jucati nhl mah ? hai facem un playoff online ?![]()
Jucati bai PES 2010
lasati draq prostia aia de fifa
Eventual doar demo.
Da , deocamdata DEMO .. dar nu conteaza e peste fifa din toate punctele de vedere
Gusturile nu se discuta. ![]()
Joaca careva ParaWorld? Si daca da, bine.
Daca e 08 ma ofer sa te calc in picioare......
n-am 08 ![]()
Mda. Cica a aparut FIFA 10, varianta Full.
imi poate spune si mie cineva , de ce cand joc EL MATADOR ma tot scoate din joc si imi apare chestia asta , vezi poza.
De la cucoana dp desktop ![]()
FIFA 2010
cine il are??
zicetimi de unde sa il iau...![]()
imi poate spune si mie cineva , de ce cand joc EL MATADOR ma tot scoate din joc si imi apare chestia asta , vezi poza.
este foarte posibil sa fie din cauza ca windows nu e compatibil cu jocul....(kernel 32 e un fisier din windows /system32 ) ...incearca click dreapta pe executabilu jocului si dai la compatibility sa ruleze sub forma de windows 98
....
si as vrea si eu cucoana aia de pe desktop.... ![]()
FIFA 2010 ---> filelist/xtremezone
championship manager 2010 joaca cineva ?
Am jucat, am sters.
FIFA 2010 ---> filelist/xtremezone
din pacate nu am cont pe niciunul din siteurile pe care mi le.ai dat
football manager dak vrei :X ![]()
dami PM sa ti dau id ca ti dau eu torrent;)
Am jucat, am sters.
![]()
football manager dak vrei :X
dami PM sa ti dau id ca ti dau eu torrent;)
Ma indoiesc ca ai putea sa ai torrent cu Football Manager 2010, daca la el te referi.
nup....torrentu se referea la fifa 2010 pentru cristy....iar manageru la care ma refeream eu e Football Manager 2009 ....care mi se pare ca e mult peste Championship Manager 2010 ....parerea mea
Am inteles yo gresit, 'mea culpa. ![]()
Incercati Mount & Blade http://taleworlds.net/ . E genial. Daca va place sa va luptati cu sabia, toporul, arcul, sulita etc si va place sa zburati capul cuiva din goana capului o sa va indragostiti. Il joc de 3 saptamani fara intrerupere.
eu unu m-am apucat de Godfather 2
Cum e grafica si gameplayu' ?