FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«191011121331»
jhnb21.06.2009 19:55

nu facem ma nici un transfer nu intelegeti? nu mai baga oierul bani! Nu inteleg de ce nu pleaca drq o data ca m-am saturat de mecla aia a lui si de figurile lui de taran "ajuns" , tipic romanesc. Baga in buzunar bani si mai presus de atat a bagat o gramada de publicitate de la clubul asta si nu da nimic. Face transferuri moca, sa plece!!! Sau ar fi bine sa jucam cu Litu nu cu "pepene moreno" parca e mai jmecher:))) auzi, am ajuns sa luam pe alibec si alti neinventati. JOS Becali! :steag_cruce_invers:

Eu cred ca Alibec nu are ce cauta acum la Steaua , mai bine ramane la Farul unde o sa joace titular si cand o sa mai creasca poate sa vina.

nici unu nu o sa faca nimic, ei joaca fara presiune, la Steaua se cere performanta, numai cand pronunti cuvantul Steaua intelegi traditia, Farul a retrogradat si Mediasul la fel. Hai sa ne intarim cu rebuturi. Ne trebuie jucatori ADEVARTI nu petice, VALORI nu tentative. Tanase, Bourceanu astia sa vina, nu figuri in cur Costea care daca nu joaca frasu' sa injure antrenorul, de vine asta il injur cat pot mereu. E o rabla, a jucat 1 an binisor, nu bine, binisor si deja e vedeta. E la Craiova de 3 ani, la echipa mare si nu a facut nimic. Joc football manager de cand ma stiu mereu a fost facut aiurea acolo. Ca asa si e, are 6-7 ocazii facut de mijlocasii craiovei si el marcheaza 1-2 goluri, rateaza de rupe. Mai bine sa il ia pe dananae, ai vazut ce procentaj are la pase reusite?si assisturi?a dat pe gsp ca a fost #1 top asa si a fost, am urmarit meciurile si e ff bun, la fel si wobay, pei cand ai mijlocasi normal ca ai ocazii, la noi cine sa creeze?Lovin?sau Nicolita?ce are 1 centrare buna pe meci?de ce era Claudiu Raducanu golgheter?mai tineti minte cate pase si centrari primea de la Florentin Dumitru? de la Aliuta? de la Trica? milioane!!!isi punea mana in cap si mingea venea in el si apoi in gol:)))mai tineti minte? :steagcruce:

zloty21.06.2009 20:30

jnhb pai frate cum sta treaba? alibec si bud joaca fara presiune, da Tanase si Bourceanu sub ce presiune joaca?? niciunu nu merita sa vina doar pe baza faptului ca joaca fara presiune?

DelPiero1021.06.2009 21:20

Pepe Moreno...Cesinha...Bozovici...din astia,nu vine nici unul.Pacat ca nu vine si Boya,astia doi erau mai ceva ca Semevin si Iordache(ce vremuri) cand erau la Dinamo...

MoWeed21.06.2009 21:24
E o rabla, a jucat 1 an binisor, nu bine, binisor si deja e vedeta. E la Craiova de 3 ani, la echipa mare si nu a facut nimic. Joc football manager de cand ma stiu mereu a fost facut aiurea acolo. Ca asa si e, are 6-7 ocazii facut de mijlocasii craiovei si el marcheaza 1-2 goluri, rateaza de rupe. Mai bine sa il ia pe dananae, ai vazut ce procentaj are la pase reusite?si assisturi?a dat pe gsp ca a fost #1 top asa si a fost, am urmarit meciurile si e ff bun, la fel si wobay, pei cand ai mijlocasi normal ca ai ocazii, la noi cine sa creeze?Lovin?sau Nicolita?ce are 1 centrare buna pe meci?de ce era Claudiu Raducanu golgheter?mai tineti minte cate pase si centrari primea de la Florentin Dumitru? de la Aliuta? de la Trica? milioane!!!isi punea mana in cap si mingea venea in el si apoi in gol:)))mai tineti minte? :steagcruce:

