FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 1 (0 - 0)

«167891011»
Bombonel9408.05.2009 20:59

da am vazut si sudul a sustinut echipa si mai mult:)

ady_ultras08.05.2009 21:01
Ma baiatule, masoara-ti cuvintele ca sa nu-ti umplu congelatorul! Cunoscator fin al domeniului, aia era mingie de prins si pentru o baba de 80 de ani! Daca nu-l aveam pe coloratu' ala in poarta, atunci aveam si punctele de la Vaslui si alea de la Bistrita samd. Asa ca iti adresez un romanesc: "taci in pm!"

alo domnu, a fost o mingie deviata ,daca nu baga Petrica capul rufay o prindea fara probleme, cand mingia e deviata reactionezi cu intarziere, chiar daca totul s-a petrecut foarte repede a fost lipsa de comunicare,

Bombonel9408.05.2009 21:02
alo domnu, a fost o mingie deviata ,daca nu baga Petrica capul rufay o prindea fara probleme, cand mingia e deviata reactionezi cu intarziere, chiar daca totul s-a petrecut foarte repede a fost lipsa de comunicare,

asa a fost mereu:))

ady_ultras08.05.2009 21:03
da am vazut si sudul a sustinut echipa si mai mult:)

de 2 saptamani esti prost in continuare, nu sunt singurul care ti-am zis, E PROTEST , nu-ti place stai acasa, si asa vii degeaba la meci

Dany's08.05.2009 21:07
Eu unu nu inteleg ce-a fost greu la mingea aia, mai mult s-a uitat la ea. De deviat n-a deviat-o Banel in poarta...

a deviat-o Marin + ca a luat pamantul..la ce meci te-ai uitat?

One-Man Show08.05.2009 21:08

Mini Jiji, uita-te la faza! Columbianu' a vazut mingia, da' i-a fost greu de la sarmale s-o ia inspre ea. Lipsa de comunicare? Trebuia sa-i dea P. Marin un sms, nu? Lasa-o-n scarba! Ori esti in meci, ori nu! N-am vazut jucator concentrat caruia sa i se intample d-astea.. Cum dracu i se intampla numa' lu' Zapata sa o devieze cineva, sa o ia cu pamantu', sa bata vantu', sa fie apa uda samd. ? CUM?!

Ne-au mancat zilele columbienii astia. Naomi ala de Dayro era mai preocupat de carlionti decat de faptul ca nu e capabil sa execute o lovitura libera! In pm de treaba.. Am avut sansa sa-i facem p-astia sa planga si am stat precum vitele. Lacatus sa ne lase!!!

bodanelu08.05.2009 21:11
ba da mustata ala stia altcv decat **** Dinamo??

Care parte a faptului ca echipa nu este incurajata nu ai inteles-o? si oricum felicitari tribunelor. Au incurajat echipa cum au putut.

ba nebunule tacii si inghite;)asta e adevarul galeria Stelei numai este una unita;)unii strigau cv unii altcv;)numai e ca pe vremea lui jean pavel;)

ai prins tu vremurile alea?

Melku08.05.2009 21:11

A dracu minge, a luat pamantul :laugh: ar trebui impuscata. Ne-am retras ca papagalii dupa ce am marcat temandu-ne de replica lor. Avand in vedere ca toata lumea era in picioare si sustinea echipa, trebuie sa luam atitudine si sa le mai dam o boaba. Daca era Mirel pe teren, lucrurile stateau altfel, suntem ca un balaur care dupa ce ca e schiop, mai e si fara cap.

Bai one-man show, vezi mai prost decat Zapata, a fost o minge deviata de P.Marin care l-a executat cu sange rece pe portarul columbian. NU i-a lasat nici o sansa, nici mama lui Buffon nu o scotea pe aia.

One-Man Show08.05.2009 21:11

Si pana una-alta, subscriu la ideea ca galeria a fost de rahat in seara asta!

Melku08.05.2009 21:15

Ai pareri radicale dar lipsite de substanta.

ady_ultras08.05.2009 21:16

eu propun sa impartim fluturasi la intrarea in peluze " NU SE MAI CANTA" si poate intelegeti si voi ...

redondo08.05.2009 21:17
a fost sau nu Lucian Goian suspendat etapa asta?

Visezi la un 3-0 la masa verde? :) Ar fi ceva.

Melku08.05.2009 21:17
eu propun sa impartim fluturasi la intrarea in peluze " NU SE MAI CANTA" si poate intelegeti si voi ...

Eu propun sa se faca banner la urmatorul meci "Nu se mai canta", sa inteleaga romanul :)))

kaycee08.05.2009 21:18

nordu' praf si pulbere in seara asta! poate gresesc dar din sud nu s-au auzit decat in rare ocazii. sunt curios cum s-au prezentat javrele ca din sud nu se auzeau, evident!

Allyylla08.05.2009 21:22
Visezi la un 3-0 la masa verde? :) Ar fi ceva.

Nu visez. Ce sa mai visez? :-j intrebam, pentru ca am vazut niste discutii. 8-| gizaz :|

nordu' praf si pulbere in seara asta! poate gresesc dar din sud nu s-au auzit decat in rare ocazii. sunt curios cum s-au prezentat javrele ca din sud nu se auzeau, evident!

