FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 1 (0 - 0)

«123411»
c0nVicT07.05.2009 08:56

chiar daca o sa castigam maine, sa nu uitam de sezonul dezastruos pe care l-am avut. sper ca Lacatus sa plece chiar daca vom castiga.

@peluze: nu ii mai strigati numele, el crede ca il strigati pe ANTRENORUL Lacatus si nu pe jucatorul Lacatus.

Acrhine07.05.2009 09:54

Bate Steaua !! O sa fie un meci in care le vom inchide gura javrelor :)

zoint07.05.2009 10:10

Cum este si un titlu de articol de pe site Zdrobiti-le Visul!

darkye07.05.2009 13:55

Bate Steaua cu 2-0 ...goluri Stancu si kapetanos ...cat despre dinam0 ...o echipa de ratati care nu stiu sa joace fara blaturi :) ...**** dinam0

The Game07.05.2009 15:24

Meciul pe care toti stelistii il asteapta,se anunta un derby incins,mai ales ca s-au vandut toate biletele,sper sa fie o atmosfera superba,cum numai noi stim sa o facem,dar mai important este sa batem spurcatii,asa ne salvam un sezon in care nu prea am avut motive de bucurie,si o victorie impotriva potailor puricoase ne-ar face mult mai fericiti,sincer,daca batem spurcatii este de ajuns,doar sa-i batem pe jegosii astia

**** Dinamo!!!!

CAINI SPURCATI/DE **** SA NE LUATI!!!

gio_stgloria07.05.2009 15:34

**** DINAMU !!!

Bombonel9407.05.2009 15:40

Dinamo va aveea 600 de catelusii prezentii la meci!!! **** Dinamo!!!

2-0 pttr Steaua:Xgool toja si zapada din penalty :bananadance::bananadance:

r3fl3x07.05.2009 16:00

2-0 ;x;x;x nu cred ca javrele vor face mare lucru ...

icelly07.05.2009 16:22

:steag_cruce_invers:

Noi trebuie sa-i batem pe catei ca sa le aducem aminte cine este Steaua,chiar daca Steaua zilelor noastre e sabotata din interior de personaje de care prefer sa nu-mi mai aduc aminte.

Stiti ce doare cel mai mult cand privesc clasamentul? Nu ca pechinezii sunt pe locul 1 ci ca noi puteam fi mult mai sus,chiar si cu acest joc de 2 bani. Cu 4-5 puncte mai mult aveam sanse reale la titlul mai ales ca jucam meciurile tari acasa,exceptie facand deplasarile de la Urziceni si Timisoara.

Chiar daca ii batem,e greu ca javrele sa rateze titlul mai ales ca Timisoara s-au impiedicat ca prostii la Cluj desi scorul dupa prima repriza trebuia sa fie cam 1-3 pentr banateni.

Steaua joaca in aceste ultime 5 meciuri cu pechinezii(a),crapid(a),Timisoara(d),Craiova(a) si Urziceni(d).

Pechinezii au program usor-cu noi in Ghencea,Timisoara(a),Urziceni(d) iar ultimele 2 meciuri sunt parfum,acasa cu Brasov(Lucescu e si dinamovist si fara de obiectiv) si deplasare la Arges,echipa demoralizata dupa faza cu penescu,ca sa nu mai zic ca nici astia nu mai au pentru ce sa lupte.

Echipa stelistilor MM si Petrescu,Unirea Urziceni are program dificil pentru o echipa care nu prea e obisnuita cu meciuri tari la rand. Ei joaca cu chefere acasa la Urziceni,la Otelul in deplasare,acasa cu pechinezii,la Timisoara si acasa cu Steaua.

Dupa cum vedeti,dinamu e singura echipa care are 2 meciuri usoare si mai sunt si ultimele 2. Singurul scenariu in care dinamu pierde titlul este cel in care pierde 3 meciuri la rand,cu Steaua,cu Timisoara si cu Urziceni,scenariu nu prea plauzibil. Pierzi unul,pierzi doua insa imi e greu sa cred ca o echipa poate pierde 3 meciuri la rand,mai ales meciuri cu miza.

Insa calculele acestea nu conteaza prea mult,noi sa batem si sa speram ca scapam de lepra becaliota cat mai repede.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ady_ultras07.05.2009 17:47

600 de catzei condusi de 2 curve,elias si mihnea

Fan FC Steaua07.05.2009 20:21

Si eu sper ca printr-o nu stiu ce minune sa batem dinamu, macar sa jucam la fel de prost dar sa castigam cu astia... si daca ne bat, sa ia ei bataie in toate meciurile ramase !!!

