Mai am cuvinte? Sa le caut in golul din suflet lasat de "derbiul" din aceasta seara. vai mama noastra. 8-|
Mai am cuvinte? Sa le caut in golul din suflet lasat de "derbiul" din aceasta seara. vai mama noastra. 8-|
Parerea mea e ca la urmatorul meci Stancu nu ar mai trebui sa prinda echipa, nu e posibil ca intr-un derbi tu jucand varf sa fugi de balon, a fost o fantoma in meciul de azi .
Cat despre meci ................. Laca dupa meci "Puteam mai mult, dar unii jucãtori nu au fost în formã" Pai se putea sa spuna si el odata -da nu stiu sa imi fac meseria ,nu sunt demn sa antrenez un asemenea club??
@zloty, de acord, dar nu ti se pare si mai incredibil sa lasi in teren 90 de minute un astfel de jucator? Chit ca n-ai pe cine sa bagi in locul lui, chit ca-l schimbi cu un portar, chit ca-l schimbi cu mama mare, dar IL SCHIMBI!!!
M-am bucurat de golul marcat de Bicfalvi cum nu m-am bucurat de nici un gol in ultimul timp, de la meciul cu Kiev-ul cred ca nu m-am mai bucurat asa tare la un gol. Cand au dat ei gol, eu inca eram in euforia golului dat de ai nostri. Si dupa aia am inlemnit.
Cert e ca si daca se termina 1-0, nu era decat o amagire, pentru ca ideea de fond ramane, si anume ca NU JUCAM NIMIC. Ar fi fost placut totusi sa castram maidanezii si sa le furam titlul. Oricum, e bine ca le-am luat 2 puncte, care pentru ei chiar pot conta. Sper sa conteze. Arza-i-ar focu'
P.S. Cum pana mea suntem echipa, daca e sa credem ce zice Vochin, cu cele mai multe ocazii de gol pe meci, cand dupa fiecare joc ramane impresia generala ca suntem praf??
Ma cac in el joc intr-un meci cu Dinamo , victoria era cea mai importanta si din pacate ne-a scapat printre degete.
Daca nu-si baga Roberto Carlos muia, acum toti erati fericiti. Parca suntem blestemati sezonul acesta. Am pierdut puncte aiurea cu Dinamo, Farul, Buzau, Otopeni... puteam sa fim pe primul loc daca nu aveam ghinionul asta fantastic.
am citit si eu prin gazeta acuma pe la comentarii , sunt unii care spun k lucian Goian era suspendat pentru meciul asta, unde putem sa aflam daca era sau nu asa ?? daca era suspendat si l-a bagat Rednic o sa avem "bricheta 2" in fond si la urma urmei m-as bucura sa castigam la masa verde, nu pentru ca nu am putut castiga azi, dar nu vreau sa-i vad pe cainii campioni, si nicidecum in Liga!
Acest meci a lamurit multe lucruri si din pacate 90% pechinezii sunt "campioni",nici cand au fost cu cutitul la os fotbalistii Stelei n-au putut sa invinga.
Intr-un fel e mai bine ca s-a terminat asa,ca sa nu ne mai pacalim singuri. Ne intrebram de ce am fost egalati in min 88 cu atat ghinion insa uitam ca noi am dat gol tot dintr-o deviere. Ne intrebam de ce nu putem sa batem o echipa care se apara cu 9 oameni in propria jumatate timp de 75 de minute insa uitam ca avem putini oameni de valoare de la mijloc.
Asta a fost unul dintre cele mai slabe derby pe care le-am vazut,prima semi-ocazie venind prin min 35. Am stat mai mult in terenul lui dinamu insa am fost peste ei doar faze fixe si posesia mingii.
Toti vorbesc de gripa porcina insa mie incepe sa-mi fie teama de gripa baneliana,primul caz grav fiind Dayro moreno,care a ratat azi vreo 6-7 centrari din faza fixa. Si nu numai el,doua treimi din centrarile Stelei au fost fie prea scurte,fie prea lungi,nu stiu ce face Lacatus cu ei la antrenamente,inteleg sa nu stii sa driblezi dar da-o in ma-sa,sa nu stii sa centrezi e aiurea de tot.
Apropo de "maestrul" Lacatus: ce fel de antrenor este Lacatus cand il lasa pe Dayro sa bata fazele fixe si dupa ce greseste 3 la rand. Cred sa gandea ca din punct de vedere statistic una trebuie sa intre. Gresit. Dayro nu a dat o centrare buna tot meciul. Pentru evolutia sa columbianul merita schimbat la pauza insa se pare ca Lacatus nu vede sau nu vrea sa vada.
