FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«15455565758141»
Adrian14.09.2011 18:27
Asta e...lumea putoilor...injura unu si Adrian ii da thanks...nu va mirati acum. pentru jignirea aia ala merita clar banat.

Sunt curios ce intelegi tu din asta.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca eu inca nu stiu la ce injuratura am dat Thanks. Probabil si thanksul asta e la fel ca mesajul ala pe care i l-am trimis lui redondo, adica inexistent.

Ba tu esti sanatos la cap mincinos ordinar ce esti...eu am luat ban ca am vorbit indirect despre tine desi tu facusei asta de zeci de ori...am dat si eu acolo report pentru ca ai vorbit indirect despre mine...si ce injuratura am tras eu? Ala a jignit toti utilizatorii din zona Moldovei, eu si LRP doar am luat atitudine si atat...de ce nu ceri ban pentru ala?! pentru ca il folosesti pe mess si-i transmiti sa-l injure pe Ronnie...tu crezi ca nu si-au dat ma toti seama ce curva de om esti?!

Lasand la o parte faptul ca baiatul tocmai a spus mai sus ca moderatorii nu isi fac treaba ("eu si LRP am luat atitudine") si acuzatia aia falsa, pentru ca stii foarte bine ca pe bogdinho nu-l am pe mesager, ca i-am dat ignore, iar Vlad Bogdan, daca am discutat de 3 ori cu el de cand e pe site, cum traduci tu ultima intrebare?

oricum nu ai ce face. Majoritatea decide.

Exact. Majoritatea a decis sa nu-si faca treaba. Am inteles.

Ronnie14.09.2011 18:53

Isi face treaba toata lumea, doar ca tu esti in mare parte ignorat pe forum datorita comportamentului tau si lipsei tale de coloana si obiectivism. Sunt convins ca daca era altcineva in locul tau ii raspundeau mai multi, dar lumea s-a obisnuit deja cu plangerile tale ca o fetita, mare parte din ele fiind minciuni si abureli, si sar peste cand vad numele tau. Mai ales cand toate plangerile sunt facute impotriva lui redondo sau impotriva mea.

Adrian14.09.2011 19:01
datorita comportamentului tau si lipsei tale de coloana si obiectivism

Da, da, eu sunt lipsit de coloana pentru ca am curajul sa arat ca tu esti degeaba moderator.

Poate ca imi zici si de ce sunt lipsit de coloana. Ca nu strica sa si argumentezi ce spui. Ai invatat prost de la redondo, dar nu e asta problema.

dar lumea s-a obisnuit deja cu plangerile tale

Vezi tu, aici e problema. Lumea nu trebuie sa se obisnuiasca cu plangerile mele. Trebuie sa isi faca treaba.

Eu unul imi faceam treaba cand puneam live streamul pe site sau cand faceam cronica de meci. Cand eram injurat in articol pentru ca nu il pupam in fund pe becalii, cine nu isi facea treaba?

Ia spune. Dar, bineinteles, pe forumul privat toti sunteti de acord cu mine: "becalii e nasol, trebuie sa plece". Numai ca, atunci cand becalistii ma injurau, voi erati absenti.

Intr-adevar, eu sunt cel cu caracterul infect si fara coloana.

ele fiind minciuni si abureli,

Probabil eu am inventat injuraturile scrise de redondo mai sus, nu? Sau tot eu am inventat povestea aia prin care el incerca sa imi obtina un ban? Nu el? Sigur nu incurci personajele?

Eu am adus dovezi pentru a sustine ce am spus. Altii nu. Cu toate astea, eu sunt cel care minte. Interesant.

Mai ales cand toate plangerile sunt facute impotriva lui redondo sau impotriva mea

1. redondo si-a facut clona pentru a intra pe site si a scapa de banul permanent. Din cate stiu eu asta se pedepseste cu un nou ban permanent. Redondo e, in acelasi timp, un suporter al craiovei si un troll, ca nu degeaba a luat ban in primul rand.

