FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«19394959697141»
blindius21.11.2012 00:19

Cretin am fost eu ca ti-am scos ban-ul. Mare greseala ca m-am bagat si nu ma gandesc decat la timpul pierdut pentru a citi, acum, fabulatiile tale.

Ceilalti baieti cred ca pot confirma ca n-a fost teatru, insa, dumneata, chiar intreci orice limita a bunului-simt.

Adrian21.11.2012 00:26

De ce imi stergi batrane postarile?

Concret. In ce calitate vorbesti tu aici?

blindius21.11.2012 00:49

L-am repus pentru a fi vizibil, tot pe sectiune. De pus aici nu mai merge, dar e la un clic distanta.

A intervenit o problema cauzata de aparat.

Ce sunt eu? Un dezinteresat care a vrut sa ajute. Ti-am raspuns. Vorbim pe privat daca vrei sa mai vorbim despre mine. In alta zi, oricum.

Seara placuta!

Marius21.11.2012 07:39

Staff-ul e cel mai cel, nu va mai plangeti degeaba.

Spre 24! fular-campionii:steag_cruce_invers:

Adrian21.11.2012 07:58

Mah omule, esti sau nu moderator? De ce te tot ascunzi. Da sau nu, ca nu e asa greu. Nu ti-am cerut sa imi spui unde ti-ai ascuns banii sau unde locuiesti.

Ca am inteles ca ai vrut sa ajuti si nu stiu ce. Dar esti sau nu moderator? Ce naiba te tot ascunzi atat? Ti-e rusine ca esti moderator?

Joga Bonito21.11.2012 13:26
[..]

Eu o sa astept niste explicatii, desi sunt sigur ca nu o sa le primesc. Cel mai probabil o sa-mi stergeti postarea si ma veti bana din nou. Dar nu conteaza.

[..]

Tu meriti explicatii?

Daca n-ar fi riscul sa ajung la puscarie ti-as expedia un pumn si ti-as rupe mandibula in 5 locuri. Cateodata am impresia ca tu realmente ai nevoie de o trezire la viata, gen sa-ti sara figurile de luptator pe net din cap.

Revenind la oile noastre, stii foarte bine ca n-am facut nici un abuz, cat timp te-am avertizat in privat ca daca mai scrii povesti si intrigi pe nemultumiri, iei ban si chiar erai satisfacut la momentul respectiv. Acum sa inteleg ca te-ai sucit cu 180 de grade? Nu mi-a ars nici inainte, nici ca moderator si nici acum sa platesc polite. Efectiv nu ma intereseaza sa ma injur cu x sau y. Eu am vrut sa-mi fac treaba in redactie, nu s-a putut asta e...

In incheiere, parerea mea e ca problema majora a site-ului nu e sus la staff, ci e vorba de calitatea userilor sau mai bine zis de felul in care rumega ei frustrarile personale in randul forumului. E foarte nasol sa asisti la episoade gen circul obisnuit de duminica de la topicul de "nemultumiri".

PS: Adita, cand te mai dai cu parerea despre persoana mea si despre ce fac eu pe forum, te rog frumos sa-ti stergi intai mucii de la gura. Gen sa nu cumva sa ti se infiltreze in creier si delirezi in fata tastelor.

Adrian21.11.2012 14:27
Tu meriti explicatii?

Daca n-ar fi riscul sa ajung la puscarie ti-as expedia un pumn si ti-as rupe mandibula in 5 locuri.

Povestile astea pescaresti cred ca ti s-au urcat la cap. Nu sunt un om violent si nu imi place sa bat oameni. Insa, daca doresti neaparat sa incerci sa imi expediezi pumni, poti sa ma contactezi pe privat, si iti zic eu unde ne putem vedea in mod organizat, ca sa incerci tu ce vrei sa incerci fara sa ma bage pe mine la puscarie daca iti rup maxilarul in 5 locuri. :))

Cateodata am impresia ca tu realmente ai nevoie de o trezire la viata, gen sa-ti sara figurile de luptator pe net din cap.

Poate ca ai dreptate si poate ca am nevoie de o trezire la viata. Cert e insa un singur lucru: dupa evenimentele din ultimele zile, tu te-ai trezit bine la viata :D

Revenind la oile noastre, stii foarte bine ca n-am facut nici un abuz, cat timp te-am avertizat in privat ca daca mai scrii povesti si intrigi pe nemultumiri, iei ban si chiar erai satisfacut la momentul respectiv.

Nu-mi aduc aminte sa fi primit de la tine un astfel de mesaj. Deci te acuz ca MINTI!

Am primit de la tine un singur mesaj, ca raspuns la un mesaj trimis de mine.

