E prea mare plictiseala, ar trebui sa incerc.
E prea mare plictiseala, ar trebui sa incerc.
si grafica si gameplay foarte bune....nota 9.5/10 ....
e foarte asemanator cu filmul la story ...
numai ca iti faci tu familia ta
NBA2K10 - Genial.
e foarte asemanator cu filmul la story ...numai ca iti faci tu familia ta
cred ca il voi incerca si eu...Godfather m-a lasat placut impresionat...de asemenea astept si FM 2010 ![]()
A incercat careva Call of Duty Modern WarFare 2 ? L'am downloadat, dar imi e lene sa'l instalez.
Eu m-am apucat de curand(adica de vro 2 luni defapt) de Prototype, mi se pare un joc foarte bun,mai ales daca iti place parkour-ul, mult mai rumos decat Prince of Persia , + ca actiuena se desfasoara intr-o bucata a NY-ului. Esti cu un om pe care il cheama Alex Mercer care se vroia a fi un ajutor pentru Armata ce a suferit niste mutatii prin laboratoare (sau ceva de genu, nu sunt sigur) si a scapat de sub control si face haos prin oras.
Grafica 9/10
Gameplay 9.8/10
Story 8.5/10 , ar merita mai mult dar problema e ca dupa un timp aungi sa te plictisesti pentru ca faci aceleasi si aceleasi lucruri : omori civili,soldati,monstrii la greu(desi sunt multe metode prin care sa-i omori, pana la urma te plictisesti)
Acum 3 zile m-am apucat de NFS SHIFT...(desi sunt scarbit de jocurile cu masini care isi fac veacul pe circuit(cum ar fi GRID) pentru ca se controleaza foarte "real" dar defapt e foarte aiurea), asta imi place cat de cat (cu exceptia handling-ului uneori), grafica e destul de buna (fata de Undercover care parea scos din benzile desenate) , iar lucrurile din joc bunicele, scopul final in cariera e sa ajungi la NFS World Tour pe care , desigur, trebuie sa-l castigi.
Sa nu mai vorbesc despre FIFA 10 si PES 10 :
- FIFA 10 -> sters in secunda 2
- PES 10 -> am ramas masca atunci cand am vazut cat de frumos e, cu singurul si eternul minus ca nu are licente si ca nu e Steaua in joc, sunt javrele imputite,vagaboante,inculte,jegoase s.a.m.d in joc....
NHL 10 , are careva?? vreau si eu un link ceva..
Nu cred ca a aparut. ![]()
a aparut in septembrie pe 14 ![]()
Dar nu pe PC, din cate stiu.
Imi recomanda si mie cineva un joc? ceva gen adventure,action,shooter (da shootere nu vreau d-alea warfare cum e CoD, Operation Flashpoint etc. ca nu le suport...si la adventure nu vreau d-alea fantasy cu potiuni,vraji si alte tampenii)
Configuratia mea : Procesor Intel E2220 Dual Core 2.4 GHz, GeForce 9500GT 1GB DDR2, 4.5 GB RAM
pff...nu prea am multe jocuri...decat pes 2009 si football manager 08...da pastea le joc de crapa calculatoru
Manhunt 2. Cam aiurea.
am aflat dc nu gasesc NHL 10 .. nu apare pt pc .. futui in gat
am aflat dc nu gasesc NHL 10 .. nu apare pt pc .. futui in gat
Deocamdata probabil...
Am NHL 09... voi fi onorat sa te bat
chiar daca nu am mai jucat de cateva luni ![]()
NHL parca era cu hochei nu ??
Da...
Deocamdata probabil...
Am NHL 09... voi fi onorat sa te bat
chiar daca nu am mai jucat de cateva luni
daca ma iei cu d-astea .. las k il dawnloadez si jucam pe bani
daca ma iei cu d-astea .. las k il dawnloadez si jucam pe bani
s-a enervat AG ![]()
Ma bag si yo la un NHL.
Sa vedem care rezista mai bine la bodycheck'uri. ![]()
dam si boxuri da ?
Normal. ![]()
GTA IV a jucat careva? ![]()
Da, dar nu e cine stie ce.
Cel putin mie, nu prea mi'a placut.