In sfarsit, a fost nevoie de banul root adminului ca acest forum sa scape de cancerul sau si anume SteauaToronto, fiindca stafful avea frica sa ii suspende contul, exact asa cum am spus eu!
Printre altele, contul meu a fost suspendat nedrept, fiindca mai aveam (si inca am si acum) 10% la avertizari, desi acestea trebuiau sa fie anulate, conform "deciziei de libera exprimare pe site", atunci cand am acuzat Steaua de blat la pariuri (ma bucur ca am scapat de Reghe, vorba venind).
Suspendarea mi s-a eliminat atunci, dar nu si cei 10%. I-am scris un mesaj lui choli si nu mi-a raspuns la acesta. Iar apoi mi s-a parut evident sa ma plang aici, chiar si cu riscul de a nu respecta regulamentul, dezvaluind discutii din privat. Dar in regulament scrie ca "Moderatorul este obligat sa-si motiveze decizia. Daca utilizatorul este nemultumit, mai poate adresa o plangere moderatorului sef sau unui administrator.", dar nu mi s-a explicat de ce nu mi s-a eliminat acel 10%. Abia cand am trimis acele mesaje private mi-a raspuns si mi-a zis "legat de mine, eu raspund ce vreau si cand vreau". O fi asa, dar nu a facut-o conform regulamentului si nu si-a indeplinit obligatia!
Prin urmare, cum pot sa respect regulamentul, daca nici macar un moderator nu poate sa motiveze de ce nu mi s-a eliminat avertizarea, pe langa acea suspendare? Mi se pare normal sa dau mesaje private la adminsitratori si la moderatori si sa fac o plangere aici fiindca nu mi s-a raspuns in privat.
In concluzie, am fost tratat ca un "recidivist", desi prima abatare a fost anulata si nici macar nu era o abatare! Cer in continuare eliminarea celor 10% de la avertismente si demisia lui choli, fiindca nu si-a respectat datoria de moderator!