O sa rad si cu curu de tine dupa ce te vor spanzura astia public :))

Ba, meritai sanctiunile? Ti s-a explicat, n-ai vrut sa intelegi, e treaba ta.

Ala e mesajul tau. Negi?

Tu trebuie sa stii ca ai facut abuz pentru simplul fapt ca NU ESTI MODERATOR. Esti redactor. Nu e treaba ta sa imparti sanctiuni.

De asta am si cerut o clarificare, din partea celor care conduc siteul.

Cine e moderator si cine nu?

Pentru ca mie mi-e greu sa comentez un articol cand nu stiu daca voi fi sau nu banat pentru ca respectivul redactor e deranjat de comentariul meu.

Eu nu am nici o problema daca un moderator e si redactor. Dar nu ar strica sa stim si noi care, ce, cand, cum.

Acum sa inteleg ca te-ai sucit cu 180 de grade? Nu mi-a ars nici inainte, nici ca moderator si nici acum sa platesc polite. Efectiv nu ma intereseaza sa ma injur cu x sau y. Eu am vrut sa-mi fac treaba in redactie, nu s-a putut asta e...

Blindica a zis:

Momentan au fost scoase sanctiunile pentru red&blueboy si mariusmihet.

Haideti sa il usuram un pic pe Azzido, omul nu are vina pentru ca Joga, un foarte bun redactor, a actionat mai departe fata de cat a spus singur ca va actiona.

Si:

Astfel se ajunge la situatii de criza de efectiv in care un redactor pasionat ca Joga, simte nevoia sa participe la moderare pentru a ajuta, desi poate nu era segmentul pe care si-l dorea sau in care stia ca are aptitudini. Greseala e omeneasca, toti au slabiciuni.

Daca te-ai suparat pe mine, gresesti. Nu eu am zis ca ai abuzat.

In postarea mea chiar am cerut sa ramai moderator, considerand ca ceea ce ai facut tu chiar nu a fost nu stiu ce mare abuz.

Insa fostii tai colegi se pare ca te gasesc vinovat de ceva. Nu cred ca de faptul ca esti un redactor foarte bun :)

In incheiere, parerea mea e ca problema majora a site-ului nu e sus la staff, ci e vorba de calitatea userilor sau mai bine zis de felul in care rumega ei frustrarile personale in randul forumului. E foarte nasol sa asisti la episoade gen circul obisnuit de duminica de la topicul de "nemultumiri".

Scuza-ma... tu realizezi ca vorbesti SI DESPRE TINE in paragraful de mai sus?

Ai ajuns mod, ai incercat sa te razbuni, ai fost umilit si ti-ai pierdut puterile, acum te dai de partea cealalta a baricadei. Sa inteleg ca in curand vei recomanda si tu "ignorarea"?

PS: Adita, cand te mai dai cu parerea despre persoana mea si despre ce fac eu pe forum, te rog frumos sa-ti stergi intai mucii de la gura. Gen sa nu cumva sa ti se infiltreze in creier si delirezi in fata tastelor.

Tu uiti, prietene, ca eu te cunosc. Eu stiu cine esti. Tu te poti da un mega intelectual si poate ca iti va merge cu cei mai noi de pe aici, insa nu cu mine.

Tu esti atat de inteligent, incat atunci cand ai vrut sa faci un articol in care sa-l aperi pe Lacatus, ti-ai exprimat ideile atat de clar incat ai obtinut fix rezultatul opus, oamenii ajungand sa il considere si mai vinovat pe Lacatus de anumite treburi dupa ce ti-au citit povestea.

Deci asta cu mucii de la gura cred ca ti se potriveste mai bine tie.

ebonyc21.11.2012 15:12

A inceput iar porcaiala

drvladyk21.11.2012 15:47
A inceput iar porcaiala

7 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi) 6 Membri: drvladyk, ebonyc, ultramoro, Harald, blindius, gio_stgloria

Uite cum se sta, ca la cinema :)):))

MoWeed21.11.2012 15:50

Nu-i mai dati apa la moara doctorului banatean si nu vor mai exista discutii.

Azzido21.11.2012 21:53
A inceput iar porcaiala

si tocmai s-a incheiat.

drvladyk28.11.2012 20:00

Propun sa se redenumeasca din mesaje personale in mesaje publice. Sau si mai cool, sa fie un topic unde sa se publice toate mesajele de ni le dam noi peprivat ca fraierii, cand credem ca nu ne vede nimeni.

