Am niste emotii, ca o ursulina novice intr-o gradina de castraveti timpurii.
Am niste emotii, ca o ursulina novice intr-o gradina de castraveti timpurii.
Eu sper sa fie un meci frumos, cu spectacol
.
Forta Steaua :X :X :X . ![]()
Astia au un lot decimat,jucam acasa,si i-am condus pana la capat in Stefan cel Mare,de abia au reusit sa sumlga un punct.Deci:Varianta 1.Ne mobilizam extraordinar,ii uimim,si reusim sa ii batem la un 2-0
Varianta 2.Devenim prea increzatori,afisam un joc ca si cel de la Buza,si facem un scor alb de 0-0!
Sper ca baietii sa faca un meci mare!
MWY3 D!Namu
Forza Steaua!
Ii rupem!
eium dinam0!
Hai baieti ca incepe ![]()
Sper sa avem motive de bucurie chiar dupa primele 45 de minute. Daca nu, macar la final.
Exact ce-am spus. Jegosii astia au venit sa joace doar pe contraatac.
Mare antrenor Rednic. URIAS! Mare echipa Dinamo! EXTRAORDINARA!
Gura ma-sii cu fotbalul asta de toata jena...
Dayro, un fel de Lovin mai brunet. Aha, au dreptate comentatorii astia.
E dubios ce se intampla. Ideea e ca javrele alea vor sa ne oboseasca si apoi sa loveasca pe final. Sper sa nu apuce.
N-am prins deocamdatã decât ultimele 5-10 minute din prima reprizã, dar, din câte am vãzut, potãile nu prea ies din jumãtatea lor.
Pe ei, pe mama lor!
Ce joc de rahat!
Sa speram intr-o victorie , desi stelistii isi si-au cam bautut joc de faze
Da noi ratam aiurea ca de Toja parca e in urma cu o faza.
Daca am ridica meciul la standarde mult mai mari,arata ca si acel Barca-Chelseadin seimifinale CL.Se apara astia cu 10 oameni in terenul lor,iar la noi ultima linie este la mijloc.Posesie superioara,faze mai consisente,si ajuta-ne Kapetanos!in minutul 90 e momentul tau.
App. DE unde au venit tortele?
Jucam evident mai bine ca adversarii nostri, dar chiar si asa fara foarte mult orizont. In ansamblu, pana acum am urmarit un meci de un nivel tehnico-tactic foarte modest, si care in mare parte a fost plictisitor (in primul rand din cauza tacticii "autobaza" a cateilor, dar si din motivul lipsei schemelor si viziunii tactice a echipei noastre pe faza de constructie). Imi place in schimb daruirea pe care o dovedeste echipa, se vede ca jucatorii sunt motivati si incearca tot ce le sta in putinta; din pacate atata pot pana acum...
Oricum, in repriza a doua sper la deschiderea jocului si la o victorie, fie ea si cu 1-0.
Forza Steaua!!
Nu jucam nimic.Le tremura picioarele de parca ar juca cu Milan. Toja si Golanski sunt pe dinafara.
DE unde au venit tortele?
De la turci.
Stancu e fantoma in seara asta .
Ce joc de rahat!
Cel mai bun rezumat pentru prima parte a meciului plus constipatia de rigoare.
Ce masa au de pierdut nu stiu. SPer ca la pauza sa ia ceva laxative si sa joace fotbal.
Cam boring, dar e bine ca ii tinem pe catzei in cusca... Facem faze, dar la finalizare nu mai avem asa noroc...
Pana acum cel mai slab meci Steaua - Dinamo din ultimii 10 ani... Sper sa imi schimbe baietii parerea la final.
Forza Steaua...
![]()
![]()
![]()
Nu vreau sa exagerez da' din pacate jocul e de nivelul unui meci Gaz Metan - Poli Iasi. De fapt cred ca si aia ar juca mai spectaculos decat joaca Steaua si dhinamo azi.
Ca sa zic asa, ei ar vrea, dar nu pot.
Dinamo joaca exact ca o echipa mica, venita in Ghencea sa fure un punct.
Dayro si Stancu trebuie neaparat inlocuiti cat mai curand.