Va rog sa postati on-topic!
Felicitari pentru ideea cu "Thanks"-urile. Extraordinara. ![]()
Da' cand suntem multumiti de activitatatea moderatorilor, pe unde putem posta?!
Poate ca din cand in cand, nu mereu ( ca si-o iau in cap )
, ar trebui sa-i mai si laudam pentru ce fac pe aici pe site, un pic de apreciere nu strica deloc in anumite cazuri, chiar unii dintre ei fac treaba buna pe aici pe site, normal ca exista si exceptii, dar nu cred ca exista padure fara uscaturi, insa asa in mare, eu sunt multumit de cum decurg lucrurile pe aici, e loc si pentru mai bine, dar cand nu este asa?
Sa ,,dai in cap" cuiva si sa-l critici, e foarte usor....... sa-l incurajezi, sa-i multumesti sau sa-i recunosti vreun merit atunci cand are, e un picut mai greu, romanii in general nu exceleaza la traba asta, nu ne vom schimba cu una cu doua, da' macar sa aratam ca nu toti suntem la fel.
Axl, eu de exemplu iti multumesc pentru decizia pe care ai luat-o ieri, chiar am apreciat-o mult.
Cat timp nu lasati becalizarea si manelizarea site-ului, veti avea parte mereu de toata sustinerea si simpatia mea.
Stix, acel buton de THANK YOU are si un astfel de rol.
Sa apasati bine! ![]()
Cat timp nu lasati becalizarea si manelizarea site-ului, veti avea parte mereu de toata sustinerea si simpatia mea.
Exact asta se intampla. Becalistii posteaza in continuare, iar cei care ii jignesc isi iau warn-uri (eu, robert, etc). In loc sa se stopeze invazia becalistilor, hai sa ii lovim pe ceilalti.
Nice logic!
Toate astea se puteau opri foarte simplu, prin banarea utilizatorilor din becaliville, iar reactiile mele sau ale lui robert la adresa lor nu ar mai fi existat. Dar daca preferati sa ramaneti cu ei pe site, foarte bine.
Mai nou orice cuvant care nu le place moderatorilor (rectific cuvantul moderator, vroiam sa spun axl) este considerat jignire. Cati l-au facut pe Banel tigan in istoria forumului asta ? si cati au luat warn pentru asa ceva ? raspuns: eu si tupac.
Voi nu ati luat warn pentru ca l-ati facut pe Banel tigan, ati luat warn pentru alte apelative pe care i le-ati adresat.
E simplu. Forumul are un regulament. Nu poti fi civilizat, primesti warn. Ce e asa de greu de inteles?
Oameni buni, cand faceti o plangere impotriva unui moderator am rugamintea sa fiti cat mai exacti si sa dati cat mai multe detalii, link-uri, print screen-uri daca e necesar. Altfel e foarte greu pentru cei care doresc sa solutioneze aceste plangeri.
De exemplu, daca Azzido sau Mo sau altcineva doreste sa se implice in doleanta de mai sus habar n-are de unde sa se apuce. Va trebui oare sa parcurga toata istoria recenta a forumului pana va da de evenimentele descrise mai sus?
Cele spuse de Kellerman s-au intamplat aici. O parte din postarile respective se gasesc la cosul de gunoi.
Pai iti dai seama ca degeaba fac plangere "oficiala", ca nimeni nu te poate indeparta. Esti din 2005 aici, se considera ca esti vechi, ca blabla, poate esti si prieten mai apropiat cu unul din administratori, si aia e. Ce-am rezolvat ? oricum deja esti cu ochii pe mine, doar uitandu-te la istoricul meu de avertizari poti observa cu ochiul liber cine a fost mereu acolo sa ma sanctioneze LA SECUNDA.
mereu acolo sa ma sanctioneze LA SECUNDA.
Pai asta nu-i un repros, din contra, imi face cinste.
Dar sa trecem peste asta, ce spui mai sus e mai grav. Adica esti de parere ca site-ul functioneaza pe principiul nepotismului? Ca desi o merit cu prisosinta, nu voi fi sanctionat sau chiar eliminat din cauza ca sunt prieten apropiat cu un administrator? Nu ti-a trecut din loc prin minte gandul ca nu voi fi sanctionat din cauza ca imi fac bine treaba?
Profit de aceasta ocazie (pentru ca de maine nu voi mai putea) sa aduc la cunostiinta tuturor userilor ca nu sunt prieten apropiat cu niciun administrator, moderator sau redactor. Nu intru mai mult in detalii.
P.S. George si Azzido, va astept la Brasov in weekend, pentru gratarul saptamanal. Dedata asta luati voi bautura.
Nu, nu functioneaza nepotismul, dar pe nici un forum pe care convietuiesc sau am convietuit nu mi s-a dat sa vad un moderator inlaturat de la putere, mai ales cand are vechime.
(pentru ca de maine nu voi mai putea)
Anunta-ne si pe noi rebelii sa stim cand nu esti prin preajma sa ne dam si noi drumul la gura cum ar trebui oricine sa faca intr-o tara libera. ![]()
Anunta-ne si pe noi rebelii sa stim cand nu esti prin preajma sa ne dam si noi drumul la gura cum ar trebui oricine sa faca intr-o tara libera.![]()
Kellerman, eu nu te opresc sa-ti dai drumul la gura. Poti spune ce vrei, cand vrei. Dar, bineinteles, cum e normal si firesc, vei suporta consecintele spuselor tale.
E foarte usor sa spui ce vrei,cand vrei. Trebuie doar sa citesti regulamentul cu atentie. De exemplu, eu as putea acum sa injur si sa jignesc pe cineva, sa-mi descarc sufletul (in eventualitatea in care l-as avea prea incarcat) si as primi, conform regulamentului, MESAJ PRIVAT DE AVERTIZARE! Nu warn, nu ban! MESAJ PRIVAT DE AVERTIZARE! Atat!
