FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«123431»
red&blue_boy21.05.2009 05:46

Nu stiu,nu prea cred sa aduca cine stie ce jucatori.Mi-e ca nu aducem pe nimeni.Nu cred ca vine Pulhac.Cristea nu mi se pare o varianta buna.Sburlea,Roman par ok,dar cine stie daca la Steaua se adapteaza.Ar trebui luati si ceva jucatori de la Arges.Nu cred ca a fost numit nici Bergodi.Dinu Vama poate ar fi ok,MM Stoica nu cred ca vine. Oricum,pentru moment sunt doar zvonuri.

mountytoma21.05.2009 06:05
Daca o sa avem un antrenor bun o sa facem treaba si cu ce avem acum.

asa e , cu conditia sa fie Gigi trimis la puscarie si f..t in fiecare ora de cativa haidamaci, sa nu mai poata deschide gura de teama ca i-o indeasa cineva si acolo.

transferul veri ar trebui sa fie Gigi ori la rahova ori la bellu. restul ar fi cam floare la ureche.

bergodi e bun ca antrenor, dar va sta drepti in fata becalopitecului, si va sfarsi ca Lacatus, calcat in picioare si fara rezultate. Andrei Cristea e o epava, bun poate doar in echipe care se zbat sa nu retrogradeze. pulhac e bunicel, dar cred ca filip antrenat bine si sprijinit de cei din jurul echipei ar fi peste cainele ala. dinu Gheorghe - voi nu v-ati saturat de blaturi si manarii? ce sa caute mafiotul ala la noi? nu mai vrem o stea curata? vrem becalizare totala?

de plecat as vrea sa plece doar Dayro, ne strica si el noua jocul, il stricam si noi pe el. Ogararu trebuie sa nu ramana, la fel e mai bine pentru ambele parti.

Lacatus a primit ceea ce merita, avand in vedere ca s-a comportat ca o sluga. nu putea termina altfel. sper sa ii fie invatatura de minte. trebuie sa faca ce stie, nu ce i se spune. asa facea si ca fotbalist, asa trebuie sa faca si ca antrenor.

si mai sper ca Gigi sa fie tot mai bine si adanc lovit de criza economica, pentru a nu mai avea bani sa plateasca intrarea la meci a aplaudacilor lui din tribuna I, care imi provoaca o sila imensa.

Panduru ar fi antrenorul cel mai bun daca nu pleaca Gigi. daca Gigi pleaca, nici nu mai e nevoie de antrenor.

Melku21.05.2009 06:29

@mountytoma

Cum poti sa spui ca antrenorul cel mai bun ar fi Panduru? Chiar si in situatia in care nu pleaca Gigi, in orice situatie...

Ce il recomanda pe Panduru pentru postul de antrenor la echipa cea mai buna din Romania? Ca e tare in gura? Chiar am ajuns asa de romani incat sa nu concepem ocuparea unui post, unui job, pe criterii de performanta, merite? Doar pe prietenii, cumetrii, simpatii?

JDERUL21.05.2009 06:49

Daca jjjj tot sta cu ariciul in buzunar nu credeti ca o solutie pentru postul de antrenor ar fii Grigoras?

redondo21.05.2009 06:52

@Bogdan4Steaua

Am spus si eu de multe ori ca adversarii sau intarit fata de ce era atunci cand erau doar Dinamo si Rapid,dar mi s-a raspuns ca Steaua e Steaua si asta nu conteaza.Uite ca nu se mai castiga asa usor,doar cu numele contra echipelor mici.

E adevarat ca pentru Dayro e greu sa joace fara alti jucatori de profilul lui in echipa.Ati vazut ce avea CSKA Moscova cand a luat UEFA...Dudu,Vagner Love,Jo,Daniel Carvalho...4 brazilieni.Sahtior aseara...Ilsinho,Luis Adriano,Fernandinho,Jadson,Wilian...cam fara ucrainieni pe acolo.E logic sa se lege jocul.