Deci sa inteleg ca tu judeci un jucator dupa cum e facut la Football Manager? :))

Eu nu stiu ce vedeti la bourceanu ala. E exact ca Banel: alearga mult dar controleaza mingia de parca ar fi un bolovan rotund

weeezer21.06.2009 21:35
de parca ar fi un bolovan rotund

El sau mingea? :naughty:

razvan2821.06.2009 22:04

Nu ne trebuie transferuri....s-a intors super atacantul Surdu :punk:

Fan FC Steaua22.06.2009 00:13
iar a venit asta, ba baiatule tu numai cand nu trebuie vorbesti

d-asta e asa Romania asta ca sunt oameni ca tine in ea

nu e bun "pepene moreno" pai atunci joaca tu ba cu Nicolita si cu Lovin si cu RUSU in atac ca o sa iei bataie si de la juventus Bucuresti

ontopic: am auzit ca vine tanase ... super mijlocas chiar avem nevoie de el ... sper sa vina si sa nu se mai compromita si asta ...

ar mai fii nevoie de pepe moreno, Florin costea si inca un fundas central si cat de cat e ok...

totul e sa plece Becali !

Nu inteleg care-i problema ta... si "ba baiatule", se vede ca esti fan Gigi Becali dupa limbaj...

Ce cãcat a facut pepe moreno? E o varza de jucator! Dar ai mentalitate becalisto-piturciana, si vrei sa aduci mereu aceeasi jucatori.... Nu te intrebi si tu asa un pic, ma, daca aduc aceeasi jucatori, nu oare voi juca la fel ca inainte? Daca da, atunci tu nu vrei performanta? Vrei o stea de nivelul campionatului care sa piarda rusinos prin CL ? Daca asta vrei, inseamna ca esti chair Gigi Becali ! Ca si pentru ala tot asta conteaza! Sa intre in CL, ca vin bani multi, apoi nu conteaza ce face echipa...

jhnb22.06.2009 05:09
Deci sa inteleg ca tu judeci un jucator dupa cum e facut la Football Manager? :) )

Eu nu stiu ce vedeti la bourceanu ala. E exact ca Banel: alearga mult dar controleaza mingia de parca ar fi un bolovan rotund

nu judec un jucator dupa football manager, numai ca vroiam sa subliniez ca e de ceva ani la Craiova si numai anul asta a jucat mai binisor, Mo. Bourceanu e inchizator spre diferenta de Nicolita care e aripa. Nu are mult control dar inchide jocul foarte bine, si decat Lovin il prefer pe asta de 1000 d ori!

@zloty

pei echipele lui tanase si bourceanu nu au retrogadat, 1 la mana, si 2 au ajuns si la nationala. Nu intelege gresit, nu am zis ca Alibec si Bud nu sunt buni, fereasca Dumnezeu, sunt, DAR nu vor face fata la Steaua! Nu spun ca Tanase si Bourceanu vor exploda, exemplu Szekely, ce juca ziceai ca e nu-stiu-ce jucator la Otelu, si la Steaua i-au trebuit 6 luni sa se acomodeze. E greu cand 27000 de oameni iti sufla in ceafa;). :steag_cruce_invers: am citit ca s-au inteles pt bozovic, imi place de el, e sigur, e ca Golanski ar fi bine sa vina pe stanga, cat despre cesinha am o parere proasta, daca va uitati la procentaje ajunge la fel ca Semedo. Deci o sa avem 2 de Semedo:))

mircea_1022.06.2009 05:26
El sau mingea? :naughty:

ambii :thumbup:

MoWeed22.06.2009 06:10
nu judec un jucator dupa football manager, numai ca vroiam sa subliniez ca e de ceva ani la Craiova si numai anul asta a jucat mai binisor, Mo. Bourceanu e inchizator spre diferenta de Nicolita care e aripa. Nu are mult control dar inchide jocul foarte bine, si decat Lovin il prefer pe asta de 1000 d ori!

