FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 1 (0 - 0)

«191011»
MoWeed10.05.2009 05:51
bodanelu -ce va face sa credeti ca noi am putea pune probleme Urziceniului daca am juca corect?

Ialomitenii joaca fotbal,noi nu prea.Cred ca suntem usor penibili sa tot spunem ca dam meciul Urziceniului...

Problema este ca, daca o sa luam bataie de la Urziceni in ultima etapa, toata presa o sa se scandalizeze ca le-am dat meciul. Renumele Stelei va fi din nou terfelit, nu va fi ca sezonul trecut cand presa nici nu a sesizat cum rapid, dinam0 si Bistrita au stat capra cu chefere.

O sa uite ca n-am fost in stare sa batem Otopeni si Buzau in Ghencea.

redondo10.05.2009 08:22
bai baieti,avem mai jos zilele in care au avut loc si minutele in care lucian Goian a fost avertizat cu galben :

1)- 11.11.08: Dinamo - Urziceni - min. 55

2)- 22.03.09: Buzau - Dinamo - min. 80

3)- 18.04.09: Iasi -Dinamo - min. 69

4)- 24.04.09: Farul -Dinamo - min. 45

5)- 05.05.09: Otelul - Dinamo - min. 64

voi ce parere aveti ?

comisiile trebuie sesizate

Regulamentele se schimba des la noi.Si pana la urma,cine sa sesizeze aceste comisii? Sa-l anunte cineva pe Argaseala.

De fapt am vazut pe sport.ro ca nu Goian a luat galben cu Urziceni,ci Ropotan,au gresit comentatorii atunci. Era greu sa se pacaleasca Danilescu.

Ronnie10.05.2009 08:31

@redondo

E vrajeala marca Dinamo cu Ropotan. Daca ar fi luat Ropotan galben la acel meci, atunci el ar fi trebuit sa fie eliminat deoarece mai avea un galben luat in prima repriza.

Nu va este clar ca acest campionat il poate pierde doar Dinamo?! Sansele lui Dinamo sa piarda campionatul sunt egale cu sansele lui Danciulescu sa rateze cu poarta goala.

ady_ultras10.05.2009 08:35

pffff sunt sigur k tot este o manevra p la mijlok

redondo10.05.2009 08:50

Cum? Ropotan mai avea galben atunci si n-a fost eliminat? Pai stai frate ca asta e treaba serioasa.Pana la urma,Argaseala care se pricepe la kestii de-astea ar trebui sa faca ceva. Cu legea-n fata si toti ceilalti in capu' lor,nu au ce sa faca.

Cineva de la AISS sau de pe site trebuie sa aiba telefonul unie persoane de la club,care la randul ei sa-l poata anunta pe Argaseala.Nu strica o verificare.

Bogdan4Steaua10.05.2009 09:31

Nu vedeti ca nu se autosesizeaza baietii de la CFR, desi ei sunt cei care ar profita in primul rand?

Penibilii lipsiti de identitate, echipa surogat din Cluj sunt si acum recunoscatori pentru teatrul ieftin care le-a adus titlul anul trecut..

Scarba este putin spus! Asa cum imi este scarba si de faptul ca GSP nu se sinchiseste sa faca lumina in acest caz, fiind detinatoarea de drept a probelor video...

Ronnie10.05.2009 09:47

La cate smecherii face Borcea sa nu ne trezim ca va castiga Dinamo cu 3-0.

CARTONASELE GALEBENE LUATE DE Goian: http://rapidshare.de/files/47099781/Goian.rar.html

Astristul10.05.2009 10:55

In primul rand comisiile nu au cum sa ne dea noua dreptate asa cum l-au "iertat" pe tamas asa e normal sa "inchida ochii" si la Goian, nu e normal? Altii au cotizat la comisii anul asta. Regulamentul e facut asa ... ca sa fie si el acolo sa nu zica UEFA si FIFA ca la noi e o harababura in fotbal si fiecare face ce vrea, cand de fapt .... fiecare chiar face ce vrea! :|

In al 2-lea rand, chiar sunt curios ce or sa zica acum cand caseta meciului cu Urziceni arata ca si Ropotan si Goian au luat cartonase galbene (min. 34 resp. 59)!

PS: MM a spus ca daca Kone va juca diseara ei vor contesta acest lucru. La Steaua de ce nu a contestat nimeni faptul ca a jucat Tamas? Pentru ca nu exista nimeni "tare-n gura" acolo. Argaseala e de umplutura sa-i spele sosetele ciobanului. Sper ca nu-l aduce si pe anti-stelistul ala de Dinu "vama"! :|

weeezer10.05.2009 11:01

Pai ce naiba, e clar ca lumina zilei! :|

Hai sa bombardam cu mailuri adresele ligii si Unirii Urziceni. In CFR si Timisoara nu-mi pun vreo baza..

danimarcu10.05.2009 11:35

Daca se dorea,nu era greu sa se faca lumina,prin punerea la dispozitia opiniei publice de catre gsp a filmarilor video cu fazele in care Goian a luat cartonasele incriminate!Astia cand au interes scot din arhive si faze intamplate acum 10 ani,dar cred ca avem de a face cu un complot in cazul asta!Este o tacere suspecta din partea gsp-ului,ceea ce ma face sa-i urasc si mai tare...

