FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jocuri Pc Si Nu Numai

«123416»
Bodanel09.07.2009 06:09

PES 2009 -modul Become a Legend

Cate un pic de Medieval Total War si Starcraft BroodWar cand ma cuprinde nostalgia.

Daniel-Ionut09.07.2009 06:49
A aparut Virtua Tennis 2009 :D

E foarte frumos eu il joc de ceva timp si am ajuns pe 84 mondial in 2 zile :D

@diflorino:eu zic ca pes e mult peste fifa si la gameplay dar si la fete si grafica.sper ca in pes 2010 sa fie si Steaua in continuare.

Ce mi-e Virtua Tennis 3, si ce mi-e Virtua Tennis 2009... mi se pare ca nu difera foarte mult, din filmuletele dp you tube... si de aceea nici nu l-am luat :D

Zi-mi si mie care sunt diferentele? :hmmm:

f234567k09.07.2009 07:50
Ce mi-e Virtua Tennis 3, si ce mi-e Virtua Tennis 2009... mi se pare ca nu difera foarte mult, din filmuletele dp you tube... si de aceea nici nu l-am luat :D

Zi-mi si mie care sunt diferentele? :hmmm:

Djokovic, Murray, Ana Ivanovic.. cariera e foarte diferita, esti implicat si in cupa davis. grafica este ceva mai buna..

cRiss4Steaua09.07.2009 09:00

ma enerveaza k dureaza reluarile mult ..

Ronnie09.07.2009 10:08
sper ca in pes 2010 sa fie si Steaua in continuare.

Toate echipele romanesti care se vor califica in Grupele Europa League si Champions Leaegue vor fi in joc.

cRiss4Steaua09.07.2009 11:34

despre Fifa 2010 ce s-a aflat pana acum ? vor fi schimbari majore ? echipe noi ? si cand va aparea .. prin octombrie-noiembrie nu?

ady_ultras09.07.2009 12:12

da cum facem si noi sa modam pes-ul pentru a juca online :( m-am saturat sa joc singur

eu la pes am patch, dar nu e ala romanesc e de rahat ala, am luat de pe net,de la rusi si altele, toate ekipele au ekipamentele facute,si multe kestii, sunt departe cu Steaua, prin sezonu 5-6 :))

bodanelu09.07.2009 12:42

cumperi jocul... nu e mult ;)

ady_ultras09.07.2009 19:16

pai acuma n-are rost sa-l iau , doar sa astept pana ni octombrie sa apara 10-le

Daniel-Ionut10.07.2009 08:10
despre Fifa 2010 ce s-a aflat pana acum ? vor fi schimbari majore ? echipe noi ? si cand va aparea .. prin octombrie-noiembrie nu?

Ar fi frumos la FIFA 10, sa fie un mod cum este la PES aia cu sa devii o legenda... ar fi MULT mai marfa... la FIFA ai N ligi, nu doar ADCD ca la PES... promovezi/retrogradezi... etc... :hmmm:

Dati-mi numarul de telefon de la EA Sports sa le explic eu cum se face un joc bun :D

razvan2810.07.2009 10:59

Pai astia de la EA nu prea stiu chiar le-ar trebui niste sfaturi despre cum se face un joc.Oricum modul Be a legend e si la FIFA dar se numeste Be a pro

redondo10.07.2009 11:38

Mie imi place Desperados.

Daniel-Ionut10.07.2009 11:45
Pai astia de la EA nu prea stiu chiar le-ar trebui niste sfaturi despre cum se face un joc.Oricum modul Be a legend e si la FIFA dar se numeste Be a pro

Be a pro este un fel de n-ar mai fi... nu se poate compara vreodata cu become a legend din PES ;) NICIODATA!

crysty1410.07.2009 13:03

Cred ca asta e cea mai importanta schimbare: "Producãtorul FIFA 10, Dave Rutter a declarat pentru Eurogamer TV cã introducerea sistemului de control 360 de grade este inovația pentru aceastã versiune și cã "va schimba total modul de joc."

Schimbarea de la jocul tradițional cu opt direcții de control este cea mai importantã schimbare pe care au anunțat-o producãtorii, în cadru festiv la stadionul Emirates din Londra. Rutter a admis cã echipa se teme cã modificãrile "vor speria jucãtorii la început."

A, si mai citisem undeva ca o sa foloseasca engine-ul din fifa 09.

Oricum, cate schimbari o sa faca ei, pe PC, fifa nu are cum sa fie mai bun ca PES-ul.

