Tocmai am trimis titlul in Stefan cel mare...Bravo Steaua, bravo Lacatus!!!!Ei ne-au luat visul anul trecut, noi ii trimitem in Liga Campionilor sa ne faca natia de ras
Am fost pe stadion si mi-am blestemat zilele...Nu stiu voi ce ati vazut, dar eu am vazut un Dinamo care se apara si o Steaua care se apara mai ceva ca Dinamo....Dinamo a venit la 0-0 iar noi am venit s-o frecam.....Singurul vinovat e Lacatus...I-am luat apararea pana acum, cat l-au injurat ceilalti, dar acum nu mai pot....Lacatus stie sa salute galeria, dar nu stie sa faca o echipa sa atace....ne aparam tot meciul, si alea 10 min nenorocite cat trebuia sa tinem de 1-0, nu mai stim sa ne aparam....
Cand tot stadionul il injura pe Dayro care cred ca e handicapat, altfel nu-mi explic de ce dupa ce dai 1, 2,3 centrari aiurea, tot te duci si executi in continuare, cred ca asta il bate pe Banel la prostie, tu ce faci, evident ca nu-l scoti, cum draqu sa faci ce s-ar astepta orice om cu scaun la cap, el il scoate pe Toja, cel mai bun om al nostru si il baga pe neica nimeni Semedo....Si Dayro iese in min 80, plictisit si sictirit ca a trebuit sa indure atata fluieraturile fanilor, si intra Ochirosii, care in 10 min trebuie sa dea vreo 2 goluri si 3 pase de gol....Lacatus este un monument de prostie....orice om din tribune vedea ca Dinamo ne invita la joc, puteam sa ne ducem peste ei, oricum trebuia, mai ales ca jukam acasa, numai Lacatus a asteptat minunea sa dam un gol din deviere.....Aduceti-va aminte de meciul tur, cu mult hulitul Dorinel pe banca, cum am jukat la Dinamo, cate okazii am avut, dar mai ales ce atitudine aveau jukatorii pe teren, si cum au jukat acum ca niste morti.....pana nu a iesit ciobanul de la parnaie, nu mai stiam cum sa castigam, ajunsesem la limita penibilului, dar Lacatus spunea ca totul e ok.....
Cea mai mare tristete e ca le-am dat titlul lui Dinamo pe tava.....Suntem de rahat, in frunte cu ciobanul sef si cu sclavii Lacatus si Argaseala....Nu pot decat sa-mi doresc sa nu prindem UEFA, ca sa nu vina banii din UEFA...M-am saturat ca suntem doar o investitie a ciobanului, atat timp cat vin banii puteam sa terminat si pe 10.....
PS: frumoasa atmosfera din tribune, de mult n-a mai fost asa...ce fugeau cateii cand aruncam cu torte in ei....Doamne ajuta sa pice cu Manchester si sa le dea de la 7 in sus, rusinea Europei, Dinamo...