FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«167891031»
zloty17.06.2009 23:34
conform gsp pepe moreno s-ar fi intors la Steaua:-?

Daca ar avea ceva minte ar pune mana pe telefon si l-ar cumpara pe Andres Mendoza.

Robinson Rufay Zapata18.06.2009 06:18
Daca ar avea ceva minte ar pune mana pe telefon si l-ar cumpara pe Andres Mendoza.

Eu nu cred ca-l duce capu'.

strezahuzum18.06.2009 06:51

Ghesepeul tureaza masina de zvonuri la maxim. Cica Steaua s-ar fi inteles cu Pepe Moreno sa se intoarca.

Daniel-Ionut18.06.2009 08:15
Ghesepeul tureaza masina de zvonuri la maxim. Cica Steaua s-ar fi inteles cu Pepe Moreno sa se intoarca.

Mda... si cica Bergodi l-ar mai vrea si pe brazilianul ala de 19 ani de la Iasi... Da Silva, si Montiel...

Eh... se vehiculeaza multe nume acum in periada asta, important este sa aduca jucatori folositori nu rezerve... ca asa ar putea sa aduca rezerve de la Steaua 2.

redondo18.06.2009 08:17

In perioada asta pe fiecare zi auzi de cate unul nou. Sper sa nu vina Pepe...nu mi se parea de Steaua.

strezahuzum18.06.2009 08:21

Corect. Hai sa pariem cate zile mai sunt pana cand vom auzi din nou de Argenteros si Camus. Eu zic maxim 3.

DanStan18.06.2009 08:28

As zice ca in acest moment Steaua are mare nevoie de un conducator de joc. De unu' care sa vada ce-i pe teren si sa poata pasa coechipierului aflat in cea mai buna pozitie. Marea problema e ca un astfel de jucator isi formeaza noile reflexe in luni de zile. Nu vine azi la echipa si maine paseaza cu ochii inchisi. O alta problema e faptul ca un astfel de jucator trebuie sa beneficieze de un sistem de joc corespunzator. Daca nu are cui pasa pentru ca jucatorii nu stiu sau nu pot sa se demarce atunci aptitudinile lui nu fac doi bani.

bijoux_bz18.06.2009 08:40

se pare ca astia cauta iar in disperare atacanti de careu. sper sa nu ia din nou vreo 4 din care 3 sa-i foloseasca mijlocasi.

Daniel-Ionut18.06.2009 08:45

Amadora anunta: 240.000 de euro pentru Tiago!, Becali nu vrea sa dea nici un ban!

Eu zic ca s-ar merita la o asemenea suma!!!

S-au platit MULT mai multi bani pe niste jucatori paraleli cu Steaua, si Tiago este chiar un jucator bun, care merita sa joace la noi...

Robinson Rufay Zapata18.06.2009 08:45

Pentru sezonul viitor asa vreau ca Steaua sa arate : Arlauskis - Bozovici , Galamaz , Andrade , Rui Duarte - Dubarbier , Iulian Apostol , Tiago , Curtean - Costea , Kapetanos . Rezerve: Zapata , Golanski , Rada , Goian , Emeghara , Tames , Szekely , Artiom Karamian , Spadacio , Roman , Sburlea , Kone . Antrenor Dan Petrescu.

Stiu ca visez , insa cu o asemenea echipa nu stiu ce antrenor ar putea rata campionatul , in afara lui Lacatus care cu siguranta il va rata.

strezahuzum18.06.2009 09:17
As zice ca in acest moment Steaua are mare nevoie de un conducator de joc. De unu' care sa vada ce-i pe teren si sa poata pasa coechipierului aflat in cea mai buna pozitie. Marea problema e ca un astfel de jucator isi formeaza noile reflexe in luni de zile. Nu vine azi la echipa si maine paseaza cu ochii inchisi. O alta problema e faptul ca un astfel de jucator trebuie sa beneficieze de un sistem de joc corespunzator. Daca nu are cui pasa pentru ca jucatorii nu stiu sau nu pot sa se demarce atunci aptitudinile lui nu fac doi bani.