2. E vina mea ca nu-ti faci treaba? Nu eu am spus ca tu esti cel mai slab moderator de pe site. Au votat utilizatorii asta. Daca nu iti convine, imi pare rau. Utilizatorii site-ului ti-au pus aceasta eticheta, nu eu.

Ronnie14.09.2011 19:08

Observi cum te chinui ca prostu' si pui suflet degeaba scriind jde mii de kilometrii de posturi fara ca nimeni sa te bage-n seama? Suntem doar noi doi si .. marea :D

Adrian14.09.2011 19:21

Dupa logica ta, tu esti nimeni. Gandeste bine inainte sa vorbesti.

MoWeed14.09.2011 19:26

Lui Vlad Bogdan eu i-am dat ban. I-am dat pentru ca este deja a 3-a oara cand o arde in basini de astea de falsa superoritate ardeleneasca. Data trecuta cand a mai jignit moldovenii i-am zis ca va primi ban de fiecare data cand va recidiva. Si intentionez sa ma tin de cuvant.

Adrian14.09.2011 19:30

Am inteles Caline, dar restul?

Ti-am adus din nou aminte ca si eu am fost jignit la fel, fiind facut ungur de catre Mihai. Aici nu e vorba de falsa superioritate munteneasca?

Restul plangerilor le vei gasi mai sus. Plus una pe care am uitat-o. Bravii tai moderatori, aseara, in loc sa isi faca treaba si sa dea sanctiuni, s-au apucat sa ia totul la misto si sa faca topice despre mine. Asa se face mai nou?

Sau poate oricine sa deschida un topic pentru a rade de cine nu-i convine?

Le reseau pansant14.09.2011 19:34
Lui Vlad Bogdan eu i-am dat ban. I-am dat pentru ca este deja a 3-a oara cand o arde in basini de astea de falsa superoritate ardeleneasca. Data trecuta cand a mai jignit moldovenii i-am zis ca va primi ban de fiecare data cand va recidiva. Si intentionez sa ma tin de cuvant.

Amin, bine ai facut MoWeed

lucru pentru care iti multumesc foarte calduros, poate asa isi mai tempereaza si altii pronirile moldovenistice (ma rog anti) si inteleg sa nu mai spuna clisee vrute si nevrute doar din simpla lor frustrare cauzata de propria incompetenta.

Costi14.09.2011 20:30

@Adrian

1. Regulamentul nu se aplica retroactiv

2. Redondo a fost reprimit pe site printr-o decizie comuna. In cazul in care va recidiva, va fi pedepsit si scos de pe site

3. Din cauza avertismentelor repetate, Ronnie a fost retrogradat din functia de moderator

4. Atunci pentru ce **** mea ne certam aici?

Daca aveti prea mult timp liber, spune-ti-mi, ca va dau imediat de treaba. Sunt atatea lucruri care asteapta sa fie facute si nu are cine, nici nu va imaginati. In loc sa va pierdeti timpul certandu-va ca idiotii mai bine v-ati implica activ ca sa construim ceva...Altfel, peste 10 ani o sa o labarim la acelasi nivel.

Adrian14.09.2011 20:49
1. Regulamentul nu se aplica retroactiv

Am inteles asta. Din pacate, nu se aplica nici atunci cand au loc mizeriile.

Nu am cum sa nu ma intreb daca nu cumva regulamentul asta e aplicat preferential.

2. Redondo a fost reprimit pe site printr-o decizie comuna. In cazul in care va recidiva, va fi pedepsit si scos de pe site

Pare-mi-se, a recidivat de cateva ori. Ca nu degeaba a luat de vreo 2 ori ban. Dar regulamentul... cum am zis mai sus.

3. Din cauza avertismentelor repetate, Ronnie a fost retrogradat din functia de moderator

Da-mi voie sa ma indoiesc de asta.

Peste 2-3 saptamani va reveni in functie si va continua. Deci ce s-a schimbat?

In loc sa va pierdeti timpul certandu-va ca idiotii mai bine v-ati implica activ ca sa construim ceva.

Nu asta am facut, Costi? Nu asta am facut?