Stau si ascult babuinul care se plange de lot,de antrenor,de toate cele. Becali este exact ca imbecilii de ministri care vin la TV sa ne spuna problemele natiei. Pai ba putoilor voi d-aia sunteti acolo,ca sa le rezolvati,ca problemele le stiu si eu. Si e acelasi lucru si in cazul lui Becali. Cine aduce antrenorul? Nu Becali? Cine face majoritatea lotului? Nu Becali si varii sai(sau alte rude)? S-a luat putin si de Lacatus si i-a dat din nou de inteles ca Petrescu e mai antrenor ca el. Inteleg sa te dai diplomat insa Lacatus chiar nu are cojones de se lasa umilit meci de meci,umilit de propria-i incompetenta,umilit de jocul echipei pe care o conduce,umilit de patronul echipei. De ce nu-si da demisia de onoare si gata? Ce mai acest campionat.
Si daca bateam,tot cu Becali ramaneam si asta doare mai mult decat orice infrangere cu pechinezii.
Jijinho,legat de centrarile slabe ale lui Dayro,Banel&Co,iti spun doar 2 cuvinte: Andres Mendoza. Dadeai un ban prostule si aveai un executant,asa te multumesti cu ce ai.
In mod normal nu-mi dau cu parerea despre prestatia galeriei(avand in vedere ca nu fac parte din nici o grupare) insa nu este normal ca juma de meci sa se strige "..ue dinamu". Nici protest anti-Jiji nu a fost,nici sustinere nu a fost,chiar nu inteleg ce s-a intamplat in seara asta.
Pentru cei ce mai cred ca pechinezii pierd campionatul: chefere o sa ia bani de la dinamovisti ca sa incurce Urziceni iar Timisoara vine sa se predea in Stefan cel mare(Iancu a zis deja ca titlul e ca si pierdut si mare diferenta intre locul 2 si 3,4,5 nu este pentru ca oricum locul 2 nu intra in CL direct si va avea adversari grei in preliminarii).
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Norocu' si-l face omu' cu mana lui. Javrele luau azi cel putin 4 de la o echipa cat de cat in forma .
@zloty, de acord, dar nu ti se pare si mai incredibil sa lasi in teren 90 de minute un astfel de jucator? Chit ca n-ai pe cine sa bagi in locul lui, chit ca-l schimbi cu un portar, chit ca-l schimbi cu mama mare, dar IL SCHIMBI!!!
Normaaal , primu schimbat el trebuia sa fie , bagal pa Litu , pe pedriel, pe femeia de serviciu peee oricine , asta nu e jucator de Steaua ,pai fuge de minge 90 de minute?? A jucat urat Dayro azi dar barem cere mingea ,se demarca incearca un dribling o pasaa , incearcaaaa orice nu fuge 90 de minute de minge.
ba da mustata ala stia altcv decat **** Dinamo??
Daca nu-si baga Roberto Carlos muia, acum toti erati fericiti. Parca suntem blestemati sezonul acesta. Am pierdut puncte aiurea cu Dinamo, Farul, Buzau, Otopeni... puteam sa fim pe primul loc daca nu aveam ghinionul asta fantastic.
Eu zic sa lasi nervii la o parte,ca ai tulburari de gandire...
Cum mama dracului poti sa spui ca am fi meritat sa fim pe primul loc,cand noi nu am jucat nimic campionatul asta? ![]()
Si eu stiam ca Lucian Goian e suspendat.
@danimarcu
Bine ca joaca Dinamo ceva... si uite pe ce loc sunt.
si totusii nu mi;a raspuns nimeni...SEFU asta de Galerie Mustata:)cu tot respectul dar numai mwuie Dinamo...ne saturasem in repriza a doua se saturase lumea sa strige numai asta..
ba da mustata ala stia altcv decat **** Dinamo??
ce copilu iar ai fost p stadion si te revoluti impotriva galeriei ? ti-am mai zis, fa-te sef d galerie, daca la varsta ta u asculti d mustatza o sa ajungi nasol rau ![]()
N-am jucat nimic, am dat un gol cu noroc, am primit un gol norocos, am creat o presiune superioara dar ineficienta. Parca jucam cu 8 Dica pe teren, numai indolenti, Toja, Dayro, Semedo, Kapetanos, Stancu, Plesan. Nu avem nimic, nu conducere, nu echipa, nu jucatori, nu antrenor, nu sperante, nu perspective.