In fotbalul din Europa de astazi nu mai merge cu inchizatori care sunt praf la tehnica. Nu sustine nimeni ca un inchizator trebuie sa aiba tehnica unui mijlocas ofensiv, dar macar sa poata construi si el ceva; sa poata da o pasa mai lunga de 5 m in fata.

Intr-adevar e mai bun decat Lovin, dar cred ca sunt destul de multi de pe forumul asta care, cu putin antrenament fizic, sunt mai buni decat Lovin

weeezer22.06.2009 06:40

Yey, mai avem un fundas dreapta. Cititi prosportul pentru a afla marea bomba :D

MoWeed22.06.2009 06:42

Ce faci mah reclama la ziare? :D

LE: Acum am vazut si eu despre cine este vorba. Cu un asemenea lot nu mai prindem la anul nici o cupa europeana...

mircea_1022.06.2009 07:34

incredibil...doamne unde gasesc astia toti refuzatii?

P.S. Ca sa nu va mai obositi sa intrati pe mizeria aia de site...e vorba de Daniel Balan :blink:

JDERUL22.06.2009 08:20

Poate Bergodi va ,,ochi"vreo cativa tineri talentati de pe la echipele de juniori si ii va lansa in fotbalul mare pentru ca de transferuri...m-am cam lamurit!

Chiar crede cineva ca Surdulica va fii noul golgeter din Ghencea?

strezahuzum22.06.2009 08:42

Da, Jijinho probabil. El crede si ca Nicolita e fotbalist, asa ca ...

vlad22.06.2009 08:56

Gibonul nu mai da bani pe transferuri. Toti banii pe care i-a dat pe transferuri au fost in periaoda de glorie a economiei mondiale.Cand specula era in floare si Gibonul vindea hecatare de teren agricol,trecea toti banii aia prin FC Steaua.Si dupa aia ii scotea,ca deh,imprumuta clubul.Acum situatia s-a schimbat.Nu mai are nevoie de Steaua decat pentru niste vanzari de jucatori sau vreo calificare rusinoasa in CL. Banii sa traiasca! In ritmul asta,la anul va fi si mai departe de Ghencea.

Virgil22.06.2009 10:14

In discutiile pe care Gigi Becali le poarta cu Grigore Sichitiu ar mai putea aparea un nume, cel al lui Ovidiu Herea. Steaua are probleme la mijlocul terenului, iar Ovidiu Herea, un jucator polivalent, este considerat de Bergodi solutia ideala.

In cazul in care l-ar cumpara pe Herea, Becali ar trimite o suma de bani catre inamicul Constantin Iacov, care mai detine o parte din drepturile asupra mijlocasului. Patronul Stelei nu este incantat deloc de aceasta idee si cauta alta solutii.

Impresarul jucatorului, Ana Maria Prodan, spune ca un transfer la Steaua ar fi o miscare buna pentru Herea. "Ovidiu la Steaua? Orice e posibil. El este cel mai bun decar din tara, are o viziune excelenta asupra jocului. Pentru Ovidiu ar fi un pas inainte sa ajung la Steaua", spune Ana Maria Prodan.

De asemenea, oficialii Rapidului nu s-ar opune unui transfer la Steaua, dar spera sa obtina cel putin 700 de mii de euro in schimbul fotbalistului.

sursa: onlinesport

De la 5 milioane acum 2-3 ani la 700.000? Care e pretul corect al lui Herea? Cel de atunci sau cel de acum?

dangeor22.06.2009 10:18

Herea e o mare petarda! Ce-a facut baiatul asta pe care se bateau intr-o telenovela fara sfarsit Rapid si Steaua acum cativa ani?

jhnb22.06.2009 11:07
In fotbalul din Europa de astazi nu mai merge cu inchizatori care sunt praf la tehnica. Nu sustine nimeni ca un inchizator trebuie sa aiba tehnica unui mijlocas ofensiv, dar macar sa poata construi si el ceva; sa poata da o pasa mai lunga de 5 m in fata.

