FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 1 (0 - 0)

«1891011»
Melku09.05.2009 09:07

Ne meritam soarta.

Marius Lãcãtuș a hotãrât sã nu-i includã în lotul pentru meciul de asearã pe Alex Tudose și pe Janos Szekely. Mijlocașul venit de la Galați nu a mai prins echipa de pe 4 aprilie, din etapa a 22-a, iar Gigi Becali a declarat cã-l va vinde în varã pentru 500.000 de euro.

Chiar nu avea loc aseara, in echipa de diamante. [...] Laca ! NU TE MAI SUPORT.

Nu e nici o exagerare, NIMENI nu are voie sa isi bata joc de Steaua, NICI macar cel mai bun jucator din istoria clubului !

CoZzMy2409.05.2009 09:11
Urasc dinamu din toata inima. Singurul mod in care sezonul asta poate fi salvat e ca in ultima etapa sa dam meciul Urziceniului si javrele sa piarda campionatu si CL. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

MORI JAVRA!

CU TOATE CA NU AS VREA ... DAR AR TREBUI SA LE DAM MECIU SI LA AIA DE LA Timisoara ... DACA Timisoara BATE Dinamo SI SE APROPIE DE EI .........

MoWeed09.05.2009 09:12

Inca nu-mi vine sa cred cum poate unul ca Dayro sa se numeasca fotbalist? Pai cate lovituri libere am avut din preajma careului cred ca si eu tot dadeam una cum trebuie.

Spurcatii ca de obicei au avut un noroc proverbial; exact la fel ca in tur

bodanelu09.05.2009 09:45

mie nu`mi vine sa cred cum cereti sa dam meciurile ori la Urziceni ori la Timisoara. Pai ce plm, noi suntem javrele? Cu ce suntem superiori lor? ca dam meciurile, jucam cu juniorii?

Nu frate, meciurile sa se joace pe bune. Daca ne bat asa.. tot respectul. Daca nu, ma pis pe cine se duce in cl!

The Flyer09.05.2009 09:59

multi cretini au acces la net! :thumbdown: DIXIT!

MoWeed09.05.2009 10:25
mie nu`mi vine sa cred cum cereti sa dam meciurile ori la Urziceni ori la Timisoara. Pai ce plm, noi suntem javrele? Cu ce suntem superiori lor? ca dam meciurile, jucam cu juniorii?

Nu frate, meciurile sa se joace pe bune. Daca ne bat asa.. tot respectul. Daca nu, ma pis pe cine se duce in cl!

Subscriu in totalitate. Noi nu suntem frustrati....

Ronnie09.05.2009 10:30

Le dam meciul sau nu le dam, oricum pierdem.

kpaxx09.05.2009 10:36
:steag_cruce_invers: nu ma asteptam sa luam gol in prelungiri asta ne dovedeste ca nu stim sa tinem de rezultat. oare ce putem face ?
RaMs3s09.05.2009 10:39
Ce incurajare e asta? Sa dai mwye la catei? E buna de pus la gluma zilei nu la incurajarea unei echipe. Un Hai Steaua! , Lupta Steaua! e mult mai incurajator.

In PN s-au cantat si " ce drog ciudat" " Steluta noastra" mai multe.... dar si "Lupta Steaua" " Forta Steaua"

Ai fost la meci?sau vorbesti din auzite...

Robinson Rufay Zapata09.05.2009 10:44
In PN s-au cantat si " ce drog ciudat" " Steluta noastra" mai multe.... dar si "Lupta Steaua" " Forta Steaua"

Ai fost la meci?sau vorbesti din auzite...

Nu , nu am fost la meci. Nu zic ca nu s-au scandat si mesaje de incurajare , insa eu unu nu sunt de acord cu mwye Dinamo sau orice alta echipa. Se poate face atmosfera si fara acele injurii.

The Flyer09.05.2009 10:50

du-te la biserica in corul enoriasilor!sensibilule!si mai sunt unii la fel ca tine!

CoZzMy2409.05.2009 10:51
Nu , nu am fost la meci. Nu zic ca nu s-au scandat si mesaje de incurajare , insa eu unu nu sunt de acord cu mwye Dinamo sau orice alta echipa. Se poate face atmosfera si fara acele injurii.

INSEAMNA CA NU ESTI STELIST ADEVARAT !!

Robinson Rufay Zapata09.05.2009 10:56
du-te la biserica in corul enoriasilor!sensibilule!si mai sunt unii la fel ca tine!

:)) Sa ma duc la biserica? Nu sunt sensibil , nu sunt credincios , insa sunt un pic mai civilizat ca multi

INSEAMNA CA NU ESTI STELIST ADEVARAT !!

