Pai ba, adevaratule, cand eu am raportat jignirile lui Mihai nu s-a facut nimic. Si alea le-am raportat in ziua cand le-a facut, nu la mai multe zile dupa. Daca dai pe pagina precedenta in topicul asta vei vedea ca am pus si acolo reclamatia.
Baiatul nu a primit nimic dupa care a facut si offtopic aici si tot nimic.
Asa faci tu treaba?
Daca am facut offtopic ieri, de ce nu m-ai avertizat ieri? Ca erai pe site, ai intrat chiar pe topicul asta.
Voi dati avertizari dupa cum va convine voua.
Nu faceti altceva decat sa dovediti ca am dreptate cand spun ca nu va faceti treaba.
Mai bine cresteti o pereche de cojones si banati-ma direct, fara scuze penibile.
Si, daca chiar ati fi barbati si v-ar pasa de siteul asta, nu de pozitiile voastre de moderatori, astia vechi v-ati retrage si i-ati lasa pe astia noi sa-si faca treaba, ca voi oricum nu ati facut-o pana acum.
Hai, da-mi ban. Si apoi inchide topicul asta. Ca oricum e degeaba.
p.s.
Arata-mi unde am gresit, batrane. Nu mai tot vorbi fara argumente.
Cand am gresit eu? Saptamana trecuta cumva, cand redondo s-a apucat sa ma atace fara motiv?
Ia uita-te, dragul meu, sa vezi daca l-am abordat eu vreodata in ultima luna. In schimb , desi el zice ca ma ignora, tot timpul se baga in seama.
Arata-mi unde am gresit si nu o mai da cu rahaturi din astea gen "mi-au zis mie mai multi utilizatori ca tu esti de porc dar m-au rugat sa nu le dezvalui numele". Acum sunt utilizator, nu mai am nici o putere, poti sa spui cine s-a plans de mine. Arata ca am gresit, te rog.