Stiti de ce mor eu? Ca bani s-au dat.Dar s-au dat pe ce nu trebuie.1 milion pe Stancu,1 milion pe Szekely,1 milion parca pe Toja,800 000 pe Arthuro s.a. Dar uitati de exemplu,AEK Atena,a treia echipa a Greciei (un fel de Rapid la noi) a luat un argentinian Blanco care a dat vreo 45 de goluti in 65 de meciuri...sau Besiktas a luat un brazilian Bobo cu vreo 60 de goluri in 120 de meciuri....Pai asta e altceva baieti. Sau luati ca exemplu ce are Sahtior.Credeti ca au fost atat de scumpi? Dar avand in vedere cati se bucurau pe site cand au venit Stancu sau Szekely,ce sa mai zici? Daca nu intelegeti ca pe faza ofensiva trebuie sa luam sud-americani,deoarece evident sunt peste cei autohtoni....

MoWeed21.05.2009 07:02
D.Moreno este in continuare cel mai talentat jucator din lotul Stelei, si poate cel mai valoros jucator din Liga lui mitica.

Ha ha ha

Pe zi ce trece scrii prostii tot mai mari.

bodanelu21.05.2009 07:18

@redondo, orice ar fi nu e vinovat patronul nu?

redondo21.05.2009 07:24
@redondo, orice ar fi nu e vinovat patronul nu?

Omule,el a recunoscut de multe ori ca nu se pricepe bine la fenomen. Cei de langa el trebuiau sa-i explice pe intelesul lui,pe date concrete,asa cum am facut si eu mai sus,ca decat sa iei 3 autohtoni scumpi,mai bine 2 sud-americani pe faza de atac.Si cred ca intelegea deoarece era si interesul lui sa ia jucatori de valoare pe aceiasi bani.

bodanelu21.05.2009 07:27

deci el nu intelege fenomenul dar s-a facut antrenor?

el nu intelege fenomenul dar s-a facut psiholog?

el nu intelege fenomenul dar a recunosctu ca investeste la Steaua pentru imagine si viata politica? deci? NU E VINOVAT, ca nu intelege fenomenul. Pai daca nu-l intelege sa plece la familia si la oile lui si sa lase Steaua unor competenti. Doar sa bage bani si sa vina rezultatele. Nu vin rezultatele, OUT, altii cu un cv mai bogat la conducere. Nu el toata ziua la TV ca face si ca drege.

Sau sa o vanda! Daca tot nu se pricepe la fenomen...

redondo21.05.2009 07:31

Pai normal ca e si el vinovat. Dar nu singurul. Ci impreuna cu Adrian Ilie,Lacatus,Hagi,Pedrazini,Argaseala,varu Virgil.

dr.adrian921.05.2009 07:40
Pai normal ca e si el vinovat. Dar nu singurul. Ci impreuna cu Adrian Ilie,Lacatus,Hagi,Pedrazini,Argaseala,varu Virgil.

cu tot respectul

lasa diletantismul acasa.

redondo21.05.2009 07:47
cu tot respectul

lasa diletantismul acasa.

Cu tot respectul,daca vrei sa ma contrazici vorbeste la subiect.

Melku21.05.2009 08:16

@ redondo

Eu sunt de parere ca acei jucatori de care spui tu ca au marcat 45 de goluri si unul 60 ar ajunge lejer la echipa a doua la noi. Cand ai un joc bun, golgeter poate deveni si Banel sau Semedo. Cand nu merge jocul, poti sa il ai si pe C.Ronaldo. Transferul cel mai important pe care trebuie sa il facem in vara asta este transferului unui antrenor foarte bun. Un antrenor bun lucreaza cu orice jucatori si are rezultate, un antrenor prost nu are rezultate nici cu cel mai bun lot din Europa.

strezahuzum21.05.2009 09:45
@Bogdan4Steaua

Am spus si eu de multe ori ca adversarii sau intarit fata de ce era atunci cand erau doar Dinamo si Rapid,dar mi s-a raspuns ca Steaua e Steaua si asta nu conteaza.Uite ca nu se mai castiga asa usor,doar cu numele contra echipelor mici.

E adevarat ca pentru Dayro e greu sa joace fara alti jucatori de profilul lui in echipa.Ati vazut ce avea CSKA Moscova cand a luat UEFA...Dudu,Vagner Love,Jo,Daniel Carvalho...4 brazilieni.Sahtior aseara...Ilsinho,Luis Adriano,Fernandinho,Jadson,Wilian...cam fara ucrainieni pe acolo.E logic sa se lege jocul.

