stie careva primul 11? ![]()
stie careva primul 11? ![]()
Zapata - Ogararu, Baciu, Ghionea, Ochirosii - Lovin, Bicfalvi - Dayro, Stancu, Toja - Kapetanos.
rezerve: Lungu, Semedo, Litu, Tudose, Plesan, Andrei Ionescu, Mustata
iar Lovin ![]()
Zapata - Ogararu, Baciu, Ghionea, Ochirosii - Lovin, Bicfalvi - Dayro, Stancu, Toja - Kapetanos.rezerve: Lungu, Semedo, Litu, Tudose, Plesan, Andrei Ionescu, Mustata
iar Lovin
Ce cauta Ochirosii fundas stanga? Este Tudose , este vad ca si Mustata pe banca , de ce tocmai un mijlocas care si asa a jucat putin? A nu se intelege ca am ceva cu Ochirosii ci cu ideile mega-tampite ale lui Lacatus.
Thiago? suspendat cumva? ![]()
bravo Laca!!fundas stanga Ochirosii
miscare isteata!
Incredibil, am vazut pe sportlive.ilive.ro perfect si pe Dinamo, si pe Urziceni, iar acum de 10 minute a picat ![]()
Incredibil, am vazut pe sportlive.ilive.ro perfect si pe Dinamo, si pe Urziceni, iar acum de 10 minute a picat![]()
Pentru ca Steaua e urmarita si nu a mai suportat serverul numarul mare de vizitatori. Inca un semn ca Steaua e cea mai iubita din Romania.
Stie cineva vreun link in care sa se vada meciul cu sopcast?
@KERATOCONUS http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=37631&part=sports poftim ![]()
Tiago de ce nu e nici macar rezerva? e suspendat,accidentat?
Tiago de ce nu e nici macar rezerva? e suspendat,accidentat?
INCREDIBIL....daca nici una din intrebarile tale nu au raspuns pozitiv atunci ......
unde vedeti meciul ca numai pe rai merge dar se vede urat??????
GOOOOOOOOL
1-0:D
offside, asta din ce am auzit, ca de vazut nu vad absolut nimic nicaieri
Eu il vad pe Rojadirecta.com insa se vede prost.
Sa vezi de'acu, toti, ca Steaua plateste arbitri, ca Becali pacpac la butoane...
unde vedeti meciul ca numai pe rai merge dar se vede urat??????
eu nu vad deloc da si mie linku pls
@valio, unde anume mai exact pe rojadirecta, ca mie nu imi merge nicaieri acolo..
" the chanell is offline"
asta scrie ...
deci sa posteze cineva un lnk ceva....sa vedem si noi meciul ![]()
mda nu mai merge nicaieri gsp-u. sa le explodeze sediu de ziaristi imputiti X(
Eu vad aici dar se vede destul de prost.
offside, asta din ce am auzit, ca de vazut nu vad absolut nimic nicaieri
A fost un off-side de vreo 3 metri. JENANT!
Dar oricum aia stau cu gaozu' in poarta.