1. Regulamentul nu se aplica retroactiv
Am inteles asta. Din pacate, nu se aplica nici atunci cand au loc mizeriile.
Nu am cum sa nu ma intreb daca nu cumva regulamentul asta e aplicat preferential.
2. Redondo a fost reprimit pe site printr-o decizie comuna. In cazul in care va recidiva, va fi pedepsit si scos de pe site
Pare-mi-se, a recidivat de cateva ori. Ca nu degeaba a luat de vreo 2 ori ban. Dar regulamentul... cum am zis mai sus.
3. Din cauza avertismentelor repetate, Ronnie a fost retrogradat din functia de moderator
Da-mi voie sa ma indoiesc de asta.
Peste 2-3 saptamani va reveni in functie si va continua. Deci ce s-a schimbat?
In loc sa va pierdeti timpul certandu-va ca idiotii mai bine v-ati implica activ ca sa construim ceva.
Nu asta am facut, Costi? Nu asta am facut?
Tu cum te simti sa stai ore in sir si sa le pierzi pentru site, facand cronici pe care sa le pui fix cand se termina meciul sau alte articole sau cautand ca boul dupa live streamuri sa le pui pe site, sa vada stelistul de rand meciul, si apoi sa vina toti becalistii borati sau jegosii de 2 bani sa te injure fara sa pateasca ceva.
Atat am cerut, sa isi faca moderatorii treaba.
Daca munca mea nu e respectata de cei care ar trebui sa-mi fie colegi, atunci nu mai are rost sa lucrez pentru site. E timpul meu pana la urma. Si nervii mei. Ca stie Dragoshel ca nu e chiar usor de fiecare data sa gasesti un live stream.
De scris cronici nu mai spun nimic. Ca, ultima data cand a scris altcineva cronica, a aparut la vreo 2 ore dupa ce s-a terminat meciul.Iar in ultima etapa ati dat copy/paste la ce au scris altii.Nu se prea inghesuie lumea sa le scrie.
M-am retras anul trecut pentru ca am vazut ca moderatorii nu isi fac treaba si nu am mai avut chef sa fiu injurat pe gratis. Alex mi-a promis ca lucrurile se vor schimba. Chiar am crezut ca se vor schimba, odata cu venirea noilor mozi. M-am inselat. Nimic nu s-a schimbat. Totul e la fel.
Nu imi ramane decat sa va urez succes in continuare si sa va multumesc tie, lui Azzido, George Stan, LDS, Lari, Alex, Dragoshel, I.N.Money, Fane, Stanici si Armanovici. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi si a fost o onoare sa lucrez pentru acest site.
Pentru restu', sanatate!
p.s.
Azzido
Te rog sa ma scoti de la grupul de redactori. O sa raman ca utilizator, daca mi se permite. De fapt, cat mi se permite. Ca sunt sigur ca, la un moment dat, vreun moderator va bifa "fara sa vrea" casuta pentru suspendare permanenta.
Bogdan s-a retras anul asta. Nu numai el, si altii. Omul a recunoscut ca nu mai are timp sa se ocupe de site, a fost barbat si a cerut sa se faca ce e mai bine pentru site, nu pentru el. Nu a tinut, ca unii, cu dintii de postul de moderator si nici nu s-a milogit ca altii sa fie facuti moderatori.
Nici eu nu tin neaparat sa fiu albastru. Si nici nu vreau sa incurc oameni.
E mai bine asa, zic eu. Sa fie bucurosi "oamenii".
Asa o sa puteti sa aduceti alt redactor in grup, redactor care sa se ocupe de ce mai trebuie. Imi pare rau daca am facut probleme acum, nu a fost intentia mea. Doar ca nu se mai poate.
Daca vreti sa pastrati arhiva cu articolele mele, nu ma supar. La fel cum nu ma supar daca nu vreti sa o pastrati.
Si as mai avea o rugaminte. As vrea sa imi pot pastra adresa de mail @fcsteaua.ro
Daca nu se poate, as dori sa mi se spuna din timp si sa fiu lasat sa mut unele chestii.