respect azzido!
respect azzido!
La cateva minute de la postarea lui bogdinho' ,acesta este iar "trimis la plimbare" asa cum ar trebui sa fie intotdeauna.Unul cu comportamentul lui nu prea are ce cauta pe forum.
Respect AXL,cred ca decizia iti apartine!
(deci moderatorii isi fac treaba.)
Respect, mare respect Azzido.
Respect, mare respect axl.
Respect, mare respect voua ![]()
in loc sa ii fi luat moderatorul lui ronnie, mai bine l-ati fi luat lui axl
De ce?
respect azzido!
lespect costi, care este
@Kellerman
Nu mi-a luat nimeni accesul la moderat, eu m-am retras. Ca Hagi-n 2002.
Am facut o reclamatie si vad ca, in offtopicul de aici, s-a cam pierdut. Eu astept un raspuns asa ca o sa intreb din nou:
De ce se aplica regulamentul preferential?
De ce eu sunt avertizat retroactiv in timp ce altii nu sunt avertizati nici cand incalca regulamentul?
Calin mi-a scos prima avertizare. Normal era sa o scoata si pe a doua. Pentru ca aia am primit-o:
1. Din razbunare, pentru ca unii au probleme si trebuie sa isi descarce frustrarile. Mai mult, respectivul nici nu ar fi trebuit sa ma avertizeze din moment ce e in conflict cu mine iar regulamentul zice ceva in cazul acesta.
2. Pentru ca am incercat sa atrag atentia ca un utilizator a fost avertizat gresit. Nu vad cu ce am gresit in cazul asta. Daca si treaba asta face rau, atunci sa nu mai dea nimeni report pe aici la nici o incalcare a regulamentului, ca risca sa primeasca avertisment.
3.Am primit-o fara sa fiu avertizat prin mesaj privat ca ceea ce am facut e gresit. Eu am crezut ca e ok sa atrag atentia ca omul a fost avertizat gresit, pentru a-i fi scoasa avertizarea, care cred ca nici acum nu i-a fost scoasa. Mesaj privat nu am primit pe motiv ca aveam deja 10%. Dar acel 10% trebuia scos. Nu a fost scos pentru ca cineva nu si-a facut treaba. Deci, logic, eu nu as mai fi primit a doua avertizare daca prima era scoasa.
Astept sa imi fie scoase avertizarile. Nu cer tratament preferential. Cer doar sa fiu tratat corect, asa cum zice regulamentul, nu dupa cum interpreteaza unii.
Ieri am vazut ca bogdinho a fost banat pentru ca a postat aici si a facut offtopic. Nu stiu daca mesajul lui a fost offtopic, voi decideti. Dar nu doar bogdinho a facut offtopic aici.
Ronnie a facut offtopic ieri si face si azi. Mesajul pe care l-a lasat ieri aici i-a fost sters. Asta inseamna ca un moderator l-a vazut.
Ronnie era la 20% la avertizare. Trebuia avertizat inca o data si primea automat ban o saptamana, la fel ca bogdinho.
Dar asta nu s-a intamplat.
De ce?
Caline, astept raspunsul tau si sper sa raspunzi, nu sa te faci ca nu vezi.
si eu am fost avertizat pentru postarea de ieri, pentru ca ar fi fost offtopic. totusi, si azzido ar trebui sanctionat pentru postarea de azi.
in alta ordine de idei,
@azzido,
tu i-ai taiat accesul lui bogdinho la mesageria privata? daca da, de ce?
Cu privire la sanctiunea respectiva, vad ca ti-a dat-o axl. O sa-ti raspund in cursul zilei de astazi, dupa ce o sa-mi spuna si el versiunea lui.
Gata, m-a luminat axl, am vazut si postarile care sunt setate pe invizibil, nu sterse.
Nu ai postat aici, ai postat pe topicul de sanctiuni, din nu stiu ce motive. Nu ai avut o singura postare, ci ai insistat desi era evdent ca prima postare a fost trecuta pe invizibil/stearsa. Asta in loc sa apelezi la Azzido sau Costi, daca in noi, moderatorii, nu ai incredere sau sa postezi aici(desi ulterior se pare ca ai stiut sa postezi aici).
Deoarece nu ai postat unde trebuie si ai si insistat cu asta, erai off-topic, deci sanctiunea e meritata. Declar subiectul incheiat, orice readucere a lui in discutie va fi considerata off-topic.
va iau ma la munca in Pro TV sa nu va mai plictisiti acasa?
in alta ordine de idei,@azzido,
tu i-ai taiat accesul lui bogdinho la mesageria privata? daca da, de ce?
spam repetat
Gata, m-a luminat axl, am vazut si postarile care sunt setate pe invizibil, nu sterse.
Nu ai postat aici, ai postat pe topicul de sanctiuni, din nu stiu ce motive. Nu ai avut o singura postare, ci ai insistat desi era evdent ca prima postare a fost trecuta pe invizibil/stearsa. Asta in loc sa apelezi la Azzido sau Costi, daca in noi, moderatorii, nu ai incredere sau sa postezi aici(desi ulterior se pare ca ai stiut sa postezi aici).
Deoarece nu ai postat unde trebuie si ai si insistat cu asta, erai off-topic, deci sanctiunea e meritata. Declar subiectul incheiat, orice readucere a lui in discutie va fi considerata off-topic.
Cum nu stii ce motive? Ei...
Acest topic era inchis, prietene. Cum puteam sa postez aici?
