apropo , ati remarcat vreun jucator de-al nostru care a iesit mai in evidentza?, inafara de cei 2 marcatori , bicfalvi si Petrica![]()
Daa:))
Dayro Moreno a fost cel mai "belea" dintre toti.
apropo , ati remarcat vreun jucator de-al nostru care a iesit mai in evidentza?, inafara de cei 2 marcatori , bicfalvi si Petrica![]()
Daa:))
Dayro Moreno a fost cel mai "belea" dintre toti.
Si pana una-alta, subscriu la ideea ca galeria a fost de rahat in seara asta!
Adevar graiesti,fiule.Pai pentru niste neinspirati....ce sa le cereti?Cica le este dor de Steaua!Da' de cantat...?trivialitati...nuuu???!!!/
altceva nimic.Cu nimic mai SUPERIORI.Ca fara cap...vai de....VOI.
Pesemne ca nu au avut bani......ca i-au dat pe bilet si seminte.
Da' mie mi-a placut jocu'.Voua nu.......!?
Frumos ,fara viziune,la nimereala,la cum o fi,la LAS-O ASA CA MERGE,TIPIC ROMANESC.Buna combinatie.
Spiritul Stelei ce mai! Pe cand se vor face filme cu 1986....????Ca doar avem aniversari!Se baga cineva... unu nou din regizori...ceva pentru confirmare...ca SERGIU NICOLAESCU e prea mic. La ani ma refer!
Hai ca e tarziu...........TARZIU..... de tot.
Acu mai aveti ceva de obietat impotriva DIVINITATII?
Asa ma gandeam si eu.Ca NU.
Poate.... Poate...
Ca de f...t ne-au f...t de cate ori au vrut javrele.
Ori nu prea ati remarcat...... ca de.... aveti un mare rasbel cu patronu'...?EEEEEEE
Pentru sfarsit as avrea IN CONTINUARE sa nu ajungem in UEFA.
CE MARE ECHIPA AM FOST si ce am ajuns.
Pentru TOTI STELISTII ADEVARATI 2 cuvinte:NU DISPERATI!
Forza Steaua !ALE! ALE! ALE!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daa:))Dayro Moreno a fost cel mai "belea" dintre toti.
balerina aia mica,m-a exasperat cel mai tare
Problema voastrae ca voi credeti ca galeria e reprezentata doar de peluze. GRESIT!
Galeria ar trebui sa fie intreg stadionul. Pacat ca unii sunt ocupati cu "free Gigi" si nu au timp de Steaua.
Ultrasii au fost astazi la nivel inalt!
Mai ales mesajele lor.
Cum ziceam
trebuia sa ii cantam lui Dayro "pasarica mutati cuibu si mingea de la piciorul tau in poarta lui matache" cine stie:>? daca fotbal mai greu, macar un dans ceva :-? :-j
patetic
u ai stat ceva mai mult la bere dupa meci, ai intrat mai tz ![]()
waaaaaaaa ,bagameasi
numai , gata, 3-0 k altfel ma oftic e nesimtire daca gasesc si pentru asta vreo scuza sau vreo scutire de suspendare e prea de tot
u ai stat ceva mai mult la bere dupa meci, ai intrat mai tz
waaaaaaaa ,bagameasi
numai , gata, 3-0 k altfel ma oftic e nesimtire daca gasesc si pentru asta vreo scuza sau vreo scutire de suspendare e prea de tot
si inca totusi visam ![]()
din ura pentru Dinamo,vreau Unirea sau Timisoara campioana
http://www.FRF.ro/stiri/716/comisia-de-disciplina.htm
Întrunitã luni 4 mai 2009, la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplinã a luat, printre altele, urmãtoarele hotãrâri:
- Jucãtori și oficiali sancționați cu suspendare și cu penalitate sportivã -
* Cristian Todea (jucãtor, Gaz Metan Mediaș) - 2 jocuri + 3.000 lei ;
* Ioan Aloman (delegat, Gaz Metan Mediaș) - o lunã + 600 lei ;
* Silviu Izvoranu (jucãtor, Dinamo București) - 2 jocuri + 3.000 lei ;
* Gabriel Tamaș (jucãtor, Dinamo București) - 1 joc + 700 lei ;
* Yssouf Kone (jucãtor, SCS FC CFR 1907 Cluj) - 1 joc + 700 lei ;
* Mircea Bornescu și Sorin Cârțu, jucãtor la SC FC U Craiova și, respectiv, antrenor principal la Pandurii Tg. Jiu, fiecare câte 1 joc și 3.200 de lei. Cei doi au avut o altercație în drumul spre vestiare, la finalul jocului direct disputat între echipele lor duminicã 3 mai 2009. În incident aceștia și-au adresat cuvinte injurioase.