Tu cum te simti sa stai ore in sir si sa le pierzi pentru site, facand cronici pe care sa le pui fix cand se termina meciul sau alte articole sau cautand ca boul dupa live streamuri sa le pui pe site, sa vada stelistul de rand meciul, si apoi sa vina toti becalistii borati sau jegosii de 2 bani sa te injure fara sa pateasca ceva.

Atat am cerut, sa isi faca moderatorii treaba.

Daca munca mea nu e respectata de cei care ar trebui sa-mi fie colegi, atunci nu mai are rost sa lucrez pentru site. E timpul meu pana la urma. Si nervii mei. Ca stie Dragoshel ca nu e chiar usor de fiecare data sa gasesti un live stream.

De scris cronici nu mai spun nimic. Ca, ultima data cand a scris altcineva cronica, a aparut la vreo 2 ore dupa ce s-a terminat meciul.Iar in ultima etapa ati dat copy/paste la ce au scris altii.Nu se prea inghesuie lumea sa le scrie.

M-am retras anul trecut pentru ca am vazut ca moderatorii nu isi fac treaba si nu am mai avut chef sa fiu injurat pe gratis. Alex mi-a promis ca lucrurile se vor schimba. Chiar am crezut ca se vor schimba, odata cu venirea noilor mozi. M-am inselat. Nimic nu s-a schimbat. Totul e la fel.

Nu imi ramane decat sa va urez succes in continuare si sa va multumesc tie, lui Azzido, George Stan, LDS, Lari, Alex, Dragoshel, I.N.Money, Fane, Stanici si Armanovici. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi si a fost o onoare sa lucrez pentru acest site.

Pentru restu', sanatate!

p.s.

Azzido

Te rog sa ma scoti de la grupul de redactori. O sa raman ca utilizator, daca mi se permite. De fapt, cat mi se permite. Ca sunt sigur ca, la un moment dat, vreun moderator va bifa "fara sa vrea" casuta pentru suspendare permanenta.

Bogdan s-a retras anul asta. Nu numai el, si altii. Omul a recunoscut ca nu mai are timp sa se ocupe de site, a fost barbat si a cerut sa se faca ce e mai bine pentru site, nu pentru el. Nu a tinut, ca unii, cu dintii de postul de moderator si nici nu s-a milogit ca altii sa fie facuti moderatori.

Nici eu nu tin neaparat sa fiu albastru. Si nici nu vreau sa incurc oameni.

E mai bine asa, zic eu. Sa fie bucurosi "oamenii".

Asa o sa puteti sa aduceti alt redactor in grup, redactor care sa se ocupe de ce mai trebuie. Imi pare rau daca am facut probleme acum, nu a fost intentia mea. Doar ca nu se mai poate.

Daca vreti sa pastrati arhiva cu articolele mele, nu ma supar. La fel cum nu ma supar daca nu vreti sa o pastrati.

Si as mai avea o rugaminte. As vrea sa imi pot pastra adresa de mail @fcsteaua.ro

Daca nu se poate, as dori sa mi se spuna din timp si sa fiu lasat sa mut unele chestii.

LDS14.09.2011 22:27
bogdinho a fost avertizat verbal de axl cu ceva timp in urma sa nu mai foloseasca expresia "moldovean"

;)

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=585784

Acum, vorbind la subect, eu chiar nu inteleg care e rolul acestei "militii spirituale" ? Bunaoara, am sa dau ca exemplu cazul lui Joga Bonito, un user comun, ca sa nu zic si io de "moderatori" si de alte alea. Dansu' are si el o fobie fata de moldoveni si cu toate astea se afla in lista mea de prieteni, no problem. Ca moldovean, ar fi trebuit ca sa ma simt jignit de unele comentarii ale sale, dar avand in vedere ca opiniile sale sunt in cele mai multe cazuri pertinente, eu il apreciez sincer. Pana la urma, avem fiecare metehnele noastre si vorba aia: "cele rele sa spele, cele bune sa se adune". Parca asa era, nu sunt sigur...

