FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 1 (0 - 0)

«14567811»
One-Man Show08.05.2009 19:48
Am o ciuda... ba da se putea sa castigam si noi o data?

Cu Robinson GAFATA?!?!?! Neah...

pytycrys08.05.2009 19:50

Esti idiot?Ce vina are Zapata?Nu are vina nici Petre d`apoi Zapata.HABAR NU AVETI FOTBAL

cred in steaua mea08.05.2009 19:50

Eu unu nu inteleg ce-a fost greu la mingea aia, mai mult s-a uitat la ea. De deviat n-a deviat-o Banel in poarta...

dangeor08.05.2009 19:50

meci de kkt, goluri de kkt, Liga I de kkt

ultrash08.05.2009 19:52

N-am jucat noi cine stie ce dar norocul acelor scursuri infecte si gretoase e incredibil, si sentimentul ca i-am avut in mana si i am scapat printre degete e incredibil de dureros! Imi vine sa plang, sincer vorbind, dar nu pot...

Atat: **** Dinamo !

DanStan08.05.2009 19:52

La ce joc schilod presteaza echipa la ora asta rezultatul nici nu mai conteaza. Ca jucatorii au vrut si s-au agitat, e clar. Da' trebuie sa si poata. Nu zic, or fi si cativa care n-au ce cauta la Steaua. Da' e clar ca unii ar avea ceva valoare insa nu e folosita. In general n-as prea vrea sa zic de Lacatus, ca ce-a facut omul asta in tricoul ros-albastru n-au facut prea multi. Numai ca ce face el acum e ca si cum s-ar sterge la c*r cu hartii de 100 de euroi. Are cativa jucatori buni dar nu stie sa-i foloseasca. Iar pe jucatorii limitati ii lasa sa faca exact ce nu stiu. N-avem echipa de cupele europene. Poate unii ar vrea sa prindem Cupa UEFA. Sau cum ii zice acum, europa league. Mie mi-e sa nu ne facem de kko. Decat sa ne umileasca de-astia ca 17 Nentori sau Knatspirnufelag mai bine stam acasa. Iar la cum jucam avem mari sanse sa ne-o luam in urat in Europa de la niste neica nimeni.

zloty08.05.2009 19:53

A trimiso Petre Marin in poarta de parca era in careu la dinamuisti .Una peste alta mai bifam inca un meci oribil , doar faptul ca jucam in Ghencea ne mai confera un avantaj .

ssilviu_1908.05.2009 19:55

Mi-e rusine cu echipa Stelei!Jucam dezastruos!Fara pic de orizont sau de inspiratie!Niste panarame de jucatori(exceptie face Tiago) si o panarama de antrenor.Nu suntem in stare sa batem o echipa care joaca un fotbal de C.Rusine sa le fie!Niste nesimtiti!

cred in steaua mea08.05.2009 19:58
Mi-e rusine cu echipa Stelei!Jucam dezastruos!Fara pic de orizont sau de inspiratie!Niste panarame de jucatori(exceptie face Tiago) si o panarama de antrenor.Nu suntem in stare sa batem o echipa care joaca un fotbal de C.Rusine sa le fie!Niste nesimtiti!

Isi bat joc de ocazii, le e frica de poarta, se pierd in careu !

Nu prea mi-au placut suporterii, strigate "mu*e Dinamo" de'alungu' meciului nu inseamna atmosfera, nu ne face sa ne simtim Stelisti !

maye08.05.2009 19:58

Loaze imputite!

axl08.05.2009 19:58
Loaze imputite!

Niste sodomiti.

Joga Bonito08.05.2009 20:01

Aiurea. Ma simt gol.

Dany's08.05.2009 20:02

La cum s-a prezentat Dinamo,cu un antrenor decent,faceam scor cu ei.Sper sa ne lase Lacatus..nu lucreaza nimic la antrenamente,se gresesc zeci de pase simple.Pacat ca n-am reusit sa le luam toate cele 3 puncte.Maybe next time.

weeezer08.05.2009 20:04

Are dreptate Gigi cu ce a zis dupa meci, gen "Daca ii prinzi asa pe Dinamo si nu ii bati, nu ii mai bati niciodata".

