Întrunitã luni 4 mai 2009, la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplinã a luat, printre altele, urmãtoarele hotãrâri:
- Jucãtori și oficiali sancționați cu suspendare și cu penalitate sportivã -
* Silviu Izvoranu (jucãtor, Dinamo București) - 2 jocuri + 3.000 lei ;
Asta nu inseamna ca Izvoranu trebuia sa stea la meciul de aseara?Dupa 4 mai a fost doar meciul de la Galati,iar meciul de aseara a fost al doilea...
mie nu`mi vine sa cred cum cereti sa dam meciurile ori la Urziceni ori la Timisoara. Pai ce plm, noi suntem javrele? Cu ce suntem superiori lor? ca dam meciurile, jucam cu juniorii?
Nu frate, meciurile sa se joace pe bune. Daca ne bat asa.. tot respectul. Daca nu, ma pis pe cine se duce in cl!
bodanelu -ce va face sa credeti ca noi am putea pune probleme Urziceniului daca am juca corect?
Ialomitenii joaca fotbal,noi nu prea.Cred ca suntem usor penibili sa tot spunem ca dam meciul Urziceniului...
La prima intrebare nu mai astept raspuns,l-am gasit acum pe prima pagina:
Izvoranu si-a ispasit pedeapsa de doua etape in partidele cu CFR si cu Otelul. Chiar daca decizia a fost data pe data de 4 mai referitor la cartonasul rosu din Cupa, un jucator care ia cartonas rosu sta automat in urmatorul meci,indiferent ca e de Cupa sau campionat, deci cel cu CFR, iar a doua etapa de suspendare a avut-o in 5 mai cu Otelul, la o zi dupa decizie.