Daca mi se indeplineste si mie dorinta asta poate nu o sa mai fiu nevoit sa fac politie pe site si nici sa citesc mesaje private. Si inca o chestie, ce e mai gresit: sa lucrezi la distrugerea muncii unora sau sa citesti mesaje private ca sa impiedici asemenea planuri?
Probabil ca amandoua sunt gresite, dar eu te intreb cine e mai vinovat? El/Ei ca au planuit si pus in practica chestia asta sau eu ca am luat masuri de a contracara?
Oricum vrei sa o dai si nu e corect.
Ce naiba, atunci si un postas ar trebui sa deschida scrisorile, daca e cineva care comploteaza impotriva-i, daca pune cineva la cale prin scrisori sa-i violeze nevasta?
Eu iti inteleg durerea de a fi calcat de unii dupa ce ai facut atatea pentru site, stiu ca e neplacut si lucrul asta. Dar de-aci pana la a raspunde cu aceeasi moneda, care mi se pare chiar mai josnica, e cale lunga.
Ai incalcat unul din drepturile fundamentale pe care le aveam si noi ca useri ai acestui forum.
Acum, te-as intreba ceva. De unde stiai tu ca astia planuiesc prin mesaje private sa puna mana pe site? Sa iti distruga munca? Vad doua variante: ori cineva ti-a spus asta, a sifonat asta, ori tu aveai deja obiceiul de a mai verifica oamenilor mesajele private...
Daca e prima varianta, era suficient ca stiai, puteai sa te aperi de ei fara a le viola pm-urile.
Zic si eu...
Ieri-alaltaieri unul ne facea nevertebrate, oi, ciobansi etc , dar nu s-a luat nici o masura. Un baiat din Canada cand spune ceva ce place urechilor sefilor nu mai e banat. Prin august a fost lasat 2-3 saptamani pe site, ca era placut ca ne tot injura pe cativa de-aici si public, si in privat. Asta desi toti stiam cine e...
Acum doua saptamani un baiat moderator ne-a jignit si sanctionat dupa bunul plac, n-a patit nimic, cica doar ca s-ar fi retras el de la moderare...
Astea cateva exemple ce imi vin acum...
Spuneti odata clar , ce vreti sa se alega de site? Vreti doar mesaje de genul "spre 24" , "forza Steaua"?
Nu va da de gandit ca atata lume de calitate a renuntat la site?
Deranjam unii ca nu suntem in trendul actual? Sa ni se spuna, nu e nevoie sa fim banati, ne retragem si gata...
Noi astia damnatii barem mai aducem argumente de ce vedem asa lucrurile, dar multi dintre voi nu sunt capabili sa vina cu contra-argumente valide...De fapt, cred ca stiti ca n-aveti argumente, in afara de orgoliul personal, ca vai ce bine e sa ma dau mare in fata unui dinamovist sau rapidist ca suntem acum pe primul loc, ca avem stadionul plin, desi nu mai conteaza calitatea suporterului actual .
Voi credeti ca eu am ales sa tin cu Steaua cu atatia ani in urma doar pentru ca m-am gandit ca peste multi ani de zile voi avea ocazia sa protestez pe fcsteaua? Credeti ca de asta am intrat aici, pe site, acum cativa ani? Satul fiind de ipocrizia si nepasarea multora din jurul meu m-am gandit ca poate aici voi gasi stelisti care sa nu se aplece precum bate vantul rezultatelor...
Aici ar trebui sa fie vorba de reactiile noastre la o situatie care nu ne face cinste, e vorba de a incerca sa deschidem si altora ochii cu privire la anumite lucruri ce se intampla la Steaua. Mai ales acum!!!
Si nu e vorba ca pentru asta ar pleca ciobanul, n-am sustinut niciodata asta, ca pleaca daca ne agitam noi aici.
E vorba despre NOI, ca suporteri ai Stelei, ca ar trebui sa mentinem demnitatea si spiritul de stelist acolo sus, barem in gandirea si sufletele noastre, barem intre noi. Barem noi sa nu abdicam!
Ce mai e de zis, forumul a ajuns acum mai rau ca Steaua, barem Steaua are niste rezultate de moment, vorba aia, ca tot va incanta asta....
Fiti sanatosi...