FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«14567831»
Robinson Rufay Zapata13.06.2009 11:10

Nici Semedo sa nu plece. Cum dracului la CFR juca foarte bine si la noi nimic? E ceva ce se trage de la ANTRENOR. Sa ramana si daca nici in sezonul viitor nu merge , sa plece si el dupa Dayro.

redondo13.06.2009 11:18

Dayro e totusi tanar.Semedo are 30 de ani si la el nu se vede indolenta(alearga cat 10) ci totala dezorientare pe teren.

Robinson Rufay Zapata13.06.2009 11:33
Dayro e totusi tanar.Semedo are 30 de ani si la el nu se vede indolenta(alearga cat 10) ci totala dezorientare pe teren.

E tanar si nu face nimic. Si nici nu vrea. La Semedo se vedea dorinta si la 30 de ani.

mq_messi13.06.2009 19:20

prin presa se scrie ca Bergodi ii vrea pe Bozovic, Cesinha si Herea, pe mine nu ma incanta nici nu unul dintre acestia trei :-(

LeGenD13.06.2009 20:40

Eu l-as vrea pe Cesinha in Ghencea fiindca joaca binisor. Si ar da randament langa Kapetanos sau Stancu. Despre Semedo ar fi multe de spus, la el probabil varsta si presiunea de la Steaua cu care nu era obisnuit l-au facut sa rateze sezonul. Dayro are viziune a jocului dar e clar ca Tiago e mult mai eficient chiar si prin simplu fapt ca se implica mult mai mult. Ionescu este pentru mine o simpla speranta, eu nu am vazut nimic la acest pusti care sa ma incante iar Bicfalvi ... el a avut sanse sa arate ce poate si poate ca are potential dar sincer nu il vad ca pe un jucator de viitor.

weeezer13.06.2009 20:49

LeGenD, daca Cesinha va veni in Ghencea, presupunand ca Bergodi va pastra traditia predecesorilor lui, avem mari sanse sa il vedem mijlocas la inchidere. Ca pe Dayro, Neaga, sau Badea ii vazuram mijlocasi de banda (sau chiar centrali), pe Stancu l-am vazut la mijloc, Plesan e inchizator... deci tot ce se poate :)

Asa ca nu iti face iluzii ca daca vine Cesinha, o sa dea randament LANGA Kapetanos sau Stancu ;)

LeGenD13.06.2009 20:54

Asa orice jucator luat ar putea fi foosit pe alt post decat cel obisnuit, eu am zis ca joaca destul de bine si am spus si ca ar juca bine alaturi de Kapetanos sau Stancu

Raul198813.06.2009 20:57

Cesinha es stangaci, deci el ar putea juca mijlocas stanga cum joaca si la Rapid

noua ne trebuie neaparat un fundas stanga si un mijlocas stanga si cu siguranta un Cesinha si un Bozovic near ajuta mult

zloty13.06.2009 21:09
Cesinha es stangaci, deci el ar putea juca mijlocas stanga cum joaca si la Rapid

noua ne trebuie neaparat un fundas stanga si un mijlocas stanga si cu siguranta un Cesinha si un Bozovic near ajuta mult

Sincer ne trebuie mijlocas centrali, cu Lovin ,ov Petre, plesan,toja, nu ai ce sa faci Tiago e singurul care are ce cauta la mijloc si singurul care isi asuma riscuri, langa el ar putea creste in joc tineri ca onicas si bicfalvi .

anti gigi13.06.2009 21:11

pe cine tine un pariu?......ca vor pleca multi jucatori dar ca Lovin nu va pleca si va fi titular,idem Banel

Adrian13.06.2009 21:59

Rahatul ala zis de Gigi cum ca a aflat de la bergodi ca sunt anumiti jucatori care fac atmosfera la echipa e o vrajeala de tot rahatul pe care nu ar trebui sa o creada nimeni. E doar o alta scuza ca sa poata scapa Gigel de alti jucatori stelisti cu salarii mari(asa cum a facut cu Neaga. L-a dat afara pentru ca si-a cerut banii).

Nu m-ar surprinde sa zboare jucatori ca Plesan, Rada sau chiar Zapata.

Astia sunt "mari agitatori"!

Raul198813.06.2009 23:35

@zloty

eu te contrazic

dupa parerea mea Toja si Tiago au fost cei mai buni mijlocasi ai nostri in retur

rAzVaN4sTeAuA14.06.2009 01:56

astea cred k or sa ramana doar la stadiul de zvonuri....Andrei Cristea nu cred k o sa revina la Steaua....1nu o sa vina el din cauza ciobanului si 2 nu ar fi acceptat de suporteri fiindca dupa qm bine stim el a semnat si cu Dinamo ceea ce suporterii stelisti nu o sa treaca prea usor cu vederea..., iar dinu Gheorghe nu cred k ar veni m`ai ales dupa declaratiile pe care le`a facut in presa....si din pakte o sa ramanem cu aceiasi infecti Gigi+Argaseala

mircea_1014.06.2009 06:43

eu nu as lua nici un mijlocas stanga...l-as baga pe Ochirosii...in schimb as lua un fundas central(Bozovici ar fi bun, desi e cam petrecaret :D ) si un atacant "mare si lat" :yes:

redondo14.06.2009 09:03

@Razvan

Andrei Cristea ar veni si cu bicicleta de la Iasi daca ar fi chemat.

weeezer14.06.2009 09:48

@redondo, Andrei Cristea trebuie sa vina de la Dinamo, nu de la Iasi.