De unde sa stiu eu ca prima postare e trecuta pe invizibil, ca asa a fost. Am primit mesaj privat sa fiu informat?Era evident? Pentru cine?
Mi-a zis cineva: "am vazut ce ai scris, e ok, se va rezolva, nu mai e nevoie sa postezi"?
Nu. Nu am primit nici un mesaj privat. Am crezut, pur si simplu, ca se incearca avertizarea unui om nevinovat si stergerea urmelor.
Eu chiar am reclamat faptul ca nu am primit nici un mesaj privat. Daca te uiti mai sus, am zis asta.
A fost trecut mesajul pe invizibil si apoi gata. Trebuia cumva sa ghicesc ce au facut altii? Ca nu inteleg. Acum trebuie sa ghicim ce vor moderatorii?
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca am fost sanctionat de o persoana care de cateva saptamani tot incearca sa ma provoace, ma injura, etc. Ce ziceau regulamentele tale, Caline?
Cum sa am in voi incredere cand Mihai a scapat nesanctionat atata vreme desi eu va tot repetam in continuu ca ala injura si face ce vrea pe site?
Esti culmea! Ati dovedit pana acum ca sunteti demni de incredere?
Am si pus aici ce a postat acel baiat si tot nu s-au luat masuri.
I-a dat si lui, axl, un 10% penibil ca sa fie justificata sanctiunea primita de mine. In rest, nimic.
Ala merita banat la cat a jignit.
Am mai semnalat o problema mai sus dar vad ca ai sarit peste ea. Bogdinho a luat ban pentru offtopic, ronnie nu. Ce inseamna asta?
Ca sunteti demni de incredere? Nu cred.
Acum vreo doua luni un regulament al userilor era in lucru. A ajuns in stadiul final? Pare-mi-se ca mai era si unul al moderatorilor...
Alo, se aude? Sau trebuie sa fac si eu ca joseph si sa postez in fiecare zi?
Regulamentul moderatorilor este finalizat de vreo luna. In baza acestui regulament Ronnie, de exemplu, nu mai e moderator pentru moment.
Regulamentul pentru useri a fost redactat, completat si urmeaza sa fie postat in curand.
Si daca l-ai finalizat de-o luna nu ai de gand sa ni-l arati si noua?
daca a zis ca va fi postat in curand, tu ce ai inteles?
Daca te referi la regulamentul intern al moderatorilor, atunci raspunsul este "nu".
Daca te referi la noul regulament al forumului, care va contine si indatoririle moderatorilor, acesta va fi postat in curand
Ma repet, incetati cu off-topicul pe aici. Daca nu aveti o nemultumire sau sugestie, nu mai postati aurea.
Daca te referi la regulamentul intern al moderatorilor, atunci raspunsul este "nu".Daca te referi la noul regulament al forumului, care va contine si indatoririle moderatorilor, acesta va fi postat in curand
Dar de ce "nu", rogu-te? Ti-e frica de putina transparenta? Plus de asta, moderatorii taie si spanzura momentan, cu regulamentul asta am avea si noi un atuu. E periculos monopolul pe care-l instaurezi tu si Azzido, sa nu mai pomenesc de precendentul Ronnie - atunci cand ai declarat negru pe alb ca nu-l schimbi pe Roonie fiindca asa vreau eu.
Am spus ca nu-l schimb pe Ronnie pentru ca asa vrei tu, nu-mi pune cuvinte in gura.
Partea care ii intereseaza pe useri va fi bagata si in regulamentul forumului intr-o sectiune in care scrie clar, negru pe alb care sunt drepturile si indatoririle moderatorilor. Restul prevederilor nu se refera la relatia moderatorilor/redactorilor cu utilizatorii drept urmare, vor ramane private
Atunci e ok. Asteptam cu interes ambele regulamente.
O alta idee interesanta mi se pare infiintarea unei Comisii de Etica. O echipa mixta formata din useri, redactori si moderatori care sa analizeze cazurile dificile in care userul X considera ca a fost indreptatit de moderatorul Y. Userul in cauza isi sustine argumentat punctul de vedere, iar comisia in urma unui vot secret prezinta o decizie definitiva si irevocabila. In felul asta terminam cu balciul, moderatorii inapti si userii problema. Si nu mai poluam thread-ul asta cu frustrari si interpretari de tot felul.
1. Nu mi se pare normal ca regulamentul moderatorilor sa fie privat. Publicul trebuie sa stie ce pot si ce nu pot sa faca moderatorii. La fel trebuie sa stie si ce pedepse primesc mozii atunci cand incalca regulamentul.
Ca povesti de genul "e suspendat 2 luni si apoi, daca e cuminte, va reveni" mi se par penibile.
2. Mai sus am pus niste intrebari. Fiti barbati, raspundeti!
hai ca iti rapund eu Adrian.
bogdinho ar trebui uitat ca va primi ban permanent in curand. este recidivist si nu i se mai accepta nici cea mai mica greseala/injuratura/offtopic.
la cati au facut off topic pe aici banam f multi. poate merge cu vorba buna sa va explicam sa nu mai faceti off topic. daca nu se trece la avertismente.
l-=ai dat exemplu pe roonie pt ca esti in conflict cu el. daca primeste el va trebui s aprimesti si tu si eu si azzido si Costi si mai muuuulti.
la chestiile alea spuse de tine cu warn scos cu cu ce mai e pe acolo nu ma bag ca ma ia durerea de cap cu atatea explicatii si de ce si de unde.