am inteles ca vine tanase in locu lui Dayro
sa scapam mai repede de asta
in loc sa ii fii tinut pe pepe si mendoza l-au tinut pe tiganu asta ![]()
![]()
am inteles ca vine tanase in locu lui Dayro
sa scapam mai repede de asta
in loc sa ii fii tinut pe pepe si mendoza l-au tinut pe tiganu asta ![]()
![]()
Numai Moartea nu se transfera la Steaua.
A si jucat mult sa te convinga fergusoane![]()
In caz ca nu ai aflat inca, suntem aici sa ne sustinem parerile. Ti-ai dat si tu examenul de "antrenor" atunci cand l-ai sustinut pe Ionescu si poti sa fii orbit de "pasiunea" ta pentru jucatorul asta, e alegerea ta. Realitatea este ca nu a aratat nimic nici macar atunci cand a fost introdus si daca era mare jucator nu il lasa Craiova asa usor.
Jucatorii de care vorbiti sunt o adunatura de cocalari. Ionescu s-a nascut talent si o sa moara speranta daca nu o sa avem antrenor. Mariuse parca era titular cert in retur.
Bombonele, Dayro avea 16 in 16 meciuri cand a venit la Steaua si era titular in nationala Columbiei.
Nu va mai chinuiti cu miliarde de pareri si planuri ca atat timp cat va fi gibonul la Steaua vom merge doar in jos.
In caz ca nu ai aflat inca, suntem aici sa ne sustinem parerile. Ti-ai dat si tu examenul de "antrenor" atunci cand l-ai sustinut pe Ionescu si poti sa fii orbit de "pasiunea" ta pentru jucatorul asta, e alegerea ta. Realitatea este ca nu a aratat nimic nici macar atunci cand a fost introdus si daca era mare jucator nu il lasa Craiova asa usor.
Iar baga Becali raca intre noi. Ce transferuri visam frate? Pe praful asta. Eu sper sa transferam masiv si-n campionatul nostru , in strainatate si la "facultate" suporterii din Bolintin,Stefanesti,Zabrauti , ,tuciurii,becalieni....s.a..
Nu e nici o raca, e parerea mea personala ca Andrei Ionescu s-a nascut speranta si moare speranta. Este o simpla parere, nu este cu titlu de lege.
Ionescu merita o sansa. Vom vedea ce va face noul antrenor.
din tara i-as lua pe f.costea,curtean,bourceanu,y.kone.
Numai Moartea nu se transfera la Steaua.
Din pacate Moartea deja s-a "transferat" la noi de ceva timp,si acu' nu mai vrea sa plece!
E ala care rade ca o hahalera,are c.oaie in loc de barbie si telemea de oaie in loc de creier... ![]()
Transferul sau la Jilava ar fi cea mai mare performanta a Stelei de dupa revolutie!...
"Noul antrenor" a fost ,este si va fi Jiji Becali,idolul tau. ![]()
Ce sa faca? Tot la table in vestiar va ramane... eu am zis de cand s-a deschis topicul cu antrenorul, ca viitorul antrenor va fi bergodi, pentru ca are aceeasi limba ca si pedrazzini, si lui Gigi ii plac limbile italienilor... ling bine macaronarii...
Parerea mea e ca avem nevoie de un atacant ce poate fructifica multe ocazii de gol, si de asemenea de un lot bine alcatuit si omogen, fiindca se inearca prea mult noi formule de joc in loc sa se pastreze o formula de baza.
Avem nevoie si de 2 fundasi laterali proaspeti.
[...]viitorul antrenor va fi bergodi, pentru ca are aceeasi limba ca si pedrazzini, si lui Gigi ii plac limbile italienilor... ling bine macaronarii...
In cazul asta, riscam sa-l vedem pe Pedrazzini si la anul. Se incadreaza perfect in conditiile de mai sus, plus ca e si cea mai la indemana solutie...
"Noul antrenor" a fost ,este si va fi Jiji Becali,idolul tau.
Scoate tu din toate postarile mele fraza in care am spus ca Becali e idolul meu.Astea incep deja sa devina atacuri la persoana [...]