OK. Nu sunt stelist , dar am blog de stelist...ce prost sunt , scriu pentru o echipa pe care o urasc. Sau poate ca te refereai ca nu am fost la meci. Stau la peste 250 km de Bucuresti , cu banii stau foarte prost , am 19 ani si nu am banii mei , iar parintii...stii tu , criza.

bodanelu09.05.2009 12:05
Le dam meciul sau nu le dam, oricum pierdem.

Mai bine un meci pierdut cu demnitate decat unul vandut sa nu intre caini in cl!

CoZzMy2409.05.2009 12:33
OK. Nu sunt stelist , dar am blog de stelist...ce prost sunt , scriu pentru o echipa pe care o urasc. Sau poate ca te refereai ca nu am fost la meci. Stau la peste 250 km de Bucuresti , cu banii stau foarte prost , am 19 ani si nu am banii mei , iar parintii...stii tu , criza.

Da frate ... dar daca nu ai fost la meci ... atunci taci din gura .......

Robinson Rufay Zapata09.05.2009 12:38
Da frate ... dar daca nu ai fost la meci ... atunci taci din gura .......

Tot nu mai inteles. Nu zic omule ca nu ati incurajat echipa , insa m.u.i.e Dinamo s-a auzit juma de meci.

bodanelu09.05.2009 12:51
Tot nu mai inteles. Nu zic omule ca nu ati incurajat echipa , insa m.u.i.e Dinamo s-a auzit juma de meci.

si nu ai inteles ca este prostest si peluzele nu incurajeaza echipa?

Robinson Rufay Zapata09.05.2009 12:56
si nu ai inteles ca este prostest si peluzele nu incurajeaza echipa?

Si atunci se merge pe stadion doar pentru a injura rivala?

bodanelu09.05.2009 12:59

sa inteleg ca daca nu canti nu ai ce cauta pe stadion? sau doar daca injuri rivala? pai atunci tribunele ar trebui sa fie goale..

razvan2809.05.2009 14:40

Am auzit o ipoteza cum ca Lucian Goian sau Izvoranu nu mai stiu sigur ar fi avut 4 galbene...

danimarcu09.05.2009 17:45
Întrunitã luni 4 mai 2009, la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplinã a luat, printre altele, urmãtoarele hotãrâri:

- Jucãtori și oficiali sancționați cu suspendare și cu penalitate sportivã -

* Silviu Izvoranu (jucãtor, Dinamo București) - 2 jocuri + 3.000 lei ;

Asta nu inseamna ca Izvoranu trebuia sa stea la meciul de aseara?Dupa 4 mai a fost doar meciul de la Galati,iar meciul de aseara a fost al doilea...

bodanelu -ce va face sa credeti ca noi am putea pune probleme Urziceniului daca am juca corect?

Ialomitenii joaca fotbal,noi nu prea.Cred ca suntem usor penibili sa tot spunem ca dam meciul Urziceniului...

La prima intrebare nu mai astept raspuns,l-am gasit acum pe prima pagina:

Izvoranu si-a ispasit pedeapsa de doua etape in partidele cu CFR si cu Otelul. Chiar daca decizia a fost data pe data de 4 mai referitor la cartonasul rosu din Cupa, un jucator care ia cartonas rosu sta automat in urmatorul meci,indiferent ca e de Cupa sau campionat, deci cel cu CFR, iar a doua etapa de suspendare a avut-o in 5 mai cu Otelul, la o zi dupa decizie.
redondo09.05.2009 17:55

Pe ce site ati vazut voi stirea conform careia un dinamovist er fi jucat in stare de suspendare? Daca era sa fie,se afla deja.

Bombonel9409.05.2009 20:25

pe otv acuma la fanatik se spune ca galeria lui Dinamo sarbatoreste incendierea peluzei!!!_|_catei_|_

ady_ultras09.05.2009 22:51

bai baieti,avem mai jos zilele in care au avut loc si minutele in care lucian Goian a fost avertizat cu galben :

1)- 11.11.08: Dinamo - Urziceni - min. 55

2)- 22.03.09: Buzau - Dinamo - min. 80

3)- 18.04.09: Iasi -Dinamo - min. 69

4)- 24.04.09: Farul -Dinamo - min. 45

5)- 05.05.09: Otelul - Dinamo - min. 64

voi ce parere aveti ?

comisiile trebuie sesizate

bodanelu09.05.2009 23:07
bodanelu -ce va face sa credeti ca noi am putea pune probleme Urziceniului daca am juca corect?

Ialomitenii joaca fotbal,noi nu prea.Cred ca suntem usor penibili sa tot spunem ca dam meciul Urziceniului...

Macar sa-i vad ca-si doresc victoria.Sunt constient ca ne bat si cu prima echipa a noastra... dar vreau sa stau linistit psihic ca nu le dam meciul si ca totul se intampla pe teren.

«1891011»