Daca Steaua ar gasi un astfel de jucator, sau cineva s-ar forma, dupa maxim 5 meciuri toti adversarii ar face marcaj om la om la el, combinat cu intrari din categoria "vita scapata din grajd" la gleznele lui. Iar restul echipei ar ramane cu nedumeriri : pai acum ce facem ?

Urasc cliseele, dar poate ca expresia "fiecare jucator care are mingea e coordonator de joc" are ceva logica in campionatul nostru.

Robinson Rufay Zapata18.06.2009 09:24
Daca Steaua ar gasi un astfel de jucator, sau cineva s-ar forma, dupa maxim 5 meciuri toti adversarii ar face marcaj om la om la el, combinat cu intrari din categoria "vita scapata din grajd" la gleznele lui. Iar restul echipei ar ramane cu nedumeriri : pai acum ce facem ?

Urasc cliseele, dar poate ca expresia "fiecare jucator care are mingea e coordonator de joc" are ceva logica in campionatul nostru.

In campionatul nostru "aproape fiecare jucator care are mingea e distrugator de joc" e mai logica si reala afirmatia. Si nu vad cat de repede se poate nega aceasta afirmatie prin evolutiile din teren a jucatorilor.

Bogdan4Steaua18.06.2009 09:52
Pentru sezonul viitor asa vreau ca Steaua sa arate : Arlauskis - Bozovici , Galamaz , Andrade , Rui Duarte - Dubarbier , Iulian Apostol , Tiago , Curtean - Costea , Kapetanos . Rezerve: Zapata , Golanski , Rada , Goian , Emeghara , Tames , Szekely , Artiom Karamian , Spadacio , Roman , Sburlea , Kone . Antrenor Dan Petrescu.

Stiu ca visez , insa cu o asemenea echipa nu stiu ce antrenor ar putea rata campionatul , in afara lui Lacatus care cu siguranta il va rata.

Tu vrei sa schimbi aproape toata echipa. Zapata, Golanski, Ghionea, Goian, Tiago, Toja si Kapetanos au valoare de primul 11.

Restul posturilor sunt deficitare...

Robinson Rufay Zapata18.06.2009 10:01

O avea valoare , dar sezonul trecut au cam dezamagit. Iar Ghionea sezonul trecut chiar a fost foarte slab , dupa parerea mea.

PS: La multi ani , Bogdane!!! :D

SteelBoy18.06.2009 10:12
se pare ca astia cauta iar in disperare atacanti de careu. sper sa nu ia din nou vreo 4 din care 3 sa-i foloseasca mijlocasi.

In ultima vreme am avut impresia ca la Steaua ca sa fii folosit pe postul de atacant trebuie sa ai peste 1,90 m,si Dayro Moreno juca varf la Once Caldas si era chiar golgheter. Probabil daca l-am fi avut si pe Tevez, in jumatate de sezon de reprofilari ar fi ajuns si el un jucator mediocru.

DanStan18.06.2009 10:37

Adevarat. Dar daca macar doi adversari i-ar face marcaj ar mai scadea densitatea alora care stau calare pe atacanti. Conditia ar fi ca playmakerul sa se mai si miste pe teren, in asa fel incat sa-si traga marcajul cat mai departe de zona in care se afla mingea. O alta conditie ar fi ca unul dintre atacanti (caz 4-4-2) sau unul dintre mijlocasi (caz 4-5-1) sa-i preia o parte din atributii si sa intre in combinatii cu aripile. Ma rog, s-ar putea spune ca fac teoria chibritului. Un antrenor stie mai bine ce are de facut. Dar mi se pare cam exagerat sa li se ceara lui Lovin, Nicolita sau chiar Ov. Petre sa faca macar jumatate din treaba unui conducator de joc. E adevarat, Boloni, Tudorel Stoica si Majearu indeplineau pe rand acest rol. Dar ce tehnica aveau 'batranii' si ce tehnica are Banel ?

