FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1234531»
mountytoma22.05.2009 14:45
Si la ce bun ca nu va face ce ii spune gibonul daca nu stie ce sa faca? Eu oricum nu sunt asa de convins ca are atata sange-n instalatie, cred ca are gura mare si sangele i se va scurge in fata mirajului bancii ros-albastre. Adica vrei sa spui ca el crede ca cercopitecul nu se va baga peste el, dupa ce s-a bagat (sau cel putin a incercat) peste Hagi, Lacatus si Dorinel? :))

Eu vreau sa ramana Gigi in Ghencea, in Ghencea civil.

Panduru dupa tine nu stie ce sa faca? e un fost jucator bun al Stelei, care a avut sansa sa joace la o echipa mare din vest. ca antrenor s-a impus prin personalitate. a antrenat echipe mici deci a trecut de etapa uceniciei in meseria de antrenor. eu cred ca ar fi bun. foarte bun chiar.

in alta ordine de idei, ar fi prea frumos cu Gigi la Ghencea civil!

Melku22.05.2009 14:58

@ mountytoma

Nu cred ca sunt argumente suficiente pentru preluarea bancii ros-albastre. Nici nu mai vreau sa mai aud de antrenori care au fost fost jucatori buni pentru Steaua, este clar un dezavantaj si o presiune suplimentara chiar pentru ei. Avem nevoie de un antrenor care a demonstrat ca stie fotbal la echipele la care a fost, nu de fosti jucatori.

Si pana la urma poate ai dreptate, poate ar fi bun, dar oare merita riscul? Dupa un an dezastruos, sa pui la carma un antrenor fara rezultate notabile? Sa mai risti un sezon? Nu ne-am saturat de nulitati de antrenori? Nu am invatat nimic din greseli? Nu putem sa tot numim antrenori dupa ureche, simpatii si afinitati, e absurd, este un mangement de amatori. Visez la ziua in care clubul nostru drag va fi condus ca o societate cu adevarat capitalista.

iNsTiGaToR24.05.2009 07:37
Panduru dupa tine nu stie ce sa faca? e un fost jucator bun al Stelei, care a avut sansa sa joace la o echipa mare din vest. ca antrenor s-a impus prin personalitate. a antrenat echipe mici deci a trecut de etapa uceniciei in meseria de antrenor. eu cred ca ar fi bun. foarte bun chiar.

ai de capu tau...la ce avem nevoie de Panduru antrenor?..de scandaluri dupa fiecare meci ca pe el l-au furat arbitrii?

cel mai potrivit ar fi Dan Petrescu...dar nu lasa el UCL pentru o echipa care nici acar Europa League nu prinde

inca una ar fi Protasov...dar el nu se intoarce pana nu pleaca Jiji din Ghencea

Olaroiu..are contrac de vro 2 milioane de euro prin arabia sau pe unde a ajuns dupa ce l-au dat afara de la Al Nasr..sau Al Hilal unde era

Piturca...nu mai e ce a fost odata

Terminator...ar fi cel mai potrivit..i-ar inchide si gura lu Jiji si ar si antrena cum vrea el

OTAKU24.05.2009 10:44

Cel mai bun jucator din Romania este Florin Costea. Parerea mea e ca Steaua nu si permite sa nu l cumpere. Atata timp cat singurul fotbalist din tara joaca la alta echipa nu o sa mai castigam nimic. O suma mare de transfer si un salariu adecvat sunt sacrificii necesare daca vrem performanta. Becali DESCHIDE OCHII !!!!!!!

zetroc24.05.2009 13:16

sunt cativa jucatori buni in tara , dar nu cred ca exista nici o sansa sa vina la Steaua . Motivele sunt multe , starea in care echipa , conducerea , locul in clasament , etc . Sper sa nu prindem loc de Europa League anul asta sa ii vina mintea la cap ciobanului si poate o sa faca ceva , ca ne-a dus de tot in jos . Doar o minune ne mai salveaza sa prindem Europa .

@ca viitor antrenor as vrea sa vina Dan Petrescu sau Bergodi si pe langa ei sa fie si M.M sau Dinu Gheorghe, Panduru si ceilalti nu cred ca ar face mare lucru .

Mai sunt 2 etape si dupa o sa vedem ce o sa se intample .

Virgil24.05.2009 15:17

Dupa infrangerea de la Timisoara, Gigi Becali a ales numele noului antrenor al Stelei. Basarab Panduru este in acest moment favorit sa preia echipa din Ghencea din vara si are ca principal obiectiv sa reinstaureze disciplina in randul jucatorilor.

Extrem de ocupat cu campania electorala, Gigi Becali intentioneaza sa ii propuna lui Basarab Panduru sa preia echipa dupa alegerile care vor avea loc pe 6 iunie, cand se va sti in mare masura si locul pe care va incheia Steaua in acest sezon.