Iar legat de "superioritatile regionale" si alte tampenii de genu', eu chiar nu inteleg de ce m-as supara pe unu' care sta in fata monitorului si se simte superior fata de mine, moldovean, oltean, banatean, dobrogean sau ardelean ?

Ronnie15.09.2011 04:35

Ce urat o dai in drame basinoase, Adriane!

Pe unii (printre care si eu) ii doare-n penis de muncile tale facute pentru acest site atata timp cat nu stii sa mi te adresezi si te comporti ca un retardat mintal. Pacat ca te retragi doar ca redactor, daca o faceai de tot eram mai multumit.

Adrian15.09.2011 05:14

Eu nu stiu sa ma adresez?

Ahahahahah :))

Rade ciob de oala sparta.

In fine, cine esti tu ca sa ma adresez eu tine in alt fel decat cum doresc eu? Tu existi? Te-a vazut cineva vreodata? Sunt si eu curios. Atat. Ca, pana acum, tu ai existat doar pe site. Nu-mi aduc aminte sa fi spus cineva ca ai fost la vreun meci, ca ai facut ceva. Doar pe site...

Iti dai cam prea multa importanta pentru un baiat care a invatat limba romana de pe site.

Drame basinoase? Asa o fi. Daca zic adevarul ca nu va faceti treaba, sunt drame basinoase!

Stanici15.09.2011 06:32

Bai pizdelor (da, astia voi doi, va stiti). Stiu ca nu trebuie sa scriu aici dar o fac doar ca simplu utilizator si va rog sa o luati ca atare. Bai nene. Voi traiti o drama pe internet. Va dati sema? DRAMA PE INTERNET. Credeam ca la americani se va intampla prima oara. Sau la japonezi. Si credeam ca se va intampla intre doua persoane de sex opus. Gresit. Bai incetilor, voi va dati seama ca aveti cam aceeasi mentalitate, aveti cam aceleasi principii in ceea ce priveste clubul Steaua si ca va balacariti doar din cauza unor orgolii tampesti, din cauza unor frictiuni minore la inceput dar care au crescut in timp tampeste si de multe ori in mod artificial? Bai, m-ati lasat paf. Doi Justini Bieber care se bat in biti. Ma scuip in san si ma crucesc. Ma gandesc, oare ce s-ar intampla daca, in mod fatidic, v-ati intalni voi doua, crizantemelor, si ar veni neste caini sa va arda, Botezatilor. V-ati arunca cu reprosuri unul altuia in timp ce v-atr hali aia. Sau ati fugi repede la sala de net sa ii reclamati ca au incalcat regulamentul. Asta doar din cauza ca unul e mai miserupist si celalalt chitibusar. Trist. Nu vreau raspuns, nu vreau explicatii. Daca erati barbati, discutati ca barbatii, in plm si o rezolvati.

Adrian15.09.2011 06:46
Bai incetilor, voi va dati seama ca aveti cam aceeasi mentalitate, aveti cam aceleasi principii in ceea ce priveste clubul Steaua si ca va balacariti doar din cauza unor orgolii tampesti, din cauza unor frictiuni minore la inceput dar care au crescut in timp tampeste si de multe ori in mod artificial?

Daca tu crezi asta, inseamna ca ai fost foarte atent pe site...NOT!

Lari15.09.2011 07:10

Nu, Stanici, nu a fost o drama de internet. Acest portal cica e ultima reduta contra becalizarii si uite cum ne comportam unu' cu altu', cei care facem parte din colectiv.

Ce dreaq rost mai au discutiile despre demnitate si onoare la club din partea unora ca noi?

:wanker:

Le reseau pansant15.09.2011 07:39
Nu, Stanici, nu a fost o drama de internet.

este o internetovela cu iz dramatic pentru unii iar pentru restul cu iz penibil.

Faza amuzanta este ca aseara a avut loc al 524219873 lea episod, de fapt primul reluat 524219872 ori, scenariul si actorii sunt aceiasi.