http://www.FRF.ro/stiri/716/comisia-de-disciplina.htm
Întrunitã luni 4 mai 2009, la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplinã a luat, printre altele, urmãtoarele hotãrâri:
- Jucãtori și oficiali sancționați cu suspendare și cu penalitate sportivã -
* Cristian Todea (jucãtor, Gaz Metan Mediaș) - 2 jocuri + 3.000 lei ;
* Ioan Aloman (delegat, Gaz Metan Mediaș) - o lunã + 600 lei ;
* Silviu Izvoranu (jucãtor, Dinamo București) - 2 jocuri + 3.000 lei ;
* Gabriel Tamaș (jucãtor, Dinamo București) - 1 joc + 700 lei ;
* Yssouf Kone (jucãtor, SCS FC CFR 1907 Cluj) - 1 joc + 700 lei ;
* Mircea Bornescu și Sorin Cârțu, jucãtor la SC FC U Craiova și, respectiv, antrenor principal la Pandurii Tg. Jiu, fiecare câte 1 joc și 3.200 de lei. Cei doi au avut o altercație în drumul spre vestiare, la finalul jocului direct disputat între echipele lor duminicã 3 mai 2009. În incident aceștia și-au adresat cuvinte injurioase.
Meciul cu Otelul, unde Goian a primit galben s-a disputat in 5 mai..![]()
asta nu ne raspunde la intrebare:P
El prafico disputat pe 8 mai, de ziua PCR, n-a aratat mai bine decat un Ceahlaul - Gloria de prin 2001 . ![]()
Si pana una-alta, subscriu la ideea ca galeria a fost de rahat in seara asta!
la naiba... nu mai pot baietii din galerie ca-i faci tu de rahat. Pana una alta felicitari ca ai sustinut echipa in pauzele de seminte, asta daca ai fost la meci. Si chiar nu sunt ironic.
Cat despre faza cu galeria.. Ce argument mai bun vrei sa aduc decat meciul inse?! "Mu'ie Dinamo!" GENIAL! Ia-te de mana cu specimenele alea a caror minte este mai scurta decat putza de furnica.NU se canta? PM! Sa nu mai aibe pretentia de "galerie". Protestezi la un meci cu Dinamo? Da-o-n marlanie d-aci!
Pai si cine are pretentia de galerie? Galeria o sa se vada sambata la ora 11 cand o sa fie retrogradata echipa din cauza lu` Jiji.
Adevar graiesti,fiule.Pai pentru niste neinspirati....ce sa le cereti?Cica le este dor de Steaua!Da' de cantat...?trivialitati...nuuu???!!!/altceva nimic.Cu nimic mai SUPERIORI.Ca fara cap...vai de....VOI.
Pesemne ca nu au avut bani......ca i-au dat pe bilet si seminte.
AM uitat sa trecem pe la popoviciu inaintea meciului asta.. si doar ai vazut ca le-am injurat pe javre... nu si pe conducatorul suprem...
Daa:))Dayro Moreno a fost cel mai "belea" dintre toti.
Tiago Gomes. Baiatul asta joaca din ce in ce mai bine. Durerea, ciuda, disperarea etc o sa fie si mai mare cand singurul om de la mijlocul terenului care are treaba cu fotbalul ofensiv si care este MIJLCOCAS DE MESERIE, o sa fie aruncat ca o masea stricata de......
Sa fiu sincer am fost dezamagit de strigatul de superioritate asupra cainilor.....i l stiti cu bine...a resunat de atatea ori aseara pe stadion ......ce rost isi mai are cuvantul SUPERIORI????
Si cica Goian a lor a jucat suspendat. Sa vezi ce scandal va iesi daca Steaua va castiga iar la masa verde.
m-am trezit......dar m-am trezit iar nervos....aseara nu vroiam sa scriu,ca eram prea nervos,si am vrut sa dorm un pic si dupa aia sa scriu........incredibil ce noroc au javrele....cum plm nu poti sa aperi un 1-0 timp de vreo 10 minute???pana atunci cum au aparat acel 0-0????doar ghinionul nostru si norocul javrelor este explicatia.....Bogdan Stancu....un copil idiot,fara minte si egoist!!!cum sa nu pasese la pantelis cand erau 2 pe el si pantelis era liber sii scapa singur cu portarul......atunci credeam ca imi sparg televizorul!!!poate nu stie ce e un derby si nu stie cum se joaca in ECHIPA!!!Dayro....credeam ca isi revine....era preferatul meu....dar acum ........sa imi recastige increderea,trebuie sa dea vreo 3 goluri ciorilor.....toja foarte foarte slab..poate cel mai slab meci al lui in acest sezon....Petre Marin...juca destul de bine pana in momentul cand a marcat ecel gol frumos...pacat ca in poarta noastra.....totusi,as vrea sa castigam la masa verde....si numai pentru ca sa nu castige dinamu campionatul...!!mai bine Urziceni,unde sunt doi stelisti,MM si Dan Petrescu,sau mai bine Timisoara unde este Gabi Balint!!In rest...Forzza Steaua!!Mereu Superiori(pacat ca nu mai e asa)
si publicul la fel, am auzit mai mult galeria Dinamouistilor
anyway HAI Steaua!
ma jonibigud ...... cum plm poti sa zici ca s-a auzit mai mult galeria lu Dinamo??? cand eram la meci si dadeam totu .... toti din galerie ... de la pel I .. sa se auda bine ???? ma dak sunteti voi asa smekeri ... dc nu veniti ma la meciuri ??? unii se risca sa bage tortze , mesaje ..... si altii stau cu pl in mana si se uita pe GSP TV ...... VENITI MA IN PLM SI CANTATI .... stati si criticati ca bulangii ..... si mai si sunteti stelisti .... VENEAU MASINI DIN HD , GR , SB , OT etc ... si altii stau in voluntari sau crangasi ... si stau si comenteaza atata .... ca nu s-a auzit galeria ...