Va rog sa respectati titlul topicului si sa ramaneti ON.
nu mi s-a dat sa vad un moderator inlaturat de la putere, mai ales cand are vechime.
Adrian, Marius, Virgil. Ei 3 imi vin in minte acum, dar e posibil sa fie mai multi.
Azzido, Kellerman e mai nou pe forum, nu cred ca a apucat acele fericite vremuri.
Dragi prieteni moderatori,
Pentru ca nu pot trimite mesaje private, voi posta aici: am observat o mica bizarerie - in momentul in care MoWeed mi-a scos banul de 7 zile, nivelul de avertizare a crescut de la 30 la 40%, in loc sa fi scazut la 20%. Fiti amabili si cercetati problema, va rog!
Problema a fost rezolvata.
Multumesc!
Imi poate explica cineva de ce oare acest om nu a primit pana la ora asta cel putin " warn " pentru jignirile pe care mi le-a spus pe topic-ul " Rony Levy " ?
Cu alte cuvine , in momentul cand i-am explicat ca " orice fotbalist de pe Pamant se concentreaza mult mai bine in meciurile importante " , el a raspuns ca este " scuza retardatilor " , adica m-a facut " retardat " intr-un mod indirect , este foarte clar , nu poate nimeni sa spuna ca nu e asa , ar inseamna sa nu inteleaga limba romana si sensul prin care s-a exprimat.
Apoi mi-a facut "reclama" , afirmand ca am jucat la o echipa de " rahat " , cu alte cuvinte ma face rahat , daca echipa e asa , inseamna ca cei care fac parte din ea sunt " rahati " ! Asa gandeste Adrian , insa va asigur ca acea echipa nu e de rahat si niciodata nu a fost , mai ales in trecut , dar asta mai putin conteaza.
Va rog sa imi acordati o explicatie clara , nu ca cele pe care le-am primit pana acum , de parca v-ar fi frica sa ii aplicati vreo corectie si nu pentru ceea ce e el pe acest forum , probabil ca a facut multe , ci pentru ca e " bogdinho " cel care raporteaza lipsa de respect si jignirile lui. In ultima saptamana cred ca m-a jignit de vreo 3 ori cel putin , daca nu ma insel.
Daca cineva poate sa spuna ca in acesta afirmatia nu m-a facut pe mine retardat si rahat , inseamna ca nu exista " regulament " :
P.S.
Puteti sa urmariti si topic-ul , m-a jignit fara motiv si mai ales , fara sa stea sa gandeasca putin la ceea ce discutam noi acolo.
Eu vad ca te-a facut ratat, nu retardat. Daca tu zici ca esti si retardat eu nu pot sa neg. Ii dau eu 10%, chill.
Mdea , " ratat " , nu am fost atent , scuze ! Milioane de miliarde de catralioane de multumiri , Adrian a fost in sfarsit sanctionat si culmea , cand ma uit cine l-a sanctionat , nu imi vine sa cred !
![]()
P.S.
La doua jiginiri eu stiam ca se da " pauza " , el chiar doua mi-a adresat si a primit doar 10 % , terrific !
Nu te intinde de-acuma. Faptul ca l-am sanctionat nu inseamna ca suntem prieteni.
Nu a zis nimeni asta moldovene
Chiar nu ma asteptam de la tine , dar nici sa iti multumesc cu adevarat sa nu te astepti !
P.S.
Cand o sa vada ala ce ai facut , o sa te bombardeze cu " acuze " si el ! El nu suporta sa am eu castig de cauza !
Pe cine am facut ratat? S-a facut ratat singur, daca recunoaste ca aia e si scuza lui, ma refer la "in jocurile fara miza nu se mobilizeaza valorosii".
Voi probabil nu ganditi. Cu siguranta cel care m-a avertizat e un dobitoc, asa-i ronnie? Ca doar numai un dobitoc poate sa nu gandeasca si, mai mult, sa asculte de bogdinho.
Pe bogdanel l-am facut pseudofotbalist care a jucat la o echipa de rahat, nu l-am facut ratat.
Scuza e a ratatilor.
Acum, eu stiu ca voi, astia mai tineri, aveti probleme cu caputul, ca nu sunteti asa de inteligenti, ca v-ati picat BAC-ul si din alea. Totusi, trebuie sa ma apuc sa fac analiza pe text?
Ganditi, bah, un pic!
"moldovene" e o jignire. Ca o zice ca sa te umileasca.
A spune ca o anumita scuza e folosita de ratati, nu inseamna ca fac pe cineva ratat. Ii fac ratati pe boii care folosesc scuza. Acum i-am facut si boi. Daca se simte careva, sa mai imi dea cineva 10%.
Ronnie, inca o data iti zic, retrage-te de la moderare, esti penibil!
p.s.
Sper ca se intelege ca eu contest acest 10% si ca il vreau scos plus scuzele de rigoare aici pe site. Ca, daca am inceput sa dam warn si ban doar pentru ca ne roaga unul si altul, e grav. Dovada ca nu l-am facut ratat pe bogdinho o puteti vedea chiar in atasamentul pus de micut. Cand o sa fie pseudofotbalist injuratura, accept 10%. Pana atunci, nu.
Welcome to the club Adrian, uite pentru cine luam noi warn. Mai nou vad ca se indeparteaza cu forta stelistii de pe forum si se promoveaza incultura si becalizarea.
Userii seriosi au inceput sa se retraga, nu v-ati dat seama de ce ? axl ? o idee ?