FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1111213141531»
Andrei-Cristian23.06.2009 09:04

Vad pe prost.ro cum ca Adrian Cristea ar fi dat afara de la Dinamo "pe motiv de tradare" si intr-un sondaj intrebarea " Care va fi primul jucator adus la Steaua? " printre care e si Ad. Cristea.. mie unul imi place cum joaca .. lasand la o parte echipa de la care provine . Asta poate juca si in centru ..

Dar mai spun astia de la prost.ro ca Dayro ar fi gata de un transfer la Galatasaray :gathering: .. hai maaa sa fim seriosi . :blink:

dupa parerea mea echipa ar arata asa : ( nu ca as avea mare talent de manager. :blush: )

Tatarusanu -- Golanski - Goian - Ghionea - Bozovic ---- Szekely - Ad. Cristea - Tiago - Ochirosii ---- B. Stancu - Pepe

asta ar fi asa.. cu doar 2 transferuri :D scapa si JJ ieftin

Virgil23.06.2009 09:22
Sanmartean mai juca la Gloria?

O, da!. Juca. Si o facea foarte bine. Sanmartean poate fi un foarte bun conducator de joc. Tipul dribleaza foarte bine si vede foarte bine jocul in teren. Stie sa creeze majoritate in careul advers, suteaza bine, nu stiu cum executa loviturile libere.

Daniel-Ionut23.06.2009 09:26
O, da!. Juca. Si o facea foarte bine. Sanmartean poate fi un foarte bun conducator de joc. Tipul dribleaza foarte bine si vede foarte bine jocul in teren. Stie sa creeze majoritate in careul advers, suteaza bine, nu stiu cum executa loviturile libere.

Din moment ce n-a mai dat un gol de 6 ani inseamna ca nu bate bine lovituri libere :)

Sper ca in cantonamenteel astea sa se gaseasca un jucator care sa bata bine loviturile libere, pentru ca sezonul asta am avut ograamda de lovturi acordate din pozitii excelente, da' nimeni nu se gasea sa bata una calumea...

ebonyc23.06.2009 09:27

Pentru inceput Sanmartean ar fi o solutie pentru finalurile de meci cand am avea nevoie de o minte lucida. Intradevar Ionescu ar fi solutia de playmaker,dar e cam necopt totusi. Cat despre Bicfalvi, el nu va fi niciodata playmaker atat timp cat nu prea le are cu pasele si nici cu dribblingul.

Virgil23.06.2009 09:29

Bicfalvi poate fi un inchizator de succes.

red&blue_boy23.06.2009 09:51

Bicfalvi nu prea este de coordonator.Si eu-l vad doar ca si inchizator.

Sevlow2423.06.2009 10:39

Cati ani are Sanmartean?

1on23.06.2009 11:08

29

Da' acuma, una peste alta, e vreo diferențã semnificativã între Pleșan și Sânmãrtean? Eu nu cred.

se7en23.06.2009 11:21

Sanmartean are creier, Plesan are doar jumate.

se pare ca Mendoza vrea inapoi, e si liber de contract, numai bun pentru pretentiile lui ciobandante.

red&blue_boy24.06.2009 04:37

Cica nu mai vine Sanmartean la Steaua.A cerut prea multi bani,salariu prea mare.

Virgil24.06.2009 05:07

Cat sa ceara? La Gloria avea 60 de mii de euro. Ciobanul i-a oferit dublu. N-a vrut sa vina. Probabil din cauza ciobanului.

maye24.06.2009 05:54
Tatarusanu -- Golanski - Goian - Ghionea - Bozovic ---- Szekely - Ad. Cristea - Tiago - Ochirosii ---- B. Stancu - Pepe

asta ar fi asa.. cu doar 2 transferuri :D scapa si JJ ieftin

Eu vad 4 transferuri in echipa ta...

Sanmartean sigur a primit o oferta din afara..si in cazul asta nu se baga in mocirla ciobanului.

Fan FC Steaua24.06.2009 06:32

Goian si chionea parca s-au dus....adica sper sa se fi dus..iar pepene moreno sper sa nu vina !!

Trebuie sa mai plece toja, Lovin, Nicolita...

Repede va faceti o echipa cu jucatori inca ne sositi .... pe emeghara l-ati uitat? Pe rada l-ati uitat? Zapata nu mai e bun?