Un meci penibil,intre doua echipe penibile.La fel de penibile.Maidanezii au venit sa se apere,deci ramanea ca noi sa atacam.NOI!Sa atacam?Ce gluma proasta.Asta e cea mai slaba echipa din istoria Stelei.In afara de fundasii Stelei,Tiago si partial Kapetanos,toti sunt jalnici.In frunte cu maimuta de Dayro.Nu-mi vine sa cred ca la un moment eu credeam ca asta e fotbalist.In fine...suntem total incapabili...pacat de atmosfera...
si totusii nu mi;a raspuns nimeni...SEFU asta de Galerie Mustata:)cu tot respectul dar numai mwuie Dinamo...ne saturasem in repriza a doua se saturase lumea sa strige numai asta..
FRATE ... INSeaMNA CA NU STI CE INSEAMNA O RIVALITATE !!! La un meci Steaua - Dinamo ... strigi doar MwyE Dinamo
FRATE ... INSeaMNA CA NU STI CE INSEAMNA O RIVALITATE !!! La un meci Steaua - Dinamo ... strigi doar MwyE Dinamo
Si de ce sa strigi doar Mwye Dinamo? Jucatorii Stelei de ce mai sunt pe teren? In loc sa asculte incurajarile suporterilor , ei sa auda injuraturile lor? Nu cred ca jucatorii sunt asa satisfacuti , lasand la o parte jocul lor slab.
Un meci penibil,intre doua echipe penibile.La fel de penibile.Maidanezii au venit sa se apere,deci ramanea ca noi sa atacam.NOI!Sa atacam?Ce gluma proasta.Asta e cea mai slaba echipa din istoria Stelei.In afara de fundasii Stelei,Tiago si partial Kapetanos,toti sunt jalnici.In frunte cu maimuta de Dayro.Nu-mi vine sa cred ca la un moment eu credeam ca asta e fotbalist.In fine...suntem total incapabili...pacat de atmosfera...
Eu nu sunt de acord cu tine cand excluzi fundasii Stelei. Sigur ca poate nu sunt jalnici dar de exemplu Goian si Ghionea mi se par total pe langa joc, faze, baloane si asta de etape bune, Golanski la fel de sters ca si Ogararu, P.Marin in nota lui obisnuita - varza totala. Maimuta de Dayro cred ca poate fi facut fotbalist dar nu de Lacatus. ![]()
Si de ce sa strigi doar Mwye Dinamo? Jucatorii Stelei de ce mai sunt pe teren? In loc sa asculte incurajarile suporterilor , ei sa auda injuraturile lor? Nu cred ca jucatorii sunt asa satisfacuti , lasand la o parte jocul lor slab.
cand spui Steaua HAI PE EI SA DAM MWYE LA CATEI !!! nu e o incurajare ??? sii hai sa iti zic cv ..... dak ii incurajezi ..... joaca mai bine????? la ce joc au avut ieri .... nu aveai pe cn sa incurajezi .....
cand spui Steaua HAI PE EI SA DAM MWYE LA CATEI !!! nu e o incurajare ??? sii hai sa iti zic cv ..... dak ii incurajezi ..... joaca mai bine????? la ce joc au avut ieri .... nu aveai pe cn sa incurajezi .....
Ce incurajare e asta? Sa dai mwye la catei? E buna de pus la gluma zilei nu la incurajarea unei echipe. Un Hai Steaua! , Lupta Steaua! e mult mai incurajator.
Ce incurajare e asta? Sa dai mwye la catei? E buna de pus la gluma zilei nu la incurajarea unei echipe. Un Hai Steaua! , Lupta Steaua! e mult mai incurajator.
Stai lin ... ca 30 min la rand sa strigat si asta ..... dar m-am uitat pe gsp azi ... si vad numai " CREZI CA ACESTA A FOST CEL MAI SLAB DERBY ? " sau " Un Derby Slab " sau kakaturi dastea ....... Derby slab s-a vazut la GSPTV ....... dar un derby nu inseamna doar jocul echipei ... (acela a fost slab) ... FARA SUPORTERI - DERBYUL NU AR MAI FI DERBY ...... Parerea mea ca a fost un DERBY frumos ...... dar jocul echipei Steaua a fost slabutz ....
Urasc dinamu din toata inima. Singurul mod in care sezonul asta poate fi salvat e ca in ultima etapa sa dam meciul Urziceniului si javrele sa piarda campionatu si CL. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
MORI JAVRA!