Ma Ronnie, tu vorbesti ma, tu care dai banii pe bilet la autobuz in loc sa mergi gratis fara bilet? ![]()
Ma Ronnie, tu vorbesti ma, tu care dai banii pe bilet la autobuz in loc sa mergi gratis fara bilet? ![]()
mai vechi:fifa 2005-2008;nfs underground2,most wanted;age of empires1,2;scarface;godfather1;gta3,vice city san andreas
mai noi :pes2009,pes 2010,nfs undercover:D
Daca s-ar intampla in realitate...
Edit:Cre' ca Fifa 2009 pe console e cel mai bun
.
1. Ala este EURO 2008
2. Cred ca sunt nevoit sa te provoc la FIFA 08, 09, sa ma conving cat de bun esti ![]()
Ma Ronnie, tu vorbesti ma, tu care dai banii pe bilet la autobuz in loc sa mergi gratis fara bilet?![]()
Ce dume tampite ai pustiule...
cocalari comunitari ma
unde gasesc si eu un crack pt Wolfschanze 2 fara sa ma inregistrez pe site-uri , unele cer sa te inregistrezi.
Am jucat si eu fifa o perioada...pana mi-am dat seama ca e mai interesant sa dai headshot
sa vezi cum zboara bucati din dusman....mirobolant
Unreal rullzzz ![]()
unde gasesc si eu un crack pt Wolfschanze 2 fara sa ma inregistrez pe site-uri , unele cer sa te inregistrezi.
Pe torrentele externe ..
mass effect 2 si astept cu nerabdare mafia 2.mafia joc si acum(e din 2003). crysis,din cand in cand un nfsmw si carbon online,prototype si san andreas..
Uitati, bah, disperatilor, o familie care va poate iubi pentru ce sunteti voi cu adevarat:
Joaca cineva online NHL 09? Daca da, astept un prv.
eu, dar nu akm.. maine daca e
Inarmat cu rabdare si cu pes 6 si fm 2008 downloadez pes 9(a mia oara cand il iau).Sper sa nu'mi fac draci(prea multi
)
PS-Cel mai bun site cu torrente(inclusiv jocuri)e btjunkie
eu joc pes 9 si acuma, nu am trecut la 10 desi il am instalat ![]()
Haha... am si eu NHL 09... da' nu am jucat online... incercam mai tarziu daca e.
Daca ne'am strange mai multi, chiar ar merge sa deschidem un campionat de NHL 09 ca si la Fifa.
da da da:X
A trecut careva de rank-ul "elite" la Worms Armageddon? Si daca da, cum?
Vancouver 2010. Frumos joc.
Stiu ca am jucat la un prieten precedentul si imi placea ala cu bobul ![]()
AM inceput Mass Effect 2. Sunt schimbari si in bine si in rele. Ramane un joc bunicel. Povestea inca te da pe spate.
Eu am mai luat o pauza de Football Manager si PES si am jucat putin Avatar