TDU 2 e si pe PC ?
TDU 2 e si pe PC ?
Da , dar controlul lasa de dorit fara volan...
Frumos TDU2.
Mai frumos cand il cumperi cu 120 RON
(a fost o oferta la Game Shop , 50% reducere la toate jocurile, am luat si Final Fantasy XIII 60 RON
).
Stiu ca se putea juca si cu joystick-ul , o sa incerc asa poate merge mai bine.
Pe primul l-am jucat si mi-a placut , era tare , ia sa vedem ce e si de asta..
A aparut RPESv2
Cine **** mea zice ca nu e bun la cap Gardos? Dubla cu capul in primul meci, cu Craiova. 4-1 acasa, dubla Gardos, dubla Dica.
La ce nivel ai jucat? Ca la beginner castigi si daca joci cu Barca
.
Edit: Asa da! Bravo!
Professional.
Am si eu o intrebare,ce jocuri de hochei si baschet mi-ati recomanda?Imi luasem acum 1 an NHL 09 dar nu stiam regulile jocului,ma prindea mereu in offside si l-am sters.Acum mi-a revenit pofta pentru hochei/baschet dar nu gasesc NHL/NBA 2011/2012.Spunea cineva pe un site ca dupa NHL 09 au scos numai pentru xbox si ps.Eu joc mai mult cand am timp call of duty:modern warfare (va astept chiar la mp
) si nu-s pus la zi cu noutatile din jocurile de hochei/baschet asa ca as fi foarte recunoscator daca mi-ati zice.
NHL doar pt console s-a mai facut. Incearca 2k peste NBA.
Si alt joc de hochei in afara de NHL care sa aiba transferurile din 2011 nu mai exista?Nu neaparat cu echipele din nhl,poate sa aiba si alte campionate sau sa existe pentru el niste patch-uri cu campionate.
Exista. Pe console.
CS mai joaca careva, ma? M-a apucat nostalgia.. ![]()
avem jucatori de eve online pe aici ?
avem jucatori de eve online pe aici ?
Ce-i ala?
multumiiiiim ![]()
Fifa 13 demo nu a aparut????? Va recomand sa va jucati wsc real 09 si need for speed hot pursuit