Si un articol scris de Marius Geanta de la ProSport, un tip pe care nu-l simpatizez de nici un fel, ba dimpotriva, dar care de data asta a rezumat destul de bine un meci de rahat.

http://blog.p r osport.ro/marius_geanta/2009/05/08/el-penibilo-de-Romania/

P.S. Pentru noi nu conteaza rezultatul atat de mult. Pentru noi conteaza ca puteam sa le suflam titlul milogilor. Sa vedem, poate la final se va dovedi ca am facut-o. Doamne'ajuta!

ultrash08.05.2009 20:08

Concluzia e una singura si simpla: a fost un meci de tot rahatul, cu fotbal 0 defapt oglindirea fidela si produsul cel mai rational al fotbalului nostru atat de scarbos, infect si murdar...mi`e sila...

dode56ro08.05.2009 20:10

Vai mama noastra! Penal si fara de rezolvare!. Rusine!

ady_ultras08.05.2009 20:11

rufay era pe mingie, dar a bagat Petrica capul .. uite ce inseamna lipsa de comunicare in teren, ne fura o victorie cu patrupezii

Robinson Rufay Zapata08.05.2009 20:14

Parca nici acum nu imi vine sa cred ca astia ne-au egalat. Am schimbat canalul cand am vazut ca e lovitura libera pentru Dinamo , ceva imi zicea ca va fi gol si nu as fi suportat sa vad asa ceva. Gand dau inapoi la meci , javrele se bucura , am trantit telecomanda de pamant de parca ea ar fi avut vreo vina. Asta e , javrele au cel mai mare noroc , au calcat in rahat.

Ce vina a avut Zapata?

ultrash08.05.2009 20:14

simt cum crap de nervi...noroc de cocalar infect, astia au mancat c acat in copilarie cu polonicul...nu mai am cuvinte, nu stiu ce mai pot spune

Ronnie08.05.2009 20:16

Nu am simtit niciodata o ciuda, un gol in suflet cum am simtit asta seara.

Urasc Dinamo in p... mea!

ady_ultras08.05.2009 20:17

tare frica mi-au fost de ultimile minute,asa e mereu cand ai diferenta de un gol si fine finalul d meci, mai ales cu Dinamo,la lovitura aia libera m-am gandit k daca bate Niculescu ne-o trage, si asa a fost bagameasi... a fost lipsa d comunicare intre rufay si Marin acolo, in rest am jucat destul de acceptabil,ne-am batut joc de ocazii , sa nu mai zic k am incasat o groaza de cartonase total aiurea, Goian si Ghionea sunt batuti in cap frate, astia provoaca faulturi total inutile, faulturi din spate, si iau cartonase, .. la cum a decurs meciul, daca cineva spune k a fost blat nu il poti aproba dar nici contrazice, un meci de rahat, atmosfera de rahat, cu rapid nu ma duk , o sa fie mai plictisitor ca asta

Lacatus DEMISIA

Hugocopterul08.05.2009 20:21

mama mama mamaX(X(X fmm domnule Becali si natia m*t** si toata familia....echipa pierde si tu razi la antena 1 faci glume...d-arar dnz sa nu mai ajungi acasa...sa te aduca astia la stadio cu dricu, si sa iti aprindem torte in loc de lumanari...sa te duci 2m sub pamant sa ne privesti de jos....cioban cu fluier ce esti...bana $$$$$$ la echipa conducatoru mor*ilor tai, vulturu din plop ce esti tu...du'te drc de-aici ca la meciu cu rapid chit ca dau juma din salariu dar iti fac un banner speciam...cand sugi mielu la oiX(

redondo08.05.2009 20:22

Afara de la anul' in primul rand cu Lacatus,apoi cu columbienii.

Bombonel9408.05.2009 20:23

ba dc mai sta ma Lacatus la Steaua?????BAA NU IL MAI APLAUDATII MA ATATA ;)NIMIC NU STIE;)il tine pe cioara aia de Dayro in terenX(joaca cu plesan din primul minut si prostu ala nu a mai jucat de 6 luniiX(skimba cel mai bun jucator dupa teren TOJA...

nu stiti fotbal!!!nu ma contraziceti bai ANTRENORILOR ca asa e;)Daca va uitati la toate meciurile Stelei de anul asta..o sa vedeti ca numai pe flancurii a jucat altcv nu stie;)nu stiu sa traga nimic.. :thumbdown::spank:

weeezer08.05.2009 20:24

M-am bucurat de golul marcat de Bicfalvi cum nu m-am bucurat de nici un gol in ultimul timp, de la meciul cu Kiev-ul cred ca nu m-am mai bucurat asa tare la un gol. Cand au dat ei gol, eu inca eram in euforia golului dat de ai nostri. Si dupa aia am inlemnit.

Cert e ca si daca se termina 1-0, nu era decat o amagire, pentru ca ideea de fond ramane, si anume ca NU JUCAM NIMIC. Ar fi fost placut totusi sa castram maidanezii si sa le furam titlul. Oricum, e bine ca le-am luat 2 puncte, care pentru ei chiar pot conta. Sper sa conteze. Arza-i-ar focu'

P.S. Cum pana mea suntem echipa, daca e sa credem ce zice Vochin, cu cele mai multe ocazii de gol pe meci, cand dupa fiecare joc ramane impresia generala ca suntem praf??

«14567811»