Am auzit niste zvonuri astazi ...Bergodi este noul antrenor al Stelei el semnand pe 3 ani, avand ca obiectiv castigarea titlului inca din primul an. Andrei Cristea s-a intors la Steaua, el semnand pe 4 ani. Era in capul listei de jucatori propusi de Bergodi. Pulhac a semnat si el un precontract cu Steaua. Presedinte al clubului va fi Dinu Gheorghe care si-a dat acceptul, urmand sa-i aduca cu el la Steaua pe Roman si Sburlea. Repet sunt doar niste zvonuri. Vom vedea daca sunt sau nu doar niste vorbe aruncate in vant.
ar fi frumos, dar Cristea este jucatorul lui Dinamo, si nu mai are ce cauta la noi , in schimb sburlea este de mare viitor,probabil noul Danciulescu al Romaniei
Sa incerce sa transfere ceva de la Arges , Penescu cu siguranta va da mai usor drumul la jucatori , iar Cristi Tanase nu e de ici de colo.
nici doman, doman ar fi bun la Steaua 2 in Liga II o perioada dupa care in returul noului sezon sa fie aruncat in lupta
In cazul asta, riscam sa-l vedem pe Pedrazzini si la anul. Se incadreaza perfect in conditiile de mai sus, plus ca e si cea mai la indemana solutie...
Normal! Bergodi principal, Pedrazzini secund. Primul se ocupa cu aranjarea jucatorilor dupa preferintele ciobanului, al doilea e omul de la securitate care da raportul lui Gigi cu tot ce vorbesc jucatorii. Deasemenea mai au rolul de a mima antrenoratul, de a juca teatru, si de a da declaratii cum ca Steaua chiar daca a jucat oribil merita sa castige, si ca principalul obiectiv ramane locul 1 chiar daca Steaua va fi pe un loc retrogradabil.
Deci vor avea aproape acelasi rol ca si Lacatus, decat ca ei au limbile lungi ca macaroana, si patrund adanc unde vrea Gigi. Si doua persoane cu aceeasi limba (italiana, desigur)
il vor satisface placerile ciobanului mult mai bine, si ii vor preda anal-izele in limba..italiana..
Ei ar sta si capra, dar din fericire (sau din pacate) pentru ei, ciobanului ii plac doar oile..
BERGODI VINE CU RENZO ROSSI SI PEDRAZZINI ZBOARA
Pentru mine schimbarile de antrenori sau de presedinti de club sunt egale cu zero.
Atata timp cat ramane analfabetul, nu rezolvam nimic. Anul viitor va fi exact la fel.
Bogdane, mare dreptate ai ! AFARA CU GIBONU!!
Pentru mine schimbarile de antrenori sau de presedinti de club sunt egale cu zero.
Atata timp cat ramane analfabetul, nu rezolvam nimic. Anul viitor va fi exact la fel.
Idem!
Ciobane pleaca din Ghencea !!!
cand aud ineptiile ciobanului imi vine sa`mi smulg parul din cap. cititi ultima lui declaratie si va cruciti!
cat de prost si arogant e doamneeeeee...
cum ma sa zica el ca "nici un antrenor n ar refuza Steaua"? cat de retardat poti fi sa crezi asta?
visul meu e sa`l refuze toti si sa ramana el cu pedrazzini antrenorii lu` peste.
mi`as dori sa nu poata sa faca nici un transfer - sa fie refuzat pana si de aia de la buzau, preferatii lui...
I-as aduce pe Roman, care mi se pare un jucator talentat dar nu cred ca va putea fi valorificat de vreun antrenor gen Pedrazzini, Bergodi, Lacatus, pe Tatarasanu care are nevoie de experienta si pe Pantilimon de la Poli care cu siguranta ca ar creste si el in concurenta cu Tatarasanu.