E doar o sugestie, nu e nemultumire, eu sunt obisnuit, am prins vremurile cand se fereau ai mei sa vorbeasca la telefon

MoWeed28.11.2012 20:03

Off-topic: Sper ca ce discutam pe facebook e in siguranta.

drvladyk28.11.2012 20:12
Off-topic: Sper ca ce discutam pe facebook e in siguranta.

Si daca nu e, ce mare scofala? Ti-e jena ca vede lumea cum ma faci betiv de dimineata pana seara?

Azzido28.11.2012 20:18
Propun sa se redenumeasca din mesaje personale in mesaje publice. Sau si mai cool, sa fie un topic unde sa se publice toate mesajele de ni le dam noi peprivat ca fraierii, cand credem ca nu ne vede nimeni.

E doar o sugestie, nu e nemultumire, eu sunt obisnuit, am prins vremurile cand se fereau ai mei sa vorbeasca la telefon

Drv, inteleg unde bati tu. As avea si eu o propunere: stelistii "adevarati" sa nu-mi mai puna bete in roate cand fac munca voluntara. Crezi ca se poate chestia asta? Daca mi se indeplineste si mie dorinta asta poate nu o sa mai fiu nevoit sa fac politie pe site si nici sa citesc mesaje private. Si inca o chestie, ce e mai gresit: sa lucrezi la distrugerea muncii unora sau sa citesti mesaje private ca sa impiedici asemenea planuri?

Probabil ca amandoua sunt gresite, dar eu te intreb cine e mai vinovat? El/Ei ca au planuit si pus in practica chestia asta sau eu ca am luat masuri de a contracara? Cauza si efect! E destul de simplu...

@Mo, facebook e un instrument de a spiona cetatenii, deci nu cred ca esti in siguranta.

MoWeed28.11.2012 20:22

Nu exista nici o diferenta intre cel care planuieste sa faca un abuz si cel care opreste planurile tot printr-un abuz. Cu alte cuvinte, nu ii esti cu nimic superior.

Folosindu-ti imaginatia, sa zicem ca se va da o lege prin care, pentru prevenirea furturilor sa se monitorizeze legal toate convorbirile scrise, telefonice si virtuale. Ai fi de acord cu asta? Intreb pentru ca principiul este acelasi...

Sansele sa se fi intamplat ceea ce planuiau ei erau mici dar mai mult aveai de castigat daca te comportai normal si nu te apucai sa citesti ceva ce ar fi trebuit sa fie privat. Eu de unde sa stiu acum ca nu imi citesti mesajele private?

Cat despre betele in roate, mai bine ne oprim aici.

drvladyk28.11.2012 20:27
As avea si eu o propunere: stelistii "adevarati" sa nu-mi mai puna bete in roate cand fac munca voluntara. Crezi ca se poate chestia asta?

Probabil ca amandoua sunt gresite, dar eu te intreb cine e mai vinovat? El/Ei ca au planuit si pus in practica chestia asta sau eu ca am luat masuri de a contracara? Cauza si efect! E destul de simplu...

@Mo, facebook e un instrument de a spiona cetatenii, deci nu cred ca esti in siguranta.

Azzido28.11.2012 20:37
Nu exista nici o diferenta intre cel care planuieste sa faca un abuz si cel care opreste planurile tot printr-un abuz. Cu alte cuvinte, nu ii esti cu nimic superior.

Folosindu-ti imaginatia, sa zicem ca se va da o lege prin care, pentru prevenirea furturilor sa se monitorizeze legal toate convorbirile scrise, telefonice si virtuale. Ai fi de acord cu asta? Intreb pentru ca principiul este acelasi...

Sansele sa se fi intamplat ceea ce planuiau ei erau mici dar mai mult aveai de castigat daca te comportai normal si nu te apucai sa citesti ceva ce ar fi trebuit sa fie privat. Eu de unde sa stiu acum ca nu imi citesti mesajele private?

Cat despre betele in roate, mai bine ne oprim aici.

In fond gresesc amandoi, diferenta este ca al doilea este nevoit sa se apere ca urmare a unui abuz. Poti lua ca exemplu o invazie a unei tari, invadatorul comite un abuz, tara invadata se apara cum poate, cam asa si aici.

Iti spun asa: eu nu am monitorizat vreodata ce mesaje va trimiteti voi, chiar nu ma intereseaza ce faceti, in schimb m-am sesizat cand am primit un mesaj privat in care mi se arata un alt mesaj privat de genul "nu mai scrieti articole".

Sansele sa...: pai hai sa-ti zic, oamenii deja puneau in practica ceea ce scriau acolo, deci nu vorbim de chestii teoretice, mai degraba fapte.