bijoux_bz18.06.2009 10:40

sper ca bergodi sa-si dea seama de Dayro ca e un varf si nu are treaba cu creatia. si in primul rand sper sa transferam dracu un mijlocas veritabil si sa lasam atacantii ca acem destui. daca mai vine si pepe e suficient.

zloty18.06.2009 10:47

Baaah nu inteleg, au stat in fiecare pauza dupa Camus si Armenteros sa ii transfere si pa Tiago care s-a integrat ,il stie toata lumea cum joaca , da 250 de mii ,la noi la club prostia e la ea acasa.

redondo18.06.2009 10:59
sper ca bergodi sa-si dea seama de Dayro ca e un varf si nu are treaba cu creatia. si in primul rand sper sa transferam dracu un mijlocas veritabil si sa lasam atacantii ca acem destui.

Da,si eu sper la fel.

udaradu18.06.2009 11:32
Baaah nu inteleg, au stat in fiecare pauza dupa Camus si Armenteros sa ii transfere si pa Tiago care s-a integrat ,il stie toata lumea cum joaca , da 250 de mii ,la noi la club prostia e la ea acasa.

l

Steaua nu are nevoie de nici un jucator strain,sa ramina toti cei care-i avem,acum avem antrenor,Bergodi este antrenor,sa dispara MAGARUL DINTRE OI.El cu timpenia lui a stricat Steaua,a facut din Steaua o echipa de stresati care nu mai pot juca numai de frica.Bergodi are marea dificultate de a construi o echipa de stresati si de a le reda placerea de ajuca si dorinta de a face performanta.Daca reuseste veti vedea adevarata valoare a jucatorilor de la Steaua.D-zeu sa-i ajute.

strezahuzum18.06.2009 13:12
Da,si eu sper la fel.

Destui ? Acuma depinde de definitie. OK, sa zicem ca Stancu, Dayro Moreno ( presupun ca o sa ramana la final ), Kapetanos si Pepe Moreno ( presupunand ca vine ) sunt atacanti. Toti 4. 4 atacanti pentru un sezon nu-i chiar extraordinar de mult daca te gandesti cate meciuri sunt de jucat.

Bine, in socoteala asta pot interveni alte variabile gen Surdu ( atacant ?? ) sau juniori adusi de la Steaua II.

ytse jam18.06.2009 13:34
Steaua nu are nevoie de nici un jucator strain,sa ramina toti cei care-i avem,acum avem antrenor,Bergodi este antrenor,sa dispara MAGARUL DINTRE OI.El cu timpenia lui a stricat Steaua,a facut din Steaua o echipa de stresati care nu mai pot juca numai de frica.Bergodi are marea dificultate de a construi o echipa de stresati si de a le reda placerea de ajuca si dorinta de a face performanta.Daca reuseste veti vedea adevarata valoare a jucatorilor de la Steaua.D-zeu sa-i ajute.

cu Bergodi sau nu, ci gibonu la echipa sau nu... Tiago Gomes este un jucator de exceptie, si trebuie sa facem tot posibilul sa il luam inapoi. ar fi cea mai mare pierdere pentru Steaua ratarea acestiu jucator. sper ca gibonul sa ne lase odata pentru totdeuna...

cRiss4Steaua18.06.2009 13:36

a revenit PEPE MORENO :>

_yang18.06.2009 13:43

E oficial : http://www.steauafc.com/ro/articole/pepe_m...re_18iunie2009/

Am inceput bine perioada asta de mercato... :steag_sah_mic:

Adrian18.06.2009 13:49

Am inceptu bine pe dracu!

Pepe e un atacant slab. A fost slab cat a stat la Steaua si e si mai slab acum. Vorbim totusi despre un atacant care nu a jucat nimic un an intreg. Si, spre deosebire de Kapetanos, asta nu a fost accidentat. Asta nu a jucat pt ca nu a avut valoare pe unde a fost.

Sper sa ma insel dar acest transfer nu il vad cu ochi buni.

«167891031»