19.07.2009 06:57
Tudose a plecat la International Curtea de Arges, imprumut

Nu a mai plecat ;)

razvan2819.07.2009 19:35

In loc sa il tina sa stea la Steaua il imprumuta.Intr-adevar e bine sa joace , dar ar fi fost bine daca ar fi avut pana in 20 de ani , el deja e matur.

red&blue_boy20.07.2009 07:07

@ Daniel-Ionut : Totusi,raman la parerea ca ne mai trebuie barem un jucator bun la mijloc.Pana revine Ov.Petre,mai dureaza.Iar Emeghara nu se stie cand si daca mai revine,mai ales la capacitate maxima.Ca sa nu mai spun ca poate ar trebui si un coordonator.

razvan2820.07.2009 20:05

Asta am spus si eu.S-a vazut in meciul cu Ujpest ca Toja nu e un bun coordonator.

red&blue_boy21.07.2009 08:56

@ razvan28 : Exact,Toja destul de slabut ca si coordonator,cam lent.Cu Ujpest mai mult a facut faza defensiva.Si din ce am auzit,Ov.Petre nu cred ca revine pana la anul,existand si riscul ca la o noua accidentare sa nu mai poata juca fotbal.Deci,am avea nevoie barem de un mijlocas central.

DelPiero1006.08.2009 10:03

Tanase la Steaua. :P

weeezer06.08.2009 10:05

Sa vedem. E cam mijlocas stanga, si din ce am vazut pana acum mi-ar parea rau sa-l scoata pe Grzelak pe tusa.

gio_stgloria06.08.2009 10:29
Sa vedem. E cam mijlocas stanga, si din ce am vazut pana acum mi-ar parea rau sa-l scoata pe Grzelak pe tusa.

Ai vazut ce-i la Mancester City , cata afluenta de jucatori ofensivi ? O sa fie loc pentru fiecare la Steaua, Tanase a arat multe, parerea mea, in meciul cu Austria era singurul care a jucat fotbal.

Virgil06.08.2009 11:20

Cristi Tãnase e stelist "Va semna pe 5 ani!"

Jucãtorul echipei FC Argeș, Cristian Tãnase, va semna un contract valabil cinci ani cu formația Steaua București, conform fostului impresar Ioan Becali, citat de cotidianul german Express.

"Îm pare rãu pentru cei din Koln, dar Tãnase va semna, joi, un contract valabil cinci ani cu Steaua. Acolo are un viitor frumos. Domnul Meier este un mare manager, dar aici nu a reușit", a afirmat, miercuri, Ioan Becali, cu referire la managerul clubului 1.FC Koln, Michael Meier, care avea sarcina de a-l transfera pe internaționalul român la gruparea "țapilor".

De serviciile mijlocașului Cristi Tãnase (22 de ani) s-au interesat, în aceastã varã, echipele Steaua, Dinamo, AC Fiorentina, 1.FC Koln, Hertha Berlin, Juventus Torino, VfB Stutgart și Beșiktaș Istanbul.

sursa: prosport

Grenada06.08.2009 11:29

Macar joaca pe partea lui Banel . Sa vina!

BNQ06.08.2009 11:30

Nu mai e pe stînga, e un fel de vîrf retras din ce am vãzut cã joaca, un fel de Mutu la Fiorentina sau Dicã la Steaua (cînd se juca cu Iacob și Badea vîrfuri) ar putea fi reprofilat ca Toja :)

weeezer06.08.2009 11:36

Nu stiu, recunosc eu l-am vazut doar la nationala si mi-a placut tipul. La echipa de club nu l-am urmarit, insa 2 goluri pentru un mijlocas ofensiv parca nu reprezinta o carte de vizita prea buna (comparat cu, de exemplu Curtean, acelasi post, acelasi tip de echipa mica, etc). Sper sa ma insel.

DAR, daca e adevarata suma care s-a platit pe el, de 1.8 milioane pe 50% din drepturi, simplificnd putin situatia, concluzionez ca 3.6 milioane (pret pentru "full-options") este un scor cam prea mare. A, decat deloc, e foarte bine ca a venit, mai ales ca, daca nu venea, probabil ca banii aia ramaneau la Gigi, nu ii reorienta catre alte transferuri, si atata vreme cat nu dau banii din buzunarul meu, totul e ok. Dar nu stiu in ce masura se justifica. Doamne ajuta ca timpul sa nu-mi dea dreptate.

Raduccio06.08.2009 11:58

Valoare transferului nu e de 3.6 mil. E de 1.8+50% dintr-un viitor transfer. Nimeni nu spune ca trebuie sa fie vandut mai departe pt 3.6 mill de euro sau ca baiatul trebuie vandut mai departe la prima oferta venita.

Daca o sa devina jucator important pt echipa Steaua n-o sa-l vanda pt 'bani de buzunar'. Mai ales cand are contract cu el pe 5 ani. Echipa va beneficia de serviciile unui jucator tanar si valoros (si roman daca va intereseaza) pentru doar 1.8 milioane de euro.

Va este ciuda ca daca il vom vinde pt bani buni echipa nu va incasa decat 50% din suma? De ce?! Oricum banii astia nu se intorc neaparat la echipa. Daca au fost conducatorii inspirati au introdus in clauza o suma maxima de bani pe care o poate primi FC Arges dintr-un viitor transfer. Chiar daca nu, as vrea au sa ajunga Tanase la o asemenea cota incat sa fie vandut mai departe pt mai mult de 4 mil.

The Game06.08.2009 12:09

Este un transfer foarte bun facut de Steaua,dar totusi,chiar si 1,8 milioane,desi sunt 50% din drepturi,mi se pare cam mult pentru ceea ce arata el in teren.

Virgil06.08.2009 12:30

E bun. Tanase trage echipa dupa el. Va fi pe post de locomotiva, dar mai complex decat atat.

steaualaw06.08.2009 12:41

Chiar m-am rugat sa pice transferul lui la nemti si sa-l luam noi.Sa fim realisti de data asta am dat lovitura!! oierul si-a spalat pacatele cu acest transfer Tanase e de perspectiva pare peste Neaga cand juca la Arges!

Acum avem un lot complet.

Fane06.08.2009 12:47
Ronnie06.08.2009 12:49
oierul si-a spalat pacatele cu acest transfer

Si a spalat si creiere.

Adrian06.08.2009 12:55

Tanase e un jucator umflat. Nu il mai tot pupati atat in fund ca faceti din el Nicolita 2. Mai are mult de aratat pana sa fie fotbalist, foarte mult.

Pe stanga si pe dreapta nu are loc. Szekely, Grzelak si Ochirosii sunt peste el pe aceste posturi. Poate doar in centru sa isi faca loc. Dar nu cred ca poate acum. O sa fie rezerva.

f234567k06.08.2009 12:56

Poate sa-l aduca si pe Gilardino, tot hulit o sa fie.

Ronnie06.08.2009 13:06

Cica Goian a semnat cu Palermo.

Fan FC Steaua06.08.2009 13:06

Mijlocul pe stanga era deja complet... Aveam pe Grzelak si pe Ochirosii... Venirea lui tanase inseamna mai putine sanse pentru Ochirosii....

Iar ciobanul NU si-a spalat niciun pacat. Tot un jeg, un hot, un mincinos si un "patron" penibil ramane.

Pupincuristii sa se abtina cand e vorba de pacatele ciobanului.

PS: Goian a fost transferat la Palermo pentru 2 milioane. Maine dimineata pleaca acolo. Ce bine! Poate o sansa in plus pentru Rada?

«1212223242531»