Eu sunt obsedat de el, nu? Eu? Cand de 4 luni incoace mereu o tine cu atacurile la adresa mea....si atunci stergeti si ne sfatuiti sa folosim privatul...nu multumesc. Caline uite trolu, caline clona, caline ban ca a zis aia, caline ban ca a zis-o pe-ailalta.
Ce adevar ai spus ma tu? Incredibil!!! Caline, unul din noi e nebun, categoric, ori eu, ori el. Ce ai spus ma tu cu proba barbateste despre mine? CA tin si cu Craiova? Pai n-am fost ipocrit ba ca e echipa orasului meu. Tu n-ai cum sa fi in situatia mea daca esti din albita. Eu am probat ba ca esti demagog, ca de fapt nu esti suporter Steaua ci suporter fcsteaua.ro. Iti cauti de ani de zile pozitie pe site si sapi oamenii unul cate unul (nu pe mine ca eu nu contez). E o coincidenta uriasa ca toti care l-au injurat pe individ au fost banati mai devreme sau mai tarziu in vreme ce alti spurcatori de profesie se joaca in continuare pe-aici....asa e, coincidenta.
AXL Ce rahat urias mananc cand ala a spus de enspe mii de ori ca eu sunt protejatul lui ronnie....azi am inceput eu si justitia e pe faza...pana acum, in 4 luni, asta n-a zis nimic despre mine neprovocat....asa e.