Deci daca am mai aduce vreo 3 columbieni (sau sud-americani in general) Dayro ar deveni golgheter iar Toja ar rupe gura targului ? Inainte sa sari eu il apreciez pe Toja - unul din extrem de putinii jucatori de la noi care mai dribleaza uneori. Totusi, sa fim seriosi, nu din cauza lipsei de sud-americani a batut vedeta pletoasa toate loviturile libere aiurea cu Dinamo sau a gafat cu Rapid. Oare poate mai mult ? Probabil ca da, daca ar fi jucat pe un singur post - atacant. Problema e ca ne-am trezi cu genul de jucator pentru care trebuie sa alerge restul echipei, el ramanand in fata sa astepte sa-i dea careva mingea. In privinta lui Moreno, in modesta mea opinie, adevarul e undeva la mijloc - nici el nu super-jucator, dar si situatia il dezavantajeaza. Moralul trebuie sa fie la pamant, lumea il fluiera, antrenorul i-a tot cerut sa rezolve practic meciul de unul singur.

Probabil ca un antrenor realist, care sa adapteze sistemul la calitatile si defectele oamenilor pe care-i are in loc sa le ceara vesnic lucruri de care nu sunt in stare, ar scoate mai mult din columbieni. Dar cu JJ in frunte ...

mircea_1021.05.2009 09:54
Cei de langa el trebuiau sa-i explice pe intelesul lui

hai ca ii explic eu:

beee beeeeee bee beeeeee beeeeeeee beeeeeee :D

vlad21.05.2009 10:36

Oameni buni,

Nea Fri Gigi nu mai are bani de spalat ca in primii lui ani de viata la Steaua.Atunci a "investit " puternic in jucatori.Dupa aia s-a sucit si a spus ca creditat clubul. El "investea" bani murdari,nejustificati la Steaua si-i scotea curati din drepturi TV,CL,bani pe bilete.Acum nu mai are bani de "investit".El vrea sa-si scoata parleala(niciodata nu am priceput cu ce s-a parlit el la Steaua).Rog un admirator al domniei sale sa ne explice si noua mai pe intelesul nostru,cum a creditat el Steaua si cum nu a reusit nici pana in ziua de azi sa scoata cele 30-40 de milioane pe care se tot lauda ca le-a imprumutat clubului.

In consecinta,pana nu cresc iar preturile la tarlale,nu vom vedea niciun mare transfer la Steaua. Ce sa spele el pe praful asta? Incet-incet Steaua noastra apune ! Becali poate fi deposedat foarte usor de club daca se face un control pe bune si se va dovedi ca a pus mana in mod ilicit pe club.Dar acest lucru nu se va intampla niciodata atata timp cat nu a facut-o de unul singur.Ar insemna sa se duca la fund foarte multi. Noroc ca barbatulnu traieste in medie mai mult de 72 de ani in Romania. Sperante sunt pentru copiii copiilor nostri.

Libertate pentru Steaua!

mountytoma21.05.2009 14:17
@mountytoma

Cum poti sa spui ca antrenorul cel mai bun ar fi Panduru? Chiar si in situatia in care nu pleaca Gigi, in orice situatie...

Ce il recomanda pe Panduru pentru postul de antrenor la echipa cea mai buna din Romania? Ca e tare in gura? Chiar am ajuns asa de romani incat sa nu concepem ocuparea unui post, unui job, pe criterii de performanta, merite? Doar pe prietenii, cumetrii, simpatii?

cel mai bun antrenor pentru noi in cazul ca nu pleaca Gigi este Panduru pentru ca asta are sange-n **** si nu va face ce-i spune bovinul ala. isi va face meseria asa cum stie el, pana va fi dat afara. ceea ce e mai bine decat sa faca ce zice patronul si tot pana va fi dat afara. cum a patit Lacatus.

sigur, mi-ar placea sa antreneze Dan Petrescu, Hagi, Balint, Boloni, Protasov, dar nici unul din ei nu mai vine la Steaua pana nu ajunge Gigi la bellu!

