FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

«15657585960141»
Ronnie22.09.2011 13:10
1. Lasa prietene ca nu suntem prostii nimanui...

2. Daca un utilizator te deranjeaza, ii dai un warn din nimic, "din greseala",

1. Daca te referi doar la tine n-as zice ca nu esti putin. Da' asta doar daca tu consideri si crezi cu adevarat.

2. Daca respectivul utilizator erai tu, ai mare dreptate. Fara gluma, abia asteptam sa gresesti si sa te sanctionez, de ce sa fiu ipocrit acum si sa mint? Repet, doar cu tine, cu restul n-aveam nicio problema. Acum, in loc sa sari ca domnisoara poti sa-ti pui intrebarea "de ce doar cu mine?".

Adrian22.09.2011 13:16

Nu trebuie sa pun nici o intrebare. Doar stiu deja raspunsul. Daca partenerul de viata ti-a cerut asta, iar tu il iubesti, e normal sa faci ce ai facut. Poate ca vede si Calin cam ce s-a scris mai sus, renunta la perioada aia de 2 luni si te elimina direct, asa cum ar fi trebuit sa faca de mult timp.

Caline, ar fi o idee buna sa scapi de toti moderatorii care nu au ce cauta la moderare, care cauta doar sa scape de frustrari si sa ii elimine pe cei pe care nu ii inghit. Asa e cel mai corect.

1. Daca te referi doar la tine n-as zice ca nu esti putin. Da' asta doar daca tu consideri si crezi cu adevarat.

Nu uita, prietene, ca tu ai invatat limba romana pe forum! Nu uita asta, ca noi nu uitam.

Ronnie22.09.2011 13:25

Iubita mea habar nu are cine esti tu si daca ma gandesc bine nici nu cred ca mai tine minte ca eu am cont pe acest site. I-am zis mai demult, dar mai mult ca sigur a uitat. Nu pricep de ce o bagi in discutie.

Calin vede cu siguranta aceste postari. Dar tu poti sa stai calm, sunt sigur ca el nu ma elimina de la moderatori, orice conflict as fi avut cu tine. Daca eram intr-un conflict cu o alta persoana de pe forum si greseam cu siguranta ar fi decis ca eu nu am ce cauta acolo, dar cu tine situatia se schimba. Nu trebuie sa ma suspende nimeni 2-4-10 luni, stai tu linistit. Si oricum decizia de a renunta a fost a mea si este definita, nu pentru cate luni vrei tu.

Nu uita, prietene, ca tu ai invatat limba romana pe forum! Nu uita asta, ca noi nu uitam.

Da' ce ... ... eu vorbeam italiana cand m-am logat prima oara aici? Dar ma impresioneaza placut faptul ca nu m-ai contrazis la cele spuse mai sus.

Dragoshel22.09.2011 13:27

bai daca nu incetati cu aiurerile va banez pe amandoi si vorbiti pe mess pana da yahoo faliment.

*Alecs*22.09.2011 13:57
Prima sanctiune va fi scoasa, sa nu te mai plangi atata.

Daca partenerul de viata ti-a cerut asta, iar tu il iubesti, e normal sa faci ce ai facut.

Nu mai e nevoie sa o scoti ca tot cu +20 se alege.

vlad22.09.2011 14:01
@vlad, daca la mine faceai referire eu nu mai sunt moderator de una-doua saptamani. Astept doar sa-mi scoate sefu' accesul. Cand gresesc sa fiu sanctionat, n-am sa sar niciodata cu bostanu-n sus doar pentru cine stie ce warn, ban etc.

@Ron, am vorbit in general,nu m-am gandit la tine.

Marius22.09.2011 14:03
Cand eram moderator.. mai dispareau postari aiurea. Adica.. daca postarea este stearsa din prima pagina, din articol, nu se duce la cosul de gunoi. Daca este stearsa din forum.. se duce in cosul de gunoi si este gasita.

Si daca nu ma insel, se mai intampla sa dispara si cand aparea cate o IPS Error cum a fost recent.

Posibil ca postul respectiv sa nu fi fost neaparat sters, ci pierdut in meandrele internetului.

Adrian22.09.2011 14:05

Parca aici avea voie doar calin sa posteze.

Mi se umple inima de bucurie cand vad cum respecta unii regulamentele.

Acum stie si Calin cum e sa muncesti degeaba.