Panduru si-a facut lista de achizitii. Astfel, pe lista de achizitii intocmita de Basarab Panduru se afla Florin Costea, Costin Lazar, Adrian Cristea, Iasmin Latovlevici si Mihai Roman.

Onlinesport

gio_stgloria24.05.2009 15:49

ce antrenor mai e si Panduru frate ? exact un antrenor de locul 7 . si Florin costea la Steaua ? aloo, nu mai exista mos craciun. pana acum vrajeai jucatorii cu cupele europene, acum cum ii mai aduci ? raspuns : pe bani multi

exista o problema: la Steaua nu se mai baga bani . si aia e .

Robinson Rufay Zapata24.05.2009 16:30
Dupa infrangerea de la Timisoara, Gigi Becali a ales numele noului antrenor al Stelei. Basarab Panduru este in acest moment favorit sa preia echipa din Ghencea din vara si are ca principal obiectiv sa reinstaureze disciplina in randul jucatorilor.

Extrem de ocupat cu campania electorala, Gigi Becali intentioneaza sa ii propuna lui Basarab Panduru sa preia echipa dupa alegerile care vor avea loc pe 6 iunie, cand se va sti in mare masura si locul pe care va incheia Steaua in acest sezon.

Panduru si-a facut lista de achizitii. Astfel, pe lista de achizitii intocmita de Basarab Panduru se afla Florin Costea, Costin Lazar, Adrian Cristea, Iasmin Latovlevici si Mihai Roman.

Onlinesport

Aduce cumva Panduru bani de acasa? Din cate am auzit Gigel al nostru nu mai baga bani in fotbal. Si cica mai are de gand sa stea 40 de ani pe capul nostru. Sau poate s-a imbogatit chiar in plina criza si baga Basarab bani la greu.

Joga Bonito24.05.2009 16:38

Te'a batut soarele prea mult in cap acolo unde esti.

La FC Steaua nu exista consemnat postul de antenor ci doar cel de marioneta.

Melku25.05.2009 08:15

Roș-albaștrii sînt foarte interesați de golgeterul Mediașului, Cristi Bud (23 de ani)

Steaua își pregãtește deja strategia pentru sezonul viitor, în care va miza masiv pe tineri. Prima țintã e atacantul Mediașului, Cristi Bud (23 de ani). "Existã un interes cert, vom discuta problema transferului", a confirmat ieri un oficial al Mediașului.

Adus în iarnã pentru 270.000 de euro de la Liberty Salonta (Liga a II-a), atacantul a impresionat în acest retur, cînd a punctat la foc automat. A fãcut-o și sîmbãtã, cînd a marcat de douã ori în poarta Gloriei Bistrița sub ochii trimișilor Stelei și ai unor impresari din Grecia. Prețul stabilit de medieșeni e 700.000 de euro.

8 goluri a marcat Bud în cele 14 meciuri jucate de el în acest retur. O performanțã similarã au reușit doar M. Niculae, Fl. Costea și G. Bucur

De ce nu? :)

OTAKU25.05.2009 10:08

Ar fi o gafa imensa sa platesti 700 de mii de euro pe BUD. In nici un caz omu asta nu e o certitudine. A jucat foarte putin in divizia A. A dat cateva goluri e adevarat, dar nu sunt destule sa i ridice in halul asta cota. Jucatori din categoria asta se gasesc cu carul in divizia B si sunt aproape gratis in comparatie cu BUD.

SteauaB25.05.2009 11:36

Cu 700 mi de Euro, luam pe Alexandru Maxim:

E mai tehnic ca toti jucatorii Stelei la un loc.

NuKonteaza25.05.2009 12:33

Nu stiu ce se poate aduce pe criza asta. Totusi cred ca ar fi bine daca ar lua un varf de calitate si un mijlocas de constructie foarte bun pasator. Si pe benzi ar fi bun un jucator de viteza care sa stie sa centreze. Noi nu mai stim sa dam o centrare corecta(vezi Nicolita). Probabil ca ar trebuie vreo cateva milioane pentru asa ceva. Deci PICA.

Totusi cu bani putini se pot lua jucatori bunicei de la echipe care retrogradeaza sau sunt sub noi in clasament. Pentru asta iti trebuie automat un antrenor MARE. Deci iarasi costa. Pica si varianta asta.

Cea mai plauzibila varianta: 0 transferuri, antrenor mediocru spre slab sluga a lui Gigi automat.

Naspa, aiurea, cam NASOL.

Fan FC Steaua25.05.2009 17:36

@SteauaB

Glumesti, nu? Esti la fel ca ciobanul, apreciezi un jucator dupa un filmulet... si toja era mare jucator in filmulete, si s-a dovedit a fi doar un invalid si un clown...