Lari10.07.2009 13:25

N-am jucat in viata mea FIFA sau CounterStrike, dar imi plac porcarii de genu' asta: http://www.mousebreaker.com/games/foosball/playgame

Daniel-Ionut10.07.2009 13:34
N-am jucat in viata mea FIFA sau CounterStrike, dar imi plac porcarii de genu' asta: http://www.mousebreaker.com/games/foosball/playgame

Super :w00t:

f234567k10.07.2009 14:24

www.managerdefotbal.ro

daca mai sunt pe aici baieti care joaca astept un mesaj cu un id de mess sa mai discutam despre tactici, formule de joc, etc.

D4v1dstelist10.07.2009 14:38

Hattrick rulllz! :D

f234567k10.07.2009 14:39

Nu as avea rabdarea necesara de a juca doar un meci pe saptamana :).

D4v1dstelist10.07.2009 14:46

De aia pare mai realist.Plus ca poti analiza de fiecare data ce nu merge,unde sunt problemele,iti alegi o strategie logica de sezon(daca ai patru mijlocasi ca lumea,logic ca bagi 3-4-3 antrenezi tot sezonul constructia la greu si fiecare meci il joci creativ)De asta mi se pare frumos.

f234567k10.07.2009 14:59

Singurul+ pt manager de fotbal este numele real al jucatorilor si al echipelor. In fine, oricum, hattrick ramane cel mai jucat.

Daniel-Ionut10.07.2009 15:50
Singurul+ pt manager de fotbal este numele real al jucatorilor si al echipelor. In fine, oricum, hattrick ramane cel mai jucat.

Am jucat si eu managerdefotbal... da' dupa vreo 2 sezoane m-am cam plictisit...

Cel mai mult imi place xperteleven :wub: ... si de la inceputul sezonului actual din hattrick am si eu o echipa... mi se pare interesant da'... sunt deabia la inceput, cu toate ca stiam de mult de jocul asta...

Da' tot xperteleven ramane preferatul meu :yeahh:

D4v1dstelist10.07.2009 19:03

La xperteleven e putin lipsa de competitie.Nu promovezi dintro Liga in alta,ce exista ligi in care esti invitat.De aia nu imi place.

Oricum,fiecare cu al lui.

leandros10.07.2009 22:07

Am jucat Virtua Tennis 3, dar consuma multe resurse si mergea greu. Pana cand imi voi upgrada configuratia, nu ma voi prea juca altceva decat jocuri vechi de cativa ani.

Sunt curios cati dintre voi jucati jocuri online. Eu unul ma joc erepublik (joc romanesc cu peste 130.000 de useri). Joaca cineva de aici erepublik? Ar fi frumos sa cream o comunitate a stelistilor acolo, sa ne cunoastem reciproc.

Pentru cei care nu cunosc, momentan eRomania cu 7500 jucatori este a 4-a tara ca populatie, si o vreme a fost cea mai puternica tara (lucru preluat acum de eUngaria). Este interesant jocul desi are ceva lacune. Oricum nu este unul in care sa petreci multe ore pe zi, asta daca nu esti presedinte al tarii, comandant de Armata sau manager la mai multe firme.

Daca nu sunteti cetateni si vreti sa va inscrieti puteti sa o faceti si prin linkul meu: http://www.erepublik.com/en/referrer/leandros sau direct pe erepublik.com (daca folosesti linkul meu si vei fi activ voi primi 5 gold - moneda din joc). Ar fi foarte misto sa ne cunoastem stelistii intre noi sau poate chiar sa formam o Armata. Este cineva?

Daniel-Ionut11.07.2009 07:09
La xperteleven e putin lipsa de competitie.Nu promovezi dintro Liga in alta,ce exista ligi in care esti invitat.De aia nu imi place.

Oricum,fiecare cu al lui.

Cred ca nu esti bine informat:

Pai sunt ligile oficiale... in care primesti o echipa de prin Liga a8-a, a7-ea divizia nush cat... si promoveaza primul loc, iar locul 2 da baraj... si urci in Liga a 6... etc, + ca este cupa, Liga Campionilor... cu grupe etc...

In aia care esti invitat sunt ligi private, care poti sa creezi si tu Liga... sau sa intri intr-o Liga existenta... poti sa ai o echipa in Liga oficiala, si 3 in ligi private... se joaca 2 meciuri pe saptamana... 1 de campionat si 1 de cupa... primesti cate 1 mil din partea sponsorului saptamanal... + 200.000 pentru declaratii, tot saptamanal (daca ai dat declaratii)

...

«123416»