Obiectivul meu si speranta mea este sa nu ia Dinamo campionatul si sper din tot sufletul sa ramana Tiago la echipa. Este singurul care ma bucura de fiecare data cand il vad la minge.
Steaua - Dinamo este meciul in care orice descriere ar inseamna doar cateva cuvinte in plus. Sa lasam imaginile sa vorbeasca:
Suspendati la spurcati sunt Simao, L.Goian si Tamas. Tamas insa a primit drept de joc pentru ca este homosexual si doar a vrut sa il pupe pe Kone in meciul cu CFR Cluj, presupunem.
La noi doar Florin Lovin este suspendat.
Meciul se va desfasura Vineri, 8 mai, cu incepere de la ora 21:00, in direct pe Antena 1.
Primul 11 pe care probabil Marius Lacatus il va trimite in teren va fi:
Zapata - Golanski/Ogararu, Goian, Ghionea, P.Marin- Bicfalvi, Tiago- Dayro, Stancu, Toja- Kapetanos.
Hai Steaua!
Cu 'al mai mare respect, **** dinam0!
si cum masa o jucat Goian dak era suspendat? ![]()
sa ma pish pe Rednic sa-l umplu de respect, daca e asa si se sesieaza fraierii din conducerea noastra, au belit-o cainii , hai cu urziceniul campioana
Bine ca joaca Dinamo ceva... si uite pe ce loc sunt.
Da. Asa au castigat multe campionate. Si dupa aia i-a umilit cine-a vrut in cupele europene. Exact asta-i mai trebuie Stelei, sa faca exact ce fac niste potai cu sange de militian.
Mda, nici furie, nici bucurie nu simt. Nimic. Meciul a fost de nimic.
ce copilu iar ai fost p stadion si te revoluti impotriva galeriei ? ti-am mai zis, fa-te sef d galerie, daca la varsta ta u asculti d mustatza o sa ajungi nasol rau)
ba nebunule tacii si inghite;)asta e adevarul galeria Stelei numai este una unita;)unii strigau cv unii altcv;)numai e ca pe vremea lui jean pavel;)
Acuma am vazut faza golului dinamooist la TV si am ajuns la concluzia ca Petre Marin are retard mintal. Ne curata la fiecare meci dar acuma s-a vazut mai clar.
Esti idiot?Ce vina are Zapata?Nu are vina nici Petre d`apoi Zapata.HABAR NU AVETI FOTBAL
Ma baiatule, masoara-ti cuvintele ca sa nu-ti umplu congelatorul! Cunoscator fin al domeniului, aia era mingie de prins si pentru o baba de 80 de ani! Daca nu-l aveam pe coloratu' ala in poarta, atunci aveam si punctele de la Vaslui si alea de la Bistrita samd. Asa ca iti adresez un romanesc: "taci in pm!"
a fost sau nu Lucian Goian suspendat etapa asta?
ba nebunule tacii si inghite;)asta e adevarul galeria Stelei numai este una unita;)unii strigau cv unii altcv;)numai e ca pe vremea lui jean pavel;)
nu l-am prins eu pe jean pavel si l-ai prins u care ai 14 ani ? ba da-ma dreq, uite cum facem, in caz k nu ai observat eu sunt la sud de cand s-a divizat galeria,pentru ca noi cei care acuma suntem la sud in trecut tineam nordul in viatza, u ai scos capul din , ti-ai tras buletin si te lasa parintii la meci,nu cunosti multe despre peluze etc, nordul e in reanimare si moare incet incet,dar cum tu esti un adevarat fan , sustinator infocat si vrei sa sustii echipa te duci la nord, invatza fenomenul,aplica mentalitatea,traieste ultras, si atunci te simti una si aceiasi persoana cu' culorile
@one man show - daca nu il aveam pala in poarta ,daca nu era linia de mijloc alcatuita din toja -Petre- Lovin- Banel , daca aveam un antrenor pe banca si nu o gluga de coceni , daca aveam stafff administrativ si nu sclavi ai ciobanului ,daaca in loja statea cineva care chiar sa gandeasca .... cam multi daca . Cat despre meciul din seara asta golul e din vina lui Petre Marin , cred ca pentru o clipa s-a crezut in celalalt careu.