JDERUL24.06.2009 07:23

Se pare ca Bergodi pune ceva conditii?! Vrea si cateva transferuri adevarate nu numai ,,visele erotice" ale lui jjjj!

Andrei-Cristian24.06.2009 07:24
Eu vad 4 transferuri in echipa ta...

Sanmartean sigur a primit o oferta din afara..si in cazul asta nu se baga in mocirla ciobanului.

:| Tatarusanu e luat de anul trecut , Tiago era deja la Steaua .. Adrian Cristea ramane fara echipa..care 4?

nu prea conteaza asta .. dar zic asa..Pana la urma daca se milogeste la 500 mii pentru Pepe.. asta nu mai ia pe nimeni :confused:

MoWeed24.06.2009 07:51

Eu nu pot sa-mi explic ce vedeti la Adrian Cristea asta. E la fel de puturos ca Dica, insa nici nu se compara cu el la tehnica/executii.

De buni ce sunt Cristea, Torje, Niculescu, Moti, Tamas nu au trecut ei nici de NEC Nejmegen...

Daniel-Ionut24.06.2009 07:52
Goian si chionea parca s-au dus....adica sper sa se fi dus..iar pepene moreno sper sa nu vina !!

Trebuie sa mai plece toja, Lovin, Nicolita...

Repede va faceti o echipa cu jucatori inca ne sositi .... pe emeghara l-ati uitat? Pe rada l-ati uitat? Zapata nu mai e bun?

Cum sa plece ma Toja :ce_oameni:

Virgil24.06.2009 08:46

Lovin nu se teme: "La fiecare 6 luni Steaua mã dã afarã"

sursa: prosport

mihaita1324.06.2009 09:28

poate o veni vro 3 jucatori dar cel mai important un fundas dreapta ne-ar trebui .. Dar de Dica stie cineva ceva ?:) se intoarce in Romania ? :steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua24.06.2009 10:33

@Daniel-Ionut

Simplu, cum altfel sa plece? Isi face bagajele si sa se duca in columbia sau de unde a venit. Toja e varza cu V mare...are doar un picior... cel drept, in care se sprijina, iar stangul e o crosa de hochei ... ala nu e jucator ... fara piciorul stang nu face absolut nimic .. ca sa preia o minge tre sa se intoarca, pierde usor mingi, strica faze, incearca sa dribleze si nu-i merge, incetineste faze, da pase aiurea.... etc... sper sa plece la fel ca Dayro..

Daniel-Ionut24.06.2009 10:49

@Fan FC Steaua

Daia a facut Toja tot jocul Stelei in ultimele etape, ca are doar un picior stang...

Este clar vizibil ca nu se descurca cu dreptul, da' cand are mingea pe stangul...

Si oricum, la nationala este folosit mijlocas STANGA! nu mijlocas la constructie cum este folosit la noi...

Trebuie sa si stii unde sa il pui... daia a fost ales omul meciului in Columbia - Brazilia, ca este varza cu V mare ;)

maye24.06.2009 11:19
:| Tatarusanu e luat de anul trecut , Tiago era deja la Steaua .. Adrian Cristea ramane fara echipa..care 4?

nu prea conteaza asta .. dar zic asa..Pana la urma daca se milogeste la 500 mii pentru Pepe.. asta nu mai ia pe nimeni :confused:

Fara Tatarusanu...Bozovic,Tiago, Cristea si Pepe.

Nici unul nu e jucatorul Stelei , deci sunt noi veniti!

Si ma rog sa nu vina Cristea.Un caracter infect egal cu 0!

DelPiero1024.06.2009 11:19

Toate ca toate.dar v-ati convins ca nu luam pe nimeni vara asta,nu?Si a revenit si Surdu,care alaturi de Lovinho si Banelinho,este cel mai atehnic jucator posibil...

maye24.06.2009 11:20
De buni ce sunt Cristea, Torje, Niculescu, Moti, Tamas nu au trecut ei nici de NEC Nejmegen...

Sa vezi tu show-uri anul asta cu ei :w00t:

mircea_1024.06.2009 11:39
Fara Tatarusanu...Bozovic,Tiago, Cristea si Pepe.

Nici unul nu e jucatorul Stelei , deci sunt noi veniti!

Si ma rog sa nu vina Cristea.Un caracter infect egal cu 0!

Tatarusanu e jucatorul Stelei

«1111213141531»