Lari15.09.2011 07:42

Ma bucur ca iti dai seama, deci, cam in ce hal suntem. Si noi cica il criticam pe 2gi...

Le reseau pansant15.09.2011 07:52
Ma bucur ca iti dai seama, deci, cam in ce hal suntem. Si noi cica il criticam pe 2gi...

lasa bre ca noi suntem campioni mondiali la VPM-uri pe pixel patrat, la guie pe Mega/secunda, la confundat si transformat Steaua in fcoaia/stana/pipera.

De fapt nu atat becali ne intereseaza cat mai ales modul in care o expunem, daca nu venim cu cele mai ale drau expresii inseamna ca suntem samantari.

stockton15.09.2011 08:08

Lari...unii chiar lupta contra becalizarii, altii insa se lipesc si ei pe langa problema si se dau de fapt mari luptatori...eu mereu am luat ban din cauza aceluiasi personaj care nu intelege ca deciziile majore privind acest site nu sunt ale lui si le contesta in permanenta...pentru el e simplu...dusmanii lui si de fapt dusmanii Stelei deoarece EL este Steaua. Problema acestui baiat e ca el trebuie mereu sa-si bage nasu peste tot...efectiv peste tot, pe orice topic indiferent daca stie sa nu stie despre ce vorbeste...se contrazice in istorie fotbalistica desi face gafe monumentale (le-ai vazut deja), face confuzii, analize tendentioase si fara fundament etc etc...eu unul nu ma consider ca le stiu pe toate, de asta imi place sa vorbesc pe acele teme cu red&blue, Alexandru H sau altii care se pricep....Si mie imi place istoria ca fapt divers, citesc istoriografie, dar n-am studii seriose in domeniu si nu ma bag deloc in acele discutii, preferand sa-i citesc pe cei 2 care poseda acele studii, Mihai si LRP...desigur ei sunt mereu contrazisi de acelasi personaj care evident nici acolo nu stie despre ce vorbeste. Spune-mi topic pe care nu s-a bagat el aiurea, te rog. Seful actual al mozilor, MoWeed, nu i-a spus de atatea ori..."felicitari, ai stricat si acest thread", sau "unde postezi tu iese scandal"? Si cati nu i-au spus chestia asta... Citeste acest thread daca ai rabdare de la inceput si vei vedea cati oameni nu-i spuneau acestui baiat sa se potoleasca, sa o lase mai usor si asta pana sa apar eu pe acest site...Permanent acet tip provoaca de 6 ani de cand a intrat, promoveaza ura intre stelisti, prostul gust, neamul prost etc...ar trebui sa te gandesti la aceste aspecte inante sa-i dai dreptate.

Lari15.09.2011 08:36

@Stockton

Nu am dat dreptate nimanui, nu mi-am expus pe nicaieri parerea referitoare la acel conflict, ai inteles gresit sensul postarii mele.

ORICARE ar fi motivele scadalurilor dintre noi, ar trebui sa ne uitam cu totii in oglinda inainte si sa ne amintim ca suntem aici nu pentru a arata muschii in fata celorlalti, ci din alte motive.

Observ din ce in ce mai des ca motivele pentru ca io-s p-aci n-au nicio legatura cu motivele altora. Si am tot mai des senzatia de pierdere de vreme. Si, cum am o groaza de chestii constructive de facut in viata reala, cat de curand cre'ca imi voi schimba prioritatile. Indiferent de cine are dreptate referitor la orice problema de pe acest site.

Adrian15.09.2011 08:45

Uuuu... redondo la atac.

Ca o moara stricata, repeta aceleasi prostii neargumentate.

unii chiar lupta contra becalizarii, altii insa se lipesc si ei pe langa problema si se dau de fapt mari luptatori

Corect. Pe cativa ii cunosti si tu, sunt prieteni cu tine :))

indiferent daca stie sa nu stie despre ce vorbeste

Desi stiu despre ce vorbesc. Ca doar asta te supara pe tine.

gafe monumentale

Eu fac gafe monumentale ca incurc echipele din praga care umilesc pe dinam0. El nu face gafe monumentale cand se face de rusine vorbind tot felul de prostii neargumentate.

care poseda acele studii, Mihai si LRP.