*Alecs*22.09.2011 14:20

Topicul se numeste Nemultumiri / Sugestii

La mine e soare, la tine nu?

Ciao!

Daniel-Ionut22.09.2011 14:22
Si daca nu ma insel, se mai intampla sa dispara si cand aparea cate o IPS Error cum a fost recent.

Posibil ca postul respectiv sa nu fi fost neaparat sters, ci pierdut in meandrele internetului.

Corect, dupa acea eroare IPS, si mie mi-au disparut postari si chiar un topic creat inainte de eroare. Deci nu este panica ;)

Azzido22.09.2011 16:56

da, s-au pierdut niste postari facute acum cateva zile intr-un interval de cateva ore.

MoWeed23.09.2011 07:53
Cat despre presupusele avertizari pe care le-am primit eu cu privire la offtopic, iti dau daca vrei parola mea, sa imi verifici inboxul si sa te convingi singur ca NU AM PRIMIT NICI UNA!

Numai eu te-am avertizat aici, pe forumul privat si pe alte topicuri de vreo 10 ori in ultima luna. Ai si raspuns la majoritatea postarilor respective, semn ca le-ai vazut. Ca nu ai primit PM probabil ca e adevarat, la fel cum e adevarat si faptul ca ai fost iertat de multe ori fara sa meriti.

Adrian23.09.2011 08:10

Deci mesajele private sunt trimise asa, la alegere? Pune asta in regulament, prietene. E culmea ca eu sunt avertizat retroactiv, desi Costi spunea mai sus ca asta nu se face.

Cand am fost iertat fara sa merit? Atunci cand eram injurat, vedeam ca voi nu va faceti treaba si raspundeam? Chiar si acum iti pot da linkuri catre injuraturi adresate mie dar si altora si care au ramas nemoderate. Si au trecut saptamani de la respectivele momente.

Pentru ca, nu-i asa, ne convine sa spuna altii ce nu avem noi sange-n cojones sa spunem. Eh... daca-s aia injurati, ce conteaza?! Macar nu suntem noi injurati, nu?

Super tare!

Sa stii ca ai dreptate. Vina a fost a mea, ca scriam articole. Recunosc.

Trebuia sa stau dracului cuminte si sa te las pe tine sa faci articole, sa fii tu injurat. Atunci cu siguranta ai fi moderat iar eu nu te-as fi pus in situatia de a ma ierta de sanctiuni.

Pana una, alta, scoate-mi avertizarile. Ca tot astept de 2 saptamani si nici atat nu faceti.

MoWeed23.09.2011 08:14

Prima sanctiune iti va fi scoasa. In acelasi timp, tu si Ronnie ati primit cate 10% pentru off-topicul de aici. Sunteti deja recidivisti, nu este nevoie de mesaj privat.

Adrian23.09.2011 08:21

ALOOOOOOOOOOOOOO!!!

1. Regulamentul nu se aplica retroactiv

Pricepi?

Daca Costi nu are dreptate si regulamentul se aplica, totusi, retroactiv, atunci te rog eu frumos sa te apuci si sa cauti postarile lui Mihai si sa ii dai si lui un ban de 30 de zile pentru jigniri. La fel, cauta si celelalte jigniri de pe site si aplica regulamentul!

Azzido

E bataie de joc aici? Intreb si eu.

Au baietii probleme cu mine ca nu mi-e frica sa ii acuz ca nu isi fac treaba si interpreteaza regulamentul dupa bunul lor plac. S-au plans mai sus alti 3 oameni ca se face pe aici treaba de rahat. Nu doar eu.

Vreau sa stiu si eu. Mai are rost sa postam aici, la nemultumiri, sau oricum nu o sa se ia nimic in considerare?

MoWeed23.09.2011 08:22

Retroactiv? Alea sunt de ieri pe site. Nu de acum o luna, nu de acum 1 an. De ieri dupa-amiaza.

Imi place cum tuturor le gasesti nod in papura dar, cand gresesti tu, nu ai recunoaste nici daca ar depinde viata ta de asta.

Adrian23.09.2011 08:27

Pai ba, adevaratule, cand eu am raportat jignirile lui Mihai nu s-a facut nimic. Si alea le-am raportat in ziua cand le-a facut, nu la mai multe zile dupa. Daca dai pe pagina precedenta in topicul asta vei vedea ca am pus si acolo reclamatia.

