uite ce antrenor ... se stie ca kapetanos loveste aproape mereu dupa min 80 si il scoate in min 85... incredibil !!!!!!!!!!!!
uite ce antrenor ... se stie ca kapetanos loveste aproape mereu dupa min 80 si il scoate in min 85... incredibil !!!!!!!!!!!!
Litu in, Kape out. Nu mai inscriem pe final ![]()
mda, tragem de timp cu Buzaul...noroc ca astia (buzoienii) sunt complet idioti, dau pe langa minge din 16m
Stiu! Am fost coechipier cu Chitu de la Buzau la juniori. :laugh:
Si Litu are acelasi profil, atacant de careu.
Oare care a fost logica cu scoaterea lui Kapetanos in ultimele minute? Nu mai inteleg nimic.
Lovin e cel mai huiduit jucator de la Steaua pentru ca plesan a fost accidentat.![]()
Ce hal de suporter esti, baaah? Trebuie sa fii alaturi de el, a fost accidentat, e la primul meci, omul are trac, se vede pe el cat de mult s-a chinuit sa se lege la sireturi.
Magarule!
Oare care a fost logica cu scoaterea lui Kapetanos in ultimele minute? Nu mai inteleg nimic.
ce sa mai intelegi vere, nu ai ce sa-i ceri... nu sunt fan sa plece dar incep sa cred din ce in ce mai mult ca e degeaba, ba mai mult: incurca. nu ai cum sa gandesti in halul asta un meci dinaintea derbiului cu Dinamo. ce dracu moral sa ai dupa ameteala asta ![]()
Ahaaha ne pastram pozitia a 4-a , ne vine rau de la aeru asta rarefiat din varfu campionatului ![]()
Intrebare: cine e cel mai prost din cazemata?
Raspuns: la faza asta.. Dayro moreno!
@Lari, sa nu intelegi ca ma bucur de accidentarea omului, doamne fereste! Cred doar ca Lovin e mai fotbalist decat plesan. Atat. Si asta nu din cauza accidentarii, pentru ca nici inainte de accidentare, Plesan nu juca nimic.
Da, am batut... noroc cu asistentul.
Bine ca s-a terminat si am castigat.
cred ca nu au jucat nimic ca sa nu vada Rednic din tribuna vreo schema...
anyway, o singura concluzie: cu Otelul a fost o greseala ![]()
3 puncte in deplasare...
Slava Domnului ca am reusit ![]()
JUCATI FOTBAL ![]()
@Lari, sa nu intelegi ca ma bucur de accidentarea omului, doamne fereste! Cred doar ca Lovin e mai fotbalist decat plesan. Atat. Si asta nu din cauza accidentarii, pentru ca nici inainte de accidentare, Plesan nu juca nimic.
Man, glumeam.
Eu am zis de foarte mult timp ca Plesan este o petarda cu explozie continua. Este absolut penibil. Nu are nicio gara cu acest sport.
Si e incredibil cat de bine putea juca sub bagheta lui Hagi.
Io nu pricep, sa moara ma-sa!
Bine ca s-a terminat si am castigat.
Decat in halul asta...mai bine era egal.Cum e posibil ca TU...Steaua...sa bati buzaul cu ajutorul arbitrilor.Si ce fel de ajutor?Pai un penalty si un gol din offside pe care il vedea si chiorul de Ciorbea(atentie!) fara ochelari.
O mutare logica. Kapetanos se vedea de la o posta ca-i obosit.
Propun sa ii dam o sansa si femeii de servici la postul de antrenor ,mai rau nu cred ca putem juca.
cred ca nu au jucat nimic ca sa nu vada Rednic din tribuna vreo schema...
La asta nu ma gandisem. Bine ca nu vad jucatorii ce ai scris ca sigur ar fi avut scuza perfecta. ![]()
Propun sa ii dam o sansa si femeii de servici la postul de antrenor ,mai rau nu cred ca putem juca.
Crezi tu ca-i invata cineva p-astia sa dea o pasa de 1 m sau sa faca un sprint de 20m? ![]()
Crezi tu ca-i invata cineva p-astia sa dea o pasa de 1 m sau sa faca un sprint de 20m?![]()
Da, FOAMEA!
Si se revolta lumea cand ii lua Hagi separat si ii invata sa paseze.
nu m-am uitat la meci..dar ma bucur ca am luat cele 3 puncte:)si astept meciu de vineri:)
sfatu meu:))lasati criticele si uitativa la Manchester-arsenal;)mai vedem si noi un piculet de fotbal..macar la altii daca la noi nu se poatE:) ![]()
Crezi tu ca-i invata cineva p-astia sa dea o pasa de 1 m sau sa faca un sprint de 20m?![]()
Normal ca ii invata , cum dracu uni jucatori joaca cu un anumit antrenor si cu Laca nimic .Pai Dayro vine golgheter -Laca il baga in linia de mijloc , toja mijlocas stanga cu Laca joaca mijlocas central ,cand se acomodeaza pa postu ala si incepe sa joace il muta inapoi in banda,anul trecut mendoza (varf) folosit mijlocas dreapta , improvizatia cu Banel fundas dreapta anul trecut si inca o galagie de mutari proaste. Eu zic sa o lasam si pa tanti Lili poate face ceva ![]()
ce kakat va tot bucurati ba frate ca am batut ? chiar sunteti pe sistemu becalian, va place sa castigam cu blaturi si arbitrii ? la ce ne este de folos victoria asta in perspectiva viitorului imi explicati si mie ?
o victorie chinuita dar ne-am obisnuit...avem o singura dorinta acum:BATETI Dinamo