Nu stiam ca tu stii ce studii poseda unii si altii de pe site. Cool

In alta ordine de idei, am vazut cam ce studii poseda unii.

Seful actual al mozilor, MoWeed, nu i-a spus de atatea ori..."felicitari, ai stricat si acest thread",

Asta este.

Cand nu postezi doar pupe adresate legionarilor sau cand nu esti de acord ca Lacatus e un antrenor de mare caracter(lucru pe care tocmai l-a demontat singur astazi), de obicei tinzi sa ii superi pe cei care tin neaparat sa arate ca cele doua lucruri sunt adevarate.

Permanent acet tip provoaca de 6 ani de cand a intrat,

Am vazut cum provoc eu.

Mai ales pe topicul ala in care m-am apucat sa spun ca Marius Mitu era un fotbalist slab. Stai un pic. Ala nu am fost eu. Ala ai fost tu, redondo :D

promoveaza ura intre stelisti

Ura intre stelisti?

Pai tu nu esti stelist. Sau ai uitat cand trimiteai mesaje private cu "Hai Craiova"?

prostul gust, neamul prost

Iar faci referire la tine, nea, ca tu esti fanul lui Gigi, nu eu.

ar trebui sa te gandesti la aceste aspecte inante sa-i dai dreptate.

Lari, iti poruncesc sa te gandesti la toate minciunile lui redondo si apoi sa ii dai lui dreptate.

De fapt, eu nu inteleg care e problema unora.

Nu ati vrut sa ma retrag? M-am retras.

Nici acum nu e bine?

Vreti sa ma retrag de pe site? Ei asta nu o sa se intample.

Ca cineva mai trebuie sa stea pe aici sa le dea peste bot la toti expertii in fotbal care azi zic ca "Daca barca joaca maine cu united, o ia grav de tot" si se contrazic maine "united n-a jucat asa bine".

Eu stiam ca expertii nu se contrazic.

Dar, oricum, daca tot m-am retras si e un loc liber, eu zic sa fie facut redondo redactor. Ca el e expert in fotbal. Poate el sa ne spuna cum Radoi e de rahat, cum Mitu nu era fotbalist, cum Banel e cel mai tare pentru ca fuge si cum Gigi are dreptate, ca baga bani si, pana la urma, nu el joaca in teren.

*Alecs*15.09.2011 08:59
Observ cu cat interes se urmaresc nemultumirile utilizatorilor aici. Mai mult, observ si cum tot ceea ce am reclamat eu e inca pe site. Injuraturile sunt la locurile lor, oamenii nu sunt avertizati, e ok.

Sat fara caini. Sau, mai bine zis, sat cu caini pe interes.

Le multumesc bravilor moderatori pentru munca depusa. In alta ordine de idei, sunt sigur ca, daca as fi injurat eu pe aici, si-ar fi facut treaba.

Felicitari inca o data!

Si daca imi permiteti un sfat, inchideti dracului topicul asta daca oricum e degeaba si reclamatiile sunt ignorate.

Unii mai au si o viata reala in afara de acest forum. Aici nu suntem la hotel la receptie sa apesi pe clopotel si sa vina cineva. Si stii vorba aia, daca te duci la farmacie in fiecare zi si ceri morcovi, in primele doua-trei zile o sa-ti spuna frumos ca ei nu vand asa ceva si sa te duci la piata. De la a patra zi incolo, nu te mai baga nimeni in seama.

Mai dormi si tu cateva ore bune sau mai iesi pe afara intr-un parc sa iei aer.

Adrian15.09.2011 09:04

Da' tu stii vorba aia:

Daca nu ai timp sa te ocupi de site, renunta la postul de moderator si lasa-l pe altul!

?!

Dar nah... omul face topice, nu are vreme sa modereze.

Marius15.09.2011 09:04

Daca te uiti aici, te intrebi ce rost mai are postarea unor articole cum sunt cele cu Nesu?

«15455565758141»