Melku21.05.2009 15:03

@ mountytoma

Si la ce bun ca nu va face ce ii spune gibonul daca nu stie ce sa faca? Eu oricum nu sunt asa de convins ca are atata sange-n instalatie, cred ca are gura mare si sangele i se va scurge in fata mirajului bancii ros-albastre. Adica vrei sa spui ca el crede ca cercopitecul nu se va baga peste el, dupa ce s-a bagat (sau cel putin a incercat) peste Hagi, Lacatus si Dorinel? :))

Eu vreau sa ramana Gigi in Ghencea, in Ghencea civil.

danimarcu21.05.2009 17:03

Cu ce e vinovat Hagi,daca nu-s prea indiscret?

A stat 3 luni,a calificat echipa in LC ca sa aiba liniste,apoi a fost nevoit sa plece fara sa apuce sa arate ceva...

Stiu ca ai o obsesie impotriva a tot ce inseamna Steaua (si stelisti adevarati),dar te rog sa argumentezi prostiile debitate pe aici.

redondo21.05.2009 19:06
Cu ce e vinovat Hagi,daca nu-s prea indiscret?

A stat 3 luni,a calificat echipa in LC ca sa aiba liniste,apoi a fost nevoit sa plece fara sa apuce sa arate ceva...

Stiu ca ai o obsesie impotriva a tot ce inseamna Steaua (si stelisti adevarati),dar te rog sa argumentezi prostiile debitate pe aici.

Hai ma vezi-ti de treaba cu stelistii tai adevarati. Nu mai intru in astfel de discutii,dar ca sa argumentez te intreb cine l-a cerut expres pe Plesan? Optarul celebru.Cine l-a cerut pe Surdu? Pai de asta sunt ba vinovati ca in loc sa-i explice patronului ca de banii astia(ca au fost si astia scumpi) se pot lua jucatori adevarati s-au multumit cu ciurucuri.De ce nu i-a zis lui Gigi sa-l opreasca pe Elton? Sau pe Thereau?

danimarcu21.05.2009 19:22
Hai ma vezi-ti de treaba cu stelistii tai adevarati. Nu mai intru in astfel de discutii,dar ca sa argumentez te intreb cine l-a cerut expres pe Plesan? Optarul celebru.Cine l-a cerut pe Surdu? Pai de asta sunt ba vinovati ca in loc sa-i explice patronului ca de banii astia(ca au fost si astia scumpi) se pot lua jucatori adevarati s-au multumit cu ciurucuri.De ce nu i-a zis lui Gigi sa-l opreasca pe Elton? Sau pe Thereau?

Pai erau vanduti deja...

ssilviu_1921.05.2009 23:48

Cea mai buna achizitie ar fi un patron nou!!!!

stelist24/2422.05.2009 12:56

ba Dayro chiar are capacitati , insa s-a stricat, sau l-au stricat, n-are importanta

Adrian22.05.2009 13:27

Iar esti pe langa.

Pe Surdu l-a adus Gigel ca avea o fixatie cu el. Singurul pe care chiar l-a adus Hagi a fost Zapata. Restul au fost toti adusi de Gigel ca sa arate ca se pricepe la fotbal: badoi, Zaharia, Vatca,etc. Si i-a adus fara sa se consulte cu nimeni.

Intr-adevar Plesan a fost adus la cererea lui Hagi dar cred ca si becalii l-a vrut. In momentul in care a venit la Steaua era cel mai in forma jucator din Liga 1, fiind si golgeter. Pana sa ii rupa Semedo piciorul, a facut doar meciuri bune la Steaua. Faptul ca acum nu joaca la fel de bine nu ii poate fi pus in carca lui Hagi. El nu putea sa anticipeze ca Plesan se va accidenta.

Cat despre Elton sau Thereau, Hagi nu a avut nici un cuvant in aceste cazuri. Elton era pregatit de mult sa plece de catre patron si dintre Thereau si cele 2,9 mil euro era clar ce alegea Gigi. Hagi nu a avut nici un cuvant de spus asa cum nu a avut nici in cazul plecarii lui Paraschiv, jucator pe care becalii l-a dat pentru a-i face loc lui Ovidiu Petre in echipa.

