1-4
Ca sa imi iasa pariurile.
1-4
Ca sa imi iasa pariurile.
1-4Ca sa imi iasa pariurile.
Atunci eu zic 0-8 . Sa vezi ce imi iese acum la pariuri ![]()
Lasa ba ca pun eu 1x si atunci sigur bate Steaua.
Lasa ba ca pun eu 1x si atunci sigur bate Steaua.
Macar pune 2 mil pe bilet..sa simti ceva ![]()
4-1 a zis si Becali
daca va fi asa...atunci goluri(Dayro,Toja2x,Kapetanos/Nicolita(daca joaca))
Cel mai important e sa batem,sa nu ne mai incurcam iar cu astia mici.Sper la un 2-0,cine marcheaza nu conteaza.
salutare!
din pacate autocarul echipei a fost atacat iar pawel este la spital
speram sa fie totul ok si sa castigam
M*** dinam0!
Nu avem voie sa pierdem, sper sa nu ne dam cu tesla undeva dupa ce am mai urcat in clasament. Si in cazul unei infrangeri, sper sa nu fie atat de jenanti incat sa afirme ca au fost afectati de incidentul cu Golanski.
Si in cazul unei infrangeri, sper sa nu fie atat de jenanti incat sa afirme ca au fost afectati de incidentul cu Golanski.
In cazul unei infrangeri eu nu mai sper nimic ![]()
la puscarie!!cu dinamovistii la puscarie!!!cu Borcea in frunte!!la puscariiiiiieeeeee!!cu Dinamo la puscariiieee!!saracul pawel ...sper sa-si revina repede,si sper ca meciul nu va fi amanat!!mai veniti in Ghencea cainilor!!sa vedem cat de tupeisti veti fi!!
mai veniti in Ghencea cainilor!!sa vedem cat de tupeisti veti fi!!
Stii care ar fi faza tare? Sa vina javrele in Ghencea si "huliganii, drogatii, analfabetii, scarbele, scursurile" din peluze sa ii lase in pace, sa-si dea cateii in petec. Sa le tina piept "adevaratii stelisti" iubitori de branzeturi ovine. Ar fi ceva, no?
asta inseamna razboi ! mare prostie au facut !
salutare!din pacate autocarul echipei a fost atacat iar pawel este la spital
speram sa fie totul ok si sa castigam
M*** dinam0!
au zic ca pawel o sa fie ok dar va sta pana in seara asta la spital si nu va juca.
nu trebuie sa se amane meciul, Argaseala e praf. trebuie sa jucam si sa gastigam, sa ne apropiem de Dinamo, daca ii batem in meciu direct si javrele nu castiga la galati ne putem apropia la 4 sau 5 puncte .
e minutu 36 si conduc javrele cu 1-0 da nu e tarziu penru un egal.M*** JAVRE
Si eu sunt de parere ca nu trebuie amanat meciul,tre sa luam 3 puncte si gata
V.Alexandru: "Nu se pune problema ca meciul Stelei sã fie amânat!" asa a declarat deci meciu se va juca si sper intru-n rezultat bun 2-1 pentru Steaua
Sa puneti si voi link-uri va rog, ultima oara am cam avut probleme in a gasi un site unde sa vad ok meciul. ![]()
:laugh: Special pentru melku care ne intreaba mereu de link
www.free-hdtv.go.ro
:laugh: Special pentru melku care ne intreaba mereu de link
www.free-hdtv.go.ro
Mersi, mersi
Tocmai site-ul asta nu a mers la ultimul meci ![]()
Mie mi s-a intrerupt din minutul 75...in fine mi se pare ca se vede cel mai bine...mai era...rai-TV.info parca.
Stie cineva daca pot comanda bilete la Steaua-Dinamo de pe net?
Multumesc
@ SzabiStelistu
Mersi, revin cu feedback ![]()
Sa puneti si voi link-uri va rog, ultima oara am cam avut probleme in a gasi un site unde sa vad ok meciul.![]()