O clar, care nu se da la o parte sa nu se mire de ce o sa ii apara "cont suspendat" pe fcs. :-"
O clar, care nu se da la o parte sa nu se mire de ce o sa ii apara "cont suspendat" pe fcs. :-"
Fricosilor!
Sal...m-am inscris si io. SteauaFC este echipa. ![]()
te crezi "tata jean" ? de la Bistrita? ![]()
Pana una alta sa vdm cat iti dau azi in amical ![]()
te crezi "tata jean" ? de la Bistrita?![]()
Mai degraba Dumitru Sechelariu de la Bacau ![]()
Apropo meciurile se disputa cu 1 ora mai tarziu decat scrie pe site... 10 ora int...
Si se disputa la 11 ora Romaniei ![]()
Apropo meciurile se disputa cu 1 ora mai tarziu decat scrie pe site... 10 ora int...Si se disputa la 11 ora Romaniei
11 AM sau PM? haha...trebuie sa scad sapte ore...sa vad la ce ora sa intru.
Sper ca nu AM...
11 AM sau PM? haha...trebuie sa scad sapte ore...sa vad la ce ora sa intru.Sper ca nu AM...
11 dimineata ![]()
Da' doar azi s'a jucat la aceasta ora...
Pentru ca in campionat si in cupa, meciurile se vor juca la 20:00 sau 20:30 ![]()
11 dimineataDa' doar azi s'a jucat la aceasta ora...
Pentru ca in campionat si in cupa, meciurile se vor juca la 20:00 sau 20:30
Inca mai jucati? Sau ati gatat?
Gata... sezonul a fost creeat si va incepe oficial duminica, deci nu mai puteti sa va inscrieti momentan...
Bafta!
As dori si eu sa-mi spuneti cum execut loviturile libere la PES 2009 ?
exerseaza in practice, 1 sg gol am dat din lov libera la pes, in rest numai in bara am dat, e ft greu
vreau si eu sa sparg 2 parole d mess, se pricepe careva ?
La mișto sau..?? Cã dacã-i așa, aș comenta eu ceva. ![]()
![]()
vreau si eu sa sparg 2 parole d mess, se pricepe careva ?
vorbesc serios ,am nevoie
Sper ca nu a ma ![]()
@ Daniel-ionut
Mai sunt locuri in manageru asta online? M-ar tenta si pe mine sa joc...dar nu am jucat in viata mea nici un tip de manager....O singura intrebare as avea... la ora cand se disputa meciurile tre' sa fiu la pc....sau doar trebuie sa intru din cand in cand ?
@ Daniel-ionutMai sunt locuri in manageru asta online? M-ar tenta si pe mine sa joc...dar nu am jucat in viata mea nici un tip de manager....O singura intrebare as avea... la ora cand se disputa meciurile tre' sa fiu la pc....sau doar trebuie sa intru din cand in cand ?
1 Nu, nu trebuie sa fii la pc la ora cand se disputa meciul... trebuie sa intri din cand in cand...
2 S-a dat drumul sezonului... azi este prima etapa, s'au facut ligile... deocamdata nu mai poti... in sezonul viitor ![]()
Discutiile despre Liga fcs continua AICI
Am reusit in sfarsit sa dau gol din lovitura libera la PES
:yeahh: Am sutat cu Dani Alves pe jos mingea a luat pamantul si s-a dus jos de tot langa bara ![]()
1 Nu, nu trebuie sa fii la pc la ora cand se disputa meciul... trebuie sa intri din cand in cand...2 S-a dat drumul sezonului... azi este prima etapa, s'au facut ligile... deocamdata nu mai poti... in sezonul viitor
Urat...asta e...
data viitoare ma anunti
...
As dori si eu sa-mi spuneti cum execut loviturile libere la PES 2009 ?
http://www.youtube.com/watch?v=_yQkn4P9xHI
Reusesc sa inscriu cam odata la 2-3 meciuri din lovitura libera.
a jucat cineva jocul Crime Life Gang Wars?? daca da cum naiba se iese din ringu ala la inceputul jocului , daca ma poate ajuta cineva pls
e binevenit
a jucat cineva jocul Crime Life Gang Wars?? daca da cum naiba se iese din ringu ala la inceputul jocului , daca ma poate ajuta cineva plse binevenit
Il bati pe negru ala pana faci skill!Adica urmezi ce iti zic aia...combinatiile alea de taste!
http://www.youtube.com/watch?v=_yQkn4P9xHIReusesc sa inscriu cam odata la 2-3 meciuri din lovitura libera.
mersi mult....am dat deja un gol in practice ![]()
![]()