PS: Ce tehnica ai vazut tu acolo? Eu am vazut un jucator bun pentru gloria buzau, nicidecum pentru Steaua.... ca stil seamana putin cu Vali Badea, insa Vali Badea este cu mult peste acel jucator... ia uita-te la filme cu Dayro, nu seamana mult cu filmuletul tau? ba daaaa...deci e jucator bun pentru buzau...

zloty25.05.2009 18:32

De unde sti tu ca vine pe 700 mi? pai baiatu asta dupa juniorat e obligat sa semneze cu clubul sau, sau tu crezi ca espaniol o sa il dea pa unul dintre cei mai talentati juniori pe doar 700 mi?

Daca tot vad ca lumea face propuneri eu zic ca Matei de la faru ar face treaba buna .

mq_messi27.05.2009 11:32

cik mai nou se aude de un transfer al lui deac , nimic nou(presupuneri si iar presupuneri), dar lucrul care m-a deranjat a fost declaratia lui trica"il rup cu bataia dak se duce in Ghencea" , cred ca acest terminat a uitat de unde a plecat ,dar na , olteanu tot oltean ramane , acelasi caracter mizer, cand tot se lupta el cu toti cand era la Steaua , prin declaratii , am crezut ca o face din iubire pt Steaua , dar vad ca ii cam place sa provoace lumea , np tot mai vine el in Ghencea odata !

dr.adrian927.05.2009 13:12

cu 700 de euro il ingropam pe Jiji si dupa ce ii profanam mormantu

mountytoma27.05.2009 14:28
ai de capu tau...la ce avem nevoie de Panduru antrenor?..de scandaluri dupa fiecare meci ca pe el l-au furat arbitrii?

cel mai potrivit ar fi Dan Petrescu...dar nu lasa el UCL pentru o echipa care nici acar Europa League nu prinde

lasa tu capul meu si vezi-ti de al tau. Dan Petrescu nu vine la Steaua in primul rand din cauza lui Becali, nu pentru ca nu va juca in europa league.

si daca pentru tine exista variantele Olaroiu si Piturca, doi dintre cei mai prosti antrenori din istoria Stelei, e clar ca vedem totul diferit. hai noroc!

Nu cred ca sunt argumente suficiente pentru preluarea bancii ros-albastre. Nici nu mai vreau sa mai aud de antrenori care au fost fost jucatori buni pentru Steaua, este clar un dezavantaj si o presiune suplimentara chiar pentru ei. Avem nevoie de un antrenor care a demonstrat ca stie fotbal la echipele la care a fost, nu de fosti jucatori.

Si pana la urma poate ai dreptate, poate ar fi bun, dar oare merita riscul? Dupa un an dezastruos, sa pui la carma un antrenor fara rezultate notabile? Sa mai risti un sezon?

lui Panduru i se rupe de presiunea din afara. e foarte incapatanat si de aceea eu l-as prefera. pentru ca sigur nu va asculta de cioban. un antrenor valoros nu vine la Steaua decat pe cateva milioane bune de euro pe an. de ce crezi ca a cerut Boloni salariul ala ciorilor? stia ca la un moment dat va fi dat afara pentru ca aia sunt prea prosti sa inteleaga ce face el acolo, si macar cu banii sa se aleaga!

Melku28.05.2009 15:42

Tot nu ma convingi si nu ai cum sa o faci. Doar ca i se rupe de presiune si e incapatanat nu inseamna ca are valoare ca antrenor. Pana la urma nu asta e criteriul numarul unu de selectie a acestui post? Hai sa fim seriosi ! Si daca nu asculta de cioban automat inseamna ca e Guardiola? Va asculta, iti garantez. Singurul antrenor care nu va asculta de cioban va fi acela care va fi sigur ca va produce rezultate, pentru ca cei care au acceptat influenta gibonului au stiut ca nu sunt mari antrenori si nu au vrut sa isi asume raspunderea pentru eventualele esecuri, asa au pus-o in carca becaliotului, doar el facea echipa nu? Transfer de responsabilitate.

mircea_1028.05.2009 16:02

Se pare ca Tiago are oferta de 700000 de la Deportivo la Coruna. Nici nu stiu daca sa ma bucur pentru el sau sa ma intristez pentru noi. :unsure:

Marius28.05.2009 16:09

are pe dracu :))))

Melku28.05.2009 16:16
are pe dracu :))))

De ce nu ar avea? Lasa-ma ca m-ai convins cu Ionescu al tau :)) Vorbeai asa frumos de el incat chiar imi puneam bazele in el.

Marius28.05.2009 16:19

A si jucat mult sa te convinga fergusoane :)

Melku28.05.2009 16:22

Si cand a facut-o nu a aratat absolut nimic. Dar ABSOLUT nimic.

Marius28.05.2009 16:26

Vezi ma ca se interesa Abramovici de un antrenor cu ochi bun :))))))00

Si Tiago n-are oferte, pariu pe-un iphone ca nu pleaca la nicio Deportivo?

«1234531»