mi-a placut baiatu asta..Onicas la Urziceni...chiar daca nu a jucat mult s-a vazut ce bataios e si ca nu se teme sa puna picioru la minge...are "rautatea" aceea a lui Radoi ![]()
mi-a placut baiatu asta..Onicas la Urziceni...chiar daca nu a jucat mult s-a vazut ce bataios e si ca nu se teme sa puna picioru la minge...are "rautatea" aceea a lui Radoi ![]()
Pai daca pleaca Plesan , Tiago si Lovin am dat de dracu' de tot la mijloc. Si in continuare cred ca unii dintre fotbalisti nu au jucat la adevarata lor valoare si din cauza ca nu a fost un antrenor care sa stie ce sa ceara de al ei. Plesan poate isi revenea , pentru ca atunci cand a revenit de la Timisoara a jucat bine , fiind in forma.
Pai daca pleaca Plesan , Tiago si Lovin am dat de dracu' de tot la mijloc. Si in continuare cred ca unii dintre fotbalisti nu au jucat la adevarata lor valoare si din cauza ca nu a fost un antrenor care sa stie ce sa ceara de al ei. Plesan poate isi revenea , pentru ca atunci cand a revenit de la Timisoara a jucat bine , fiind in forma.
Daca pleaca Lovin e de bine, avem si noi o sansa sa mai construim ceva. E un zero atat ca jucator, cat si ca om....
Lovin da , dar Plesan si Tiago nu mi se par jucatori de dat afara.
o sa ajungeti la vorba mea....Lovin titular in urmatorul sezon,Gigi l a dat afara pe plesan exact cand incepea sa si revina si pe tiago cand incepea sa joace........si am ramas cu cel mai tehnic ,cel mai fin,il cheama Florin Lovin.....mariti viteza spre divizia b
Stiti ce e pacat? Ca noi an de an vorbim de transferuri dar avem in lot jucatori ce pot fi valorificati. Eu unul voi fi multumit cand voi vedea 2 titluri consecutive castigate fiindca atunci am putea vorbi de competenta.
Sa fim seriosi...Plesan are un salariu mult prea mare pentru ceea ce ofera pe teren.Sa plece!
Ne trebuie 2 fundasi stanga,pentru ca Petrica este la final de cariera,1 fundas dreapta pentru ca George se intoarce la Ajax,1 mijlocas la acoperire si sa scapam de Ovidel si Lovinel pentru ca nu se face performanta cu doi inchizatori de profilul lor,2 mijlocasi de constructie care sa gandesca jocul,3 atacanti si sa-l vanda pe Litu 1 antrenor care sa-i ,,urce pe pereti" cand fac figuratie si li se urca vedetismul la cap,jjjj sa plateasca la timp si sa taca din gura!
Daca am uitat ceva,mai adaugati voi!
nu ai uitat nimic,visezi prea mult
Avem nevoie de 1 atacant bun langa Kapetanos si Stancu(Rusu si Pedriel ar putea fi o solutie) si 1 mijlocas central(daca pleca Lovin si plesan ramanem cu Ovidiu care e bun dar e mai mul accidentat si cu Bicfalvi si Onicas plus Ionescu,dar el cica e playmaker).Tiago ar fi bun.In centru poate juca si Toja(eu unul nu il vad jucator de banda pt ca nu are viteza,e bun pasator si dribleur si cred ca undeva in centru stanga ar fi locul lui).Banel sa plece sa k sa joace szeklely,seme rezerva.Pe stanga e si Ochirosii si ar mai trebui sa vina unu bun.Pe spate avem 5 fundasi centrali:Goe,Ghionea,rada,Tudose,Baciu deci unu din Goe si Ghionea poate sa plece.pe stanga eme,filip si Petrica(care poate fi rezerva si pt gola pe dreapta).In poarta zapata,vatca,tatarusau si Cernea(cam multi).Eu cred k pana in iarna ne-am descurca cu astia.Dupa se va vedea unde este nevoie de retusuri si unde nu. ![]()
ne trebuie ala sau ala.....ba.....doar antrenorul stie ce jucatori ne tebuiesc.....iar iubitul nostru antrenor joaca un 4-3-3,pt ca spune el acest sistem acopere cel mai bine terenul......cred ca l a invatat de la zeman , e un sistem c un varf inpins acum kapetanos,cu 2 extreme, acum surdu si Semedo,c un mijlocas defensiv acum Lovin si cu 2 interi la mijloc acum toja si Andrei ionescu......un astfel de sistem joaca Barcelona............achizitiile pe care le va face trebuie sa se plieze pe acest sistem pt ca sunt jucatori care joaca doar in 4-4-2 sau4-2-3-1 si asa mai departe.....
