FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Buzau - Steaua 0 - 1 (0 - 1)

«1567»
Bombonel9405.05.2009 19:56
ce kakat va tot bucurati ba frate ca am batut ? chiar sunteti pe sistemu becalian, va place sa castigam cu blaturi si arbitrii ? la ce ne este de folos victoria asta in perspectiva viitorului imi explicati si mie ?

becalism becalism....ma nebunule zii mersi ca a luat 3 puncte...daca era blat nu se chinuiau si nici nu bateau cu 1-0;)un blat e la 3 4 5-0...nu la 1-0...daca o sa joaca Steaua prost cu Dinamo si o sa castige o sa ziceti""a fost blat ca castige Steaua dupaia cu Unirea sa iasa Dinamo campionatu""....

danimarcu05.05.2009 20:00
Bine ca s-a terminat si am castigat.

Mai bine si-ar gasi altceva de lucru unii dintre baietii astia,in frunte cu Laca.

Steaua nu a fost niciodata asa de jos ca prestanta,in afara de finalul "erei" Olaroiu...

Eu unul ma lipsesc de puncte castigate in felul asta!

RUSINE!!!

Kekea05.05.2009 20:05
becalism becalism....ma nebunule zii mersi ca a luat 3 puncte...daca era blat nu se chinuiau si nici nu bateau cu 1-0;)un blat e la 3 4 5-0...nu la 1-0...daca o sa joaca Steaua prost cu Dinamo si o sa castige o sa ziceti""a fost blat ca castige Steaua dupaia cu Unirea sa iasa Dinamo campionatu""....

Pai chestia este ca din faza golului iti poti da seama clar ca este blat.Referitor la Unirea chiar asa va fi, le va da meciul.Unirea va da meciul cu Dinamo pentru ca sunt constienti ca ei chiar nu vor face fata in LC si de asemenea si Timisoara va da meciul, doar au de platit un meci din Cupa;)

One-Man Show05.05.2009 20:07

Prevad urmatoarea declaratie ovina: "Hahalelelor, m-am intors si a renascute echipa! Va duc in Shampion Lig ba! :ras din cripta: Hai ca va aduc antrenor.. il mai pun o tura pe Pedrazzini! :ras din cripta: :ras din cripta: :ras din cripta: Hai ca m-am distrat destul cu voi! Hai cio.. Pa!"

Urli05.05.2009 20:08

fecali : "Pentru mine s-a terminat 0-0! Ãla a fost gol? Eu sunt dobitoc, fiindcã am mãrit salariile jucãtorilor!"

odata il vad si eu pe facal dand o declaratie normala

Lacatus sunt sigur ca zice c-am jucat bine si suntem pe drumul ce bun :)))))

valio05.05.2009 20:10
Mai bine si-ar gasi altceva de lucru unii dintre baietii astia,in frunte cu Laca.

Steaua nu a fost niciodata asa de jos ca prestanta,in afara de finalul "erei" Olaroiu...

Eu unul ma lipsesc de puncte castigate in felul asta!

RUSINE!!!

La asta ma gandeam si eu. Sa fi fost vreun meci mai slab ca asta? Parca si la Pandurii am jucat mai bine.

CoRsSo05.05.2009 20:18

Lacatus sa si faca o data bagajele si sa ne lasa. Ma scoate din sarite. Nu are nicio treaba cu antrenoratul.

Becali la gsp live ! circ..

Urli05.05.2009 20:23

Doamne ! ....ce-a patit ciobanu ? pt prima data ma ragasesc in vorbele lui !

redondo05.05.2009 20:58

Jocul oricum a fost slab tot sezonul.Ce asteptati minuni acum? Importanta e victoria...despre joc frumos,poate la anul'

danimarcu05.05.2009 21:17
...despre joc frumos,poate la anul'

...si la multi ani!...

red&blue_boy06.05.2009 04:36

Rusinos cum am jucat.Ce-am ajuns!Sa ne aparam cu Buzaul,sa ne mai ajute si arbitrul...Ce sperante sa avem cu Dinamo?

@ Urli

Exact,dupa mult timp a zis si Becali o de claratie mai normala,conforma realitatii.

BNQ06.05.2009 07:54

Lovin e suspedant pt Derby.. acum vrei nu vrei Lãcãtuș va juca cu Tiago ...

DelPiero1006.05.2009 08:53

Joc sub-mediocru,nici nu mi-am dat seama care e pe ultimul loc si care lupta pt Europe League.Oras frumos Buzaul,numai stelisti. :D

D4v1dstelist06.05.2009 11:10
De fiecare data cand am deschis eu topic la meci am pierdut sau am facut egal.

S-a schimbat statistica!(la bulan!)

DelPiero1006.05.2009 11:25

Hai,repede cu topicul cu mwie Dinamo,ca nu mai am rabdare. :))

Khalid06.05.2009 11:53

Daca nu ma insel este al treilea meci ca titular al lui Bicfalvi. Sa vedem daca are Laca tupeul sa il arunce din primu minut si cu Dinamo.

redondo06.05.2009 11:56
Daca nu ma insel este al treilea meci ca titular al lui Bicfalvi. Sa vedem daca are Laca tupeul sa il arunce din primu minut si cu Dinamo.

Din pacate pentru el, Bicfalvi nu a aratat nimic.Nu merita sa joace.

zloty06.05.2009 13:33

El are nevoie de meciuri in picioare ,Lovin Banel ei au aratat ceva? Daca juca jumatate din meciurile in care a jucat Lovin si nu demonstra nimic atunci ai fi putut sa zici ceva de el. Pai cu gandirea asta pana nu vine un nou maradona numai promovam pa nimeni.

One-Man Show06.05.2009 15:58

Tu ai jucat fotbal intr-un mediu organizat vreodata in viata ta? incearca sa joci tu cu niste oameni pe care nu i-ai mai vazut de 1 an si 6 luni sa vedem cate iti ies. :)

«1567»