Arsenal 0-2 Man U, lasati meciul cu gloria
))))) super gol Ronaldo
Arsenal 0-2 Man U, lasati meciul cu gloria
))))) super gol Ronaldo
Asta e meci sau e un circ ieftin? Nu pot sa concep un asemenea joc slab (ar trebui sa fiu obisnuita cu asta... dar totusi ), hai sa zicem ca sunt menajati pentru meciul cu Dinamo
dar nici chiar in halul asta. 8-| Ogararu greseste 2 din 3 pase. Lovin sub ori ce critica:|... ca sa nu mai vorbesc de restul.
Plus povestea cu offside-ul :x ce bine ne pica inaintea meciului cu Dinamo, daca batem javrele il auzim plangand pe Borcea ca platiram arbitrii 8-| patetic:)
Ooooh da, sa scapam odata de jegsepe, ca sezonul asta ne-a disperat.
Am auzit ca la sfarsitul campionatului se inchideSper sa fie adevarat !
Pai degeaba se inchide GSP-ul, ca o sa apara Digi Sport, si acest post o sa il prinda tot aia care prindeau acum GSPTV ![]()
Deci e un fel de n-ar mai fi ![]()
Cat despre meci...
Gol norocos, din offside... nu jucam nimic... sper doar sa castigam cele 3 puncte...
bai fratilor comentati si voi altceva decat m*uie gsp si Lovin, am citit ultimele 3 pagini si nu am inteles nici cat e scorul, parca ati fi dreaq de la gsp ca numai la aia pe sait ma uit cate o juma de ora sa vad clasamentul si rezultatele etapei si abia dau de ele ascunse printre femei goale.
scorul e 1-0 pentru Steaua. a marcat Bogdan Stancu
Pai degeaba se inchide GSP-ul, ca o sa apara Digi Sport, si acest post o sa il prinda tot aia care prindeau acum GSPTV huh.gifDeci e un fel de n-ar mai fi cursing.gif
Nu chiar. Prin presã se zice cã digi vrea sã vândã primele opțiuni și sã pãstreze pentru ei ce rãmâne. Cam cu a fãcut telesportul înainte
Vaaaai Lovin, era sa ne uimesti ![]()
Iar reactia comentatorilor a fost epocala: "Se vede ca Lovin este, totusi, fotbalist!" ![]()
A fost greu sa dea gol din pozitia aia, oricum executia a fost interesanta. Pentru cei care nu vad meciul Buzaul a lasat-o mai moale si se poate spune ca Steaua incepe sa puna stapanire pe joc.
N-ai decat sa faci ce vrei, doar ca ma vor enerva intotdeauna reactii precum: "Nu va uitati la meci!"
In rest, poti spune orice-ti trece prin cap.
Faptul ca tii cu Steaua de-o viata nu-ti da niciun drept sa spui altor stelisti sa nu se uite la meciul cu echipa lor preferata.
Intra Mihaitaaa
si totusi Lovin ramane ![]()
Si Plesan si Lovin in teren... cea mai groaznica seara
Pentru mine.
Sa ne asteptam sa fim egalati pe final?... ![]()
N-ai decat sa faci ce vrei, doar ca ma vor enerva intotdeauna reactii precum: "Nu va uitati la meci!"
In rest, poti spune orice-ti trece prin cap.
Faptul ca tii cu Steaua de-o viata nu-ti da niciun drept sa spui altor stelisti sa nu se uite la meciul cu echipa lor preferata.
puiule, nu le interzic eu nimic nici nu le-am spus sa nu se uite ci ca mai bine nu se uita ![]()
isi fac sange rau si nu e bine ![]()
Si Plesan si Lovin in teren... cea mai groaznica searaPentru mine.
Plesaaan? Acu' si-a gasit Lacatus sa-l introduca?
Hai, fratilor, mai ziceti cum merge jocul!!!
Nu te speria, se rupe repede ![]()
Plesaaan? Acu' si-a gasit Lacatus sa-l introduca?
s-a mai stins Buzaul, parca se simte ceva in plus la Steaua, gresim mult insa la finalizare... ![]()
Pai Steaua se face ca ataca si Buzaul rateaza ocazii.
Dayro Morenoooooooo... incearca
Imagineaza-ti si tu...
Sunteti nebuni??? Semedo, Plesan si Lovin simultan, in echipa? Aaahhh.....
Iar reactia comentatorilor a fost epocala: "Se vede ca Lovin este, totusi, fotbalist!"![]()
Dicționar explicativ
FOTBALÍ//ST ~stã (~ști, ~ste) m. și f. Sportiv care practicã fotbalul. /fotbal + suf. ~
Respectã definiția din DEX...
mda, tragem de timp cu Buzaul...noroc ca astia (buzoienii) sunt complet idioti, dau pe langa minge din 16m
Bai, ce dor imi e de jocul compact al echipei lui Zenga, Protasov, Olaroiu...
Acum, indiferent de unde se joaca faza, parca aia-s mai multi, parca gasesc mai usor culoare, parca sunt grupati mai bine...
Si pe Lacatus il doare sufletul ca e contestat... Ce mila mi-e de el! ![]()
Lovin e cel mai huiduit jucator de la Steaua pentru ca plesan a fost accidentat. ![]()
LOL? l-a scos pe Kapetanos!!! acum??? nuuuuuuuuuu