Intr-adevar e mai bun decat Lovin, dar cred ca sunt destul de multi de pe forumul asta care, cu putin antrenament fizic, sunt mai buni decat Lovin

am ras pe burta cand am citit, nu te pot contrazice dar inchizatorii cu tehnica si control costa milioabe nu sute sau moca:)nu stiu daca cunosti pe unu freddy guarin, era un tanar de perspectiva columbian, de ce nu l-a luat Steaua cum 1 an?costa 1.5 mil, acum joaca la porto titular!!!!si nu il da fara 15 mil.;) noi aduce Dayro si Elton asa ne trebuie:)))

Herea e o mare petarda! Ce-a facut baiatul asta pe care se bateau intr-o telenovela fara sfarsit Rapid si Steaua acum cativa ani?

Herea ar fi bun, are si tehnica dar nu cred ca se va rezolva, pentru ca jucatorul inca apartine de PROGRESUL, 50 % daca nu ma insel, iar de vrea oierul sa il ia trebuie sa cumoere dreputurile ambeleor echipe si el a zis ca nu mai baga bani, nenorocitul.da bine ca, nu il mai suport.

mircea_1022.06.2009 11:22

chiar acum vorbeste cobanu pe sport.ro si a zis ca nici nu se pune problema sa vina Herea...

strezahuzum22.06.2009 11:27

Da ce ..... a facut Herea asta la Raped de tre' sa plangem ca vai Doamne nu vine Herea ? A fost la progresul si s-au dus aia drept in divizia B, cu Herea cu tot. La Rapid ce-a facut vedeta asta ? A dat cumva 20 de goluri, 40 de pase de gol si a iesit de 15 ori omul meciului ?

MoWeed22.06.2009 11:38
am ras pe burta cand am citit, nu te pot contrazice dar inchizatorii cu tehnica si control costa milioabe nu sute sau moca:)nu stiu daca cunosti pe unu freddy guarin, era un tanar de perspectiva columbian, de ce nu l-a luat Steaua cum 1 an?costa 1.5 mil, acum joaca la porto titular!!!!si nu il da fara 15 mil.;) noi aduce Dayro si Elton asa ne trebuie:)))

Herea ar fi bun, are si tehnica dar nu cred ca se va rezolva, pentru ca jucatorul inca apartine de PROGRESUL, 50 % daca nu ma insel, iar de vrea oierul sa il ia trebuie sa cumoere dreputurile ambeleor echipe si el a zis ca nu mai baga bani, nenorocitul.da bine ca, nu il mai suport.

Lazar de la Rapid tare mult a costat(de exemplu). Trebuie sa stii sa cauti, se gasesc jucatori buni care sa nu coste foarte mult...

Progresul parca s-a desfiintat.

red&blue_boy22.06.2009 11:58

Ce sa mai zic,il aducem pe Balan iar la Steaua...Herea nu cred ca e nu stiu ce mare jucator,nici la Rapid n-a jucat mare lucru,e inconstant,un meci bun si multe slabe.

@ MoWeed : asa este,un jucator bun nu inseamna ca neaparat trebuie sa coste mult,dar pentru asta,pentru a cauta,trebuie sa ai oameni priceputi,nu pe varu'Virgil sau alte neamuri.Vezi Porto cu cat cumpara jucatorii si cu cat-i vinde apoi.

mircea_1022.06.2009 12:00

mda...cica si Ducu Ninu se va intoarce :wall:

MoWeed22.06.2009 12:09
@ MoWeed : asa este,un jucator bun nu inseamna ca neaparat trebuie sa coste mult,dar pentru asta,pentru a cauta,trebuie sa ai oameni priceputi,nu pe varu'Virgil sau alte neamuri.Vezi Porto cu cat cumpara jucatorii si cu cat-i vinde apoi.

Complet de acord cu tine. Jucatorii buni trebuie urmariti live de profesionisti, nu pe DVD-uri de Virgil Becali si varu-su

«191011121331»