Hagi a cerut mai multi jucatori dar, din oamenii pe care ii dorea el, au venit doar Zapata(necesitate maxima), Plesan si, poate, Rada(nu stiu aici cum sta treaba. Poate ca el a fost adus si ca o impacare cu varul giovanii).

Zapata si Rada si-au facut foarte bine datoria. FOARTE BINE!

Plesan a jucat si el bine pana la accidentare.

Cei adusi de Gigi au dat toti chix si, mai devreme sau mai tarziu, au zburat!

Golanski nu a fost adus de Gigi. Golanski era in vizorul Stelei de pe vremea lui MM Stoica.

Zaharia a venit ca umplutura pentru ca Gigi nu voia sa dea bani pe Dady, atacantul cerut de Hagi. S-a descurcat bine dar pana la urma tot a zburat.

Hagi a adus jucatori care au ajutat Steaua. becalii a adus ciurucuri. Asta e adevarul.

Degeaba incearca acest suporter oltean,redondo, sa isi bata joc de cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Cuvintele lui sunt toate goale iar argumentele sunt proaste.

Mai bine du-te redondo si serveste-l pe balaci al tau cu o tuica sau ceva ca sigur ii e sete si nu mai vorbi despre Steaua si stelisti.

Norton_Andrei22.05.2009 13:38

Toti antrenorii care au venit dupa Zenga au gresit ca nu au indraznit sa ceara jucatori mai scumpi si mai buni. Jijel a adus jucatori scumpi dar fara nicio valoare. In primul an al lui Lacatus ne miram si ne bucuram ca am adus 11 jucatori cat pt o echipa in situatia in care la juniori sunt foarte multi si cred ca o sa-i creasta pana la 30 de ani cand o sa vina alta generatie. Ce s-a adus a si plecat, dar a ramas cimpanzeul de Dayro, si Toha care care poate dar nu vrea si altii.Acuma e Jijel antrenor 3 etape sa vedeti ce fig face dak castiga meciurile astea cu echipa facuta de el... O sa se bata cu pumnul in piept si o sa zica ca nu mai aduce alti jucatori si la anul o sa vedem Steaua in acceasi situatie ca anul asta daca nu mai rau pt ca jucatorii primesc 120 000 euro si muncesc cat pentru 10 euro.

Oameni buni,

Nea Fri Gigi nu mai are bani de spalat ca in primii lui ani de viata la Steaua.Atunci a "investit " puternic in jucatori.Dupa aia s-a sucit si a spus ca creditat clubul. El "investea" bani murdari,nejustificati la Steaua si-i scotea curati din drepturi TV,CL,bani pe bilete.Acum nu mai are bani de "investit".El vrea sa-si scoata parleala(niciodata nu am priceput cu ce s-a parlit el la Steaua).Rog un admirator al domniei sale sa ne explice si noua mai pe intelesul nostru,cum a creditat el Steaua si cum nu a reusit nici pana in ziua de azi sa scoata cele 30-40 de milioane pe care se tot lauda ca le-a imprumutat clubului.

In consecinta,pana nu cresc iar preturile la tarlale,nu vom vedea niciun mare transfer la Steaua. Ce sa spele el pe praful asta? Incet-incet Steaua noastra apune ! Becali poate fi deposedat foarte usor de club daca se face un control pe bune si se va dovedi ca a pus mana in mod ilicit pe club.Dar acest lucru nu se va intampla niciodata atata timp cat nu a facut-o de unul singur.Ar insemna sa se duca la fund foarte multi. Noroc ca barbatulnu traieste in medie mai mult de 72 de ani in Romania. Sperante sunt pentru copiii copiilor nostri.

da, se cam lauda ca investit mult da` putea sa si scoata, ar trebui sa le micsoreze salriile la jucatorri ca portaru d l rapid are 1000 de euro pe luna, 12000 de euro pe an si am vazut cum apara, noroc ca si-a rupt piciorul si noi echipa aia buna nici asa n-am putut sa dam gol cu portarul intr-un picior 15 min.. ce sa le faci... astia snt da mai bn vinde Steaua ca nu cred ca n-o vrea nimeni cum zice el...

Libertate pentru Steaua!

«123431»