Propun sa nu ne oprim nicaieri. Vreau sa vad ce bete in roate va pun eu voua, ca tot preferi "sa ne oprim aici".

drvladyk28.11.2012 20:39

La intrebare nu pot raspunde pentru ca eu nu am pus bete in roate, cel putin nu constient.

Legat de restul, degeaba te alinti coane, da' si el tot voluntar a muncit. Si de gresit ati gresit amandoi, dar tu ca admin ar trebui sa fii un exemplu, nu sa faci abuzuri. Si cuvantul tau, cand postezi ceva, are alta greutate decat al meu sau al altuia. De aia si comentariile pe care le-am avut acum cateva luni daca tii minte discutia, apropos de directia sitului. Venea dupa niste luari de pozitie de-ale tale care tindeau spre situatia de azi. Tu nu esti un simplu user aici, cel putin asa vad eu. Tu ar trebui sa fii un exemplu, nu sa faci abuzuri, chit ca ai un motiv intemeiat sau nu.

MoWeed28.11.2012 20:48

Pai momentan nu mai pui bete in roate nimanui pentru simplul fapt ca ai ramas mai mult sau mai putin singur. Cel putin pe partea de moderare/administrare a site-ului (aici ma refer la banalitati gen articole preluate din presa). Insasi faptul asta vorbeste de la sine.

La redactie e tot jale, insa acolo e jale de ani de zile...

Cainii latra, caravana trece. Daca erai curat, puteau sa incerce la nesfarsit sa te dea jos, nu ar fi reusit niciodata. Asta pentru ca nu ar fi putut atrage userii de valoare de partea lor.

Asa, oricat de mult imi spui ca nu citesti mesajele private eu, ca utilizator obisnuit(acum vorbesc la general), o sa am mereu o urma de indoiala: "daca se apuca asta sa-mi citeasca mesajele si sa dea detalii private despre mine daca nu ii convine ceva?"

Facand ca ei, le-ai dat de fapt apa la moara. Ma rog, e parerea mea. Eu nu mai sunt implicat asa ca este treaba ta ce faci si cum faci.

Azzido28.11.2012 20:51

Sa reluam: fac abuz ca apar munca mea si a altora? Mai citeste o data! Fac abuz cand ma apar in fata unei agresiuni (virtuale) ?

Serios?

rahat, s-a intors lumea cu fundu-n sus. Hotul striga hotii si agresorul face pe victima.

@Mo, prietene, nu am ramas singur, mai sunt oameni care vor sa se implice, drept dovada ca suntem inca aici. Diferenta este ca majoritatea, in frustrarea lor, au ales sa dea bir cu fugitii pe cand altii au dat la lopata in continuare.

MoWeed28.11.2012 20:57

Pentru 90% din aia care "au dat bir cu fugitii" si cei care au fost invitati sa se implice dar au refuzat, un factor mai mult sau mai putin important a fost comportamentul tau.

Iti zice unul care a incercat sa aduca lume si a fost refuzat din cauza prezentei a 2-3 persoane. Si din acele persoane una singura nu putea fi schimbata.

Dar tu poti sa continui in continuare sa crezi povestile tale. Ia-te de mana cu Joga si dati vina pe suporterii de tastatura de pe forum care nu vor sa se implice. Si, desigur, vei considera postarea asta ca un atac la adresa ta, un fel de razbunare, nu un adevar pe care multi de aici il stiu dar nu vor/nu au curajul sa recunoasca.

PS: Mesajele private in care am fost refuzat le-am sters, asa ca nu te obosi sa le citesti...

Azzido28.11.2012 23:19

Ce povesti frate? Care comportament? Nu ati fost respectati, v-am injurat, v-am biciuit, nu v-am ajutat cand ati cerut ceva? De ce aruncati pisica in gradina mea? Spuneti pe bune ca vreti sa transformati siteul in muiegigi.ro si eu nu v-am lasat, pt ca asta e adevaratul motiv, nu comportamentul meu sau "povestile mele". Fiti barbati si nu o mai dati cotita!

MoWeed28.11.2012 23:29

Cand ziceam de comportamentul tau ma refeream la faptul ca tu vroiai sa transformi site-ul asta in www.oaiaelevetiana.ro. Nu am spus-o pe fata pentru ca mi s-a parut a fi evident.

Ce vroiam noi sa facem e mai complex decat muiegigi.ro si binecunoscut pe aici, nu cred ca trebuie sa repet eu. Tu tine-o pe a ta, ca ai salvat site-ul de aia rai care vroiau numai sa-i dea **** lui Jiji...

