1. suntem de acelasi fel, singurul grup din care am facut parte a fost Armata Ultra, ca atunci doar asa se numea peluza, nu existau alte 40 de grupuri si factiuni, si eram cea mai tare galerie din Romania, deci te inteleg perfect. Dar daca se ocupa numai peluzele si eu sunt membru? Eu te-am intrebat altceva, si vad ca ocolesti foarte rau intrebarea.
Repet: Tu mergi la meci? Mergi in peluza? canti strigi?
2. Ma obisnuiesc cu idea, DAR imi doresc sa revad Steaua si peluza precum eu le-am prins copil fiind, cand Armata rasuna cu cantece si strigate. Azi...Bucuresti ale. In rest da, e a tuturor, dar baietii aia sau familiile alea, care vor sa stea sa se uite la meci, au tribunele, dar nu poti sa vii la mine, sa ma vezi cum cant, cu tricoul Peluza Sud, si in peluza sa-mi zici sa las steagul ca nu vezi meciul, si CULMEA, aproape sa ne si batem acolo ca nu stau EU potolit, in peluza. De astia as vrea sa ne cernem de astfel de oameni, in peluze.
3. data fiind situatia, da, este o cauza pierduta, la fel ca si clubul, si traditiile si multe alte lucruri din tara asta, deci cred ca ma las si imi vad de viata?
Legat de articol...daca tot esti de 7 ani si te ocupi, tu nu stii ca ai sectiune de scrie, si dupa ce termini de scris, ai buton de trimitere? ba cred ca stii, atunci spune-mi tu mie, unde se trimite? la cine? am mai dat si pe mail lui joga bonito, dar in principiu se face simplu, scrii apoi apesi trimitere.
p.s. INCA VREAU ARGUMENTAREA NEPUBLICARII ARTICOLULUI!!! vad ca nu numai moderatorii se ocupa de articole, deci inseamna ca nu cer luna din cer nu? Inca astept, de azi dimineata, inca astept motive plauzibile, mature, solide pentru nepublicarea unui articol, voi astia cu nu cenzuram, nu ascundem, nu stergem. Vreau argumentarea ![]()