Dupa mine i-as aduce pe Rusescu, Montiel, Tanase si Sepsi...
Mai mult de 4-5 jucatori noi nu ar trebui adusi, + ca o sa revina si Rada, Surdu, Vatca si Tatarusanu...
Cicã s-ar putea sã se întoarcã Rãdoi... CE NAªPA !!! Ma bucuram si eu ca a plecat in sfarsit, ca deja ma enerva la culme, si acum vrea sa intoarca iar?
De ce oare toata lumea in considera pe Radoi un jucator mare? Ce cãcat a facut el pentru Steaua? NIMIC ... sper sa nu se intoarca..sa ramana acolo la arabi... il consider cel mai antipatic fotbalist care a jucat la Steaua... mai e si finul lui Becali ... ca nah, voi de fapt d-aia il iubiti si ii ziceti finul...ca suntei fani Becali si Radoi... mai e si blatist si aranjeaza meciuri cu Becali...
Las-o mai moale ca jignesti destui useri ai acestui forum, prin afirmatiile pe care le-ai facut in ultimul post.
gen am auzit azi la TV ca bergodi ii vrea pe Cesinha, Bozovic si Herea o fi ceva adevarat din ce zic astia?
Daca Radoi se va intoarce o va face pentru ca nu mai intra in calculele celor de-acolo,ci nu din prea mare dragoste....nu e jignire aici....Nu va lasa el petro-dolarii in vant...va trage sa ramana acolo cat de mult va putea,iar apoi cand isi va incheia intelegerea cu arabii va reveni (din dragoste) si va spune celebra placa a fotbalistilor...am renuntat la bani ca sa ma intorc....Eu unul nu voi inghiti aceasta galusca niciodata.
Nu e nimic rau daca vine Radoi.Avem nevoie de un astfel de jucator.Daca joaca mijlocas poate umple golul lasat de Tiago.
Hai ma terminati cu Radoi al vostru...mai bun e Baciu... dar diferenta intre Baciu si Radoi, e ca al doilea e favoritul si finul lui Becali, si ii sufla presa-n cur la fel cum il pupa pe Becali... la valoare sunt egali, sau e mai bun Baciu... Radoi e bun doar in ziare si in ochii lui Becali, in rest e un blatist mana-n-mana cu el... presa l-a facut capitanul vostru, nu evolutiile lui mediocre... dar la Radoi orice atingere de minge e ampificata de 10 ori si orice greseala e iertata instant, ca deh, e finul patronului...
Si dupa vestea asta proasta, mai e inca una... cica s-ar putea sa vina clownul de Herea la Steaua.... ce dracu sa caute ala la Steaua?....
cica suntem iar interesati de Carlo Costly, sincer nu sunt prea incantat de el.
Mai din ce am vazut de Carlos Costly ala nu e bun de nimic.Belchatow e o echipa de pluton in Polonia si noi luam jucatori de la ei? Macar daca l-am lua pe Brozek de la Wisla....ala ar fi transfer klumea.
ar fii bine daca rapidu si Dinamo ar da faliment:))daca Steaua cumpara vre'o 5 jucatorii din campionat va facee treaba...eu i'as vrea pe:Spadacio si Lazar de la rapid Tanase de la Arges Cristea de la Dinamo sii pe fostul nostru atacant care a inscris 2 goluri in poartea valenciei Andrei Cristea de la Iasii!!am face treaba cu jucatorii astia...dar intai sa scapam de cizmele aleea...plesan Lovin sii dayroo...aia iau banii degeaba..: ![]()
Eu il vreau pe Para!
Am auzit niste zvonuri astazi ...Bergodi este noul antrenor al Stelei el semnand pe 3 ani, avand ca obiectiv castigarea titlului inca din primul an. Andrei Cristea s-a intors la Steaua, el semnand pe 4 ani. Era in capul listei de jucatori propusi de Bergodi. Pulhac a semnat si el un precontract cu Steaua. Presedinte al clubului va fi Dinu Gheorghe care si-a dat acceptul, urmand sa-i aduca cu el la Steaua pe Roman si Sburlea. Repet sunt doar niste zvonuri. Vom vedea daca sunt sau nu doar niste vorbe aruncate in vant.
Hai ca am nimerit una. Bergodi antrenor. Restul mi se par putin probabile. ![]()
Hai ca am nimerit una. Bergodi antrenor. Restul mi se par putin probabile.
Stai sa vedem,poate ai mai nimerit si din restul ceva.
conform gsp pepe moreno s-ar fi intors la Steaua:-?