Mult succes celor de la Unirea Urziceni! Meritati sa luati campionatul, jucati un fotbal frumos si aveti doi stelisti in functiile cele mai importante!

Hmm, dar daca ia Unirea campionatul, unde isi va juca meciurile din CL? Eu cred ca pe stadionul Steaua..

klassen08.05.2009 04:17

fara caini in Ghencea nu e derby ...

Fan .. DanyS08.05.2009 05:22

:steag_cruce_invers:BATETI Dinamo :steag_cruce_invers:

fularsteaua2

Virgil08.05.2009 05:53

Mi se pare ciudat ca la un meci de talia celui din aceasta seara sunt numai 37 de comentarii, in timp ce la Steaua-CFR s-au strans 286, la Steaua-Otelul 194, iar la Gloria-Steaua 168. Pana si la CS-Steaua au fost 170.

Nu-mi pot explica dezinteresul utilizatorilor obisnuiti ai forumului, fata de meciul meciurilor. Daca cineva dintre noi gaseste o explicatie, o astept cu interes.

bodanelu08.05.2009 06:07

fotbalul a murit... a ramas doar ura..

sabin130708.05.2009 06:12

O victorie azi cu Dinamo ar fi cam singura satisfactie in acest sezon nenorocit. As da-o doar pe o plecare a ciobanului.

john_8608.05.2009 06:13
Mi se pare ciudat ca la un meci de talia celui din aceasta seara sunt numai 37 de comentarii, in timp ce la Steaua-CFR s-au strans 286, la Steaua-Otelul 194, iar la Gloria-Steaua 168. Pana si la CS-Steaua au fost 170.

Nu-mi pot explica dezinteresul utilizatorilor obisnuiti ai forumului, fata de meciul meciurilor. Daca cineva dintre noi gaseste o explicatie, o astept cu interes.

In nici un caz nu si-au pierdut interesul, dimpotriva, probabil traiesc mult prea intens acest meci si nu le mai arde nici de calculator sau net.

bodanelu08.05.2009 06:25

Virgil, acele topicuri au adunat atatea postari si in timpul si dupa desfasurarea meciurilor.

red&blue_boy08.05.2009 07:10

Barem astazi sa facem si noi un meci mare,sa reusim sa invingem,ar fi un lucru ce ne-ar mai face sa uitam acest sezon slab.Sper sa se mobilizeze baietii,sa uite de toate,sa invinga si pentru noi suporterii.Nu conteaza scorul,cine marcheaza,doar sa invingem. :steag_cruce_invers:

DelPiero1008.05.2009 07:11

Cred ca m-am trezit cu pulsul ridicat.Ah, **** Dinamo.Trebuie sa batem javrele,Forzza Steaua! :worthy: Demonstrati ca aveti inima de stelisti!

NimVind08.05.2009 07:13

Eu l-aș trimite pe teren pe Ochiroșii în locul lui Bicfalvi. Nu vreau sã fiu înțeles greșit, însã consider cã primul menționat este mult mai în formã și ar face fațã mult mai bine unui asemenea meci. Plus cã-i stelist din tatã-n fiu.

Va salut!

ady_ultras08.05.2009 08:14

exista o explicatie, coada de la bilete :))

LucaSteaua9408.05.2009 09:06
Steaua bate Dinamo :steagcruce::bananadance:
weeezer08.05.2009 09:09
Eu l-aș trimite pe teren pe Ochiroșii în locul lui Bicfalvi. Nu vreau sã fiu înțeles greșit, însã consider cã primul menționat este mult mai în formã și ar face fațã mult mai bine unui asemenea meci. Plus cã-i stelist din tatã-n fiu.

Va salut!

Crezi ca il joaca Lacatus pe Bicfalvi din prea multa simpatie pentru el? Il joaca pentru ca n-are inchizatori, Lovin si Ov. Petre fiind out pentru meciul asta. Daca ar fi fost valizi toti, probabil am fi vazut o linie de mijloc gen Tiago - Lovin - Petre - Bicfalvi :wall:

kaycee08.05.2009 09:22

eu chiar vreau sa-l vad pe bicfalvi aruncat titular dar se pare ca-i va lua plesan locul, cel putin asa apare pe gsp.

«123411»