Ai parte acum de ce ti-ai dorit. Ai transformat site-ul in www.oaia.ro, bucura-te alaturi de noile tale surate ovine. Spre 24! MM Liber!

red&blue_boy28.11.2012 23:34
Daca mi se indeplineste si mie dorinta asta poate nu o sa mai fiu nevoit sa fac politie pe site si nici sa citesc mesaje private. Si inca o chestie, ce e mai gresit: sa lucrezi la distrugerea muncii unora sau sa citesti mesaje private ca sa impiedici asemenea planuri?

Probabil ca amandoua sunt gresite, dar eu te intreb cine e mai vinovat? El/Ei ca au planuit si pus in practica chestia asta sau eu ca am luat masuri de a contracara?

Oricum vrei sa o dai si nu e corect.

Ce naiba, atunci si un postas ar trebui sa deschida scrisorile, daca e cineva care comploteaza impotriva-i, daca pune cineva la cale prin scrisori sa-i violeze nevasta?

Eu iti inteleg durerea de a fi calcat de unii dupa ce ai facut atatea pentru site, stiu ca e neplacut si lucrul asta. Dar de-aci pana la a raspunde cu aceeasi moneda, care mi se pare chiar mai josnica, e cale lunga.

Ai incalcat unul din drepturile fundamentale pe care le aveam si noi ca useri ai acestui forum.

Acum, te-as intreba ceva. De unde stiai tu ca astia planuiesc prin mesaje private sa puna mana pe site? Sa iti distruga munca? Vad doua variante: ori cineva ti-a spus asta, a sifonat asta, ori tu aveai deja obiceiul de a mai verifica oamenilor mesajele private...

Daca e prima varianta, era suficient ca stiai, puteai sa te aperi de ei fara a le viola pm-urile.

Zic si eu...

Ok, am inteles ca s-a ales ignorarea ciobanului, dar asta doar pentru rezultate, desi nu vreti sa recunoasteti .

Am inteles care e directia aleasa.

Astia care mai batem din taste sa nu ne abatem nici acum de la niste principii suntem tot mai des faultati.

Ieri-alaltaieri unul ne facea nevertebrate, oi, ciobansi etc , dar nu s-a luat nici o masura. Un baiat din Canada cand spune ceva ce place urechilor sefilor nu mai e banat. Prin august a fost lasat 2-3 saptamani pe site, ca era placut ca ne tot injura pe cativa de-aici si public, si in privat. Asta desi toti stiam cine e...

Acum doua saptamani un baiat moderator ne-a jignit si sanctionat dupa bunul plac, n-a patit nimic, cica doar ca s-ar fi retras el de la moderare...

Astea cateva exemple ce imi vin acum...

Spuneti odata clar , ce vreti sa se alega de site? Vreti doar mesaje de genul "spre 24" , "forza Steaua"?

Nu va da de gandit ca atata lume de calitate a renuntat la site?

Deranjam unii ca nu suntem in trendul actual? Sa ni se spuna, nu e nevoie sa fim banati, ne retragem si gata...

Noi astia damnatii barem mai aducem argumente de ce vedem asa lucrurile, dar multi dintre voi nu sunt capabili sa vina cu contra-argumente valide...De fapt, cred ca stiti ca n-aveti argumente, in afara de orgoliul personal, ca vai ce bine e sa ma dau mare in fata unui dinamovist sau rapidist ca suntem acum pe primul loc, ca avem stadionul plin, desi nu mai conteaza calitatea suporterului actual .

Voi credeti ca eu am ales sa tin cu Steaua cu atatia ani in urma doar pentru ca m-am gandit ca peste multi ani de zile voi avea ocazia sa protestez pe fcsteaua? Credeti ca de asta am intrat aici, pe site, acum cativa ani? Satul fiind de ipocrizia si nepasarea multora din jurul meu m-am gandit ca poate aici voi gasi stelisti care sa nu se aplece precum bate vantul rezultatelor...

Aici ar trebui sa fie vorba de reactiile noastre la o situatie care nu ne face cinste, e vorba de a incerca sa deschidem si altora ochii cu privire la anumite lucruri ce se intampla la Steaua. Mai ales acum!!!

Si nu e vorba ca pentru asta ar pleca ciobanul, n-am sustinut niciodata asta, ca pleaca daca ne agitam noi aici.

E vorba despre NOI, ca suporteri ai Stelei, ca ar trebui sa mentinem demnitatea si spiritul de stelist acolo sus, barem in gandirea si sufletele noastre, barem intre noi. Barem noi sa nu abdicam!

Ce mai e de zis, forumul a ajuns acum mai rau ca Steaua, barem Steaua are niste rezultate de moment, vorba aia, ca tot va incanta asta....

Fiti sanatosi...

«19394959697141»