AM inceput Mass Effect 2. Sunt schimbari si in bine si in rele. Ramane un joc bunicel. Povestea inca te da pe spate.
Un joc excelent Mass Effect...dar tot raman suparat ca nu se iau masuri aspre asupra ta dupa ce le distrugi rasa alora
AM inceput Mass Effect 2. Sunt schimbari si in bine si in rele. Ramane un joc bunicel. Povestea inca te da pe spate.
Un joc excelent Mass Effect...dar tot raman suparat ca nu se iau masuri aspre asupra ta dupa ce le distrugi rasa alora
am jucat putin Avatar
Cum e ?
E tare asa jocu ce am jucat , grafica e frumoasa.Partea tare e ca daca ai ochelari poti sa joci 3D.
dar tot raman suparat ca nu se iau masuri aspre asupra ta dupa ce le distrugi rasa alora
Care rasa? Rachni ? Eu am lasat regina sa plece. SUnt de parere ca nimeni nu trebuie sa joace rolul lui Dzeu.Mi se pare un mare KK chesti cu munitia din ME2 dar am trecut peste asta.
Salut ,
Sunt curios sa aflu daca sunt oameni de aici care joaca acest joc.
Doritorii sa posteze lumea pe care joaca si nick-ul ...
Eu joc pe Iota si pe Eta...pe ambele am acelasi nick : Jolly
Puteai posta AICI !
E un joc destul de popular si am considerat ca e nevoie sa fac topic separat...![]()
ma poate ajuta si pe mine cineva cu crackul de la jocul ShellShock Nam'67 ?? nu-l gasesc sau nu stiu eu unde sa caut:) pls help
da lineage2 nu joaca nimeni =)
?daca joaca careva add robertinho_93 sau www.lineage2.com pt mai multe informatii e super marfa jocu (add sa va dau server
)
Deci am 2 probleme la FIFA10 ![]()
1. De ce nu imi intra in joc cand dau pe iconita de pe desktop? imi da don't send! trebuie sa intru in imagine la razor si de acolo intru.
2. De ce nu imi apara radarul pe display in timpul jocului?!?!?!?!?! am dat la setari ON save toate cele... NU APARE! ![]()
Deci am 2 probleme la FIFA101. De ce nu imi intra in joc cand dau pe iconita de pe desktop? imi da don't send! trebuie sa intru in imagine la razor si de acolo intru.
Ai copiat crack-ul ?
Ai copiat crack-ul ?
Si mama lui de crack... si in ea sports, si pe desktop ![]()
O singura solutie - lasa Fifa , apuca-te de Pes ![]()
Nu poti sa-l joci online
(2009 da..cu nu stiu ce manevre de programe,patch-uri...vrajeala
)
Nu poti sa-l joci online![]()
Eventual, in multi-player. Nici Fifa nu poti sa joci online, doar daca ai jocul original. Adica acel serial.
Chiar daca nu poti juca online Pes e mult mai real...totul e mai bun in Pes , singura problema a lui fiind licentele.Anul asta insa am inteles ca le-au rezolvat , o sa fie si Copa Libertadores ![]()
@Roby, ma refeream ca nu poti sa-l joic in LAN/Direct IP (cum e la FIFA)
De modul Online nici nu ma intereseaza...ma joc FIFA Online(jocul) ![]()
@Razvan degeaba ai Copa Libertadores daca tot mai ai echipe gen ZRAPGRINDOSPITAG(sau ce e p-acolo
) iar la Clasic Teams inloc de adevaratii jucatori clasici sunt bagate niste nume de zici ca au dat cu pumnu in tastatura si a iesit numele.
Si daca n-ai nici macar Bayern Munchen (nu sunt fan al ei , dar nu inteleg de ce nu au pus-o).
Sa vedem totusi ce va fi in cel nou, poate baga Steaua din nou ![]()
Este Bayern Munchen.Nu este Bundesliga.
Nu a fost in PES 2010 nici Bundesliga nici Bayern dar sunt multe patchuri foarte bune pe pesedit.com care pot baga si campionatul Egiptului , sa nu mai zic de Germania sau Rusia.
Am vazut pe FIFA Romania si Facebook ca FIFA 11 va aparea in toamna si varianta pentru PC are un nou gameplay ca pe console. Dar cerintele de sistem se schimba fata de variantele trecute.
La fel si grafica va fi next-gen.
Sa speram ca fata de jocurile FIFA de pana acum de asta va fi ceva...nu de alta dar din octombrie cand apare FIFA si pana pe 15-20 noiembrie cand apare PES trebuie sa gasesc ceva de jucat... ![]()
nu de alta dar din octombrie cand apare FIFA si pana pe 15-20 noiembrie cand apare PES trebuie sa gasesc ceva de jucat...![]()
Pe 8 octombrie va fi lansat PES 2011.
Da' Football Manager 2011 cand apare?
mwa