nu facem ma nici un transfer nu intelegeti? nu mai baga oierul bani! Nu inteleg de ce nu pleaca drq o data ca m-am saturat de mecla aia a lui si de figurile lui de taran "ajuns" , tipic romanesc. Baga in buzunar bani si mai presus de atat a bagat o gramada de publicitate de la clubul asta si nu da nimic. Face transferuri moca, sa plece!!! Sau ar fi bine sa jucam cu Litu nu cu "pepene moreno" parca e mai jmecher:))) auzi, am ajuns sa luam pe alibec si alti neinventati. JOS Becali! ![]()
Eu cred ca Alibec nu are ce cauta acum la Steaua , mai bine ramane la Farul unde o sa joace titular si cand o sa mai creasca poate sa vina.
nici unu nu o sa faca nimic, ei joaca fara presiune, la Steaua se cere performanta, numai cand pronunti cuvantul Steaua intelegi traditia, Farul a retrogradat si Mediasul la fel. Hai sa ne intarim cu rebuturi. Ne trebuie jucatori ADEVARTI nu petice, VALORI nu tentative. Tanase, Bourceanu astia sa vina, nu figuri in cur Costea care daca nu joaca frasu' sa injure antrenorul, de vine asta il injur cat pot mereu. E o rabla, a jucat 1 an binisor, nu bine, binisor si deja e vedeta. E la Craiova de 3 ani, la echipa mare si nu a facut nimic. Joc football manager de cand ma stiu mereu a fost facut aiurea acolo. Ca asa si e, are 6-7 ocazii facut de mijlocasii craiovei si el marcheaza 1-2 goluri, rateaza de rupe. Mai bine sa il ia pe dananae, ai vazut ce procentaj are la pase reusite?si assisturi?a dat pe gsp ca a fost #1 top asa si a fost, am urmarit meciurile si e ff bun, la fel si wobay, pei cand ai mijlocasi normal ca ai ocazii, la noi cine sa creeze?Lovin?sau Nicolita?ce are 1 centrare buna pe meci?de ce era Claudiu Raducanu golgheter?mai tineti minte cate pase si centrari primea de la Florentin Dumitru? de la Aliuta? de la Trica? milioane!!!isi punea mana in cap si mingea venea in el si apoi in gol:)))mai tineti minte? ![]()