Poate ca trebuia sa le cantam balerinelor din teren "ha baaa, vrem gol!" toate cele 90 de minute, la cat au dansat acolo, dansau pe ritmul impus de suporteri, intre o pirueta si o sarba, bagau si un gol, adica doua, ca unu l-au bagat :D

One-Man Show08.05.2009 21:23
A dracu minge, a luat pamantul :laugh: ar trebui impuscata. Ne-am retras ca papagalii dupa ce am marcat temandu-ne de replica lor. Avand in vedere ca toata lumea era in picioare si sustinea echipa, trebuie sa luam atitudine si sa le mai dam o boaba. Daca era Mirel pe teren, lucrurile stateau altfel, suntem ca un balaur care dupa ce ca e schiop, mai e si fara cap.

Bai one-man show, vezi mai prost decat Zapata, a fost o minge deviata de P.Marin care l-a executat cu sange rece pe portarul columbian. NU i-a lasat nici o sansa, nici mama lui Buffon nu o scotea pe aia.

Bai putza, vezi ca te contrazici 1 data la 2 fraze. Cat despre faza cu galeria.. Ce argument mai bun vrei sa aduc decat meciul inse?! "Mu'ie Dinamo!" GENIAL! Ia-te de mana cu specimenele alea a caror minte este mai scurta decat putza de furnica.

NU se canta? PM! Sa nu mai aibe pretentia de "galerie". Protestezi la un meci cu Dinamo? Da-o-n marlanie d-aci!

Allyylla08.05.2009 21:24
Bai putza, vezi ca te contrazici 1 data la 2 fraze. Cat despre faza cu galeria.. Ce argument mai bun vrei sa aduc decat meciul inse?! "Mu'ie Dinamo!" GENIAL! Ia-te de mana cu specimenele alea a caror minte este mai scurta decat putza de furnica.

One Man Show, cred ca in fraza citata de tine, huh, era sarcasm :)

ady_ultras08.05.2009 21:24
Nu visez. Ce sa mai visez? :-j intrebam, pentru ca am vazut niste discutii. 8-| gizaz :|

un 3-0 ar fi util urziceniului, si noua pentru a ne mentine in europa, in esentza pana la debutul noului sezon, nu ma mai intereseaza Steaua :wall:

Allyylla08.05.2009 21:27
un 3-0 ar fi util urziceniului, si noua pentru a ne mentine in europa, in esentza pana la debutul noului sezon, nu ma mai intereseaza Steaua :wall:

da, ne-ar fi si noua si Urziceniului, sau Timisoarei in caz ca isi iau cele 6 puncte inapoi.

Nu te mai intereseaza Steaua? Ciudat! credeam ca un suporter adevarat, ultras.. isi iubeste echipa si pe primul loc al ligii 1 si pe ultimul in divizia C.

Melku08.05.2009 21:30

NU se canta? PM! Sa nu mai aibe pretentia de "galerie". Protestezi la un meci cu Dinamo? Da-o-n marlanie d-aci!

Esti un papagal si este inutil sa imi irosesc resursele cu un habarnist. Macar stii de ce nu se canta? Si in final, ce te doare pe tine ce face "galeria"? Faci parte din ea? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

ady_ultras08.05.2009 21:35
da, ne-ar fi si noua si Urziceniului, sau Timisoarei in caz ca isi iau cele 6 puncte inapoi.

Nu te mai intereseaza Steaua? Ciudat! credeam ca un suporter adevarat, ultras.. isi iubeste echipa si pe primul loc al ligii 1 si pe ultimul in divizia C.

crede-ma k nu e prima oara cand zic k nu ma mai intereseaza :)) sezonul asta m-a scarbit, si isi bat joc de toti cei care vin pe stadion sau sufera in fata televizorului, mergem mai departe, nu ai ce sa mai sustii la Steaua finalul asta de sezon, doar sa tinem protestul in viata si atat

KERATOCONUS08.05.2009 21:39

Caracterizarea meciului Steaua - dinam0 in 3 cuvinte: derby de c***t!

Allyylla08.05.2009 21:41
crede-ma k nu e prima oara cand zic k nu ma mai intereseaza :)) sezonul asta m-a scarbit, si isi bat joc de toti cei care vin pe stadion sau sufera in fata televizorului, mergem mai departe, nu ai ce sa mai sustii la Steaua finalul asta de sezon, doar sa tinem protestul in viata si atat

e prea de tot ca s-a ajuns la asa ceva. Ciobanul ala, omoara Steaua putin cu putin. Am zis si eu dupa meciul cu Pandurii ca nu ma mai intereseaza. Dupa 5 minute mi-am regretat vorbele. 8-| :))

Steaua are multe lipsuri... nu sunt eu in masura sa comentez... dar e loc de mult mai bine.

Il regret pe Dorinel Munteanu :| cum il regret si pe Radoi... dar regretele sunt tarzii si fara sens.

Echipa noastra de suflet sufera de o boala cronica :-j numita "Becali"... plebe ce e el :((

Allyylla08.05.2009 21:45
e prea de tot ca s-a ajuns la asa ceva. Ciobanul ala, omoara Steaua putin cu putin. Am zis si eu dupa meciul cu Pandurii ca nu ma mai intereseaza. Dupa 5 minute mi-am regretat vorbele. 8-| :))

Steaua are multe lipsuri... nu sunt eu in masura sa comentez... dar e loc de mult mai bine.

Il regret pe Dorinel Munteanu :| cum il regret si pe Radoi... dar regretele sunt tarzii si fara sens.

Echipa noastra de suflet sufera de o boala cronica :-j numita "Becali"... plebe ce e el :((

si cica totusi Lucian Goian ar fi fost suspendat:) luase galben in meciul cu Otelul, daca imi amintesc bine :)

ady_ultras08.05.2009 21:46

apropo , ati remarcat vreun jucator de-al nostru care a iesit mai in evidentza?, inafara de cei 2 marcatori , bicfalvi si Petrica :))

«167891011»