Problema e ca noi nu avem noutati tactice, transferurile conteaza probabil mai putin fiindca avem in lot jucatori ce pot duce mingea repede in careul advers insa echipa este lipsita de gandire si de inspiratie, aceea gandire ce ar trebui sa vina de la un antrenor rabdator sa lucreze cu fiecare atat cat este nevoie. Problema este ca noi nu inscriem decat dupa vreo 5,6 ratari si nu suntem in stare sa construim faze si daca inca avem sperante pentru Europa League, cu siguranta ca vom avea probleme mai ales atunci cand primim gol.
roman & sburlea ( Brasov ) ,
tanase & doman ( FC Arges )
eddi stancioiu ( CFR )
Florin costea ( Craiova )
denis alibec ( Farul )
Dica ( catania )
thiago ( imprumutat de la estrel amadora )
pe langa asta, vreau revenirea lui Badea la prima echipa,
jucatori care trebuie sa plece din Ghencea :
Cernea, e prea batran,
Lovin
Semedo
Dayro
plesan
Banel
pedriel
Mijlocasul Robert Neagoe si-a reziliat contractul cu Steaua, in urma unei intelegeri cu oficialii clubului, la mai putin de un an dupa ce a fost achizitionat de la Dacia Mioveni.
Sursa: Onlinesport
Nu pot sa ma pronunt daca avea valoare sa joace la noi (desi nu are cum sa fie mai slab decat unele petarde din lotul nostru), dar putem consemna despartirea de alt jucator de care si-au batut joc cei din conducerea Stelei(in frunte cu Lacatus).
Robert, iti urez bafta la noua echipa!
Atacantul Stelei, Vali Badea, se va transfera in aceasta vara la gruparea Neftci Baku din Azerbaidjan, unde va fi coleg cu alti doi fosti stelisti, Adrian Neaga si Marian Aliuta.
Sursa: Onlinesport
Si uite asa a mai scapat creditorul de unul din jucatorii cu contracte mari. Dupa evolutii foarte bune la FC Vaslui, s-a transferat la noi. A inceput bine, apoi a fost distrus de Olaroiu, asezat fiind in banda, in conditiile in care randamentul sau maxim era in centrul atacului.
stancioiu e cam petarda, la fel si alibec... costea (amandoi) sunt cele mai mari petarde oltenesti cu duhoare de vedete...
Eu l-as vrea pe tanase, de fapt, toti l-am vrea pe tanase, insa nu se poate! Nu-i va da drumul penescu...sau ii va da drumul pe bani multi... si in caz ca va ajunge la Steaua, se va transforma in petarda, la fel ca szekely, Semedo si altii... isi va baga dracu' coada...
I-as vrea pe (9):
Alin-Andrei Abuzatoaie,
Iulian Apostol (ala care si-a spart capul in meciul cu lituania),
Mihaita Nesu,
Bilasco,
Tony,
Tanase,
Doman,
Sburlea,
Roman
As vrea sa plece (15+Bonus):
Goian, Ghionea, Petre Marin, Lovin, Plesan, Toja, O.Petre, Dayro, Bicfalvi, Semedo, Pedriel, Cernea, Lungu, Stancu si Nicolita.
Bonus = Toata conducerea.
As insista sa ramana (6):
Kapetanos (rezerva, omul cu golul din ultimele minute in caz de urgenta)
Andrei Ionescu (Mai are multe de aratat)
Szekely (O sa-si revina cu alt antrenor)
Baciu (rezerva, isi face treaba bine cand e bagat in teren)
Tiago (e un jucator foarte bun)
Emeghara (si sper sa fie la fel de bun ca inainte)
Realist vorbind:
1. Apostol are sansa enorma de a evolua in UCL. Nu e cretin sa vina la noi. Sa dai Liga Campionilor, posibilitatea de a fi remarcat de cluburi de afara, pe "sansa" de a juca la o echipa in degringolada, cu un patron nebun?
2. Aceeasi situatie cu Bilasco.
3. Nesu nu se mai intoarce. Nici nu mai e dorit, nici nu mai vrea si nici nu sunt cretini aia de la Utrecht.
In opinia mea te inseli in privinta fratilor Costea. Oricare dintre ei este peste orice atacant din lotul nostru.
Din cei enumerati din tine, nu as renunta la Ghionea, Toja si Bicfalvi.