Baiatul nu a primit nimic dupa care a facut si offtopic aici si tot nimic.

Asa faci tu treaba?

Daca am facut offtopic ieri, de ce nu m-ai avertizat ieri? Ca erai pe site, ai intrat chiar pe topicul asta.

Voi dati avertizari dupa cum va convine voua.

Nu faceti altceva decat sa dovediti ca am dreptate cand spun ca nu va faceti treaba.

Mai bine cresteti o pereche de cojones si banati-ma direct, fara scuze penibile.

Si, daca chiar ati fi barbati si v-ar pasa de siteul asta, nu de pozitiile voastre de moderatori, astia vechi v-ati retrage si i-ati lasa pe astia noi sa-si faca treaba, ca voi oricum nu ati facut-o pana acum.

Hai, da-mi ban. Si apoi inchide topicul asta. Ca oricum e degeaba.

p.s.

Arata-mi unde am gresit, batrane. Nu mai tot vorbi fara argumente.

Cand am gresit eu? Saptamana trecuta cumva, cand redondo s-a apucat sa ma atace fara motiv?

Ia uita-te, dragul meu, sa vezi daca l-am abordat eu vreodata in ultima luna. In schimb , desi el zice ca ma ignora, tot timpul se baga in seama.

Arata-mi unde am gresit si nu o mai da cu rahaturi din astea gen "mi-au zis mie mai multi utilizatori ca tu esti de porc dar m-au rugat sa nu le dezvalui numele". Acum sunt utilizator, nu mai am nici o putere, poti sa spui cine s-a plans de mine. Arata ca am gresit, te rog.

MoWeed23.09.2011 08:30
Dragoshel23.09.2011 08:31
Si, daca chiar ati fi barbati si v-ar pasa de siteul asta, nu de pozitiile voastre de moderatori, astia vechi v-ati retrage si i-ati lasa pe astia noi sa-si faca treaba, ca voi oricum nu ati facut-o pana acum.

nu e nevoie sa ne retragem cei vechi. au loc si altii pe langa noi, cum ai avut loc si tu si ronnie si 1on si altii.

nu iti mai face probleme tu pentru cei ce vor sa devina moderatori ;)

Adrian23.09.2011 08:33

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act...sult_type=posts

Incepand cu luna septembrie, ia uita-te de cate ori a incalcat regulamentul. Ca stim ca a fost sanctionat o data, dupa ce am fost sanctionat eu, pentru ca am avut curaj sa spun ca The Flyer,omul pe care Mihai il injura, a fost avertizat gresit.

Daca nu ziceam asta, Mihai nu era sanctionat. Dar a fost sanctionat de ochii lumii, sa nu se spuna ca moderatorii nu sunt corect. hahahhahaha

Dragos

Sa stii ca nu m-am referit la tine cand am zis cei vechi. M-am referit la altii si tu ii stii.

Tu esti printre putinii oameni care chiar isi fac treaba pentru siteul asta si, daca ar fi toti ca tine, cu siguranta nu existau nemultumiri.

Bogdan23.09.2011 08:40

Pe bune.. voi chiar nu aveti altceva de facut decat sa va dati in cap pe forum, sa va plangeti de x sua y, de regulament.. de orice?

Bah.. e un septembrie frumos.. iesiti in plm la plimbare prin parcuri...

Dragoshel23.09.2011 08:44

sau veniti sa-mi faceti ceva de mancare repede

@Adrian sunt si altii ;)

Adrian23.09.2011 08:47

Stiu ca sunt. Sper sa nu fiu inteles gresit. Sunt cativa moderatori care nu isi fac treaba. Atat. Asta nu inseamna toti cei care lucreaza la site.

Daca s-a inteles gresit, imi cer scuze. Se stie, oricum, care sunt cei care isi fac treaba si care nu.

Joga Bonito23.09.2011 13:11

Acum vreo doua luni un regulament al userilor era in lucru. A ajuns in stadiul final? Pare-mi-se ca mai era si unul al moderatorilor...

bogdinho'23.09.2011 18:17

In sfarsit , Ronnie este un simplu user , asa cum trebuia sa fie dintotdeauna. Unul cu comportamentul lui , care provoaca , jigneste si mistocareste nu avea ce sa mai caute la moderarea acestui forum.

Respect Azzido , cred ca decizia iti apartine :)

«15657585960141»