Am impresia ca toate jocurile sunt facute pt ca Dinamo sa castige campionatul.Asta nu era posibil daca aveam o echipa care sa joace fotbal,un manager puternic,un creditor normal la cap.Steaua este complice la ceea ce face acum Dinamo!Cand ne vom zdrobi adversarii pe teren,nimeni nu ne va mai putea fura...

weeezer10.05.2009 11:52

Oricum rezultatul va ramane... Daca Danilescu nu mananca rahat, si Liga chiar a trimis instiintare clubului Dinamo cum ca Goian era bun de joc, atunci totul va ramane asa, inclusiv rezultatul de 1-1...

zamainmenu10.05.2009 17:19

Cautati pe Prosport si cititi articolul intitulat: "Ne refuza Europa". Restul e tacere.

di_canio10.05.2009 20:53

Tocmai am trimis titlul in Stefan cel mare...Bravo Steaua, bravo Lacatus!!!!Ei ne-au luat visul anul trecut, noi ii trimitem in Liga Campionilor sa ne faca natia de ras

Am fost pe stadion si mi-am blestemat zilele...Nu stiu voi ce ati vazut, dar eu am vazut un Dinamo care se apara si o Steaua care se apara mai ceva ca Dinamo....Dinamo a venit la 0-0 iar noi am venit s-o frecam.....Singurul vinovat e Lacatus...I-am luat apararea pana acum, cat l-au injurat ceilalti, dar acum nu mai pot....Lacatus stie sa salute galeria, dar nu stie sa faca o echipa sa atace....ne aparam tot meciul, si alea 10 min nenorocite cat trebuia sa tinem de 1-0, nu mai stim sa ne aparam....

Cand tot stadionul il injura pe Dayro care cred ca e handicapat, altfel nu-mi explic de ce dupa ce dai 1, 2,3 centrari aiurea, tot te duci si executi in continuare, cred ca asta il bate pe Banel la prostie, tu ce faci, evident ca nu-l scoti, cum draqu sa faci ce s-ar astepta orice om cu scaun la cap, el il scoate pe Toja, cel mai bun om al nostru si il baga pe neica nimeni Semedo....Si Dayro iese in min 80, plictisit si sictirit ca a trebuit sa indure atata fluieraturile fanilor, si intra Ochirosii, care in 10 min trebuie sa dea vreo 2 goluri si 3 pase de gol....Lacatus este un monument de prostie....orice om din tribune vedea ca Dinamo ne invita la joc, puteam sa ne ducem peste ei, oricum trebuia, mai ales ca jukam acasa, numai Lacatus a asteptat minunea sa dam un gol din deviere.....Aduceti-va aminte de meciul tur, cu mult hulitul Dorinel pe banca, cum am jukat la Dinamo, cate okazii am avut, dar mai ales ce atitudine aveau jukatorii pe teren, si cum au jukat acum ca niste morti.....pana nu a iesit ciobanul de la parnaie, nu mai stiam cum sa castigam, ajunsesem la limita penibilului, dar Lacatus spunea ca totul e ok.....

Cea mai mare tristete e ca le-am dat titlul lui Dinamo pe tava.....Suntem de rahat, in frunte cu ciobanul sef si cu sclavii Lacatus si Argaseala....Nu pot decat sa-mi doresc sa nu prindem UEFA, ca sa nu vina banii din UEFA...M-am saturat ca suntem doar o investitie a ciobanului, atat timp cat vin banii puteam sa terminat si pe 10.....

PS: frumoasa atmosfera din tribune, de mult n-a mai fost asa...ce fugeau cateii cand aruncam cu torte in ei....Doamne ajuta sa pice cu Manchester si sa le dea de la 7 in sus, rusinea Europei, Dinamo...

Astristul10.05.2009 21:14

Un articol care este exact parerea mea despre derby-ul jenant de vineri seara:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...cum-trebuie.htm

Sa nu ne mai miram ca nimeni de la Steaua nu a luat pozitie fata de aparitia lui Tamas in primul 11 (MM a declarat dupa meci ca va sesiza instantele internationale pentru ca Y. Kone a jucat astazi), sau fata de suspendarea "invizibila" a lui Lucian Goian.

PS: Pacat de noi, suporterii care suferim pentru aceasta echipa!

red&blue_boy11.05.2009 05:22

@ di_canio

Exact ,ai dreptate,i-am facut campioni pe caini,mai ales ca si CFR a incurcat pe Urziceni.Iar ei anul trecut ne-au furat titlul,facand o sarbatoare din asta.La cat a jucat de slab Dinamo,alta echipa le dadea scor,alta echipa care stia sa atace.Trebuia sa-i sufocam,daca aveam atitudinea de la meciul din tur ii mancam.Iar daca tot nu stim sa atacam,doar la intamplare,nici sa ne aparam,sa nu tinem cateva minute rezultatul.In 2005 cu Zenga le-am dat gol in minutul 10 si n-au mai reusit sa ne egaleze.Dar cu Lacatus nici atac,nici aparare...Dayro penibil,sa ai atatea lovituri din preajma careului si sa-ti bati joc de ele.Dar poate atat stie.Cat priveste atmosfera din tribune,mai ales din peluze,a fost foarte frumoasa,daca ar juca si echipa precum acei suporteri fac atmosfera...

«191011»