Xray, daca nu te potolesti cu stersul comentariilor trecem la artileria grea. Ti-am scris pe topicuri, ti-am atras atentia sa te potolesti. Inceteaza sa mai faci pe militzianul site-ului, ca tu esti doar un "umil redactor".
- dupa ce i-ati sters porcelile lui edmond_dantes, v-am atras atentia ca ca si asprillia a jignit (si nu numai, studiaza atent si nu mai face pe prostul). Pune mana si sterge-le, daca tot faci securitate pe site.
- v-am atras atentia de zece mii de ori si tie si lui nea Azzido, ca alde moromette este o clona. El in prezent e banat pe forum pt atare motiv. Daca pe alde Redondo l-ati dat afara pe motiv de clona, asta cine **** mea e, de primeste tratament preferential ?
- o sa ramana site-ul asta "www.xray.ro", el cu el insusi. SI asta o spune o persoana care a avut activitate redactionala in ultimul an.
DACA LUI XRAY NU I SE LIMITEAZA PUTERILE PE ACEST SITE, PERSONAL, MA VOI RETRAGE SI DUPA MINE VOR MAI URMA SI ALTII. Sa ramana xray si sa copieze articole de pe romaniansoccer, gsp si prosport, oricum el e pe tot forumul si pe toate comentariile, el centreaza, el da cu capul.
Acum , mesajul de la Redondo pe care il tot sterge sarguincios xray si care in esenta este un raspuns pentru Piece of Mind si secu..a pardon redactorul-sef/administrator/moderator. :
"pentru Piece of Mind
Eu unul te respect dar e cazul sa si apasam pe niste butoane din trecut. Nu sunt de acord cu injuraturile lui Edmond Dantes, desi mi-au scapat si mie de-a-lungul vremii multe pe gura, dar in fond omul nu le zice rau. Sigur, "Fratiorii" jigneau mai delicat "oaie imputita", "becalist jegos" etc, dar aveau si ei injuratorii lor care executau orice li se spunea (cu morti, cu carne, cu tot ce era necesar)....un dependent de heroina, Robert Aeroth si un baietas cu 3 clase de la Tg Mures, Kellerman. Dupa ce mederatorul AXL ii bana pe cei doi, incepea taraboiul impotriva acestuia din urma "te-ai dat cu grasu, esti sluga grasului, esti un tradator" etc.
Eu unul stiu ca nu erai mereu pe site ca sa faci politie, dar cred totusi ca alaturi de Lari, daca v-ati fi implicat mai mult, ati fi putut cu adevarat sa ajutati siteul. Hai sa fim seriosi, ca suntem doar o mana de oameni care (daca tot vorbim acum de ex-jugoslavi) stateam acum 22 de ani cu urechile lipite de radiouri ca sa stim ce se-ntampla la Zagreb... Ce interesant ar fi sa mai discutam si acum despre acele vremuri...
pentru Xray. Domnul cenzor, in 2013-2014 integrarea ta pe site a fost posibila strict cu ajutorul ex-moderatorui Empyro si ex-adminului Empyro. Faptul ca atunci cand te-ai aflat tu la butoane (cand s-au inversat rolurile) i-ai varat un cutit in spate dovedeste clar ce fel de om esti. Eu unul stiam, pacat ca nu m-a ascultat cand trebuia si el.
Munca ta pe site este de fapt aducerea unor articole din sport. ro sau gsp.ro pe care le poate citi oricine si in alta parte, sau preluarea si bolduirea frazelor unor foste glorii....atat! Desigur, nu cele ale lui Gaboaja care mai nou da cu tot ce-apuca in echipa... Ciocu mic ex-activistule de partid, pentru ca nu esti mai mult de un Dinu Paturica al siteului.
@ Asta nu e Steaua lui MoWeed @
@ lui Vlad Terente ii este dor de Steaua @
@ 62 62 Mayeu isi vrea clubul inapoi @"