Andrei-Cristian14.06.2009 13:56

@ Adrian .. Rada de unde sa zboare ... de la Otopeni ? :oops:

Bozovic foarte bun in locul mosului pe stanga acolo.. Cesinha bun cu Ochirosii la lupta pentru postul de mijlocas stanga , Szekely sper sa nu plece caci joaca foarte bine pe dreapta , Banel sa zboare .. un mijlocas central langa Tiago si un atacant gen Thereau .. :cool: . Ghionea daca e sa plece avem tineri care il pot inlocui.. doar sa nu plece si Goe ..trebuie si ceva experienta intre astia mai mici :no: In poarta ii avem pe Zapata si Tatarusanu... cam asta ar fi ..

Guardian14.06.2009 15:19

Iar facem marea prostie sa vindem unii jucatori si dupaia ii vezi la echipe maricele ... de ce ? pentru ca n-au valoare de Steaua asa cum zic multi. Pedriel si Bicfalvi trebuie sa ramana la Steaua orice ar fi , macar un protest mic sa facem ca acesti 2 jucatori in adevaratul sens al cuvantului sa nu fie lasati sa plece . Oricum e Bergodi , care , cu siguranta stie ce are de facut . Cu Dumnezeu inainte ...

mircea_1014.06.2009 15:38
@ Adrian .. Rada de unde sa zboare ... de la Otopeni ? :oops:

e doar imprumutat la Otopeni...vara asta se intoarce la Steaua

zamainmenu14.06.2009 18:57

Aveti idee despre care anume 3-4 jucatori de la Steaua se vorbeste ca ar fi recalcitranti (in afara de Plesan) si ca s-au certat rau cu Pedrazzini? Si ca trebuie sa plece de la Steaua?

Un fragment dintr-un articol din Pro Sport:

PLESAN PE FARAS:

"Finanțatorul a rãmas uimit când a aflat unele incidente pe care rudele sale sau oamenii sãi de încredere de la echipã nu au îndrãznit sã i le relateze. Este vorba despre trei-patru fotbaliști de la Steaua care de regulã sunt recalcitranți, despre care finanțatorul auziserã câteva zvonuri, care acum i s-au confirmat. "Renzo și Bergodi mi-au zis cã sunt trei-patru fotbaliști care nu pot sã lucreze cu ei pentru cã sunt cei care creeazã tensiune. Mi-au spus:<< Ori îi vinzi, ori nu te bagi peste noi când vrem sã luãm mãsuri disciplinare>>. Bergodi mi-a zis cã fãrã disciplinã nu se poate."

mircea_1014.06.2009 19:36

probabil Dayro, si foarte probabil Lovin, care am auzit ca-si negociaza transferul in Rusia :beer2:

dar asa cum a zis si Adrian, probabil e doar un motiv sa mai scape de niste jucatori cu salarii mari...

razvan2814.06.2009 19:45

Eu unul pe langa Dayro si Lovin mi l-as dori foarte mult plecat pe Semedo.Ii ia sansa lui Ochirosii de a juca mai mult si pe langa asta e o petarda de jucator care mai are si salariu foarte mare.In schimb ce am auzit despre Plesan nu prea cred.Chiar daca nu e el prea bun am speranta ca va renaste sub comanda lui Bergodi.

axl14.06.2009 19:50
Bergodi mi-a zis cã fãrã disciplinã nu se poate.

Mai mai, dar tu ce credeai pana acuma, ca se poate?

rAzVaN4sTeAuA14.06.2009 22:01

dupa parerea mea Lovin si cu Dayro au fost petardele sezonului la Steaua in fiekre meci cand au fost prezenti pe teren nu au faqt nmk dekt sa distruga jocu echipei..ex: in meciul cu CFR din Ghencea in prima repriza kt a fost Lovin pe teren pana sa fie eliminat Steaua nu a miscat mai deloc....dupa ce Lovin a fost eliminat inainte de pauza in repriza secunda...echipa si`a dat kt de kt drumu la joc...reusind sa marcheze kiar Dayro dk nu ma insel...kt despre Dayro...a distrus in mod special meciul cu spurktii din Ghencea...pur si simplu si`a batut joc de acel meci si de toata suflarea stelista. cred k Steaua inca nu are un mentor al vestiarului cum era Radoi care era sufletul echipei....Steaua nu mai are un mijlocas sa fie in stare sa rezolve o faza de unu singur gen Dica....oricum dupa plecarile lui Dica si Radoi park toata echipa a scazut ... :((

red&blue_boy15.06.2009 06:19

Da,si eu cred ca dupa plecarile lui Dica si Radoi echipa a scazut mult.L-as mai pune aici si pe Paraschiv.Cred ca mai important e ce jucatori aducem,decat cine pleaca.Sa intarim echipa si apoi cine pleaca.Bine,pe Lovin si eu l-as vrea plecat.Dar daca pleaca si Plesan,pe Tiago am inteles ca nu-l cumpara,Ov.Petre e accidentat,cu cine o sa jucam la mijloc?Si mai un atacant ne trebuie neaparat!

«14567831»